Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, anoulious είπε:

Καλη επιτυχια για αυριο.Αν οντως σου ταιριαξει η δοτρια η αναμονη δεν ητανε μεγαλη,  σωστα;Ποσο περιπου περιμενες;

21 Οκτώβρη πήγα πρώτη φορά στον γιατρό. Στο ραντεβού εκείνο λοιπόν μου είπε ότι θα πάει περίπου Ιανουάριο η ετ δεδομενου ότι κάνει 2 δοκιμαστικούς κύκλους. Άρα υποθέτω τις έχει έτοιμες τις κοπέλες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, AndMosch είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

ετσι για την ιστορία, κι εγώ στον Σφακ στην 2η προσπάθεια, η 1η με δικά μου ωάρια και τώρα θα πάω με δωρεά με 5 βλαστοκυστες που με περιμένουν κατάψυξη.

Να πω ότι εγχυσειες δεν έκανα, δεν χρειάστηκε μου είπε, μετά από υστεροσκοπισεις (2 ως τώρα) και μου έδωσε αντιβίωση από το στόμα για 1 μήνα κάθε φορά.

στην 1η εξωσωματική με τον Σφακ, έγκυος σε δίδυμα, σταμάτησαν οι καρδούλες τέλος 12ης εβδομάδας (στην προηγούμενη εξωσωματικη και 1η μου στον Μαντ παλλινδρομη στην 6η εβδομάδα). Τώρα οοοοταν πάω για ετ (για δικούς μου, προσωπικούς λόγους) για να δούμε τι θα δούμε?

Τελος, για το άγχος, να πω (γιατί το έχω μαράζι και όλο μου ρίχνουν ευθύνες ότι φταίω που δεν συνεχίζονται οι κυήσεις λόγω άγχους…) δηλαδή αυτές που τις βιάζουν, οι Συριες, οι Αφρικανές και δεν ξέρω πόσες άλλες ταλαίπωρες γυναίκες που μένουν έγκυες, είναι μες την τρελή χαρά και την ξεγνοιασιά?

Ηθελα απλά να το πω βρε κορίτσια!

Αχ! Καλή επιτυχία σε όλες!

Ε όχι γλυκιά μου , να σου λεν ότι φταιει το άγχος σου που έχασες διδυμάκια στην 12 εβδομάδα , αν είναι δυνατόν ! Εύχομαι να εχεισ καλύτερη τύχη τώρα με τη δωρεά .Δοκίμασες με τα δικά σου και μπράβο σου , τώρα θα έχεις άλλες προοοτικες με τη δωρεά . Ελπίζω να έχετε κάνει και κάποιες απαραίτητες εξετάσεις . Καλή επιτυχία όποτε το αποφασίσεις 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Άντε με το καλό! Πολύ ευχάριστα νέα, και νομίζω και σχετικά γρήγορα.. εννοείς ότι δεν ξέρεις τίποτα για τη δότρια; 

Τίποτα απολύτως. Έτσι απλά μου το ξεφουρνησε κ ήμουν και στη δουλειά κ δεν μπορούσα να ρωτήσω πολλά πολλά. Είχε καταγράψει τα χαρακτηριστικά μου όμως. Μου είπε ότι θέλω να μιλήσω με την μαία του κ όταν αδιαθετησω να τους ενημερώσω για να μου πουν δοσολογία σικλακουρ.

1 hour ago, AndMosch είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

ετσι για την ιστορία, κι εγώ στον Σφακ στην 2η προσπάθεια, η 1η με δικά μου ωάρια και τώρα θα πάω με δωρεά με 5 βλαστοκυστες που με περιμένουν κατάψυξη.

Να πω ότι εγχυσειες δεν έκανα, δεν χρειάστηκε μου είπε, μετά από υστεροσκοπισεις (2 ως τώρα) και μου έδωσε αντιβίωση από το στόμα για 1 μήνα κάθε φορά.

στην 1η εξωσωματική με τον Σφακ, έγκυος σε δίδυμα, σταμάτησαν οι καρδούλες τέλος 12ης εβδομάδας (στην προηγούμενη εξωσωματικη και 1η μου στον Μαντ παλλινδρομη στην 6η εβδομάδα). Τώρα οοοοταν πάω για ετ (για δικούς μου, προσωπικούς λόγους) για να δούμε τι θα δούμε?

