Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , Tsini είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Εμενα προ ετ μου ηλεγχε τις σαλπιγγες υπερηχογραφικα, εκανε υστεροσκοπηση κ στην προετοιμασια μετραγε ε2 κ προγεστερονη, συν την παχυνση ενδομητριου ανα 2 μερες.

Τωρα αν υπαρχει φλεγμονη στο ενδομητειο δεν βλεπω τον λογο γτ να μην δοθει αντιβιωση, αν δλδ ειχαμε ουρολοιμωξη δεν θα παιρναμε;;;

Καλημερα! Αυτή την απορία έχω τόσες μέρες κ εγώ σε όσες λένε όχι στην αντιβίωση. Εμένα πχ Μου είπε ο γιατρός μου δε θέλω να χαράμισουμε τα εμβρυα που έχουμε γτ έχεις φλεγμονή. Τι έπρεπε να του πω? Και αν αποτυγχανα?Εγώ θέλω να προχωρησουμε.. Αυτή την ερώτηση κάνω και σε μένα όχι μόνο σε εσάς? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

17 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Όταν είχα πρωτομπεί στο πανηγύρι των εξωσωματικων το είχα ψάξει το θέμα του κινδύνου των φαρμάκων. 

Οσο κι αν ακούγεται περίεργο, τα φάρμακα των διεγέρσεων, δεν είναι τόσο επικίνδυνα όσο τα οιστρογόνα, δηλαδή τα cyclacur, dermestril κλπ.

Τα οιστρογόνα στο ανθρώπινο σώμα ταΐζουν τους καρκινικους όγκους, ή τους βοηθούν να εκδηλωθούν νωρίτερα όταν υπάρχει γενετική προδιάθεση. 

Με λίγα λόγια, αν μια κυρία ήταν να εκδηλώσει καρκίνο στα 60 της, θα τον εκδηλώσει πολύ νωρίτερα λογω της πρόσθετης οιστραδιολης. 

Κι αν μια κυρία έχει καρκίνο,  απαγορεύονται δια ροπάλου τα οιστρογόνα. 

Επίσης, εκ φυσεως, η οιστραδιολη ανεβαίνει από μόνη της στην εγκυμοσύνη,  φτάνει σε τρελά νούμερα,  ψάξτε το λίγο στο google, ακόμη και χωρις να λαμβάνει η έγκυος πρόσθετη οιστραδιολη. 

Γιαυτό και οι γιατροί λένε ότι μια εγκυμοσύνη έστω και αυθόρμητη,  φυσιολογική πάνω από τα 40 45 είναι επιβαρυντική για τον οργανισμό.  Γιατί στην πιο επικίνδυνη ηλικια, εκει όπου φυσιολογικά τα οιστρογόνα σταδιακά μειώνονται και ο οργανισμός μπαίνει σε προετοιμασία εμμηνόπαυσης γίνεται μια έκρηξη οιστραδιολης που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες, αν υπάρχει η προδιάθεση. 

Πρέπει να το έχουμε κι αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας....

Καλημερα! Με αφορμή αυτό το σχόλιο θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Συμμετέχω στο φόρουμ της εξωσωματικής αλλά σας διαβάζω κ έχω μάθει πολλά από εσάς. Το θέμα μου είναι ότι αντιμετώπισα ορμονική διαταραχή το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, καθημερινά είχα πόνους περιόδου και είτε λίγο καφέ είτε λιγο κόκκινο αίμα. Αυτό ξεκίνησε στα μέσα του κύκλου κ συνεχίστηκε μέχρι σήμερα που μου ήρθε κανονική περίοδος. Τον προηγούμενο μήνα είχα κανει το ερα τεστ, για το οποίο έκανα προετοιμασία με σικλακουρ, αρχικά με 4 χάπια την ημέρα και έπειτα 6/ημέρα. Έκανα την εξέταση κ διέκοψα τα χάπια μαχαίρι. Μου ήρθε περίοδος μετά από τρεις μέρες κ όλα καλά. Κ στον επόμενο κύκλο, έπαθα αυτή τη διαταραχή. Τώρα ήταν να ξεκινήσω διέγερση,ο γιατρός λέει να κάνω αύριο εξέταση οιστραδιόλης και αν βγει καλή να ξεκινήσω. Είμαι όμως πολύ σκεπτικη και φοβάμαι ότι αν μετά από αυτό πάρω επιπλεον ορμόνες κ φάρμακα θα γόνατισω τον οργανισμό μου. Έχετε ακούσει κάτι αντίστοιχο; Είναι κάτι που έχει συμβεί σε κάποια μετά τη διακοπή των σικλακουρ;

