Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Τις αντιβίωσεις τις προτεινει για την ενδομητριωση. Είπε κολλημένη ωοθήκη πίσω από την μήτρα κάτι τέτοιο. Το είδε από τον υπερηχο. Ίσως να έχω μπερδευτεί κι εγω και να μην τα εξηγω καλα. 

Αυτο που ξέρω ειναι πως η ενδομητριωση δεν φαίνεται απο έναν υπέρηχο γι αυτό σε ρώτησα αν έκανες κ άλλες εξετάσεις ή χειρουργείο. Ισως πρέπει να το συζητήσεις λίγο πιο αναλυτικά μαζί του πριν επιλέξεις τι θα κάνεις για να σου εξηγήσει καλύτερα και να επιλέξεις. Ή να πάρεις και κάποια άλλη γνώμη. 

1 ώρα πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω όταν κάνατε τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι, πότε ήταν το νωρίτερο που μπορέσατε να δείτε άχνη έστω γραμμή; Δεν ήμουν σε διαδικασία αυτό το μήνα αλλά έχω 2 μέρες καθυστέρηση και όλα τα τεστ είναι αρνητικά. Και για αυτό έχω τα νεύρα μου.. αγοράζω και τα ακριβά της clearblue early τα οποία μου την σπάνε γιατί πάντα βλέπω μια υποψία καθαροτατης γραμμής με χρώμα και ποτέ δεν καταλήγει να είναι τίποτα..

Το ιδανικό είναι οι 7 ημέρες καθυστέρηση για να είσαι σίγουρη για τα τεστ στο σπίτι. Μια σπάνια πιθανότητα είναι η καθυστερημένη σύλληψη αλλά και πάλι θα πρέπει να έχεις ασταθείς κύκλους. 

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

Μακάρι ! 🤞🏻 

Εν τω μεταξύ με όλα αυτά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή το καλοκαίρι είχαμε πάει να ακυρώσουμε ένα κύκλο γιατί όταν μικρά τα ωάρια που εν τελεί επέμεινα κ πήγα κ για άλλη μέτρηση κ τελικά είχαν μεγαλώσει. Αλλά γενικά γνωρίζουμε αν παίζει γενικά να μην μεγαλώνουν αρκετά τα δικά μου επειδή έχω μικρό κύκλο ; Να μη προλαβαίνουν ; Γίνεται αυτό ; Και αν δε μεγαλώνουν αρκετά πως γίνεται η ωορρηξία ; Δε πρέπει να είναι ώριμο το ωάριο θεωρητικά ; Οκ μπορεί το μέγεθος να μη κανει την απίστευτη διαφορά αλλά φαντάζομαι οι μεγάλες αποκλίσεις θα είναι απαγορευτικές.

Κοιτά το να μην ωριμάζουν και να μην κάνεις ωορρηξία το βλέπεις από τις εξετάσεις σου αιματολογικές. Δεν είχες κάνει ποτέ εξετάσεις να δεις αν όντως γίνεται η ωορρηξία σου πριν ξεκινήσεις εξωσωματική; Εχω μια φίλη μου που δεν κάνει ωορρηξία το ξέρει, έκανε οβιτρελ και έμεινε έγκυος. Δύο παιδάκια έχει κάνει έτσι με αυτόν τον τρόπο. Τα ωοθυλάκια όμως όταν μεγαλώνουν και σπάνε δεν σημαίνει απαραίτητα πως μέσα έχουν ωάριο ή πως το ωάριο είναι στην σωστή φάση ωρίμανσης για να γονιμοποιηθεί και αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος αλλά με το ίδιο το ωάριο. Αν το 17χλ με το 24χλ δεν είναι μεγάλη απόκλιση τι είναι; Εμένα έτσι ήταν το 24 τζούφιο το 17 έδωσε γονιμοποιημένο ωάριο. Αλλά και έτσι όπως τα γράφεις (στις άλλες κοπέλες που διάβασα τα σχόλια σου) μια χαρά ήταν οι ωοληψίες σου στα 15-16 έκανες orgalutran και μετά οβιτρελ. Σε 3 ημέρες τα ωάρια θα ήταν 19-20 πολύ νορμαλ. Σίγουρα οι αιματολογικές είναι ένας καλός δείκτης αλλά κάποιες φορές η εικόνα μπορεί να πει πολλά ειδικά σε έναν έμπειρο γιατρό. Τα orgalutran δεν καθυστερούν την ανάπτυξη αλλά την πρόωρη αιχμή της LH και άρα την έναρξη της ωοθυλακιορρηξίας. Πιθανώς την orgalutran στην έδινε για να είναι σίγουρος πως δεν θα χάσει αυτό το 1. Τώρα όμως είσαι σε άλλο γιατρό, με άλλη τακτική. Τον εμπιστεύεσαι και προχωράς. Μπορεί αυτές οι μικρές αλλαγές να κάνουν σπουδαία διαφορά, αυτό ελπίζουμε! 🤞

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, chris89 είπε:

Καλησπέρα! Έχει καμία πρόσφατη εμπειρία με την ovobank? Καταλήξατε στην επιλογή των ήδη κατεψυγμένων ωαρίων ή περιμένατε τη δότρια; Στην πρώτη περίπτωση μου φαίνεται πολύ περιορισμένος ο αριθμός των διαθέσιμων.... Και κάτι ακόμα, από τη στιγμή που γίνεται η "παραγγελία" σε πόσο καιρό τα λάβατε; 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο αλλά και για την κατανόηση 🥰

Εγώ δοτρια  όχι κατεψυγμένα... εξαρτάται.. μπορεί να βρεθεί σε 2 μέρες μπορεί σε 6 μήνες.. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

On 16/1/2025 at 10:56 ΜΜ, Malntalia είπε:

Εγώ δοτρια  όχι κατεψυγμένα... εξαρτάται.. μπορεί να βρεθεί σε 2 μέρες μπορεί σε 6 μήνες.. 

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

tvXOp2.png

11 minutes ago, Ele@n said:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εμάς μας έδωσαν κωδικούς.. θα κάνουμε και ένα ραντεβού με την κλινική μήπως και επιλέξουμε μαζί από τα ήδη κατεψυγμένα. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ανασφάλεια να κάνουμε μόνοι μας την παραγγελία 

1 hour ago, Ele@n είπε:

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα ! Είμαι κι εγώ στη διαδικασία προετοιμασίας για εμβρυομεταφορά. Είχα μία άτυχη εγκυμοσύνη (που ούτε την περίμενα) πριν 5 χρόνια (παλινδρόμησε) μία ωοληψία που δεν προχώρησε λόγω κακής ποιότητας ωαρίων (λόγω ηλικίας). Τώρα πλησιάζω τα 50 και έχουμε βρει δότρια, έχουμε βλαστοκύστες και μόλις είναι έτοιμο το ενδομήτριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορά. Εχω όμως πολλές απορίες. Πως γίνεται η εμβρυομεταφορά? Πονάει?

Ο μεγάλος μου όμως προβληματισμός είναι το ποσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ένα έμβρυο που προέρχεται από δότρια. Πόσο εύκολο ήταν να το αποδεχτεί κάποιος και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία.

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Μαριλού_11 είπε:

Καλησπέρα ! Είμαι κι εγώ στη διαδικασία προετοιμασίας για εμβρυομεταφορά. Είχα μία άτυχη εγκυμοσύνη (που ούτε την περίμενα) πριν 5 χρόνια (παλινδρόμησε) μία ωοληψία που δεν προχώρησε λόγω κακής ποιότητας ωαρίων (λόγω ηλικίας). Τώρα πλησιάζω τα 50 και έχουμε βρει δότρια, έχουμε βλαστοκύστες και μόλις είναι έτοιμο το ενδομήτριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορά. Εχω όμως πολλές απορίες. Πως γίνεται η εμβρυομεταφορά? Πονάει?

Ο μεγάλος μου όμως προβληματισμός είναι το ποσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ένα έμβρυο που προέρχεται από δότρια. Πόσο εύκολο ήταν να το αποδεχτεί κάποιος και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία.

Η εμβρυομεταφορα είναι σαν τεστ Παπ. 

Τώρα για τα υπόλοιπα  θα γεννήσεις ένα μωρό εσύ θα το ταιζεις εσύ θα το φροντίζεις εσύ θα το μεγαλώσεις με όλες τις δυσκολίες υπάρχει περίπτωση να μην το δεχτείς...? Όλα εσύ θα τα έχεις κάνει... 

16 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Εμάς μας έδωσαν κωδικούς.. θα κάνουμε και ένα ραντεβού με την κλινική μήπως και επιλέξουμε μαζί από τα ήδη κατεψυγμένα. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ανασφάλεια να κάνουμε μόνοι μας την παραγγελία 

Μπορείς να μου πεις τα αρχικά της κλινικής; Εγώ θα ήθελα να έχω κώδικους να έχω πρόσβαση και σε το κάνουμε μαζί. Μου δημιουργεί αμφιβολία το ότι απλά θα μου προτείνουν. Επίσης, στη συγκεκριμένη τράπεζα υπάρχουν και κατεψυγμένα και ωάρια από δοτρια με διέγερση;

2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλησπέρα, όχι δεν πονάει καθόλου. Σκέψου σαν Παπ τέστ και με καθετήρα περνούν μέσα τα έμβρυα. 

tvXOp2.png

13 minutes ago, Ele@n said:

Μπορείς να μου πεις τα αρχικά της κλινικής; Εγώ θα ήθελα να έχω κώδικους να έχω πρόσβαση και σε το κάνουμε μαζί. Μου δημιουργεί αμφιβολία το ότι απλά θα μου προτείνουν. Επίσης, στη συγκεκριμένη τράπεζα υπάρχουν και κατεψυγμένα και ωάρια από δοτρια με διέγερση;

Καλησπέρα, όχι δεν πονάει καθόλου. Σκέψου σαν Παπ τέστ και με καθετήρα περνούν μέσα τα έμβρυα. 

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

3 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

5 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

On 16/1/2025 at 9:38 ΜΜ, cris88 είπε:

Καλησπέρα! Έχει καμία πρόσφατη εμπειρία με την ovobank? Καταλήξατε στην επιλογή των ήδη κατεψυγμένων ωαρίων ή περιμένατε τη δότρια; Στην πρώτη περίπτωση μου φαίνεται πολύ περιορισμένος ο αριθμός των διαθέσιμων.... Και κάτι ακόμα, από τη στιγμή που γίνεται η "παραγγελία" σε πόσο καιρό τα λάβατε; 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο αλλά και για την κατανόηση 🥰

Γειά σου κορίτσι μου...εγώ είχα εμπειρία με την ovobank με δοτρια..από όταν κάναμε την παραγγελία και βάλαμε τα λεφτά ήρθαν σε περίπου ένα με ενάμιση μήνα τα ωάρια...είχα βρει βέβαια να είναι διαθέσιμη άμεσα...να μην περιμένω για ωοληψία έχει και αυτό σημασία.. 

On 20/1/2025 at 11:07 ΜΜ, Ele@n είπε:

Ναι στέλνουν κωδικούς και βλέπεις αναλυτικά τις δοτριες!!!εσύ κάνεις την επιλογή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...