Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 12 λεπτά , Roda είπε:

Ασχετη ερώτηση λόγω αγνοιας: έχει νοημα ο προεμφυτευτικός ελεγχος σε δωρεά; Για να ξερει τελικά η γυναικα αν ειναι οκ τα ωάρια κ να μην ψαχνεται αδικως...αν απ τον ελεγχο εβγαινε το αποτέλεσμα θετικό οτι ολα είναι οκ θα τον πλήρωνα αν όχι θα πρεπε το κεντρο να καλύψει το κόστος για να μην πω θα πρεπε να αφαιρέσει κ το ποσο που αντιστοιχεί στα υπολοιπα ωάρια της δότριας...γιατι ετσι κ αλλιώς δε θα χρησιμοποιούνταν...

Θεωρούν ότι επειδή είναι από νέα γυναίκα μάλλον θα είναι χρωμοσωμικα καλά.. Αλλά έχεις δίκιο σ αυτό που λες. 

Just now, anoulious είπε:

Λυπαμαι πολυ. Καταλαβαινεις απολυτα πως είμαι..Πότε τίποτα πάνω από 0 χοριακη. Εγώ έχω 2 ακόμη εμβρυακια και μετά το χάος. Εσύ έχεις αλλα εμβρυακια;Πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις. 

Είσαι η παρηγοριά μου Μαίρη. 

Ειναι πολυ μεγάλη η επιθυμία για μωράκι που στο τέλος θα με διώξουν οι γιατροί για να σταματήσω. 

κι εγω ετσι ελεγα αλλά πίστεψε με εχουν δει τοσα πολλα ...δεν εισαι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταία...θυμαμαι ο Μ ο πρ τος γιατρος μου ελεγε για μια γνώστη μου ότι είναι η δυσκολότερη περίπτωση που ειχε...μια μαυρη ιστορια...με ευτυχές τέλος..

πρίν από 13 λεπτά , Roda είπε:

Ασχετη ερώτηση λόγω αγνοιας: έχει νοημα ο προεμφυτευτικός ελεγχος σε δωρεά; Για να ξερει τελικά η γυναικα αν ειναι οκ τα ωάρια κ να μην ψαχνεται αδικως...αν απ τον ελεγχο εβγαινε το αποτέλεσμα θετικό οτι ολα είναι οκ θα τον πλήρωνα αν όχι θα πρεπε το κεντρο να καλύψει το κόστος για να μην πω θα πρεπε να αφαιρέσει κ το ποσο που αντιστοιχεί στα υπολοιπα ωάρια της δότριας...γιατι ετσι κ αλλιώς δε θα χρησιμοποιούνταν...

κι πως ξερεις ότι φταινε τα ωάρια κι οχι το σπέρμα ή η ένωση των 2; Για να πείς ξεκαθαρα ότι φταινε τα ωάρια θα πρπει να φαινεται στον καρυωτυπο της δοτριας. Καρυωτυπο τους κανουν άρα δεν εχουν θεμα.Με προεμφυτευτικο και παλι κανεις αν χρειαστεί αμνιοπαρακεντηση στην κυηση ,α επιπέδου και β....ειναιβπιο σύνθετος ο προεμφυτευτικος...ακομα και με παλλινδρομη από δωρεα(οπως της Μαίρης αν θυμαμαι καλα) παλι δεν ξερεις αν φταιει το ωάριο,το σπέρμα ή η ένωση αυτων

• Μου αρέσει 2

Just now, island1 είπε:

κι εγω ετσι ελεγα αλλά πίστεψε με εχουν δει τοσα πολλα ...δεν εισαι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταία...θυμαμαι ο Μ ο πρ τος γιατρος μου ελεγε για μια γνώστη μου ότι είναι η δυσκολότερη περίπτωση που ειχε...μια μαυρη ιστορια...με ευτυχές τέλος..

Άραγε θα υπάρχει το φόρουμ όταν και αν πετύχω;!!!! 

