Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 55 λεπτά , Καντι είπε:

@Ελισώ καλημερα , πως εισαι;

Καλημέρα Καντι μου,σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες. 11 ημέρες νοσηλείας, έκλεισα 31 εβδομάδες σήμερα,μπαίνω στις 32.

Ο γιατρός εδώ μου είπε ,το ότι δεν γέννησα ακόμα είναι θαύμα...όμως ο μπέμπης μου θα διαψεύσει όλους εδώ και θα φτάσει τουλάχιστον 34, ελπίζω...

Οι ώρες δεν περνάνε ,ούτε οι μέρες, θα φτάσει η στιγμή που θα τα ξεχάσω όλα αυτά...προς το παρόν υπομονή, δεν μπορώ να κανω κάτι άλλο..

• Μου αρέσει 6

πρίν από 9 λεπτά , Ελισώ είπε:

Καλημέρα Καντι μου,σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες. 11 ημέρες νοσηλείας, έκλεισα 31 εβδομάδες σήμερα,μπαίνω στις 32.

Ο γιατρός εδώ μου είπε ,το ότι δεν γέννησα ακόμα είναι θαύμα...όμως ο μπέμπης μου θα διαψεύσει όλους εδώ και θα φτάσει τουλάχιστον 34, ελπίζω...

Οι ώρες δεν περνάνε ,ούτε οι μέρες, θα φτάσει η στιγμή που θα τα ξεχάσω όλα αυτά...προς το παρόν υπομονή, δεν μπορώ να κανω κάτι άλλο..

Υπομονή ελισω μου και ολα θα πανε καλα!!! Ξέρει ο μπεμπης ποτε θα κανει την εμφάνιση του!

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Neverislate είπε:

Ελισω καλημερα ευχομαι ολοψυψα ολα να πανε καλα εισαι μεσα σε μια μεγαααη αγκαλια εδω στο φορουμ μην φοβασαι τιποτα 

Πολλα φιλακια την κοιλιτσα

1 hour ago, Καντι είπε:

Υπομονή ελισω μου και ολα θα πανε καλα!!! Ξέρει ο μπεμπης ποτε θα κανει την εμφάνιση του!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου,με συγκινείτε ...χίλια ευχαριστώ <3

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Ελισώ said:

Αντε μια χαρα!Ειδες ο μαγκακος ο μπεμπουλης!Ολα καλα θα πανε.Σε σκεφτομαστε συνεχεια.Να μας γραφεις.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

3 ώρες πρίν, Ελισώ είπε:

Μπράβο Ελισω μου , καλά νέα μας είπες! Υπομονή...έρχεται ο άντρας σου για παρεούλα; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Ελισώ είπε:

Ελισω, ο μπέμπης δύσκολα θα αποχωριστεί την κοιλιτσα τόσο γρήγορα!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Μπράβο Ελισω μου , καλά νέα μας είπες! Υπομονή...έρχεται ο άντρας σου για παρεούλα; 

Το συγκεκριμένο τμήμα δεν επιτρέπει επισκέψεις, παρόλα αυτά μας επιτρέπουν να βγούμε έξω ακριβώς απο το τμημα για πολύ λίγο,εφοσον δείχνει τεστ ραπιντ ο συζυγος εντος 48ωρου. Έτσι παραλαμβάνουμε νεράκια κ ότι άλλο χρειαζόμαστε.

Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια μου,θα σας γράφω νέα μου ανά 10 μέρες,ελπίζω εώς τότε να γεμίσουν οι σελίδες με κορίτσια που προσπαθούν, που αγωνιούν, που έχουν απορίες ,να τις βοηθήσουμε όσο μπορουμε. Σας φιλώ!!

• Μου αρέσει 3

21 ώρες πρίν, Ελισώ είπε:

Το συγκεκριμένο τμήμα δεν επιτρέπει επισκέψεις, παρόλα αυτά μας επιτρέπουν να βγούμε έξω ακριβώς απο το τμημα για πολύ λίγο,εφοσον δείχνει τεστ ραπιντ ο συζυγος εντος 48ωρου. Έτσι παραλαμβάνουμε νεράκια κ ότι άλλο χρειαζόμαστε.

Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια μου,θα σας γράφω νέα μου ανά 10 μέρες,ελπίζω εώς τότε να γεμίσουν οι σελίδες με κορίτσια που προσπαθούν, που αγωνιούν, που έχουν απορίες ,να τις βοηθήσουμε όσο μπορουμε. Σας φιλώ!!

Άντε βρε κορίτσι μου, άντε και να κλείσεις άλλον ένα μήνα εκεί μέσα τουλάχιστον, με την μοναξιά σου μεν αλλά με τον μπεμπακο στην κοιλίτσα δε. Πραγματικα θα τα ξεχάσεις όλα αυτά όταν θα πάρεις αγκαλίτσα το μωρό σου.

@anoulious τι κάνεις εσύ? Πότε με το καλό η β? Εσύ πως νοιώθεις?

