Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

• Χαχα 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , fotini84 είπε:

Κορίτσια μου όπως το περιμέναμε! Δυστυχώς αρνητικο! Δεν πειράζει την άλλη φορά! Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια μέσα από την καρδιά μου! Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στο όνειρο! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλες!

Θα τα καταφέρεις σύντομα!

Έχεις πείσμα και κουράγιο!

Είχες εμφύτευση,  η μήτρα μπορεί,  αυτό κράτησε!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 30 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λυπάμαι φίλη συναγωνιστρια. Πάμε δυνατά νανιυνηγησουμε το όνειρο. Θύμησες μου γιατί είμαι και ολίγον γριά έχεις βλαστοκυστες για την επόμενη φορά;

Ναι κορίτσι μου! Πήραμε πέντε βλαστοκύστες!!! Ευτυχώς!!! Έχω άλλες τρεις!!! Πρώτα ο Θεό λέω να τις βάλω τον Φεβρουάριο!!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, fotini84 είπε:

Ναι κορίτσι μου! Πήραμε πέντε βλαστοκύστες!!! Ευτυχώς!!! Έχω άλλες τρεις!!! Πρώτα ο Θεό λέω να τις βάλω τον Φεβρουάριο!!!

Ευτυχώς έχεις κάβα!!! Τι να πω ρε κοριτσάκι άμα και με τη δωρεά κάνουμε αμάν να μείνουμε έγκυες θα πάω από το άγχος μου. 

Μπορεί να είμαστε και παρέα μου είπε ο Κουρ με το νέο έτος ετ εμείς. Το ποσό ανυπομονώ δεν φαντάζεσαι!!!

πρίν από 16 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευτυχώς έχεις κάβα!!! Τι να πω ρε κοριτσάκι άμα και με τη δωρεά κάνουμε αμάν να μείνουμε έγκυες θα πάω από το άγχος μου. 

Μπορεί να είμαστε και παρέα μου είπε ο Κουρ με το νέο έτος ετ εμείς. Το ποσό ανυπομονώ δεν φαντάζεσαι!!!

Να πας με χαρά και αισιοδοξία!!!! Κάθε περίπτωση είναι μοναδική κορίτσι μου! Εγώ και τώρα πάλι αισιόδοξα τα σκέφτομαι για την επόμενη φορά. Δεν σου κρύβω ότι κι εγώ πίστευα ότι με την δωρεά ωαρίων θα πιάσω αμέσως.. ακόμη και η εμφύτευση όμως είναι κάτι θετικό. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!!!!! Πολλά κορίτσια έμειναν με την πρώτη και θα είσαι και εσύ μία από αυτές!!!!

Η επόμενη φορά θα είναι και η τελευταία. Κάτι μου λέει, Φωτεινή, ότι μαζί θα πορευτούμε, κι εγώ Φλεβάρη-Μάρτη σκέφτομαι να πάω για εμβρυομεταφορά. Πρόσεχε τον εαυτό σου τώρα αυτό το διάστημα, κοίτα να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά.

αγωνιστικούς χαιρετισμούς! :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Nina_1979 είπε:

Η επόμενη φορά θα είναι και η τελευταία. Κάτι μου λέει, Φωτεινή, ότι μαζί θα πορευτούμε, κι εγώ Φλεβάρη-Μάρτη σκέφτομαι να πάω για εμβρυομεταφορά. Πρόσεχε τον εαυτό σου τώρα αυτό το διάστημα, κοίτα να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά.

αγωνιστικούς χαιρετισμούς! :wub:

Μαζί κορίτσι μου! Μακάρι! Με χαρά και αισιοδοξία! Αφού έχουμε υγεία όλα θα τα καταφέρουμε!!! Εσύ πόσες φορές ως τώρα προσπάθησες με δανεικά;

• Μου αρέσει 1

Καμία :D

βρέθηκε η δότρια, πήραμε 4 βλαστοκύστες, αλλά έχασα τη μαμά μου πριν λίγο καιρό ξαφνικά και χρειάζομαι ένα διάστημα να πενθήσω και να βρω τις ισορροπίες μου. Οπότε είπα να αφήσω την εμβρυομεταφορά για μετά τις γιορτές, ας είναι στην κατάψυξη, δεν παθαίνουν τίποτα. Έχω και κάποια άλλα θεματάκια, έχω Χασιμότο και με το άγχος της απώλειας έχει εκτοξευτεί ο θυρεοειδής μου και πρέπει να ρυθμιστεί πάλι πριν προχωρήσω. Γι αυτό σου λέω, μαζί το κόβω να αγωνιούμε :)

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 59 λεπτά , Nina_1979 είπε:

βρέθηκε η δότρια, πήραμε 4 βλαστοκύστες, αλλά έχασα τη μαμά μου πριν λίγο καιρό ξαφνικά και χρειάζομαι ένα διάστημα να πενθήσω και να βρω τις ισορροπίες μου. Οπότε είπα να αφήσω την εμβρυομεταφορά για μετά τις γιορτές, ας είναι στην κατάψυξη, δεν παθαίνουν τίποτα. Έχω και κάποια άλλα θεματάκια, έχω Χασιμότο και με το άγχος της απώλειας έχει εκτοξευτεί ο θυρεοειδής μου και πρέπει να ρυθμιστεί πάλι πριν προχωρήσω. Γι αυτό σου λέω, μαζί το κόβω να αγωνιούμε :)

Λυπάμαι πραγματικά...να είσαι γερή να την θυμάσαι κορίτσι μου! Μακάρι να είμαστε παρέα και να μας πάνε τα πράγματα υπέροχα!!! Ως τότε θετικά σκέψη και αισιοδοξία!

• Μου αρέσει 1

Για σάς κορίτσια εύχομαι όλες να είστε καλά θα ήθελα να ρωτήσω περίπου πόσος χρόνος χρειάζεται στο Ιασώ να βρεθεί δοτρια?  Δεν ξέρω σκέφτομαι να πάω για ένα ραντεβού εκεί ,και αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσω ,αν όχι θα προσπαθήσουμε για υοθεσια  το ξέρω ότι και η υοθεσια θέλει υπομονή και τρέξιμο να δούμε ευχαριστώ πολύ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Σία 1972 είπε:

Για σάς κορίτσια εύχομαι όλες να είστε καλά θα ήθελα να ρωτήσω περίπου πόσος χρόνος χρειάζεται στο Ιασώ να βρεθεί δοτρια?  Δεν ξέρω σκέφτομαι να πάω για ένα ραντεβού εκεί ,και αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσω ,αν όχι θα προσπαθήσουμε για υοθεσια  το ξέρω ότι και η υοθεσια θέλει υπομονή και τρέξιμο να δούμε ευχαριστώ πολύ

Μπορείς να τα κάνεις και τα δυο ταυτόχρονα!

Έτσι είχα κανει κι εγώ! Και ότι κάτσει πρώτο!

Στο Ιασω μου είχαν πει ότι η αναμονή ήταν στο τρίμηνο ανάλογα φυσικά και με τις απαιτησεις μου... αν πας εκεί έχω να σου προτείνω τον Διακουμακο που μου φάνηκε πολύ καταρτησμενος και επεξηγηματικος γιατρός.  Φαντασου το ραντεβού μαζί μου κράτησε πάνω από ώρα. Βάλε  fertilityexperts στο google και θα τον βρεις μαζί με την ομάδα του. Και η συντονίστρια του ήταν εξαιρετική!!

Ο μόνος λόγος που δεν έμεινα ήταν γιατί μου ξεκαθάρισαν ότι τα ωαρια μοιραζονται σε δύο δοτριες. Προς τιμήν τους δηλαδή, ηταν ειλικρινείς, απλά φοβήθηκα ότι δεν θα πάρω πολλές βλαστοκυστεις... .μου φάνηκε όμως πολύ σοβαρή ομάδα!!

Σε κάθε περίπτωση, ήθελα να σου πω οτι χαίρομαι πολύ που αναθεώρησες και θα το προσπαθήσεις πάλι!

Ο θεός μαζί σου!!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Nina_1979 είπε:

Ο θεός να την αναπαύσει! Και σε εσας κουράγιο κ δύναμη να συνεχίσετε. Ζωή σε σας.....

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

3 ώρες πρίν, athinaida είπε:

Μπορείς να τα κάνεις και τα δυο ταυτόχρονα!

Έτσι είχα κανει κι εγώ! Και ότι κάτσει πρώτο!

Στο Ιασω μου είχαν πει ότι η αναμονή ήταν στο τρίμηνο ανάλογα φυσικά και με τις απαιτησεις μου... αν πας εκεί έχω να σου προτείνω τον Διακουμακο που μου φάνηκε πολύ καταρτησμενος και επεξηγηματικος γιατρός.  Φαντασου το ραντεβού μαζί μου κράτησε πάνω από ώρα. Βάλε  fertilityexperts στο google και θα τον βρεις μαζί με την ομάδα του. Και η συντονίστρια του ήταν εξαιρετική!!

