Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

17 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλά! Θα σας πω και γω τα νέα μου... Μπήκα σε διαδικασία 3ης δωρεάς αλλά δυστυχώς διέκοψα. Είχα δύο κύστες που ρουφούσαν όλο το φάρμακο κ δεν άφηναν τα ωάρια να αναπτυχθούν. Επίσης είχα λίγα ωαρια. 8 με το ζόρι. Οπότε οι γιατροί μου είπαν να διεκοψουμε τη διαδικασία και να το δούμε σε επόμενο κύκλο. Μου είπαν ότι δεν ήταν καλός αυτός ο κύκλος κ ότι τυχαίνει. Αυτά από μένα! Σας φιλώ! 

Χριστός Ανέστη Χρόνια πολλά. Να προσέχεις τον εαυτό σου και την υγεία σου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

3 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Καλημερα!! Σε ευχαριστω ydroxoe μου!! Τοσο ξεκαθαρο ρε παιδι μου? 

Καλησπέρα και καλή επιτυχία από καρδιάς!!! Εγώ όταν ήμουν έγκυος στα διδυμακια μου έκανα τεστ απ' την 6 μέρα και έδειξε πεντακάθαρα!!!

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

πρίν από 12 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία από καρδιάς!!! Εγώ όταν ήμουν έγκυος στα διδυμακια μου έκανα τεστ απ' την 6 μέρα και έδειξε πεντακάθαρα!!!

Σε ευχαριστω Τουτουνι μου..εγω βεβαια εβαλα ενα κ γιαυτο δεν ξερω ..θα δειξει???

πρίν από 7 λεπτά , Hope19 είπε:

Σε ευχαριστω Τουτουνι μου..εγω βεβαια εβαλα ενα κ γιαυτο δεν ξερω ..θα δειξει???

Υπαρχουν εμβρυα με χοριακη υψηλη που αναρωτιοσουν πως ειναι ενα  με τετοια χοριακη και αλλα με χοριακη πχ 100 την 10  ημερα που επισης πηγαν καλα.Αραγε μια χοριακη 100-150 10-11 ημερα θα φαινοτανε?...

• Μου αρέσει 1

25 minutes ago, Τουτουνι said:

Τουτουνακι τι κανουν τα τουτουνακια; να σε ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει, καροτσι πηρες το διπλα διπλα η το πανω κατω; 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Καλημέρα! Σε μένα όγδοη μερα κ η γραμμή ήταν ξεκάθαρη. Κι αλλά κορίτσια εδώ που έκαναν έκτη η έβδομη εδειξεέδειξε

Αν βγει αρνητικό το τεστ θα πας την ίδια μερα για χοριακη. Αν βγει θετική πανηγυρίζεις. Αν βγει αρνητικη λυπάσαι αλλά ξέρεις νωρίτερα την αληθεια

Καλημέρα! Έχει εδώ κορίτσια πχ Ραφαέλα που με μόνη κύηση έκαναν κ φάνηκε απ την έκτη μερα.

Και το Τουτουνι στην προηγούμενη ατυχη κύηση που ήταν ένα κ χαμηλή χοριακη, την έκτη μερα έκανε τεστακι κ βγήκε ροζ γραμμη

Καλημέρα κ χρόνια πολλά! Μήπως βρε κορίτσι να σταματησεις να δίνεις για να έχεις καλα κ μπόλικα ωάρια για σενα; Ρώτησε έναν ανεξάρτητο γιατρό αν όλο αυτό σου στοιχίσει την δίκη σου γονιμότητα αργότερα, αν συνεχισεις να δίνεις. 

Και είναι κρίμα, γιατί εισαι τόσο γλυκό κορίτσι κ καλή ψυχή που θα είναι κρίμα να μην γίνεις μανουλα. Εσυ πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις!

μαιρη μ εμενα φανηκε την Τετάρτη μερα η γραμμή οχι την εκτη...αχχαχαχα αλλα εγω ειμαι τεστακιας ξεθαρα...

• Χαχα 4

Καλησπέρα Χριστός Ανέστη να σας ρωτήσω και εγώ:

ετοιμαζόμουν για εμβρυομεταφορά μετά απο προετοιμασία της μήτρας αλλά είχα υψηλή προγεστερόνη (4) και θα πάμε σε άλλο κύκλο. Είναι κάτι που συμβαίνει?μου είπαν ότι δεν έκανα κάτι λάθος

πρίν από 7 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

μαιρη μ εμενα φανηκε την Τετάρτη μερα η γραμμή οχι την εκτη...αχχαχαχα αλλα εγω ειμαι τεστακιας ξεθαρα...

Βρε θηρίο, την 4η μερα έκανες τεστακι χαχαχαχαχα!! Εντάξει ο κοκοβιος έκανε αισθητή την παρουσία της απ την αρχή:lol:

• Χαχα 2

On 6/5/2021 at 10:02 ΠΜ, Dream_on είπε:

Χρόνια πολλά κι από μένα! Είμαι αραχτή στον καναπέ και ζεσταίνει ο ήλιος την κοιλιά μου που έχει μια εμφανή καμπύλη και πολλές μελανιές από τις ενέσεις που κάνω. Ανοιξιάτικος ήλιος! Ούτε που ξέρω τί γίνεται μέσα... Χαϊδεύω κοιλιά, τη χαϊδεύει και ο ήλιος, και βιώνω όλα τα αντιφατικά συναισθήματα μιας εγκύου που περιμένει την επόμενη επίσκεψη στο γιατρό σε λίγες εβδομάδες. Έχω κλείσει τους 4 μήνες και σε ένα μήνα περίπου πάω για τη β επιπέδου...