πρίν από 41 λεπτά , Kalaleme είπε:

Καλημερα! Με αφορμή αυτό το σχόλιο θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Συμμετέχω στο φόρουμ της εξωσωματικής αλλά σας διαβάζω κ έχω μάθει πολλά από εσάς. Το θέμα μου είναι ότι αντιμετώπισα ορμονική διαταραχή το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, καθημερινά είχα πόνους περιόδου και είτε λίγο καφέ είτε λιγο κόκκινο αίμα. Αυτό ξεκίνησε στα μέσα του κύκλου κ συνεχίστηκε μέχρι σήμερα που μου ήρθε κανονική περίοδος. Τον προηγούμενο μήνα είχα κανει το ερα τεστ, για το οποίο έκανα προετοιμασία με σικλακουρ, αρχικά με 4 χάπια την ημέρα και έπειτα 6/ημέρα. Έκανα την εξέταση κ διέκοψα τα χάπια μαχαίρι. Μου ήρθε περίοδος μετά από τρεις μέρες κ όλα καλά. Κ στον επόμενο κύκλο, έπαθα αυτή τη διαταραχή. Τώρα ήταν να ξεκινήσω διέγερση,ο γιατρός λέει να κάνω αύριο εξέταση οιστραδιόλης και αν βγει καλή να ξεκινήσω. Είμαι όμως πολύ σκεπτικη και φοβάμαι ότι αν μετά από αυτό πάρω επιπλεον ορμόνες κ φάρμακα θα γόνατισω τον οργανισμό μου. Έχετε ακούσει κάτι αντίστοιχο; Είναι κάτι που έχει συμβεί σε κάποια μετά τη διακοπή των σικλακουρ;

Καλημερα, υπέρηχο έχεις κάνει αυτό το διάστημα; Εμενα μου εχει συμβει αυτό που περιγραφεις, αλλα δεν είχε σχεση με cyclacur. Μια φορά που το έπαθα , δηλαδή πόνους και αίμα στα μέσα του κύκλου, είχα κύστη. Αν συμβαίνει αυτό , θα φανεί στην εξέταση της οιστραδιολης. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , Villi είπε:

Καλημερα, υπέρηχο έχεις κάνει αυτό το διάστημα; Εμενα μου εχει συμβει αυτό που περιγραφεις, αλλα δεν είχε σχεση με cyclacur. Μια φορά που το έπαθα , δηλαδή πόνους και αίμα στα μέσα του κύκλου, είχα κύστη. Αν συμβαίνει αυτό , θα φανεί στην εξέταση της οιστραδιολης. 

Εχω κλείσει ραντεβού με τη γυναικολογο μου τη Δευτέρα, δυστυχώς δεν είχε νωρίτερα ραντεβού. Είπα να κάνω έτσι κ αλλιώς την εξέταση της οστραδιολης αύριο αλλά μάλλον λέω να μη ξεκινήσω διέγερση, ακόμη και σε περίπτωση που βγει καλή

2 ώρες πρίν, Tsini είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Εμενα προ ετ μου ηλεγχε τις σαλπιγγες υπερηχογραφικα, εκανε υστεροσκοπηση κ στην προετοιμασια μετραγε ε2 κ προγεστερονη, συν την παχυνση ενδομητριου ανα 2 μερες.

Τωρα αν υπαρχει φλεγμονη στο ενδομητειο δεν βλεπω τον λογο γτ να μην δοθει αντιβιωση, αν δλδ ειχαμε ουρολοιμωξη δεν θα παιρναμε;;;

Είμαι κατά της μακροχρονιας χορήγησης αντιβιωσεων ευρέος φασματος από το στόμα και με ενδομητριες εγχυσεις που προτείνουν οι γιατροί του Γεν...ς, τις οποίες μάλιστα χορηγούν χωρίς να εχει γίνει βιοψία ενδομητριου  και να έχει βρεθεί συγκεκριμένο μικρόβιο. Η τακτική τους είναι να γίνεται η λεγομενη "εξέταση του Νίκα", η οποία στο 99% των περιπτώσεων  σαν συμπέρασμα αναφέρει  ότι υπάρχει εικόνα φλεγμονής ( πρόκειται για ψηφιακή φωτογραφία των ιστών που έχουν παρθεί μέσω scratching από το ενδομήτριο,  κι όχι για μικροβιολογικη εξέταση).