Τελος, για το άγχος, να πω (γιατί το έχω μαράζι και όλο μου ρίχνουν ευθύνες ότι φταίω που δεν συνεχίζονται οι κυήσεις λόγω άγχους…) δηλαδή αυτές που τις βιάζουν, οι Συριες, οι Αφρικανές και δεν ξέρω πόσες άλλες ταλαίπωρες γυναίκες που μένουν έγκυες, είναι μες την τρελή χαρά και την ξεγνοιασιά?

Πολύ καλή επιτυχία και από εμένα!!! 

Το βρήκαμε τώρα φταίει το άγχος. Μη δίνεις σημασία. Έχεις 5 παγωτινια να σκέφτεσαι θετικά και όταν νιώσεις έτοιμη πήγαινε να τα υποδεχθείς.

πρίν από 54 λεπτά , Neli83 είπε:

Πολυ καλα τα λες...δεν νομιζω να υπαρχει κοπελα να περναει αυτη τη διαδικασια χωρις αγχος..το βρισκω απολυτα λογικο και οχι καθοριστικο για το αποτελεσμα..εγω αυτο τον μηνα το εχω καψει εντελως...βρεθηκε η δοτρια,αδιαθετησα και δεν ξεκινησα την αγωγη για εμβρυομεταφορα γιατι αγχωθηκα και ειπα να παω τον επομενο μηνα πιο χαλαρη..τωρα το μετανιωσα και αγχωθηκα χειροτερα που αφησα τον μηνα να παει χαμενος..χαχαχα... ειμαι σιγουρη οτι η επομενη φορα θα ειναι και η τυχερη σου!!

Γελάω γιατί κ εγώ το παίζω χαλαρή αλλά όταν φτάνει η ώρα γίνομαι άλλος άνθρωπος από το άγχος. Με το καλό λοιπόν πάμε για τον άλλο μήνα!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τίποτα απολύτως. Έτσι απλά μου το ξεφουρνησε κ ήμουν και στη δουλειά κ δεν μπορούσα να ρωτήσω πολλά πολλά. Είχε καταγράψει τα χαρακτηριστικά μου όμως. Μου είπε ότι θέλω να μιλήσω με την μαία του κ όταν αδιαθετησω να τους ενημερώσω για να μου πουν δοσολογία σικλακουρ.

Πιστεύω ότι εννοούσε παρε τη μαία μου για να μάθεις λεπτομέρειες. Εμένα με είχε ενημερώσει  απευθείας η μαία, μου ειπε κάποια πράγματα για τη δότρια και δώσαμε το οκ. Με το καλό! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, AndMosch είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Ααα ορίστε εσένα δε σου είπε για έγχυση χαχα! !! Αντε ντε και εγώ όλο αυτό ακουω ξεαγχωσου και όλα θα γίνουν.. Καλή τυχη και σε σενα!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Ααα ορίστε εσένα δε σου είπε για έγχυση χαχα! !! Αντε ντε και εγώ όλο αυτό ακουω ξεαγχωσου και όλα θα γίνουν.. Καλή τυχη και σε σενα!! 

Δεν ειπώθηκε ποτέ ότι προτείνει σε όλες εγχύσεις…. Κι εγώ γνώρισα κοπέλες περιμένοντας για εμβρυομεταφορά που δεν είχαν κάνει εγχύσεις. Εδώ μέσα γίνεται ανταλλαγή απόψεων βάση εμπειριών για να βοηθήσουμε η μια την άλλη. Απο εκεί και πέρα η καθεμία είναι υπεύθυνη για τις επιλογές της. 

9 ώρες πρίν, Villi είπε:

Πιστεύω ότι εννοούσε παρε τη μαία μου για να μάθεις λεπτομέρειες. Εμένα με είχε ενημερώσει  απευθείας η μαία, μου ειπε κάποια πράγματα για τη δότρια και δώσαμε το οκ. Με το καλό! 

Ευχαριστώ πολύ!!! Περιμένω να περασει κάπως η ώρα κ θα την πάρω να μάθω λεπτομεριες. Είναι το άγχος της πρώτης φοράς που με τριβελιζει.