Λοιπόν κορίτσια, πάω να πάρω ήλιο κι έξω περπατώντας... Όχι με την κοιλιά έξω!! την κοιτάζω μέρα νύχτα. Τη δείχνω και στον άντρα μου. Πόση ευτυχία μπορεί να υπάρχει σε αυτήν τη γλυκιά προσμονή! 

Σας φιλώ! Να προσέχετε, να μη σας παίρνει από κάτω, και ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει! Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακούμε την καρδιά μας, να μετράμε τις δυνάμεις μας και να προχωράμε στο δρόμο που επιλέγουμε! Θα νικήσουμε κορίτσια μου! Χαρείτε τον ήλιο!!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα κορίτσια!

Ωραία τα λες dream on για τον ήλιο! Πηγή ζωής!

Μια συμβουλή μπας και γλυτώσει η κοιλίτσα σου τις μελανιες! Και για όλες τις άλλες κοπέλες που πρέπει να κάνουν ενέσεις...

Μετά από δυο τεράστιες μελανιές που μου συνέβηκαν, έψαξε ο σύντροφος μου (από ιατρικές έρευνες) και βρήκε το εξής: Καλύτερα να μπαίνει το υγρό της ένεσης όσο πιο αργά γίεται. Εκείνος μετράει 30 δευτερόλεπτα, βάζοντάς το σιγά σιγά. Κι αφού το βάλει όλο, μετράει άλλα 10 δευτερόλεπτα με ακίνητη τη βελόνα και μετά την βγάζει. Έτσι ούτε μελανιά μου έγινε και ούτε καλά καλά φαινόταν το τσίμπημα!

Ελπίζω να σας βοηθήσει αυτός ο τρόπος.

Μπας και γλυτώσουν οι κοιλίτσες τις μελανιές!

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1

17 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Τουτουνακι τι κανουν τα τουτουνακια; να σε ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει, καροτσι πηρες το διπλα διπλα η το πανω κατω; 

καλημέρα!!! μια χαρά είναι τα τουτουνάκια!!!μεγαλώνουν και μας τρελαίνουν όλο και περισσότερο.

Αν εννοείς για καρότσι, το διπλό πήρα. Τα πάνω κάτω δεν είναι καλά λόγω ισορροπίας, ειδικά μεγαλ,ωνοντας τα μωράκια! 

Πως είσαι εσύ;

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα...μπηκα τελικα στο τρυπακι να κανω τεστ 8η μερα απο την εμβρυομεταφορα..κ ηταν αρνητικο...η ψυχολογια δεν υπαρχει...ουτε τα φαρμακα θελω να συνεχισω ως την δευτερα που ειναι η χοριακη...

πρίν από 42 λεπτά , Hope19 είπε:

Καλημερα...μπηκα τελικα στο τρυπακι να κανω τεστ 8η μερα απο την εμβρυομεταφορα..κ ηταν αρνητικο...η ψυχολογια δεν υπαρχει...ουτε τα φαρμακα θελω να συνεχισω ως την δευτερα που ειναι η χοριακη...

Καλημέρα! Περίμενε τι τεστ πήρες;

Εννοειται τα φάρμακα τα συνεχίζεις κ αν θέλεις πες στον ντοκ μας μήπως κανεις σήμερα χοριακη.

Ο Χριστ... δεν εμπιστεύεται τα τεστ. Θα σου πει συνεχίζεις  κανονικά κ συριο χοριακη κ ότι είναι χαμηλή γι αυτό ίσως δεν δείχνει.

Παρ τους ένα τηλέφωνο παντως

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , MaryH είπε:

Καλημέρα! Περίμενε τι τεστ πήρες;

Εννοειται τα φάρμακα τα συνεχίζεις κ αν θέλεις πες στον ντοκ μας μήπως κανεις σήμερα χοριακη.

Ο Χριστ... δεν εμπιστεύεται τα τεστ. Θα σου πει συνεχίζεις  κανονικά κ συριο χοριακη κ ότι είναι χαμηλή γι αυτό ίσως δεν δείχνει.

Παρ τους ένα τηλέφωνο παντως

Η χοριακη ειναι για μεθαυριο...δεν τους παιρνω κανενα τηλ...ας ερθει η δευτερα και μετα θα τους παρω..τι να μου πουν τωρα...

πρίν από 31 λεπτά , Hope19 είπε:

Η χοριακη ειναι για μεθαυριο...δεν τους παιρνω κανενα τηλ...ας ερθει η δευτερα και μετα θα τους παρω..τι να μου πουν τωρα...

Εδώ Θεσσσαλονικη υπάρχουν πολλά διαγνωστικά που κάνουν χοριακες Σάββατο.. Μπορείς να πας . Πάντως φάρμακα δεν σταματάς με τιποτα

πρίν από 38 λεπτά , MaryH είπε:

Εδώ Θεσσσαλονικη υπάρχουν πολλά διαγνωστικά που κάνουν χοριακες Σάββατο.. Μπορείς να πας . Πάντως φάρμακα δεν σταματάς με τιποτα

Με 13 ευρω (δυστυχως μονο για τη χοριακη  δε δεχονται παραπεμπτικο )εγω εχω παει και Κυριακη , αργιες στο Γεννεσις.Σε ρωτανε μονο ποιος ειναι ο γιατρος σου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...