Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , anoulious είπε:

Με 13 ευρω (δυστυχως μονο για τη χοριακη  δε δεχονται παραπεμπτικο )εγω εχω παει και Κυριακη , αργιες στο Γεννεσις.Σε ρωτανε μονο ποιος ειναι ο γιατρος σου. 

Κάτσε βρε, Βιοιατρική δεν έχετε πάνω; Δέχονται και παραδέχονται παραπεμπτικά και κάνουν χοριακές και Σάββατο, απλώς σου λένε να πας πολύ πρωί και τα αποτελέσματα βγαίνουν γύρω στις 3 το μεσημέρι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 31 λεπτά , Troia είπε:

Κάτσε βρε, Βιοιατρική δεν έχετε πάνω; Δέχονται και παραδέχονται παραπεμπτικά και κάνουν χοριακές και Σάββατο, απλώς σου λένε να πας πολύ πρωί και τα αποτελέσματα βγαίνουν γύρω στις 3 το μεσημέρι...

Τις χειροτερες υπηρεσιες ever της εχει η Βιοιατρικη.Δε θα ξεχασω ποτε που σε καποια ετ, πηγαινα χρονια με χιλια παρακαλια μου την  εβγαλαν  τη χοριακη απο το πρωι 9 παρα εικοσι πριν κλεισουν!Ολοκληρο βιβλιο μπορω να γραψω με εμπειριες μου απο εκει. Ασε που εγω εχω κανει απειρες ωοληψιες και για να εξασφαλισουμε οσο γινεται οτι δε θα κατεβουμε τσαμπα εχω παει πολλες φορες για lh και prg  Σαββατο ή Κυριακη 11 το βραδυ ή 5 το πρωι.Εχω τραβηξει..Μονο εκει μπορεις να πσς εκεινες τις ωρες. Οσον αφορα δε Κυριακη ή αργιες που αναφερομουν εγω που αλλου ειναι ανοιχτα να πας?

• Μου αρέσει 1

5 hours ago, Τουτουνι said:

καλημέρα!!! μια χαρά είναι τα τουτουνάκια!!!μεγαλώνουν και μας τρελαίνουν όλο και περισσότερο.

Αν εννοείς για καρότσι, το διπλό πήρα. Τα πάνω κάτω δεν είναι καλά λόγω ισορροπίας, ειδικά μεγαλ,ωνοντας τα μωράκια! 

Πως είσαι εσύ;

Αγαπες!! Καλα ειμαι μεσα στο αγχος εννοειται, ακομα δεν το πιστευω! Να τους δωσεις ενα μεγαλο φιλακι απο εμενα!

3 hours ago, Hope19 said:

Καλημερα...μπηκα τελικα στο τρυπακι να κανω τεστ 8η μερα απο την εμβρυομεταφορα..κ ηταν αρνητικο...η ψυχολογια δεν υπαρχει...ουτε τα φαρμακα θελω να συνεχισω ως την δευτερα που ειναι η χοριακη...

Εμενα την πρωτη φορα 7η μερα ειχε βγει αρνητικο και 11η μερα 380 χοριακη. Μην τα παρατας, συνεχιζεις κανονικα μεχρι τη χοριακη!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Αγαπες!! Καλα ειμαι μεσα στο αγχος εννοειται, ακομα δεν το πιστευω! Να τους δωσεις ενα μεγαλο φιλακι απο εμενα!

Εμενα την πρωτη φορα 7η μερα ειχε βγει αρνητικο και 11η μερα 380 χοριακη. Μην τα παρατας, συνεχιζεις κανονικα μεχρι τη χοριακη!

Τι να πω... πραγματικά δεν ξερω τι να πιστεψω..δεν ξερω αν πρεπει να ελπιζω...νοιωθω παραδομενη..οτι το αποτελεσμα βγηκε κ δεν αλλαζει..οσο και αν ευχομαι το αντιθετο...

