Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 1
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Malntalia είπε:

Δεν είναι όλα τα κέντρα  ή ολοι οι γιατροί έτσι...το ζευγάρι εχει δικαίωμα  να μαθει όσα θέλει  να μάθει.. εδώ αν διαβασει κάποιος τις 1800 σελίδες θα δει ότι γυναίκες ζητούσαν μέχρι και πανεπιστημιακη εκπαίδευση στη δοτρια..υπάρχουν γυναίκες-ζευγάρια  που θέλουν να τα ελέγχουν-ξερουν όλα.. υπάρχουν ζευγάρια  που αφήνονται στο γιατρο τους..

Καλά εννοείτε ο καθένας χειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα όπως νιώθει αυτός, και εγώ ίσως να ήθελα να μάθω τα πάντα ίσως όμως όχι. Ανάλογα τι να πω ...δεν υπάρχει σωστό και λάθος 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1006

• Chrussa1982

946

6 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Δεν είναι όλα τα κέντρα  ή ολοι οι γιατροί έτσι...το ζευγάρι εχει δικαίωμα  να μαθει όσα θέλει  να μάθει.. εδώ αν διαβασει κάποιος τις 1800 σελίδες θα δει ότι γυναίκες ζητούσαν μέχρι και πανεπιστημιακη εκπαίδευση στη δοτρια..υπάρχουν γυναίκες-ζευγάρια  που θέλουν να τα ελέγχουν-ξερουν όλα.. υπάρχουν ζευγάρια  που αφήνονται στο γιατρο τους..

Και φυσικά  δεν παίρνω  θέση ποιο είναι  πιο σωστό..αλλά σίγουρα  πρέπει  να έχουμε το δικαίωμα  της επιλογής..

Σαφέστατα και πρέπει να το έχουμε. 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

On 28/10/2024 at 11:43 ΠΜ, Malntalia είπε:

Και φυσικά  δεν παίρνω  θέση ποιο είναι  πιο σωστό..αλλά σίγουρα  πρέπει  να έχουμε το δικαίωμα  της επιλογής..

εχω μπερδευτει πολυ εγω παντως... εμας μας ειπαν στο κεντρο, οτι πλεον στην Ελλαδα, η δωρεα γίνεται μονο ανωνυμα. Και οτι κανουν ταιριασμα χαρακτηριστικων κλπ. Ουτε φωτογραφιες, ουτε βιογραφικα! Ουτε εγω ξερω ποιο ειναι σωστο αλλα θα ηθελα να γνωριζω τις επιλογες μας.

Επισης, επειδη δεν εχουμε περασει απο τη διαδικασία απλης IVF, αλλα τωρα σκεφτομαστε IVF με δοτρια, θα ηθελα να ξερω με ποσες προσπαθειες μπορει ολο αυτο να πετυχει.. μια φιλη μου που δουλευει στο ΓΝΣΙΣ μου ειπε να βαλω στο μυαλο μου 25%..τοσο λιγο?  

1 ώρα πρίν, siba είπε:

εχω μπερδευτει πολυ εγω παντως... εμας μας ειπαν στο κεντρο, οτι πλεον στην Ελλαδα, η δωρεα γίνεται μονο ανωνυμα. Και οτι κανουν ταιριασμα χαρακτηριστικων κλπ. Ουτε φωτογραφιες, ουτε βιογραφικα! Ουτε εγω ξερω ποιο ειναι σωστο αλλα θα ηθελα να γνωριζω τις επιλογες μας.

Επισης, επειδη δεν εχουμε περασει απο τη διαδικασία απλης IVF, αλλα τωρα σκεφτομαστε IVF με δοτρια, θα ηθελα να ξερω με ποσες προσπαθειες μπορει ολο αυτο να πετυχει.. μια φιλη μου που δουλευει στο ΓΝΣΙΣ μου ειπε να βαλω στο μυαλο μου 25%..τοσο λιγο?  

Δεν παρακολουθω πληρως τον νομο.. αλλα νομιζω ο τελευταιος επιτρεπει και επωνυμες δοτριες..αλλα δεν γνωριζω την διαδικασια..γτ δεν ηθελα επωνυμα εγω..

κοιταξε.. αν γινουν ολα σωστα σιγουρα θα πας με θετικα ποσοστα.. δεν ξερω αν εχουν σημασια τα ποσοστα.. να εχεις ελεγξει πληρως τον συζυγο, μητρα και σου μενει η δοτρια.. αλλα πανακεια δεν ειναι.. εμενα πχ η πρωτη δοτρια δεν ηταν καλη..ειχαμε 4 εμβρυα και δεν πετυχαμε, ουτε η αλλη μιση κοπελα πετυχε.. και τωρα ειμαι στην αναμονη για τη δευτερη..100% επιτυχια δεν υπαρχει..αλλα μπορεις να το ελεγξεις οσο περισσοτερο μπορεις

1 ώρα πρίν, Malntalia είπε:

Δεν παρακολουθω πληρως τον νομο.. αλλα νομιζω ο τελευταιος επιτρεπει και επωνυμες δοτριες..αλλα δεν γνωριζω την διαδικασια..γτ δεν ηθελα επωνυμα εγω..

κοιταξε.. αν γινουν ολα σωστα σιγουρα θα πας με θετικα ποσοστα.. δεν ξερω αν εχουν σημασια τα ποσοστα.. να εχεις ελεγξει πληρως τον συζυγο, μητρα και σου μενει η δοτρια.. αλλα πανακεια δεν ειναι.. εμενα πχ η πρωτη δοτρια δεν ηταν καλη..ειχαμε 4 εμβρυα και δεν πετυχαμε, ουτε η αλλη μιση κοπελα πετυχε.. και τωρα ειμαι στην αναμονη για τη δευτερη..100% επιτυχια δεν υπαρχει..αλλα μπορεις να το ελεγξεις οσο περισσοτερο μπορεις

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις και ευχομαι να βρεθει γρηγορα και να εχεις μια φανταστικη εγκυμοσυνη!

Τα 4 εμβρυα αντιστοιχουν σε 4 εξωσωματικες υποθετω.. εμας μας πιεζει ο χρονος και λογω ηλικιας και λογω επαγγελματος του συζυγου (λεπει 5 μηνες το χρονο).. μου φαινεται βουνο αλλα φανταζομαι αν ξεκινησεις παει μονο του (?)

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , siba είπε:

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις και ευχομαι να βρεθει γρηγορα και να εχεις μια φανταστικη εγκυμοσυνη!

Τα 4 εμβρυα αντιστοιχουν σε 4 εξωσωματικες υποθετω.. εμας μας πιεζει ο χρονος και λογω ηλικιας και λογω επαγγελματος του συζυγου (λεπει 5 μηνες το χρονο).. μου φαινεται βουνο αλλα φανταζομαι αν ξεκινησεις παει μονο του (?)

oxi 4..ειναι 2 εμβρυομεταφορες.. με τη λογικη οτι θα βαλεις 2..και εμενα ο συζυγος λειπει αρκετα..η αληθεια ειναι ειχε ερθει 3 μερες πριν την ωοληψια..και απορριψαμε μια δοτρια γιατι θα ελειπε ο συζυγος και δεν θα ειχε κανει επαναληπτικο dfi..οσο και αν εισαι μεχρι τα 54 εχεις χρονο..μην κανεις βιαστικες κινησεις.. να διαλεξεις κεντρο με καλο εμβρυολογικο, να εξετασεις φουλ το συζυγο και να εισαι σιγουρη οτι εχεις ελεγχει και εσυ..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, siba είπε:

Όπως στα λέει η @Malntalia ειναι...οσο για τα ποσοστά εμας με καλο σπερμα...καλη μητρα...ολα ελεγμένα....μικρή υγιης δοτρια...και τις καλυτερες συνθήκες δηλαδη..και μας είπε 50%... που είναι πολύ καλό ποσοστο...αλλά να τα ψάξεις όλα!!!

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...