Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Just now, Hope19 είπε:

Μπραβο !! Τα καλυτερα αποτελεσματα σου ευχομαι...αν και δεν εχω φτασει ακομα στο σταδιο το δικο σου πιστευω πως θα με φαει η αγωνια!!! Δεν ξερω πως θα κρατηθω...θα μετραω ωρες κ λεπτα....

Κι εγώ έβλεπα τις άλλες κοπέλες όταν το περνάγανε κι έλεγα πώς θα αντέξω τέτοια αγωνία! Αλλά τελικά θες δεν θες αντέχεις, τι άλλο να κάνεις; χαχαχα.

Με το καλό και σε σένα! Και εύχομαι να έχουμε ευχάριστα νέα!

Just now, chitaneta είπε:

Κι εγώ έβλεπα τις άλλες κοπέλες όταν το περνάγανε κι έλεγα πώς θα αντέξω τέτοια αγωνία! Αλλά τελικά θες δεν θες αντέχεις, τι άλλο να κάνεις; χαχαχα.

Σε ευχαριστω.αντε ναι  περιμενουμε τα καλα σου νεα! ❤️

3 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Εγω επειδή δεν είχα κύκλο, έπρεπε το χαμηλό ενδομήτριο των 3mm να παχύνει, κ να γίνει άνω των 10 για την ετ. Ίσως Εσυ τα βάλεις στις 14 με 15 μέρες. Καλή επιτυχία κ φιλακια στους γιατρούς μου. Μου έχουν λείψει...

Αντε Να δουμε!!! Σε ευχαριστω κ παλι..θα τους δωσω οκ χαχαχαχ !

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις κοπέλες!

Έκανα εμβρυομεταφορά την προηγούμενη Δευτέρα! Και μεθαύριο πάω για χοριακή!

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αλλά όσο πλησιάζει η μέρα... η αγωνία κορυφώνεται! Εύχομαι μόνο να μην πάρω 0!

Να είστε όλες καλά, κι οι εγκυούλες, κι όσες ετοιμάζονται κι όλες οι μανούλες!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Περιμένουμε και τα δικά σου ευχάριστα!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

m0W3p3.png

10 hours ago, chitaneta said:

Κουράγιο, άλλη μία ημέρα έμεινε! Όλα καλά θα πάνε!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 27/2/2021 at 1:29 ΠΜ, Νανα82 είπε:

Το θέμα είναι ότι σφακ... έχει πλέον αμφιβολίες για το τι έχει απομείνει στις αποθήκες μου!! Πιθανόν και εάν δε πάει καλά ότι μου προτείνει τώρα, θα καταλήξω να πάρω από δότρια!!! Ο γιατρός μου ήταν πάντα ο μαστρ... και τρελαίνομαι γιατί όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα!!!

Εγω δεν εχω να πω τα καλυτερα για τον Μαστρομηνα.μην στενοχωριεσαι...αντιθετα σεβομαι κ εμπιστευομαι τον Σφακιανουδη! 

Καλη δυναμη κοριτσι!

Just now, eleni17 είπε:

Εγω δεν εχω να πω τα καλυτερα για τον Μαστρομηνα.μην στενοχωριεσαι...αντιθετα σεβομαι κ εμπιστευομαι τον Σφακιανουδη! 

Καλη δυναμη κοριτσι!

Έχοντας γνωρίσει και τους δυο θα σου πω ότι καταλαβαίνω τους λόγους. Εσυ πως είσαι;

Κοριτσια απο θεσσαλονικη θελω την βοηθεια σας...εμαθα οτι στο κεντρο που ειμαι μετα την εμβρυομεταφορα δεν σε αναλαμβανουν για την πορεια της εγκυμοσυνης,και πηγαινεις στον δικο σου γυναικολογο.εγω τυγχανει να μην εχω γυναικολογο στην θεσσαλονικη (ειμαι απο Αθηνα)..θελω γνωμες για εναν καλο γυναικολογο εδω στην πολη με εμπειρια φυσικα σε  εξωσωματικες...

16 ώρες πρίν, Νανα82 είπε:

Έχοντας γνωρίσει και τους δυο θα σου πω ότι καταλαβαίνω τους λόγους. Εσυ πως είσαι;

Ειχα θετικο  αποτελεσμα με την πρωτη ετ..αλλα δυστυχως παλνδρομησαν  κ οι 2 σακοι...μεθαυριο θα ναι η οριστική  επιβεβαίωση..δυστυχώς...:(:cry: την προηγουμενη εβδομαδα ημουν  8 κ 2 και δεν ακουσαμε καρδια....

• Λυπημένη/-ος 14

Just now, eleni17 είπε:

Ειχα θετικο  αποτελεσμα με την πρωτη ετ..αλλα δυστυχως παλνδρομησαν  κ οι 2 σακοι...μεθαυριο θα ναι η οριστική  επιβεβαίωση..δυστυχώς...:(:cry: την προηγουμενη εβδομαδα ημουν  8 κ 2 και δεν ακουσαμε καρδια....

Είχα διαβάσει ότι είχες κάνει ετ και ευχόμουν να πάνε όλα καλά.. πραγματικά μακάρι μεθαύριο να ακούσετε ,να γίνει θαύμα και να ακούσετε...

Διαφημίσεις

Just now, eleni17 said:

Πολύ λυπάμαι για αυτή την εξέλιξη γλυκιά μου αγωνίστρια...Σου στέλνω μία σφιχτή και ζεστή αγκαλιά!

Just now, eleni17 είπε:

ειλικρινα λυπαμαι πολυ.......

πρίν από 11 λεπτά , eleni17 είπε:

Ελένη μου λυπάμαι πολύ. Κρίμα...

πρίν από 51 λεπτά , eleni17 είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου,μακάρι όπως λέει η Νανά, να γίνει ένα θαύμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...