Κορίτσια από χτες νιώθω περίεργα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!! Είπαμε με τον άντρα μου αυτή τη φορά να μην πούμε τιποτα σε κανέναν. Θα με αγχωσουν με ερωτήσεις κ θέλω να είμαι ήρεμη. Θα τα λέω εδώ και εσείς θα με ανεχεστε χαχαχαχα.

• Μου αρέσει 6

20 hours ago, Καντι said:

Ο Σφακ οταν εχεις ωάρια και φυσιολογικές ορμόνες και ολα πηγαίνουν καλα ως την μερα της αρνητικής χοριακης προτείνει αντιβιωση και εγχυσεις. Εγω εγχυσεις εκανα πριν πάω στον Σφακ. Ήμουν απο τις περιπτώσεις που αλλάξαμε πολλα σχήματα αντιβιώσεων για να πετύχω. Καθως η φλεγμονή δεν υποχωρούσε.

Προσωπικα δεν πιστεύω ουτε στο άγχος ουτε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα ως ανασταλτικούς παράγοντες.

έκανεσ υστεροσκόπηση κάθε φορά για να δεί αν υποχώρησε η φλεγμονή ?

21 hours ago, MaryH said:

Kαλησπερα! Ξερω δυο τρεις κοπελες απ το φορουμ που πετυχαν μετα τις εγχυσεις και μια εδω στη δωρεα που δεν εκανε καθολου γιατι δεν της βρηκε φλεγμονη. Σου ευχομαι ολη αυτη η ταλαιπωρια που περνας να πιασει τοπο. Αν δεν εχεις αποτελεσμα, παρε το dvd της υστεροσκοπησης και δειξε το κ σε αλλον γιατρο να σου πει τη γνωμη του

Σ ευχαριστώ πολύ !Με πιάνουν αμφιβολίες και επειδή ειναι δύσκολο να το περνάς όλο αυτό γιατί περα απο γυναίκες που το έχουν περάσει κανείσ άλλος δεν μπορεί να σε καταλάβει πραγματικά !

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μίλησα με τη μαία. Μου είπε ότι σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθώ από τον γιατρό για τη δοτρια πριν την ξεκινήσει. Ουφφφφ έφυγε ένα βάρος.

Εμένα με είχε ενημερώσει η εμβρυολόγος. Μου είπε ύψος, βάρος, χρώμα μαλλιών-ματιών, εθνικότητα, μορφωτικό επίπεδο, ηλικία, ότι είχε ξαναδώσει εγκυμοσύνη και ότι όλες οι εξετάσεις της είναι καλές. Πρώτα θα πάρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και μετά θα δώσεις το ΟΚ, μην ανησυχείς. Καλή αρχή! 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 35 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μίλησα με τη μαία. Μου είπε ότι σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθώ από τον γιατρό για τη δοτρια πριν την ξεκινήσει. Ουφφφφ έφυγε ένα βάρος.

Ακόμα καλύτερα που θα ενημερωθείς απο τον ίδιο το γιατρό, όλα  προχωράνε όπως πρέπει. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Nina_1979 είπε:

Εμένα με είχε ενημερώσει η εμβρυολόγος. Μου είπε ύψος, βάρος, χρώμα μαλλιών-ματιών, εθνικότητα, μορφωτικό επίπεδο, ηλικία, ότι είχε ξαναδώσει εγκυμοσύνη και ότι όλες οι εξετάσεις της είναι καλές. Πρώτα θα πάρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και μετά θα δώσεις το ΟΚ, μην ανησυχείς. Καλή αρχή! 

Πολλη καλη ενημερωση ομολογω! Εγω ηξερα μονο ηλικια κ ομαδα αιματος. Σε ποιο γιατρο?

Επισης κοριτσια, ρωτηστε αν μπορει να αναζητηθει στο μελλον ο ιατρικος  φακελος  της δοτριας με το ιστορικο της, αν χρειαστει. Σημαντικο!

1 hour ago, Nina_1979 είπε:

Όπως διαβάζω ο Κούρ.ο γιατρός έχει επιτυχίες με δωρεά είμαι σε σκέψεις ακόμη αν θα συνεχίσω της προσπάθειας μου και σκέφτομαι για υποψήφιο γιατρό ,δεν ξέρω αν ο γιατρός αυτός αναλαμβάνει και μεγάλα κορίτσια σαν εμένα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...