Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Παρακαλώ τη βοήθειά σας!!! Αδιαθετησα σήμερα πρώτη μέρα και μόλις γύρισα από υπέρηχο με 6 καταβολές και χαμηλή ΑΜΗ. Ο γιατρός προτείνει έναρξη σήμερα βράδυ βραχύ πρωτόκολλο με 225 gonal και 75 meriofert μαζί με serpafar. Πιστεύει ότι θα βγουν μερικά ωάρια και αξίζει λέει να κάνουμε διέγερση και όχι φυσικό κύκλο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δε θέλει να κάνω αύριο 2η μέρα κύκλου ορμόνες καθόλου. Δηλαδή ούτε fsh ούτε lh τίποτα. Λέει είδε όσα ήθελε να δει στον υπέρηχο. Μα είναι δυνατόν; Να τις κάνω μόνη μου; Δεν ξέρω τι να κάνω. 

Γεια σου κορίτσι μου! Ούτε εμένα μου ζήτησε ορμονολογικες πριν ξεκινήσουμε. Η τελευταία φορά που τα είχα τσεκαρει ήταν δύο μήνες πριν τη διεγερση. Ήθελε μόνο να με δει την 1η ή 2η μέρα για υπέρηχο. Αν είναι σωστή ή λάθος προσέγγιση δεν ξέρω.

Πάντως Fsh αν έκανες πρόσφατα δεν πιστεύω να έχει ιδιαίτερες αλλαγές από την άποψη ότι αφού δείχνει απόθεμα ωαρίων δεν φαντάζομαι να αλλάζει δραματικά μέσα σε κάτι μήνες. 

Θεσσαλονίκη εισαι; Μήπως έχουμε τον ίδιο γιατρό;; 😆

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλέ μια χαρά βρήκες! Μην το συζητάς! Αυτό για ραντεβού στη Λευκού είναι το τίποτα. Μάλλον επειδή θα είσαι ψηφιακά. Στο από κοντά το θες το δίμηνο σου! 

Χαχαχαχαχα Αχ δεν μπορώ κλαίω με τον χαλαρό! Τα έχει αλλάξει όλα, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Κι εσύ μαρή γιατί δεν του είπες εγώ γιατρέ μου ήξερα αυτό... δεν ισχύει; Σε κάθε περίπτωση, όπως είχες γράψει κ πιο πριν αγαπημένη μου, το ξέρουμε καλά πως αν είναι να εμφυτευτει, θα εμφυτευτει... Γιατί, τις άλλες φορές τι κάναμε; Σκάβαμε ή ανεβοκατεβαιναμε σκάλες; Αλλά να δούμε τι λένε κ οι άλλες. Μπορεί κι άλλοι γιατροί να λένε τα ίδια. 

@Condios συμπεθέρα μου, τι λέει ο κοντός για το θέμα; Πότε θα ταξιδέψεις εσύ μετά την ετ του γαμπρού/ της νύφης μου;

Ερωτηση. Την αιματολογο τη χρειαζομαστε και κατα τη διαρκεια της,εγκυμοσυνης; Να κλειαω εγω ενα ραντεβου για οποτε εχει ή δε χρειάζεται; (σιγουρη εγω οτι θα μεινω με την πρωτη εγκυος χαχαχα!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

34 minutes ago, Viv37 said:

Ερωτηση. Την αιματολογο τη χρειαζομαστε και κατα τη διαρκεια της,εγκυμοσυνης; Να κλειαω εγω ενα ραντεβου για οποτε εχει ή δε χρειάζεται; (σιγουρη εγω οτι θα μεινω με την πρωτη εγκυος χαχαχα!)

Εμένα μου είχε πει ότι θέλει να με ξαναδεί 10η εβδομάδα και να μιλήσουμε μετά την αυχενική. Από όσο θυμάμαι δεν έχεις κάποιο θέμα για να σε παρακολουθεί πιο εντατικά σωστά; 

πρίν από 37 λεπτά , Viv37 είπε:

Εχεις καποιο θέμα αιματολογικό;; Φαντάζομαι και να την πάρεις μόλις μείνεις, ως έγκυο θα σου δώσει προτεραιότητα.

21 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

@Annaforyou που εισαι εσυ ρε κοριτσι! Πολυ καιρο εχεις να γραψεις! Πώς εισαι;

On 23/3/2022 at 2:25 ΜΜ, Hope19 είπε:

Εγώ κορίτσια αυτό το μήνα δεν έκανα τίποτα. Δουλευω κάθε μέρα 12ωρα και δεν είχα όρεξη για τίποτα. Άσε που ο προηγούμενος μήνας μου φάνηκε εφιάλτης.... Να πάω γ σκι ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να πιω δεύτερο ποτό ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να κλείσω ταξίδι για το Πάσχα ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να σηκώσω την καρέκλα ή μπορεί να είμαι έγκυος;; Άστο καλοο... Τα παράτησα!!!άλλη φορά. Διάλειμμα τώρα!!