Η χορήγηση των παραπανω αντιβιώσεων είναι μια πειραματική μέθοδος, δεν έχουν αποδειχθεί τα αποτελέσματα της επιστημονικά μέσω ερευνών, γιαυτό και οι γιατροί εκτός Γεν...ς την απορρυπτουν. Και το λέω εκ πείρας,  γιατί πέρασα από αυτή τη διαδικασία, (τότε νόμιζα ότι αυτό προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις) το στομάχι μου τα είχε παίξει,  είχα διαρροιες,  ένιωθα μονίμως κουρασμένη και τελικά οι εμβρυομεταφορες απέτυχαν. Οι γιατροί που επισκέπτηκα εκ των υστέρων, ψαχνοντας για νέο γιατρό, με ενημέρωσαν ότι επρόκειτο για πειραματική μέθοδο(δεν το γνώριζα έως τοτε) κι απέδωσαν τις αποτυχίες στο ότι είχα "κάψει" το χωράφι(ενδομήτριο) με τις αντιβιώσεις...

Απο εκεί και πέρα, και ουρολοιμωξεις έχω περάσει και πήρα αντιβιωση και για ένα δόντι που έπρεπε να απονεύρωσω πήρα. Ταυτόχρονα, έτρωγα πολλά γιαούρτια με πέτσα κι έπαιρνα και προβιοτικα.

Μιλήστε με τους γιατρους σας,  ζητηστε τους να σας εξηγήσουν, πάρτε και μια δεύτερη γνωμη(!!) και προχωρήστε. 

Οι αντιβιωσεις είναι αναγκαίο κακό.  Το θέμα είναι να μην γίνεται κατάχρηση.

Δεν υπάρχει άσπρο μαύρο μόνο,  ούτε είμαστε αρνητές των αντιβιώσεων εδώ...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Αν βρεθεί συγκεκριμένο μικρόβιο,  πάρτην από το στόμα...

Εγώ έπαιρνα για μήνες αντιβιωσεις ευρεος φασματος από το στόμα μαζί με τις εγχυσεις που έκανα... τα είχε παίξει το στομάχι μου, διαρροιες,  και στο τέλος μια τρύπα στο νερό... πάντως και η Τσεκουρα μου έλεγε ότι και οι αντιβιωσεις από το στόμα πρέπει να αποφεύγονται γιατί καταστρέφουν το μικροβιωμα στο έντερο...

Σωστά μπορει να είναι καθαρή κι έτσι θα έχετε κάνει elimination ένα παραγοντα και θα σας έχει μείνει μόνο το σπέρμα να κοιτάξετε...

Όταν είχα πρωτομπεί στο πανηγύρι των εξωσωματικων το είχα ψάξει το θέμα του κινδύνου των φαρμάκων. 

Οσο κι αν ακούγεται περίεργο, τα φάρμακα των διεγέρσεων, δεν είναι τόσο επικίνδυνα όσο τα οιστρογόνα, δηλαδή τα cyclacur, dermestril κλπ.

Τα οιστρογόνα στο ανθρώπινο σώμα ταΐζουν τους καρκινικους όγκους, ή τους βοηθούν να εκδηλωθούν νωρίτερα όταν υπάρχει γενετική προδιάθεση. 

Με λίγα λόγια, αν μια κυρία ήταν να εκδηλώσει καρκίνο στα 60 της, θα τον εκδηλώσει πολύ νωρίτερα λογω της πρόσθετης οιστραδιολης. 

Κι αν μια κυρία έχει καρκίνο,  απαγορεύονται δια ροπάλου τα οιστρογόνα. 

Επίσης, εκ φυσεως, η οιστραδιολη ανεβαίνει από μόνη της στην εγκυμοσύνη,  φτάνει σε τρελά νούμερα,  ψάξτε το λίγο στο google, ακόμη και χωρις να λαμβάνει η έγκυος πρόσθετη οιστραδιολη. 

Γιαυτό και οι γιατροί λένε ότι μια εγκυμοσύνη έστω και αυθόρμητη,  φυσιολογική πάνω από τα 40 45 είναι επιβαρυντική για τον οργανισμό.  Γιατί στην πιο επικίνδυνη ηλικια, εκει όπου φυσιολογικά τα οιστρογόνα σταδιακά μειώνονται και ο οργανισμός μπαίνει σε προετοιμασία εμμηνόπαυσης γίνεται μια έκρηξη οιστραδιολης που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες, αν υπάρχει η προδιάθεση. 

Πρέπει να το έχουμε κι αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας....

