-
Από την διαχείριση / Admin news
-
@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν...
Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου. Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε. Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν
-
Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων
-
Θέματα
-
- 11.251 απαντήσεις
- 2.222.364 εμφανίσεις
-
- 11.439 απαντήσεις
- 1.160.989 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.061 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 500.501 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 144.830 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.201 απαντήσεις
- 113.853 εμφανίσεις
-
- 28.355 απαντήσεις
- 3.605.214 εμφανίσεις
-
- 11.251 απαντήσεις
- 2.222.364 εμφανίσεις
-
- 11.439 απαντήσεις
- 1.160.989 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 28
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 407 απαντήσεις
- 99.510 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 181 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.061 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 475 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 626 εμφανίσεις
-
ΒLW
Από Zaxaroulamak, in Ιατρικά & Υγεία
- 12 απαντήσεις
- 452 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Posted by CoffeeMaker,
Ερωτηματολόγιο για εξωσωματική με δωρεά ωαρίων
Recommended by CoffeeMaker
0 reactions
Go to this post
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα