-
Από την διαχείριση / Admin News
-
1 ώρα πρίν, a miracle please είπε:
Καλσηπέρα,
πιο πάνω η @mariaalexiou έγραψε πως δεν φημίζεται για την υπομονή της και έκανε τεστ πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου, άλλες κοπέλες περιμένουν μέχρι την ημερομηνία χοριακής. Εγώ έχω κάνει και τα δυο. Στην ουσία δεν αλλάζει κάτι στο άγχος. Το θέμα είναι πόσο πριν από την χοριακή? Και όπως και να έχει χοριακή θα κάνεις. Μερικές φορές τα τεστ βγαίνουν και λανθασμένα. Επομένως θέλω να πω πως, την ίδια ανησυχία θα έχεις.
Εύχομαι η σπερματέγχυση να πιάσει και να έχεις θετική χοριακή. Κατα τ'άλλα πήγαινε βόλτα, δες ταινίες και σειρές για να ξεχαστεί λιγάκι όσο γίνεται.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.έχεις δίκιο σε αυτό.Γενικα κάνω πράγματα αλλά όταν μένω μόνη μου η σκέψη μου είναι συνεχώς εκεί.πιο πολυ είναι ο φόβος του αποτελέσματος να είμαι ειλικρινής.
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, siba είπε:
Σε ευχαριστω για τις απαντησεις και ευχομαι να βρεθει γρηγορα και να εχεις μια φανταστικη εγκυμοσυνη!
Τα 4 εμβρυα αντιστοιχουν σε 4 εξωσωματικες υποθετω.. εμας μας πιεζει ο χρονος και λογω ηλικιας και λογω επαγγελματος του συζυγου (λεπει 5 μηνες το χρονο).. μου φαινεται βουνο αλλα φανταζομαι αν ξεκινησεις παει μονο του (?)
Όπως στα λέει η @Malntalia ειναι...οσο για τα ποσοστά εμας με καλο σπερμα...καλη μητρα...ολα ελεγμένα....μικρή υγιης δοτρια...και τις καλυτερες συνθήκες δηλαδη..και μας είπε 50%... που είναι πολύ καλό ποσοστο...αλλά να τα ψάξεις όλα!!!
-
Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων
-
Θέματα
-
- 4.836 απαντήσεις
- 707.693 εμφανίσεις
-
- 86 απαντήσεις
- 107.362 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.103.462 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 201.337 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 71 απαντήσεις
- 117.503 εμφανίσεις
-
-
-
- 4.837 απαντήσεις
- 707.742 εμφανίσεις
-
- 685 απαντήσεις
- 62.762 εμφανίσεις
-
- 320 απαντήσεις
- 115.276 εμφανίσεις
-
- 28.176 απαντήσεις
- 3.435.983 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 56 απαντήσεις
- 4.496 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 4.998 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 3.419 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 10.860 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 2.815 εμφανίσεις
-
- 1.358 απαντήσεις
- 174.366 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Posted by CoffeeMaker,
Ερωτηματολόγιο για εξωσωματική με δωρεά ωαρίων
Recommended by CoffeeMaker
0 reactions
Go to this post
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα