Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσι μου όντως η αμυ σου δείχνει όλα όσα σ είπε η γιατρός σου .το θέμα είναι τι κουράγιο έχεις εσύ, δηλαδή θες να προσπαθήσεις με δικά σου ωάρια??? Να ξες ότι θα ταλαιπωρηθείς γιατί θα πρέπει να μαζέψεις κάποια ωαριακια να προχωρήσουν σε βλαστοκυστες και μετά να ξεκινήσεις την ετ ,εγώ μέσα σ είναι χρόνο με φυσικό κύκλο καθώς είμαστε και ίδια ηλικία απλά εγώ είχα 1,10 αμυ κατάφερα να κάνω 4 βλαστοκυστες ,θέλει πολύ υπομονή. Εγώ προσωπικά είπα ότι αν δεν τα καταφέρω και με τα τρεις βλαστοκυστες που έχουν απομείνει θα προχωρήσω σε δωρεά και ο Θεός να βάλει το χέρι του .... Είναι καθαρά δική σου απόφαση ούτως ή άλλως μέσα σου μεγαλώνει δικό σου παιδάκι θα είναι. Σκέψου τ όλα καλά συζητε σου και με τον άντρα σου και πάρτε την απόφαση, απλά πάνω από όλα σκέψου εσένα. 

Έχεις καλή ΑΜΗ θα τα καταφέρεις!!! το 1,1 είναι πολύ καλό, για αυτό και έκανες 4 βλαστοκύστες. Τα όρια είναι δικά σας και τα ορίζετε εσείς. Είσαι 43 έχεις χρόνο ακόμα και θα τα καταφέρετε είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον!!

Αν έχετε κάνει και τις απαραίτητες εξετάσεις να αποκλείσετε και άλλα ενδεχόμενα. είναι σύνηθες λόγω ηλικίαςνα ρίχνουν όλο το βάρος στα έμβρυα!

Με το καλό η επόμενη σας προσπάθεια!!

2 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

καλησπέρα σας, πρώτη ανάρτησή μου κι ελπίζω να έχω επιλέξει το σωστό θέμα. εύχομαι ολόψυχα σε όλες, με όποιον τρόπο κι αν προσπαθείτε να καταφέρετε να αποκτήσετε το μωράκι που τόσο επιθυμείτε! είμαι στα 43, τα τελευταία χρονια με προσπάθειες φυσιολογικής σύλληψης χωρις αποτέλεσμα, στα 40 ελεγξαμε πρώτη φορά την ΑΜΗ και ηταν πολυ χαμηλή (και ολο πεφτει), έκτοτε πολυποδες στη μητρα-αφαιρεση- επανεμφανιση σε αλλο σημειο- αφαιρεση, εδω κι ενα χρονο με αδενομυωση μήτρας κι αιμορραγιες και μια υστεροσκοπηση + τοποθετηση mirena. είχαμε πει με το γιατρό ότι μόλις στρωσει το θέμα με τις αιμορραγιες θα ξεκινούσα πρώτη προσπάθεια με εξωσωματικη. έκανα ξανα ορμονικο ελεγχο (όλα καλα) ΑΜΗ ακόμα πιο χαμηλή 0,35 και μου λέει ο γιατρός..έχεις ένα ποσοστό στο 3% με δικά σου ωάρια. οι ωοθήκες δε φαίνονται να έχουν ωάρια..είσαι μεγάλη και είναι μεγάλος ο κίνδυνος για κάποιο σύνδρομο. έχω καλύτερες πιθανότητες με δοτρια. αισθάνομαι υπερβολικά πιεσμενη ,αγχωμενη, μπερδεμένη και τόσο λυπημένη! είχε κάποια παρόμοια εμπειρία? μια συμβουλή, μια γνώμη.. όλα δεκτά. συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. σας ευχαριστώ 

Δεν χάνεις κάτι στο να προσπαθήσεις με δικά σου, αλλά θέλει πολύ υπομονή, ίσως σταθείς με την πρώτη τυχερή και δεν ταλαιπωρηθείς καθόλου.

Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια. Δικό σου παιδί θα είναι, με ή όχι δικά σου ωάρια. Την κοιλίτσα σου θα κλωτσάει, την μυρωδιά σου θα ψάχνει και με την φωνούλα σου θα ηρεμεί. 

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και μην είσαι λυπημένη, η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ 💗

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

5 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

η τελευταία έκφραση που χρησιμοποιησες με έκανε να θέλω να σου απαντήσω. εμείς ξεκινήσαμε όταν ήμουν 41 με άμυ  λίγο κάτω από 4 ,   τις προσπάθειες μας με δικό μου γενετικό υλικό, ταλαιπωρηθήκαμε, ξοδέψαμε πάρα πολλά χρήματα γιατί πίστευα ότι θα βρεθεί αυτό το ένα,  οι διεγέρσεις  έχω ξεχάσει και τον αριθμό, οι επισκέψεις στους γιατρούς, οι ωοληψίες 5 ή 6 έχω ξεχάσει και πόσες έκανα, ο προευμφυτευτικός, οι διάφορες εξετάσεις κάθε τόσο , έγιναν το κέντρο της ζωής μας και χάσαμε πολλά όπως διακοπές , εξόδους, διασκέδαση γενικά και πολλά άλλα σε αυτά τα 3-4 χρόνια.  κάποια στιγμή είδα τα πράγματα διαφορετικά. η δωρεά είναι κάτι πολύ απλό και ασήμαντο για την υπόλοιπη ζωή μας. το μόνο που θέλω να σου πω είναι να μην είσαι λυπημένη, αυτή η λέξη με τσάκισε , πόσο πολύ σε νιώθω πόσο πολύ καταλαβαίνω τι κρύβεται πίσω από αυτή την λέξη. την πρώτη φορά που το ακούμε φαίνεται σαν να αχρηστεύεται η ζωή μας ( σε εμένα τουλάχιστον έτσι ακούστηκε) , είναι ένα μικρό κυτταράκι που θα μας βοηθήσει . Αν έχεις τη δυνατότητα οικονομικά, φυσικά να κάνεις την προσπάθεια σου, έχοντας στο νου σου ότι η επιστήμη( και φυσικά τα κοριτσια που να τις έχει καλά η Παναγία για το δώρο που μας κάνουν), μπορεί να μας βοηθήσει και με την δωρεά αν χρειαστεί.  ίσως να βάλεις ένα όριο ανάλογα με το αποτέλεσμα.  είμαστε πολύ τυχερές που πλέον έχουμε και αυτό. πολύ τυχερές

δεν χρειάζεται άγχος και πάλι δεν χρειάζεται να είσαι λυπημένη. είναι πολύ μικρό (αυτό το κυτταράκι) μπροστά στη ζωή.  💞

να είσαι καλά! σε ευχαριστώ πολύ, παρά πολύ! αυτό ακριβώς ενιωσα! κι όσο κι αν προσπάθησα να το εκφρασω δε τα καταφερα ! Είδα το γιατρό μου τη τελευταια φορά αποφασισμένη και αισιόδοξη και μου τσάκισε τα φτερά.. δε ξέρω πόσο κουράγιο θα έχω και πόσο μακριά θα φτάσω..μόνο ότι το θέλω τόσο πολύ! Περνανε τοσα απ το μυαλό μου, φοβοι. Πως δε θα είμαι η βιολογική μαμα, πως μπορεί το μωρακι μου να μη με θέλει από ένστικτο, πως είμαι μια παρενθετη μητέρα μονο.. τόσα πολλά...ομως δε το απορρίπτω. δε μπορώ να το απορρίψω κι πραγματι!..ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα κορίτσια κι έχουμε μια ελπίδα παραπάνω όλες εμείς! 

5 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Δεν χάνεις κάτι στο να προσπαθήσεις με δικά σου, αλλά θέλει πολύ υπομονή, ίσως σταθείς με την πρώτη τυχερή και δεν ταλαιπωρηθείς καθόλου.

Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια. Δικό σου παιδί θα είναι, με ή όχι δικά σου ωάρια. Την κοιλίτσα σου θα κλωτσάει, την μυρωδιά σου θα ψάχνει και με την φωνούλα σου θα ηρεμεί. 

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και μην είσαι λυπημένη, η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ 💗

σε ευχαριστώ πολύ! μακάρι όλες να είμαστε τυχερές και να τα καταφέρουμε! 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...