Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Κοριτσάρες επειδή βλέπω ότι απασχολεί πολλές από εμάς θέλω τη γνώμη σας κ εμπειρία σχετικά με την υστεροσκόπηση.

1. Είναι «υποχρεωτική» πριν από ΕΤ να γίνεται; Γίνεται στον ίδιο κύκλο με την ΕΤ;

2. Αν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα γιατί την προτείνουν;

3. Παίζει ρόλο η ηλικία για να την κάνουμε.

Έχω διχαστεί κ εγώ.. στον επόμενο κύκλο θα κάνω την πρώτη ΕΤ, έχω λίγες πιθανότητες λόγω σπέρματος και λίγων εμβρύων, κ δεν θέλω να πάρω απόφαση που θα βλάψει τη διαδικασία..έχω χάσει τον ύπνο μου..

Η υστεροσκοπηση βοηθάει πολύ, μπορεί να δει ο γιατρός αν υπάρχει κάτι από πίσω, δυστυχώς στον υπερυχο δεν φαίνονται όλα, για μένα καλό είναι να την κάνεις όπως επίσης και σκρατσινγκ ταυτόχρονα με την υστεροσκοπηση ,έχει κάποιο κόστος αλλά είσαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Τα λόγια είναι περιττά κορίτσι μου .... εύχομαι να βρεις σύντομα την δύναμη να σταθείς στα πόδια σου ... 

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

• Δύναμη! 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ειλικρινά, εύχομαι να μην το ζήσει καμία κοπέλα αυτό!! Η αλήθεια είναι ότι όλη την ώρα τον σκέφτομαι τον μικρούλη μου…& κλαίω…του ανάβω το καντηλάκι, να το προσέχει ο Θεός εκεί πάνω… ευτυχώς Παναγία μου, που έχω τον σύζυγο μου κ το περνάμε μαζί όλο αυτό.. κ τους γονείς μας!! 

• Δύναμη! 3

Καλημέρα κορίτσια! Να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποια για τον Ψαθά και τον κελαρη αν προχωράνε σε εξωσωματική με δωρεά ωαρίων;

On 14/1/2025 at 9:30 ΜΜ, Ele@n είπε:

Ευχαριστώ! Είμαι Κρήτη και μέχρι στιγμής ανεβαίνω Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη συνεργάζονται με την Ισπανία;

Να σε ρωτήσω και με ποιον γιατρό συνεργάζεσαι; 

tvXOp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Ele@n είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποια για τον Ψαθά και τον κελαρη αν προχωράνε σε εξωσωματική με δωρεά ωαρίων;

ελα κορίτσι μ, εγώ είμαι με τον Κ@@ όχι δωρεά! εχω όμως ραντεβού 6/2 για παπ ! μπορώ να ρωτήσω αν θες! κατά τ άλλα λατρεία ο γιατρός !

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Εγώ είμαι στον ψαθα..ναι κανονικά 

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Angot είπε:

ελα κορίτσι μ, εγώ είμαι με τον Κ@@ όχι δωρεά! εχω όμως ραντεβού 6/2 για παπ ! μπορώ να ρωτήσω αν θες! κατά τ άλλα λατρεία ο γιατρός !

Ναι, αν μπορείς θα με υποχρεώσεις. 

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
On 6/2/2025 at 7:56 ΜΜ, Angot είπε:

κορίτσι μ ρώτησα! ο Κελ κάνει με δωρεά! 

Μιλήσαμε τηλεφωνικά τελικά!

Κορίτσια να σας ρωτήσω και για τον Τσιριγώτη; Με ποια κλινική είναι; Είναι κάποια κοπέλα που έχει κάνει προσφατα μαζί του; Αυτή τη απόσταση με δυσκολεύει και θέλω να αποφασίσω να κλείσω με έναν ραντεβού και να ανεβω Αθήνα..

tvXOp2.png

πρίν από 32 λεπτά , Ele@n είπε:

Μιλήσαμε τηλεφωνικά τελικά!

Κορίτσια να σας ρωτήσω και για τον Τσιριγώτη; Με ποια κλινική είναι; Είναι κάποια κοπέλα που έχει κάνει προσφατα μαζί του; Αυτή τη απόσταση με δυσκολεύει και θέλω να αποφασίσω να κλείσω με έναν ραντεβού και να ανεβω Αθήνα..

Το ιατρείο του είναι στο Ψυχικο, εκεί κάνει τα πρώτα ραντεβού του, τους υπερηχους κλπ. Η κλινική στην οποία κάνει πλεον τις ωοληψιες-εμβρυομεταφορες και λοιπές χειρουργικές πράξεις είναι το Ιασω. Εγώ ειχα κάνει εξωσωματικη πέρυσι μαζί του επιτυχώς με δικά μου ωαρια αλλά ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο και με δωρεά, γενικά είναι εξαιρετικος επιστήμονας και ειλικρινής.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...