πρίν από 46 λεπτά , anoulious είπε:

Τις χειροτερες υπηρεσιες ever της εχει η Βιοιατρικη.Δε θα ξεχασω ποτε που σε καποια ετ, πηγαινα χρονια με χιλια παρακαλια μου την  εβγαλαν  τη χοριακη απο το πρωι 9 παρα εικοσι πριν κλεισουν!Ολοκληρο βιβλιο μπορω να γραψω με εμπειριες μου απο εκει. Ασε που εγω εχω κανει απειρες ωοληψιες και για να εξασφαλισουμε οσο γινεται οτι δε θα κατεβουμε τσαμπα εχω παει πολλες φορες για lh και prg  Σαββατο ή Κυριακη 11 το βραδυ ή 5 το πρωι.Εχω τραβηξει..Μονο εκει μπορεις να πσς εκεινες τις ωρες. Οσον αφορα δε Κυριακη ή αργιες που αναφερομουν εγω που αλλου ειναι ανοιχτα να πας?

Συμφωνώ, κι εγώ καθόλου δεν τη συμπαθώ, αλλά Σάββατο που έγιναν και τις 2 φορές οι 1ες μου χοριακές και να τα βγάζουν αυθημερόν και να δέχονται και παραπεμπτικό, εγώ μόνο τη Βιοιατρική βρήκα να τα συνδυάζει όλα αυτά...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

22 minutes ago, Hope19 said:

Τι να πω... πραγματικά δεν ξερω τι να πιστεψω..δεν ξερω αν πρεπει να ελπιζω...νοιωθω παραδομενη..οτι το αποτελεσμα βγηκε κ δεν αλλαζει..οσο και αν ευχομαι το αντιθετο...

Δεν το ξερεις αυτο, κανε λιγο υπομονη ξερω πως νιωθεις τωρα αλλα εχε πιστη μεχρι το τελος. Και αν δεν, δεν ηταν το τυχερο σου τωρα.. για ολες ερχεται η σωστη ωρα αργα η γρηγορα!

• Ευχαριστώ 1

22 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Βρε θηρίο, την 4η μερα έκανες τεστακι χαχαχαχαχα!! Εντάξει ο κοκοβιος έκανε αισθητή την παρουσία της απ την αρχή:lol:

ναι σ λεω...αφου το βλεπαμε 10 ατομα κ λεγαμε μπα αποκλείετε...μεχρι που το έστειλα στον ντοκ μ κ μ λεει κανλλα στραβη εισται όλοι  εκει???? αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Με 13 ευρω (δυστυχως μονο για τη χοριακη  δε δεχονται παραπεμπτικο )εγω εχω παει και Κυριακη , αργιες στο Γεννεσις.Σε ρωτανε μονο ποιος ειναι ο γιατρος σου. 

Ναι σωστα

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

ναι σ λεω...αφου το βλεπαμε 10 ατομα κ λεγαμε μπα αποκλείετε...μεχρι που το έστειλα στον ντοκ μ κ μ λεει κανλλα στραβη εισται όλοι  εκει???? αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

Δέκα ατομα χαχαχαχαχα!!!!

Εγω το είδα πέντε το πρωί απ τον υπνο με πυρετο  έβαλα κ τα γυαλιά πρεσβυωπίας φωνάζω τον άντρα του λέω ξυπνά ρεεεεε ειμαι έγκυος μάλλον δες κ Εσυ. Δεν ήξερα να φωνάξω τους δέκα δικούς σου νοματαίους να βοηθησουν:ph34r:

4 ώρες πρίν, Troia είπε:

Και η βίο διάγνωση το ιδιο

3 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Έτσι πολύ σωστά τα λες. Και η Τζοκα θυμαμαι έκανε τεστακι κ είχε βγει αρνητικό κ δεν ήθελε να πάει για χοριακη κ νομίζω σταμάτησε κ φάρμακα. Την πρήξανε   να πάει τελικά έγκυος ήτανε. 

Εννοείται  μετά την στολισαμε κανονικά

3 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Όχι δεν βγήκε ακόμα το αποτέλεσμα. Διάβασε πιο πάνω τι λεμε εγω κ η Blondie για τα λάθος τεστακια. Τιποτα δεν τελείωσε ακομη

Εγω λέω κάνε μια χοριακη άμεσα να ξέρεις στα σίγουρα 

42 minutes ago, MaryH said:

Ναι σωστα

Δέκα ατομα χαχαχαχαχα!!!!