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

16 minutes ago, Egina mama said:

Άντε βρε κορίτσι μου, άντε και να κλείσεις άλλον ένα μήνα εκεί μέσα τουλάχιστον, με την μοναξιά σου μεν αλλά με τον μπεμπακο στην κοιλίτσα δε. Πραγματικα θα τα ξεχάσεις όλα αυτά όταν θα πάρεις αγκαλίτσα το μωρό σου.

@anoulious τι κάνεις εσύ? Πότε με το καλό η β? Εσύ πως νοιώθεις?

Καλημερα.Τεταρτη εχω τελικα τη β επιπεδου.Μεγαλη αγωνια και ακομη δεν το εχω πολυ πει ουτε σε φιλους.Ασε που λογω covid  δεν βλεπουμε κανενα..Βοηθαει το οτι δεν πολυ φαινομαι για εγκυος..Θελω να πιστευω οτι μετα την Τεταρτη θα ειμαι πιο ανετη.

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλησπέρα...μετά από υστεροσκοπηση που έκανα βρέθηκαν πολλεςςςς συμφυσεις τις καθάρισε και μου είπε ούτε βόμβα δεν θα επιβίωνε εκεί μέσα...μου πρότεινε παρένθετη η υιοθεσία ..καταλαβαίνετε πως ένιωσα....μετά μου είπε για ενχυσεις αντιβίωσης και αν δούμε καλό ενδομήτριο θα κάνουμε μια προσπάθεια.. έχει τύχει σε καμία??

πρίν από 12 λεπτά , anoulious είπε:

Καλημερα.Τεταρτη εχω τελικα τη β επιπεδου.Μεγαλη αγωνια και ακομη δεν το εχω πολυ πει ουτε σε φιλους.Ασε που λογω covid  δεν βλεπουμε κανενα..Βοηθαει το οτι δεν πολυ φαινομαι για εγκυος..Θελω να πιστευω οτι μετα την Τεταρτη θα ειμαι πιο ανετη.

Καλε είσαι έγκυος; Πως; Πότε; 

Τώρα ανέτρεξα πίσω και είδα το υπέροχο μήνυμα σου. Ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν το θαύμα. Τι να πω! Ευχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια σου και να σε αξιώσει η Παναγία να αγκαλιάσεις τον γιο σου. Καλό υπόλοιπο!!!!!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 19 λεπτά , anoulious είπε:

Με το καλό. Έτσι και εγώ στον γιο μου, άργησα να φανώ έγκυος. Θα περιμένουμε πως και πως τα νέα σου.

πρίν από 13 λεπτά , Chrisla είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...μετά από υστεροσκοπηση που έκανα βρέθηκαν πολλεςςςς συμφυσεις τις καθάρισε και μου είπε ούτε βόμβα δεν θα επιβίωνε εκεί μέσα...μου πρότεινε παρένθετη η υιοθεσία ..καταλαβαίνετε πως ένιωσα....μετά μου είπε για ενχυσεις αντιβίωσης και αν δούμε καλό ενδομήτριο θα κάνουμε μια προσπάθεια.. έχει τύχει σε καμία??

Ψυχραιμία. Πάμε από την αρχή. Παρένθετη ή υιοθεσία λόγω συμφυσεων το θεωρώ παρατραβηγμενο. Δεν έχεις κάνει βιοψία για να ξέρεις τι και πως θα επιβίωνε εκεί μέσα. Και εγώ είχα μια πολύ κακή εικόνα μήτρας σε βιοψία η οποία δεν άφηνε περιθώρια ότι θα βελτιωνοταν το πράγμα αλλά η αποκατάσταση της μετά από τις αντιβιωσεις ήταν θεαματική. Και σε φίλης μου με λιγότερο πρόβλημα από εμένα και με καλύτερη κλινική εικόνα δεν τα κατάφερε να βελτιωθεί. 

Έχεις έμβρυα? Έχεις κάνει προσπάθειες?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Egina mama είπε:

Με το καλό. Έτσι και εγώ στον γιο μου, άργησα να φανώ έγκυος. Θα περιμένουμε πως και πως τα νέα σου.

Ψυχραιμία. Πάμε από την αρχή. Παρένθετη ή υιοθεσία λόγω συμφυσεων το θεωρώ παρατραβηγμενο. Δεν έχεις κάνει βιοψία για να ξέρεις τι και πως θα επιβίωνε εκεί μέσα. Και εγώ είχα μια πολύ κακή εικόνα μήτρας σε βιοψία η οποία δεν άφηνε περιθώρια ότι θα βελτιωνοταν το πράγμα αλλά η αποκατάσταση της μετά από τις αντιβιωσεις ήταν θεαματική. Και σε φίλης μου με λιγότερο πρόβλημα από εμένα και με καλύτερη κλινική εικόνα δεν τα κατάφερε να βελτιωθεί. 

Έχεις έμβρυα? Έχεις κάνει προσπάθειες?

Όχι έμβρυα δεν έχω...έχω κάνει 4 προσπάθειες αλλά τίποτα...τώρα άλλαξα γιατρό και έμαθα αυτά που σας είπα...τι εγχύσεις έκανες?είχες και εσύ συμφυσεις??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...