Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, chris89 είπε:

Καλησπέρα! Έχει καμία πρόσφατη εμπειρία με την ovobank? Καταλήξατε στην επιλογή των ήδη κατεψυγμένων ωαρίων ή περιμένατε τη δότρια; Στην πρώτη περίπτωση μου φαίνεται πολύ περιορισμένος ο αριθμός των διαθέσιμων.... Και κάτι ακόμα, από τη στιγμή που γίνεται η "παραγγελία" σε πόσο καιρό τα λάβατε; 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο αλλά και για την κατανόηση 🥰

Εγώ δοτρια  όχι κατεψυγμένα... εξαρτάται.. μπορεί να βρεθεί σε 2 μέρες μπορεί σε 6 μήνες.. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

On 16/1/2025 at 10:56 ΜΜ, Malntalia είπε:

Εγώ δοτρια  όχι κατεψυγμένα... εξαρτάται.. μπορεί να βρεθεί σε 2 μέρες μπορεί σε 6 μήνες.. 

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

tvXOp2.png

11 minutes ago, Ele@n said:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εμάς μας έδωσαν κωδικούς.. θα κάνουμε και ένα ραντεβού με την κλινική μήπως και επιλέξουμε μαζί από τα ήδη κατεψυγμένα. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ανασφάλεια να κάνουμε μόνοι μας την παραγγελία 

1 hour ago, Ele@n είπε:

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα ! Είμαι κι εγώ στη διαδικασία προετοιμασίας για εμβρυομεταφορά. Είχα μία άτυχη εγκυμοσύνη (που ούτε την περίμενα) πριν 5 χρόνια (παλινδρόμησε) μία ωοληψία που δεν προχώρησε λόγω κακής ποιότητας ωαρίων (λόγω ηλικίας). Τώρα πλησιάζω τα 50 και έχουμε βρει δότρια, έχουμε βλαστοκύστες και μόλις είναι έτοιμο το ενδομήτριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορά. Εχω όμως πολλές απορίες. Πως γίνεται η εμβρυομεταφορά? Πονάει?

Ο μεγάλος μου όμως προβληματισμός είναι το ποσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ένα έμβρυο που προέρχεται από δότρια. Πόσο εύκολο ήταν να το αποδεχτεί κάποιος και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία.

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Μαριλού_11 είπε:

Καλησπέρα ! Είμαι κι εγώ στη διαδικασία προετοιμασίας για εμβρυομεταφορά. Είχα μία άτυχη εγκυμοσύνη (που ούτε την περίμενα) πριν 5 χρόνια (παλινδρόμησε) μία ωοληψία που δεν προχώρησε λόγω κακής ποιότητας ωαρίων (λόγω ηλικίας). Τώρα πλησιάζω τα 50 και έχουμε βρει δότρια, έχουμε βλαστοκύστες και μόλις είναι έτοιμο το ενδομήτριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορά. Εχω όμως πολλές απορίες. Πως γίνεται η εμβρυομεταφορά? Πονάει?

Ο μεγάλος μου όμως προβληματισμός είναι το ποσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ένα έμβρυο που προέρχεται από δότρια. Πόσο εύκολο ήταν να το αποδεχτεί κάποιος και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία.

Η εμβρυομεταφορα είναι σαν τεστ Παπ. 

Τώρα για τα υπόλοιπα  θα γεννήσεις ένα μωρό εσύ θα το ταιζεις εσύ θα το φροντίζεις εσύ θα το μεγαλώσεις με όλες τις δυσκολίες υπάρχει περίπτωση να μην το δεχτείς...? Όλα εσύ θα τα έχεις κάνει... 

16 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Εμάς μας έδωσαν κωδικούς.. θα κάνουμε και ένα ραντεβού με την κλινική μήπως και επιλέξουμε μαζί από τα ήδη κατεψυγμένα. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ανασφάλεια να κάνουμε μόνοι μας την παραγγελία 

Μπορείς να μου πεις τα αρχικά της κλινικής; Εγώ θα ήθελα να έχω κώδικους να έχω πρόσβαση και σε το κάνουμε μαζί. Μου δημιουργεί αμφιβολία το ότι απλά θα μου προτείνουν. Επίσης, στη συγκεκριμένη τράπεζα υπάρχουν και κατεψυγμένα και ωάρια από δοτρια με διέγερση;

2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλησπέρα, όχι δεν πονάει καθόλου. Σκέψου σαν Παπ τέστ και με καθετήρα περνούν μέσα τα έμβρυα. 

tvXOp2.png

13 minutes ago, Ele@n said:

Μπορείς να μου πεις τα αρχικά της κλινικής; Εγώ θα ήθελα να έχω κώδικους να έχω πρόσβαση και σε το κάνουμε μαζί. Μου δημιουργεί αμφιβολία το ότι απλά θα μου προτείνουν. Επίσης, στη συγκεκριμένη τράπεζα υπάρχουν και κατεψυγμένα και ωάρια από δοτρια με διέγερση;

Καλησπέρα, όχι δεν πονάει καθόλου. Σκέψου σαν Παπ τέστ και με καθετήρα περνούν μέσα τα έμβρυα. 

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

3 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...