Εγω το είδα πέντε το πρωί απ τον υπνο με πυρετο  έβαλα κ τα γυαλιά πρεσβυωπίας φωνάζω τον άντρα του λέω ξυπνά ρεεεεε ειμαι έγκυος μάλλον δες κ Εσυ. Δεν ήξερα να φωνάξω τους δέκα δικούς σου νοματαίους να βοηθησουν:ph34r:

Και η βίο διάγνωση το ιδιο

Έτσι πολύ σωστά τα λες. Και η Τζοκα θυμαμαι έκανε τεστακι κ είχε βγει αρνητικό κ δεν ήθελε να πάει για χοριακη κ νομίζω σταμάτησε κ φάρμακα. Την πρήξανε   να πάει τελικά έγκυος ήτανε. 

Εννοείται  μετά την στολισαμε κανονικά

Όχι δεν βγήκε ακόμα το αποτέλεσμα. Διάβασε πιο πάνω τι λεμε εγω κ η Blondie για τα λάθος τεστακια. Τιποτα δεν τελείωσε ακομη

Εγω λέω κάνε μια χοριακη άμεσα να ξέρεις στα σίγουρα 

Α ναι η τζοκα ηταν απο τα πιο κουλα!! Τα εκοψε ολα και νομιζω ειχε αιμα η νομιζε οτι αδιαθετησε!

πρίν από 12 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Α ναι η τζοκα ηταν απο τα πιο κουλα!! Τα εκοψε ολα και νομιζω ειχε αιμα η νομιζε οτι αδιαθετησε!

Ναι ναι!! Και μας έσκασε γιατί δεν πηγαινε για χοριακη. Ήταν σίγουρη ότι θ αδιαθετησει. 

Δεν μου έχει τυχει λάθος σε τεστακι αλλά έχουν συμβεί κ αυτα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , MaryH είπε:

Ναι ναι!! Και μας έσκασε γιατί δεν πηγαινε για χοριακη. Ήταν σίγουρη ότι θ αδιαθετησει. 

Δεν μου έχει τυχει λάθος σε τεστακι αλλά έχουν συμβεί κ αυτα

Τι να πω βρε κοριτσια.. τυχαινουν και αυτα δεν λεω...αλλα δεν το πιστευω για μενα...τα φαρμακα τα πηρα τελικα..θα κανω κ αυριο υπομονη κ θα παω την δευτερα που ειναι κανονικα η χοριακη...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Hope19 είπε:

Τι να πω βρε κοριτσια.. τυχαινουν και αυτα δεν λεω...αλλα δεν το πιστευω για μενα...τα φαρμακα τα πηρα τελικα..θα κανω κ αυριο υπομονη κ θα παω την δευτερα που ειναι κανονικα η χοριακη...

Έτσι καλά κανεις. Τα φάρμακα να τα συνεχισεις. Πηγαινε τη Δευτέρα κ βλέπουμε. 

Τι τεστακι έκανες; Τι μάρκα εννοω;

πρίν από 51 λεπτά , Hope19 είπε:

Εκανα clear blue..

Δεν μου έχει τυχει λάθος με κλιαρμπλου. Σε μένα. Μπορεί κάποια άλλη να έτυχε. Είναι αρκετά αξιόπιστο. Όμως επειδή η γραμμή του είναι πιο άχνη σε σχέση μ αλλά περίμενε. Σ μένα με χοριακη όγδοη μερα περίπου τριακόσια κ κάτι έδειξε άχνη γραμμουλα. Αν η χοριακη σου είναι κατω των σαράντα σήμερα δεν θα έδειχνε. 

Αρα η είναι αρνητικό η χαμηλή κ θ ανεβεί σε δυο μέρες κανονικα

Οποτε συνεχίζουμε φάρμακα

πρίν από 37 λεπτά , MaryH είπε:

Δεν μου έχει τυχει λάθος με κλιαρμπλου. Σε μένα. Μπορεί κάποια άλλη να έτυχε. Είναι αρκετά αξιόπιστο. Όμως επειδή η γραμμή του είναι πιο άχνη σε σχέση μ αλλά περίμενε. Σ μένα με χοριακη όγδοη μερα περίπου τριακόσια κ κάτι έδειξε άχνη γραμμουλα. Αν η χοριακη σου είναι κατω των σαράντα σήμερα δεν θα έδειχνε. 

Αρα η είναι αρνητικό η χαμηλή κ θ ανεβεί σε δυο μέρες κανονικα

Οποτε συνεχίζουμε φάρμακα

Τι να πω..σας κουρασα ρε κοριτσια...και κουραστηκα κ εγω η ιδια με  την μιρλα μου...ας ερθει η δευτερα κ βλεπουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...