Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Σία 1972 είπε:

Όπως διαβάζω ο Κούρ.ο γιατρός έχει επιτυχίες με δωρεά είμαι σε σκέψεις ακόμη αν θα συνεχίσω της προσπάθειας μου και σκέφτομαι για υποψήφιο γιατρό ,δεν ξέρω αν ο γιατρός αυτός αναλαμβάνει και μεγάλα κορίτσια σαν εμένα !

Στην Αθήνα είναι αυτός ο γιατρός;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 21 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Στην Αθήνα είναι αυτός ο γιατρός;

Ναι διαβάζω ότι είναι Αθήνα πολλά κορίτσια έχουν πετύχει μαζί του , όποια μπορεί να μας βοηθήσει και σε προσωπικό μήνυμα , όλες η απόψεις καλοδεχούμενες

1 hour ago, Σία 1972 είπε:

Ναι διαβάζω ότι είναι Αθήνα πολλά κορίτσια έχουν πετύχει μαζί του , όποια μπορεί να μας βοηθήσει και σε προσωπικό μήνυμα , όλες η απόψεις καλοδεχούμενες

Ναι κορίτσια, στην Αθήνα είναι ο Κουρτης,  πανω στην Κηφισίας είναι το ιατρείο, στο Ψυχικό. Αν βάλετε το ονοματεπώνυμο του (Κουρτης Αλεξανδρος) στο internet θα σας βγάλει το site του.

Μια χαρά αναλαμβάνει μεγάλοκοπέλες!! Εξάλλου όλες μεγαλοκοπέλες είμαστε,  χαχαχα! :)

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Θα ήθελα πολύ πάω σε αυτόν, χωρίς να θεωρώ την επιτυχία δεδομένη, απλά μου αρέσει απο αυτά που διαβάζω ο τρόπος που δουλεύει. Ολα αυτά που με ενοχλούν στο δικό μου γιατρό, αυτός τα κάνει έτσι όπως θα ήθελα. Απλά όταν μένεις σε άλλη πόλη είναι πολύ μεγαλύτερο το κόστος, θα πρέπει το μισό μήνα να μένω στην Αθήνα ή να πηγαινοέρχομαι…

Εγώ τώρα ξεκινάω με Κουρ... Με κέρδισε η αμεσότητα του και ότι έχει χιούμορ. Όλα τα άλλα θα τα διαπιστώνω σιγά σιγά. Κάπου πήρε το αυτί μου ότι έχει κ ιατρείο στην Πάτρα η συνεργάζεται με κάποιον εκεί?? Αν αληθεύει αυτό το αναφέρω μήπως σε βολεύει 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Σία 1972 είπε:

Όπως διαβάζω ο Κούρ.ο γιατρός έχει επιτυχίες με δωρεά είμαι σε σκέψεις ακόμη αν θα συνεχίσω της προσπάθειας μου και σκέφτομαι για υποψήφιο γιατρό ,δεν ξέρω αν ο γιατρός αυτός αναλαμβάνει και μεγάλα κορίτσια σαν εμένα !

Εννοείς αν αναλαμβάνει με δωρεά;

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Εγώ τώρα ξεκινάω με Κουρ... Με κέρδισε η αμεσότητα του και ότι έχει χιούμορ. Όλα τα άλλα θα τα διαπιστώνω σιγά σιγά. Κάπου πήρε το αυτί μου ότι έχει κ ιατρείο στην Πάτρα η συνεργάζεται με κάποιον εκεί?? Αν αληθεύει αυτό το αναφέρω μήπως σε βολεύει 

Μπα… Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πάντως.  

3 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Πολλη καλη ενημερωση ομολογω! Εγω ηξερα μονο ηλικια κ ομαδα αιματος. Σε ποιο γιατρο?

Επισης κοριτσια, ρωτηστε αν μπορει να αναζητηθει στο μελλον ο ιατρικος  φακελος  της δοτριας με το ιστορικο της, αν χρειαστει. Σημαντικο!

Μαίρη, στο Φοίβη στο Διαβαλκανικό με τον Πάντο Γεώργιο είμαι. Ομάδα αίματος δε μου είπαν στην αρχική ενημέρωση,  αλλά είδα εκ των υστέρων ότι είναι ίδια με τη δικιά μου. 

πρίν από 26 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Μαίρη, στο Φοίβη στο Διαβαλκανικό με τον Πάντο Γεώργιο είμαι. Ομάδα αίματος δε μου είπαν στην αρχική ενημέρωση,  αλλά είδα εκ των υστέρων ότι είναι ίδια με τη δικιά μου. 

Α, μαλιστα. Εδω Θεσσαλονικη. Καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

ναι εχει κ Πάτρα αγάπη 

πρίν από 57 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Καλησπέρα από μένα! Για όσες δεν με ξέρουν είμαι δότρια. Έχω δώσει 2 φορές στο παρελθόν στο διαβαλκανικό. Την πρώτη, όλα μια χαρά με το κλασικό πρωτόκολλο. Την δεύτερη, μου έκαναν ένα μακρύ πρωτόκολλο με πάρα πολλές ενέσεις κ είχα πάνω από 17 καλά ωαρια. Ουσιαστικά με ξεζουμισαν χωρίς να με έχουν ενημερώσει πλήρως για τη διαδικασία. Αφού μου έκαναν την ωοληψια, μετά είχα πόνο στην μια ωοθήκη. Είχε πρηστεί κ είχε φτάσει τα 6 εκατοστά. Έκανα ξανά ενέσεις για να επανέλθει κ να φύγει ο οξύς πονος. Ένα χρόνο μετά, ακόμα με ενοχλεί κ με πονάει στον κύκλο μου. Σαν να μου άφησε κουσουρι ένα πράγμα. Ωστόσο έχω να πω ότι ήταν πάρα πολύ ευγενικοί και φιλικοί μαζί μου! Αυτό τους το αναγνωρίζω! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , Annaforyou είπε:

Καλησπέρα από μένα! Για όσες δεν με ξέρουν είμαι δότρια. Έχω δώσει 2 φορές στο παρελθόν στο διαβαλκανικό. Την πρώτη, όλα μια χαρά με το κλασικό πρωτόκολλο. Την δεύτερη, μου έκαναν ένα μακρύ πρωτόκολλο με πάρα πολλές ενέσεις κ είχα πάνω από 17 καλά ωαρια. Ουσιαστικά με ξεζουμισαν χωρίς να με έχουν ενημερώσει πλήρως για τη διαδικασία. Αφού μου έκαναν την ωοληψια, μετά είχα πόνο στην μια ωοθήκη. Είχε πρηστεί κ είχε φτάσει τα 6 εκατοστά. Έκανα ξανά ενέσεις για να επανέλθει κ να φύγει ο οξύς πονος. Ένα χρόνο μετά, ακόμα με ενοχλεί κ με πονάει στον κύκλο μου. Σαν να μου άφησε κουσουρι ένα πράγμα. Ωστόσο έχω να πω ότι ήταν πάρα πολύ ευγενικοί και φιλικοί μαζί μου! Αυτό τους το αναγνωρίζω! 

Λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία που υπέστης, πραγματικά. Θέλω να σε ευχαριστήσω εσένα προσωπικά, αλλά και τις υπόλοιπες δότριες για την ευκαιρία που μας δίνετε στη μητρότητα. Είμαι ευγνώμων...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...