• Χαχα 2

επειδή δεν θα αργησει αυτη η μερα προσωπικα θα ειμαι εδω και θα σε περιμενω. :)

Just now, island1 είπε:

επειδή δεν θα αργησει αυτη η μερα προσωπικα θα ειμαι εδω και θα σε περιμενω.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, island1 said:

κι πως ξερεις ότι φταινε τα ωάρια κι οχι το σπέρμα ή η ένωση των 2; Για να πείς ξεκαθαρα ότι φταινε τα ωάρια θα πρπει να φαινεται στον καρυωτυπο της δοτριας. Καρυωτυπο τους κανουν άρα δεν εχουν θεμα.Με προεμφυτευτικο και παλι κανεις αν χρειαστεί αμνιοπαρακεντηση στην κυηση ,α επιπέδου και β....ειναιβπιο σύνθετος ο προεμφυτευτικος...ακομα και με παλλινδρομη από δωρεα(οπως της Μαίρης αν θυμαμαι καλα) παλι δεν ξερεις αν φταιει το ωάριο,το σπέρμα ή η ένωση αυτων

Χωρίς να θέλω να γίνω κυνική και απολύτως σεβόμενη το θείο δώρο της δωρεάς, τα κεντρα πληρώνονται κ διαφημίζουν ποσοστά εμμέσως υπονοώντας οτι τα ωάρια ειναι σουπερ. Γι αυτό ειναι κ τοσο ακριβά. Με δεδομενο οτι το σπερμα το τσεκάρουν εξονυχιστικά-θα επρεπε να εγγυηθούν την ποιότητα των ωαρίων (με μοριακό κ οχι απλό καρυότυπο) αλλά κ την ένωση στην τελική. Γιατι δηλαδή δε θα μπορούσε  να ειναι ενας κακός κύκλος της δοτριας κ να πρεπει η ληπτρια σωνει κ καλά να παρει πανω της το κόστος  της ενδεχόμενης αποτυχίας; Κ παλι λεω αν ειναι οκ ο προεμφυτευτικός να παρει την ευθύνη η ληπτρια κ να ψαχτεί αλλά η υπηρεσία του κέντρου δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να θεωρείται εξ ορισμού αλάνθαστη...προφανως ειναι απο νεα δοτρια και όλα αυτά αλλα έχω βαρεθεί να μας κανουν ρε κορίτσια age bullying οπου σταθούμε κ βρεθούμε. Και στο κατω κατω εμεις παλευουν με κατι που δεν ειναη αναστρεψιμο.. ας κανουν σωστα κ τα κεντρα τη δουλειά τους 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Με συγχωρείς, λέω να πεταχτώ και εγώ σαν τη τσουτσου. Καταρχάς θέλω να σου πω ότι στεναχωρήθηκα πολύ για το αποτέλεσμα σου, έχεις κάνει ένα τεράστιο αγώνα και έχεις παλέψει πολύ για το πολυπόθητο (το έχεις τερματίσει σε εξετάσεις) . Προσωπική μου γνώμη είναι ότι είσαι άτυχη , αλλά που θα πάει θα γυρίσει και θα τα καταφέρεις . Θεωρώ γελοίο να σου πω να έχεις υπομονή, αλλά πρέπει, νομίζω ότι είσαι κοντά!! Το φόρουμ θα υπάρχει και εμείς θα χες@/!με από τη χαρά μας όταν θα τα καταφέρεις!!! 
Υ.Γ : Αυτό που έγραψες για τη μητρα το καταλαβαίνω, δεν είχα ποτέ καμία εμφύτευση , νόμιζα ότι η μητρα μου ήταν άχρηστη . Μην αδικείς το σώμα σου, ειλικρινά είσαι πολύ κοντά.. 

• Μου αρέσει 7

Just now, Roda είπε:

Χωρίς να θέλω να γίνω κυνική και απολύτως σεβόμενη το θείο δώρο της δωρεάς, τα κεντρα πληρώνονται κ διαφημίζουν ποσοστά εμμέσως υπονοώντας οτι τα ωάρια ειναι σουπερ. Γι αυτό ειναι κ τοσο ακριβά. Με δεδομενο οτι το σπερμα το τσεκάρουν εξονυχιστικά-θα επρεπε να εγγυηθούν την ποιότητα των ωαρίων (με μοριακό κ οχι απλό καρυότυπο) αλλά κ την ένωση στην τελική. Γιατι δηλαδή δε θα μπορούσε  να ειναη ενας κακός κύκλος της δοτριας κ να πρεπει η ληπτρια σωνει κ καλά να παρει πανω της το κόστος  της ενδεχόμενης αποτυχίας; Κ παλι λεω αν ειναι οκ ο προεμφυτευτικός να παριε την ευθύνη η ληπτρια κ να ψαχτεί αλλά η υπηρεσία του κεπντρου δεν ξαταλαβαινω γιατι πρεπει να θεωρείται εξ ορισμού αλάνθαστη...