Εμενα αλλιως μου τα ειπαν οι γιατροι:confused:. Κι οτι η προγεστερονη εξισορροπει την αρνητικη δραση των οιστρογονων. Ο Θεος ας μας βοηθησει....

• Μου αρέσει 3

Σε συνέχεια της συζήτησης για αντιβίωση, εγχύσεις κλπ  να πω οτι έκλεισα τη Δευτέρα να πάω να κάνω το τεστ endometriome για το οποίο έμαθα εδώ στο φορουμ, μου είπαν τρεις εβδομάδες για το αποτέλεσμα. Για να δούμε..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 23 λεπτά , Villi είπε:

Σε συνέχεια της συζήτησης για αντιβίωση, εγχύσεις κλπ  να πω οτι έκλεισα τη Δευτέρα να πάω να κάνω το τεστ endometriome για το οποίο έμαθα εδώ στο φορουμ, μου είπαν τρεις εβδομάδες για το αποτέλεσμα. Για να δούμε..

Να μας πεις τα αποτελέσματα!..

23 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Τώρα οι δυο τελευταίες βλαστοκύστες υπάρχουνε με το σπέρμα που είχαμε που θεωρείται καλό. Αν δεν πάει καλα και η τριτη ετ, ΚΑΙ αν είναι να συνεχίσουμε με άλλη δότρια τότε θα κάνουμε και έναν κατακερματισμο.

Τώρα είμαι σε δίλημμα να κάνω υστεροσκοπηση με βιοψία ενδομητριου ή δεν έχει πολύ νόημα;

Άντε να δούμε...

Το εχεις συζητησει με τον γιατρο σου??

Μη το βαζεις κατω,ξερω δυσκολο αλλα παιδακι θα κανεις, πρεπει να το πιστεψεις

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Αφού κατάφερα και διάβασα  όλα τα μηνύματα... Θα ήθελα και εγώ να σας μιλήσω για το δίλημμα μου. Είμαι σχεδόν 46, δεν έχω κάνει ποτέ εξωσωματική αλλά μαζεύω εξετάσεις αυτό το καιρό για να το επιχειρήσω. Και σκέφτομαι αξίζει να προσπαθήσω με τα δικά μου ωάρια ή θα πρέπει να πάω αμέσως με δανεικά.. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω έστω και μια φορά με τα δικά μου .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Marjie είπε:

Γεια σας! Αφού κατάφερα και διάβασα  όλα τα μηνύματα... Θα ήθελα και εγώ να σας μιλήσω για το δίλημμα μου. Είμαι σχεδόν 46, δεν έχω κάνει ποτέ εξωσωματική αλλά μαζεύω εξετάσεις αυτό το καιρό για να το επιχειρήσω. Και σκέφτομαι αξίζει να προσπαθήσω με τα δικά μου ωάρια ή θα πρέπει να πάω αμέσως με δανεικά.. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω έστω και μια φορά με τα δικά μου .

Καλώς την!!! Γράψε μας λίγο τι ορμονικό προφίλ έχεις. Έχεις μετρήσει αμη και fsh;; Έχεις συζητήσει με κάποιον εξωσωματικο και τι σου έχει προτείνει;; Θα σου μιλήσω από την δική μου εμπειρία. Είμαι 40 παρά κάτι με μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής και με καμία ανταπόκριση σε φάρμακα διέγερσης. Είμαι πλέον σε αναμονή για δοτρια διότι δεν έχω τα ψυχικά αποθεματα αλλά ούτε το οικονομικό υπόβαθρο να προσπαθήσω με δικά μου. Το δικό μου ορμονικό προφίλ καλό δεν το λες αλλά ούτε και τραγικό. Ωστόσο έχουμε δει να συμβαίνουν και θαύματα. Σπάνια μεν αλλά συμβαίνουν. Δυστυχώς όμως ο χρόνος όσο μεγαλώνουμε δεν είναι σύμμαχός μας. Υπάρχουν κοπέλες άνω των 40 που πέτυχαν με  δικά τους υπάρχουν κορίτσια κάτω από 35 και πέτυχαν με δανεικα είτε γιατί είχαν θέμα με τα ωάρια είτε με το σπέρμα του συντρόφου. Όλα έχουν πολλούς παράγοντες επιτυχίας και αποτυχίας.συζητα με τον γιατρό σου και κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου!!!

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Marjie είπε:

Γεια σας! Αφού κατάφερα και διάβασα  όλα τα μηνύματα... Θα ήθελα και εγώ να σας μιλήσω για το δίλημμα μου. Είμαι σχεδόν 46, δεν έχω κάνει ποτέ εξωσωματική αλλά μαζεύω εξετάσεις αυτό το καιρό για να το επιχειρήσω. Και σκέφτομαι αξίζει να προσπαθήσω με τα δικά μου ωάρια ή θα πρέπει να πάω αμέσως με δανεικά.. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω έστω και μια φορά με τα δικά μου 

Καταλαβαίνω απόλυτα την επιθυμία σου να κάνεις προσπάθεια με δικά σου ωάρια…εάν έχεις κουράγιο και χρήματα να προσπαθήσεις για κατι με μικρές πιθανότητες επιτυχίας, να το κάνεις. Μετανιώνουμε γιαυτα που δεν κάνουμε στη ζωή, όχι για αυτά που κάνουμε. Απλά να εισαι συνειδητοποιημένη. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Καλώς την!!! Γράψε μας λίγο τι ορμονικό προφίλ έχεις. Έχεις μετρήσει αμη και fsh;; Έχεις συζητήσει με κάποιον εξωσωματικο και τι σου έχει προτείνει;; Θα σου μιλήσω από την δική μου εμπειρία. Είμαι 40 παρά κάτι με μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής και με καμία ανταπόκριση σε φάρμακα διέγερσης. Είμαι πλέον σε αναμονή για δοτρια διότι δεν έχω τα ψυχικά αποθεματα αλλά ούτε το οικονομικό υπόβαθρο να προσπαθήσω με δικά μου. Το δικό μου ορμονικό προφίλ καλό δεν το λες αλλά ούτε και τραγικό. Ωστόσο έχουμε δει να συμβαίνουν και θαύματα. Σπάνια μεν αλλά συμβαίνουν. Δυστυχώς όμως ο χρόνος όσο μεγαλώνουμε δεν είναι σύμμαχός μας. Υπάρχουν κοπέλες άνω των 40 που πέτυχαν με  δικά τους υπάρχουν κορίτσια κάτω από 35 και πέτυχαν με δανεικα είτε γιατί είχαν θέμα με τα ωάρια είτε με το σπέρμα του συντρόφου. Όλα έχουν πολλούς παράγοντες επιτυχίας και αποτυχίας.συζητα με τον γιατρό σου και κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου!!!

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε 

Γεια σου! Περιμένω να μαζέψω αυτό το μήνα τις βασικές εξετάσεις που χρειάζονται και μετά να προχωρήσω σε κάποιο ραντεβού.Το ξέρω πως το άργησα πάρα πολύ δυστυχώς.. Πριν έξι μήνες είχα την FSH 1.9 mIU/ml και τώρα την AMH 1.2pmol/L. Δεν έχω ιδέα βέβαια τι σημαίνουν. Τυχαία ανακάλυψα αυτό το forum και διάβασα όλα τα μηνύματα ώστε να σας καταλάβω και να μου είναι πιο εύκολο να πάρω την απόφαση για δωρεά ωαρίων. Ναι θα το συζητήσω και με γιατρό και επειδή η καρδιά μου λέει να κάνω μια έστω προσπάθεια με τα δικά μου ίσως και να το κάνω.. Σ ευχαριστώ!

28 minutes ago, Villi said:

Καταλαβαίνω απόλυτα την επιθυμία σου να κάνεις προσπάθεια με δικά σου ωάρια…εάν έχεις κουράγιο και χρήματα να προσπαθήσεις για κατι με μικρές πιθανότητες επιτυχίας, να το κάνεις. Μετανιώνουμε γιαυτα που δεν κάνουμε στη ζωή, όχι για αυτά που κάνουμε. Απλά να εισαι συνειδητοποιημένη. 

Είσαι στο μυαλό μου! Αυτό ακριβώς σκέφτομαι. Θέλω να δώσω μια ευκαιρία γιατι ήδη έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. 

1 ώρα πρίν, Marjie είπε:

Να το προσπαθήσεις αφού το θέλεις!! 

Εγώ είμαι στα 45. Τον Απρίλιο είχα μια εντελώς αυθόρμητη σύλληψη η οποία παλινδρομησε λόγω τρισωμιας. Αυτό ήταν και το γεγονός που με έκανε να αποφασίσω την δωρεά. Ήταν το σπρώξιμο που χρειαζόμουν...

Αφού το θέλεις να το προσπαθήσεις!! Πότε δεν ξέρεις!!

Η δωρεά είναι εδώ, θα σε περιμένει, αχρείαστη να είναι... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...