Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Εύχομαι να μην πήγαινε σε μένα αυτό 🤣 

Κοίταξε λίγο επειδή είμαστε μεγάλες γυναίκες καμιά φορά και το πώς θα γράψεις κάτι ή ακόμη και το πώς θα το πεις μπορεί λόγω επιβεβαρημενου ψυχολογικού κλίματος κάποια να το πάρει στραβά κάποια να μιλήσει λάθος άθελά της ,ανθρώπινο είναι ..τα συναισθήματα σε τέτοιες καταστάσεις ειναι σαν ορμονικές διαταραχές🙃

Να σου πω μια εμπειρία;είχα ένα ζευγάρι φίλους από εξωτερικό που για χρόνια τους φιλοξενούσα γιατί ερχόντουσαν εδώ για εξωσωματική ,κάθε φορά η γυναίκα σε μεγάλους μήνες 5,7 μηνών απέβαλε ,μιλάμε για χρόνια προσπάθεια και ήταν καταβεβλημένο το ζευγάρι,χρήματα είχαν πολλά να το στηρίξουν οπότε συνέχιζαν ...κάθε φορά που ερχόντουσαν ένιωθα παρά πολύ άσχημα επειδη είχα παιδιά δηλαδή πιεζομουν ψυχολογικά δεν ήξερα πως να συμπεριφερθω και αισθανομουν πόσο άδικο είναι αυτή η γυναίκα που τόσο πολύ το ποθεί να μην έχει ενα δικό της μωρό ...και όταν με κοίταζε αισθανομουν αυτό ότι το νιώθει και για μένα ήταν άδικο...

Προσευχομουν να τα καταφέρει  μέσα από την καρδιά μου, τελικά στα πενήντα της χρόνια μετά από τεράστιο Γολγοθά ,προεκλαμψία ,θέμα με καρδιά,αύξηση βάρους και άλλα τόσα τα κατάφερε με δοτρια ,δεν τα είχαν παρατήσει ποτέ και τα κατάφεραν τελικά.

Όσο για την υιοθεσία που αναφέρθηκε παραπάνω είναι ένα άλλο δύσκολο κομμάτι δεν είναι τόσο εύκολο είχα φίλους ζευγάρι που περίμεναν 20 χρόνια στο τέλος όταν έφτασε η σειρά τους δεν είχαν κουράγιο και είπαν δώστε το στο επόμενο ζευγάρι εμείς γεράσαμε τουλάχιστον ας το πάρει ένα ζευγάρι νεότερο να το μεγαλώσει.

Όχι δεν πήγαινε σε εσένα. Σε σχέση με τα παιδιά μιλάω από την έξω ζωή, από επαφές με συγγενείς φίλους και απλά περαστικούς. 😬 

3 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Με βρισ

Με βρίσκεις απόλυτα  σύμφωνη! Αυτό που θέλω να πω ..

1/και εγω διάβασα πρόσφατα οτι γνωρίζουν 50αρες με φυσική σύλληψη!!! Όχι ότι δε γίνεται  αλλά πως γίνεται  να λες γνωρίζω? Ήσουν μπροστά?? Εδώ δε λένε την ετ θα πούνε την δότρια?

2/έχω κ εγώ γνωστή που δεν λέει καν ότι έκανε εξωσωματική..ότι τι?

3/ειμαι στο φόρουμ αρκετά χρόνια  και να πω ότι και ιατρικά η διαδικασία της δότριας δεν έχει ηλικία..ναι οι περισσότερες είναι 40++ αλλά ξέρετε πόσες  30αρες το έκαναν ?

5/αυτό με τη θρησκεία  είναι τόσο λάθος..σωστά λες ότι κανονικά  οι θρησκοληπτοι δεν δέχονται ούτε την ετ..ΑΛΛΑ πρόσφατα πήγα για εξομολόγηση και λέω στον πάτερ ξέρω ότι είστε κατά της δότριας και μου απαντάει αν ο θεος είναι κατά δε θα αφήσει το έμβρυο  να προχωρήσει όπως δεν έχει αφήσει και τις προηγούμενες  φορές..  οπότε είναι άλλο οι θρησκοληπτοι, άλλο ο Θεός και η θρησκεία..

Λες και βρήκε κάποιος γραμμένο στα Ευαγγελία για την εξωσωματική και τις δωρεές. Κύριε των δυνάμεων! Και εδώ τον Χριστό βάζουν μπροστά.  

Για την πρώτη σου παρατήρηση... γελάω με δάκρυα 😂 

• Μου αρέσει 3

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κορίτσια καλησπέρα σας. Μετά από πολύ καιρό μπήκα ξανά στη σελίδα. Έχω ήδη ένα παιδάκι με φυσιολογική σύλληψη, μετά 3 παλινδρομες κ μια αποτυχημένη εξωσωματική. Έχω αλλάξει πολλούς γυναικολόγους οι 2 τελευταίοι μου είπαν για δωρεά. Βέβαια υπήρχαν κ κάποιοι που στα 44 μου λένε πάμε φυσιολογικα μπορείς...είναι κρίμα να εκμεταλλεύονται τον πόνο μιας γυναίκας κ την δίψα να γίνει μανούλα...