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες , αλλά το κόστος του προεμφυτευτικου είναι μεγάλο. Κανενα από τα κέντρα δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασια . Ξέρουν δυστυχως ότι  η ανάγκη και η μεγάλη μας επιθυμία για παιδί μας κάνει να δεχόμαστε τη δωρεά χωρίς πολλά πολλά... Εξαλλου θα ήταν αποτρεπτικό μετά το ( ήδη μεγάλο) κόστος και εντάξει έχουν ήδη αρκετά καλά ποσοστά επιτυχιας. Οι «δύσκολες περιπτώσεις» ψαχνόμαστε από μόνες μας ... 

Πόσες φορές το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, thalasa said:

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες , αλλά το κόστος του προεμφυτευτικου είναι μεγάλο. Κανενα από τα κέντρα δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασια . Ξέρουν δυστυχως ότι  η ανάγκη και η μεγάλη μας επιθυμία για παιδί μας κάνει να δεχόμαστε τη δωρεά χωρίς πολλά πολλά... Εξαλλου θα ήταν αποτρεπτικό μετά το ( ήδη μεγάλο) κόστος και εντάξει έχουν και αρκετά καλά ποσοστά επιτυχιας. Οι «δύσκολες περιπτώσεις» ψαχνόμαστε από μόνες μας ... 

Για τα εργαστήρια των κέντρων δεν θα ήταν τεράστιο το κόστος εσωτερικά. Άλλο αυτο που πληρώνουμε εμείς άλλο το πραγματικό κόστος. Αλλά «πουλάνε» τη δωρεά με συγκεκριμενα ποσοστά ας εχουν φροντίσει σε ό,τι τους αφορά να ειναι εξασφαλισμενο το ποσοστό επιτυχίας. Κ αν δεν υπάρχει επιτυχία εννοείται να ενοχοποιηθεί η μήτρα το παράθυρο το ενδομήτριο η ατυχία κ η ληπτρια να ξαναπερασει της εξετασεις υστεροσκοπήσεις κλπ. Αλλά όχι εξ ορισμού φταιει η λήπτρια γιατι; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Roda είπε:

Για τα εργαστήρια των κέντρων δεν θα ήταν τεράστιο το κόστος εσωτερικά. Άλλο αυτο που πληρώνουμε εμείς άλλο το πραγματικό κόστος. Αλλά «πουλάνε» τη δωρεά με συγκεκριμενα ποσοστά ας εχουν φροντίσει σε ό,τι τους αφορά να ειναι εξασφαλισμενο το ποσοστό επιτυχίας. Κ αν δεν υπάρχει επιτυχία εννοείται να ενοχοποιηθεί η μήτρα το παράθυρο το ενδομήτριο η ατυχία κ η ληπτρια να ξαναπερασει της εξετασεις υστεροσκοπήσεις κλπ. Αλλά όχι εξ ορισμού φταιει η λήπτρια γιατι; 

Η λήπτρια στην προκειμένη είναι το εύκολο θύμα, είναι αυτή που έχει ενοχοποιηθεί για τις προηγούμενες ,ίσως, αποτυχίες με το δικό της υλικό όποτε εκ των πραγμάτων είναι πολύ εύκολο να ενοχοποιηθεί και στις επόμενες ενδεχόμενες αποτυχίες!! Η πικρή δίκη μου ιστορία μου έχει αποδείξει ότι τα κέντρα δύσκολα αναλαμβάνουν κενά και παραλείψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αποτυχία, η ανάληψη ευθυνών εκ μέρους του μπορεί να είναι τίμιο αλλά συνεπάγεται δυσφήμιση.

• Μου αρέσει 3

Just now, Νανα82 said:

Η λήπτρια στην προκειμένη είναι το εύκολο θύμα, είναι αυτή που έχει ενοχοποιηθεί για τις προηγούμενες ,ίσως, αποτυχίες με το δικό της υλικό όποτε εκ των πραγμάτων είναι πολύ εύκολο να ενοχοποιηθεί και στις επόμενες ενδεχόμενες αποτυχίες!! Η πικρή δίκη μου ιστορία μου έχει αποδείξει ότι τα κέντρα δύσκολα αναλαμβάνουν κενά και παραλείψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αποτυχία, η ανάληψη ευθυνών εκ μέρους του μπορεί να είναι τίμιο αλλά συνεπάγεται δυσφήμιση.

Ακριβώς!!! Τουλάχιστον ας δρούσαν σωστά στην πρόληψη κ την αποφυγή σφαλμάτων στις υπηρεσίες που εκεινα παρέχουν. Σ εναν ιδανικό κοσμο ίσως..Η στοχοποίησηκ ενοχοποίηση της ληπτριας ειναι η εύκολη λυση... 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...