Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Sofiiii είπε:

Οκ περιμένουμε αύριο λοιπόν θετική σκεψη δεν θα είναι τώρα θα είναι τον Μάιο να μην σε πάρει από κάτω ότι και να γίνει είσαι πιο δυνατή από αυτό 💕

Προσπαθώ. Θέλω μόνο ένα καλό νέο γιατί ήταν πολλά τα κακά νέα μαζεμένα!

• Δύναμη! 2

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, LioPh79 είπε:

Έμεινες όμως έστω μια φορά έγκυος, ακόμα κι αν δεν προχώρησε, άρα μπορείς να μείνεις. Ίσως δεν "κουμπωσες"με την δοτρια. Γιατί ρε γαμωτο να είναι τόσο βασανιστικό;;

αυτό αναρωτιέμαι κάθε λεπτό.... κάθε λεπτό κάθε ημέρας χωρις υπερβολή.... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 1 λεπτό , cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Σε νιώθω, σε καταλαβαίνω. Δεν έχεις να διορθώσεις τίποτα μάλλον γιατί όπως τα λες, μάλλον τα ωάρια δεν θα έδιναν εγκυμοσύνη. Το κέντρο το εμπιστεύεσαι σε γενικές γραμμές ; 

πρίν από 16 λεπτά , LioPh79 είπε:

Σε νιώθω, σε καταλαβαίνω. Δεν έχεις να διορθώσεις τίποτα μάλλον γιατί όπως τα λες, μάλλον τα ωάρια δεν θα έδιναν εγκυμοσύνη. Το κέντρο το εμπιστεύεσαι σε γενικές γραμμές ; 

γενικά σε όλον αυτόν τον αγώνα κρατάω επιφυλάξεις για όλους.... αλλά ειμαι στο ιασω, θεωρώ ότι είναι καλό κέντρο. δεν έχω ακούσει κάτι πολύ κακό μεχρι τωρα.

Just now, cant_wait είπε:

γενικά σε όλον αυτόν τον αγώνα κρατάω επιφυλάξεις για όλους.... αλλά ειμαι στο ιασω, θεωρώ ότι είναι καλό κέντρο. δεν έχω ακούσει κάτι πολύ κακό μεχει τωρα.

Επειδή καταλαβαίνω πολύ καλά όλο το οικονομικό κομμάτι, προσπάθησε την επόμενη φορά να κάνουν καλύτερη τιμή, λέω τώρα είναι εγώ. Και για τα υπόλοιπα  λες ότι έχουν ελεγχθεί όλα( και για να το ρίχνει ο γιατρός στα ωάρια έτσι θα είναι, φαντάζομαι). Ας δώσουν οι πιο έμπειρες κάποιες ιδέες, κάτι μπορεί να έχει ξεφύγει και να είναι σημαντικό.  Σε καταλαβαίνω απόλυτα, την πίκρα σου, τον θυμό σου, όλα. Αλλά παρόλα αυτά πρέπει να βρούμε το κουράγιο να προχωρήσουμε, αλλιώς δεν πρόκειται να φτάσουμε στο όνειρο μας. Έλα, λίγο ακόμα υπομονή. Θα τα καταφέρουμε 

• Ευχή 1

Καλημέρα

θα ήθελα πολύ γνώμες και εμπειρίες για την εξέταση για το περιβάλλον της μήτρας. Ngs νομίζω το είπε ο γιατρός . Πρότεινε να γίνει αυτή η εξέταση μετά από την βιοχημικη μας. Επίσης θα ήθελα να μάθω τι ακολουθεί αν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Αντιμετώπιση. Θα μπορούσε να έχει γίνει πριν την εμβρυομεταφορα που κάναμε,και να μην είχε πάει χαμένο το ένα από τα τρία μοναδικά μας εμβρυακια; 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , LioPh79 είπε:

Καλημέρα

θα ήθελα πολύ γνώμες και εμπειρίες για την εξέταση για το περιβάλλον της μήτρας. Ngs νομίζω το είπε ο γιατρός . Πρότεινε να γίνει αυτή η εξέταση μετά από την βιοχημικη μας. Επίσης θα ήθελα να μάθω τι ακολουθεί αν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Αντιμετώπιση. Θα μπορούσε να έχει γίνει πριν την εμβρυομεταφορα που κάναμε,και να μην είχε πάει χαμένο το ένα από τα τρία μοναδικά μας εμβρυακια; 

Καλημέρα! Αυτή είναι η εξέταση για το μικροβιωμα. Κάνει περίπου 3 βδομαδες να βγει και γίνεται με μέθη συνήθως. Εγω το είχα κάνει χωρίς, δεν ήταν κάτι. Ανάλογα το αποτέλεσμα μπορεί να χορηγηθεί κάποια αγωγή. Εγώ είχα πάρει 2 βδομάδες αντιβίωση πχ γιατί βρέθηκε έντεροκοκκος. Πολλοί γιατροί δε πιστεύουν στην εξέταση , άλλοι πάλι ναι.. οπότε μη σκέφτεσαι πως έχασες τα έμβρυα. Απλά τώρα θα διασφαλίσεις πως το περιβάλλον της μητρας είναι εντελώς καθαρό. Με καθετι που  κάνουμε προσπαθούμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες.Καλή επιτυχία εύχομαι ❤️

πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αυτή είναι η εξέταση για το μικροβιωμα. Κάνει περίπου 3 βδομαδες να βγει και γίνεται με μέθη συνήθως. Εγω το είχα κάνει χωρίς, δεν ήταν κάτι. Ανάλογα το αποτέλεσμα μπορεί να χορηγηθεί κάποια αγωγή. Εγώ είχα πάρει 2 βδομάδες αντιβίωση πχ γιατί βρέθηκε έντεροκοκκος. Πολλοί γιατροί δε πιστεύουν στην εξέταση , άλλοι πάλι ναι.. οπότε μη σκέφτεσαι πως έχασες τα έμβρυα. Απλά τώρα θα διασφαλίσεις πως το περιβάλλον της μητρας είναι εντελώς καθαρό. Με καθετι που  κάνουμε προσπαθούμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες.Καλή επιτυχία εύχομαι ❤️

Ναι έχεις δίκιο. Άρα είναι σημαντική εξέταση  μετά από μια τέτοια αποτυχία, θετική αλλά βιοχημικη. σε ευχαριστώ πάρα πολύ. 

• Μου αρέσει 1

Just now, LioPh79 είπε:

Ναι έχεις δίκιο. Άρα είναι σημαντική εξέταση  μετά από μια τέτοια αποτυχία, θετική αλλά βιοχημικη. σε ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Ναι από τη στιγμή που τα ψάχνεις τώρα όλα καλό είναι να την κάνεις. Ο γιατρός που ήμουν πριν δε τη θεωρούσε απαραίτητη ενώ αυτός που είμαι τώρα δε κάνει εμβρυομεταφορα χωρίς αυτό πριν.

• Μου αρέσει 1

Just now, LioPh79 είπε:

Αν θυμάμαι καλά  έχεις ωοληψια σήμερα... 

Πολύ  καλή επιτυχία!!! Να πάρετε ότι φαίνεται, να είναι αξιοποιήσιμο και τυχερό 🍀 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , LioPh79 είπε:

Αν θυμάμαι καλά  έχεις ωοληψια σήμερα... 

Πολύ  καλή επιτυχία!!! Να πάρετε ότι φαίνεται, να είναι αξιοποιήσιμο και τυχερό 🍀 

Ναι ναι ακόμα περιμένω στην αναμονή να με πάρουν 🤣 Σε ευχαριστώ πολύ !!..🙏 ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα το θεωρήσω γούρι αυτό!!! Εισαι πολυ δυνατή, νομίζω είσαι από αυτές τις γυναίκες που τις κοιτάω με ανοιχτό το στόμα 😂

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , LioPh79 είπε:

Θα το θεωρήσω γούρι αυτό!!! Εισαι πολυ δυνατή, νομίζω είσαι από αυτές τις γυναίκες που τις κοιτάω με ανοιχτό το στόμα 😂

Μακάρι βρε κορίτσι μου.. 🍀

Με συγκινείς!Εχω δρόμο ακόμα.. και μετά αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες μου θα αρχίσω να κοιτάω και τη δωρεά. Εκεί θα χρειαστώ τη βοήθεια σας να με κατατοπίσετε. Εχω μιλήσει με 1-2 κοπέλες σχετικά αλλά θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες ❤️

• Λουλούδια 1

πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου @MK2012 και πάλι επιτυχια .... όλοι η θετική ενέργεια μας πάνω σου 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 28 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου @MK2012 και πάλι επιτυχια .... όλοι η θετική ενέργεια μας πάνω σου 

Τελείωσα αγαπημένες μου. Πήραμε 2. Δε ξέρω αν είχαν κάτι μέσα ακόμα και πως ήταν. Αναμένω.

• Καλή τύχη! 2
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...