Έχω κ εγώ γνωστές που μένουν έγκυος φυσιολογικά κ πολύ εύκολα!!! Φυσικά κ είναι εξωσωματική αλλά δ το λένε... 

Θέλω να ρωτήσω γνώμη για τον Κούρτη ...

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου... είμαι 37 χρόνων και προσπαθούμε για παιδί τα τελευταία 5 χρόνια. Έχω υποβληθεί σε 2 κύκλους ivf, εκ των οποίων πήραμε συνολικά 10 βλαστοκυστες. Στον πρώτο κύκλο με τις 6 βλαστοκυστες πραγματοποιήθηκαν 3 εμβρυομεταφορες, με την πρώτη να πετυχαίνει αλλά να καταλήγει σε αυτόματη αποβολη και οι άλλες δύο ήταν ανεπιτυχεις. Από τον 2ο κύκλο πήραμε 4 βλαστοκυστες εκ των οποίων μόνο η μία ήταν ευπλοειδικη (σε αυτόν τον κύκλο καναμε PGT). Έγινε εμβρυομεταφορα, θετική χοριακη και πάλι αποβολη την 5η εβδομάδα. Να τονίσω ότι ορμονολογικες εξετάσεις είναι καλές, αμη χαμηλη 1,1, έχουν ελεγχθεί όλα, θρομβοφιλια (δεν υπάρχει αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο), ανοσολογικος έλεγχος για αυτοανοσα (αρνητικός) και για ΝΚ κυτταρα (λίγο αυξημένα χορηγούνται intralipids και rodi nk) και υστεροσκοπηση και endometriome για το μικροβιωμα που έδειξε αυξημένο ποσοστό gardnerella και λίγους γαλακτοβακκιλους όπου πήρα αντιστοιχώ θεραπεία. Σπέρμα άριστο χωρίς dfi και ελαχιστο οξειδωτικά στρες.  Μετά από όλα αυτά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με δωρεα ωαριων. Κάναμε εμβρυομεταφορα 1 άριστης βλαστοκυστης 4ΑΑ αλλά δυστυχώς αρνητική χοριακη... θα ήθελα τη γνώμη σας, υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω ψάξει? Έχω απελπιστεί δε ξέρω τι άλλο να κάνω.... ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

πρίν από 5 λεπτά , vaso88 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου... είμαι 37 χρόνων και προσπαθούμε για παιδί τα τελευταία 5 χρόνια. Έχω υποβληθεί σε 2 κύκλους ivf, εκ των οποίων πήραμε συνολικά 10 βλαστοκυστες. Στον πρώτο κύκλο με τις 6 βλαστοκυστες πραγματοποιήθηκαν 3 εμβρυομεταφορες, με την πρώτη να πετυχαίνει αλλά να καταλήγει σε αυτόματη αποβολη και οι άλλες δύο ήταν ανεπιτυχεις. Από τον 2ο κύκλο πήραμε 4 βλαστοκυστες εκ των οποίων μόνο η μία ήταν ευπλοειδικη (σε αυτόν τον κύκλο καναμε PGT). Έγινε εμβρυομεταφορα, θετική χοριακη και πάλι αποβολη την 5η εβδομάδα. Να τονίσω ότι ορμονολογικες εξετάσεις είναι καλές, αμη χαμηλη 1,1, έχουν ελεγχθεί όλα, θρομβοφιλια (δεν υπάρχει αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο), ανοσολογικος έλεγχος για αυτοανοσα (αρνητικός) και για ΝΚ κυτταρα (λίγο αυξημένα χορηγούνται intralipids και rodi nk) και υστεροσκοπηση και endometriome για το μικροβιωμα που έδειξε αυξημένο ποσοστό gardnerella και λίγους γαλακτοβακκιλους όπου πήρα αντιστοιχώ θεραπεία. Σπέρμα άριστο χωρίς dfi και ελαχιστο οξειδωτικά στρες.  Μετά από όλα αυτά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με δωρεα ωαριων. Κάναμε εμβρυομεταφορα 1 άριστης βλαστοκυστης 4ΑΑ αλλά δυστυχώς αρνητική χοριακη... θα ήθελα τη γνώμη σας, υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω ψάξει? Έχω απελπιστεί δε ξέρω τι άλλο να κάνω.... ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Έχεις πάει σε τμήμα καθεξιν αποβολών να κάνεις Κ εκεί έναν ελενχο? Καρδούλα έχετε ακούσει ποτέ ή σταματάνε μετά την θετική χοριακη? Καρυωτυπο ζεύγους φαντάζομαι έχετε κάνει Κ καμπύλη ζαχάρου Κ ινσουλίνης 

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...