Ο μόνος λόγος που δεν έμεινα ήταν γιατί μου ξεκαθάρισαν ότι τα ωαρια μοιραζονται σε δύο δοτριες. Προς τιμήν τους δηλαδή, ηταν ειλικρινείς, απλά φοβήθηκα ότι δεν θα πάρω πολλές βλαστοκυστεις... .μου φάνηκε όμως πολύ σοβαρή ομάδα!!

Σε κάθε περίπτωση, ήθελα να σου πω οτι χαίρομαι πολύ που αναθεώρησες και θα το προσπαθήσεις πάλι!

Ο θεός μαζί σου!!

Μπαίνω σφήνα να εκφράσω απορία...πως και το ξεκαθάρισαν;; Συνήθως μας λένε ότι δεν τα μοιράζουν άλλο αν εμείς ξέρουμε την αλήθεια.

Ρώτησα τον Διακουμακο αν θα πάρω όλα τα έμβρυα της δοτριας και μου ειπε ότι τα ωαρια μοιράζονται σε δυο ληπτριες ... κι ότι αυτό είναι η πάγια τακτική του κέντρου. 

Είχα πάει και στον Βσσιλοπ... παλι από το Ιασώ,  κι αυτός καθαρά μου το είχε πει . Μάλιστα τον είχα ρωτήσει πως θα μπορούσα να πάρω όλα τα ωσρια και μου είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει, αλλά το κόστος ανεβαίνει στις 8.500 ευρώ περίπου. 

Το Ιασω είναι ξεκάθαρο κορίτσια, τα ωσρια μοιράζονται στα δύο.

21 ώρες πρίν, Σία 1972 είπε:

@natassaki2006

On 29/10/2021 at 1:36 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Η δωρεα δεν ειναι πανακεια.

Αυτο δυστυχως δεν το εξηγουν τα κεντρα. 

Γινομαι γραφικη το ξερω αλλα παντα κ με τη δωρεα οπου στοχευουμε σε δυνατα ωαρια γι αυτο παμε αλλωστε,υπαρχει ο ανδρικος παραγοντας και η μητρα.

Πρεπει να εχουμε κι αυτα στο νου μας.

Προσφατα γνωστη μου απετυχε δευτερη φορα με δωρεα με δυο διαφορετικες δοτριες. Σε αλλο κεντρο απο το δικο μου. Με αριστη μητρα.

Οποτε ναι μεν αυξανονται κατα πολυ οι πιθανοτητες κυησης αλλα πρεπει παλι να κραταμε μικρο καλαθι.

On 29/10/2021 at 10:54 ΜΜ, athinaida είπε:

Ρώτησα τον Διακουμακο αν θα πάρω όλα τα έμβρυα της δοτριας και μου ειπε ότι τα ωαρια μοιράζονται σε δυο ληπτριες ... κι ότι αυτό είναι η πάγια τακτική του κέντρου. 

Είχα πάει και στον Βσσιλοπ... παλι από το Ιασώ,  κι αυτός καθαρά μου το είχε πει . Μάλιστα τον είχα ρωτήσει πως θα μπορούσα να πάρω όλα τα ωσρια και μου είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει, αλλά το κόστος ανεβαίνει στις 8.500 ευρώ περίπου. 

Το Ιασω είναι ξεκάθαρο κορίτσια, τα ωσρια μοιράζονται στα δύο.

Και παλι και 8.500 να δωσεις δεν ειναι σιγουρο.

Φυσικα και μοιραζονται αυτο ειναι γνωστο, τουλαχιστον στα περισσοτερα κεντρα.

Εγω γι αυτο διεκδικησα περισσοτερα. Για την ακριβεια τους εκανα ξεκαθαρο οτι αν δεν παρω τουλαχιστον 4 βλαστοκυστες λεφτα δεν προκειται να δουν απο μενα κι ας με κυνηγησουν. Τωρα πως βρηκα τη δυναμη μη με ρωτησετε,ουτε κι εγω το ξερω γιατι σαν ανθρωπος ειμαι πολυ ηπιων τονων. Αφου μετα την αποτυχια , την ημερα που εμεινα εγκυος στη μικρη η δολια η εμβρυολογος που με ενημερωσε τα ακουσε χωρις να φταιει γιατι μου μιλουσε για τα εμβρυα κ της λεω ασε τις....σε εμενα,κυηση δινουν??

Και τωρα εχω τη μικρη ανταρτισσα διπλα μου να κοιμαται μετα απο τρελο ξενυχτι κι εμενα να μη μπορω να κοιμηθω αφου ηπια καφε για να παιξω με τη μικρουλα.

Κοριτσια μου να διεκδικειτε.

Και απο τους γιατρους και απο τα κεντρα.

• Μου αρέσει 6

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...