• Μου αρέσει 6

15 ώρες πρίν, koukouvagia είπε:

Συμφωνώ με τα κορίτσια πιο πάνω, όχι πολύ νερό! Εγώ έκανα το λάθος και είχα πιεί 2 μικρά μπουκαλάκια 30-60 λεπτά πριν και πονούσα υπερβολικά πολύ, παρόλο που με άφησαν να βγω 5’ πριν τη ΕΤ για να βγάλω λίγο. Με ζούλαγε και η μαία εν τω μεταξύ!. Αλλά το χειρότερο ήταν μετά που έπρεπε να μείνουμε ξάπλα. Όχι μόνο σηκώθηκα νωρίτερα, αλλά ήμουν τόσο άκαμπτη απ’τον πόνο και το σφίξιμο που τρόμαξα να κατέβω απ’το φορείο, σχεδόν έπεσα.

Πάντως με το καλό όταν είστε εγκυούλες, εκεί θα δείτε κατούρημα! Και δεν μιλάω για τους τελευταίους μήνες! Από το πρώτο τρίμηνο συνέχεια, και το βράδυ πολλές φορές! Χαλάλι όμως για τα μωράκια μας :wub:

Αύριο λοιπόν είναι η μεγάλη και η πιο όμορφη μέρα Χρύσα μου, θα σμίξεις με τα μωράκια σου. Θυμήσου πόσο μα πόσο καιρό την περίμενες! Είναι πραγματικά η αρχή, και εύχομαι και προσεύχομαι να φωλιάσουν τα μωράκια σου, εσένα και της @Hope19 και σε όσα κορίτσια ακολουθούν πολύ πολύ σύντομα… άντε να ξαναγεμίσει το φόρουμ με υψηλές χοριακές και γερές καρδούλες! 

Σας στέλνω όοοολο το οοοοομ και τη μπεμπεδόσκονη που υπάρχει!

Πώς βγαζεις λιγο; Εγω αν αρχισω δεν μπορω να σταματησω! Χαχαχα

8 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλή επιτυχία σημερα, να πανε ολα τέλεια. 

Και για να πούμε και τα θεολογικά μας, @Chrussa1982 αύριο είναι του Ευαγγελισμού, η μέρα που η Παναγίτσα μαθαίνει οτι κυοφορεί. Τυχαίο;; Σημαδιακό;; 

Υπεροχο!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Villi είπε:

Άντε βρε Χρυσά μου, τώρα καλό κλωσσημα και 2/4 παρταρα!!! Ζεν στην ετ;; Του στυλ ολα καλα, δεν τρέχει τιποτα ;;

Άστα άστα!!! Είχε να φύγει καπάκι για Πάτρα, οπότε μπήκαμε χειρουργείο , δεν είπε και πολλά. Είδε σούπερ το ενδομήτριο κ κάποια στιγμή που βογγιξα γιατί πόνεσα μου λέει τα έβαλα ήδη!! Αλλά τέτοια χαλαροτητα ρε παιδι μου!! Αυτή που σε διαολιζει.

• Χαχα 3

πρίν από 8 λεπτά , Annaforyou είπε:

Εγώ κορίτσια αυτό το μήνα δεν έκανα τίποτα. Δουλευω κάθε μέρα 12ωρα και δεν είχα όρεξη για τίποτα. Άσε που ο προηγούμενος μήνας μου φάνηκε εφιάλτης.... Να πάω γ σκι ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να πιω δεύτερο ποτό ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να κλείσω ταξίδι για το Πάσχα ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να σηκώσω την καρέκλα ή μπορεί να είμαι έγκυος;; Άστο καλοο... Τα παράτησα!!!άλλη φορά. Διάλειμμα τώρα!!

Συνηθισμένα πράγματα αγάπη, όλες τα κάναμε. Χαλάρωσε, συνέχισε τη ζωή σου κανονικά, μην τη σταματάς για το ενδεχόμενο να εισαι εγκυος. Με πολυ αγάπη στο λέω …μην πέφτεις στο τρυπακι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Viv37 είπε:

Και γιατί να μη μείνεις με την πρώτη?? Δες εμένα. Άνοιξα ψυγείο να βγάλω τη σαλάτα να φάμε με τα σουβλάκια και λέω του άντρα μου δεν κάνει να σκυψω την πιάνεις;; Ε αφού είναι έγκυος καλέ χαχαχα 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

6 hours ago, Condios said:

Καλημέρα κορίτσια ομορφααααα,,,,εγώ μετά την ετ ταξιδεύω αμέσως για Λάρισα ,,, 4 ώρες ταξίδι δηλαδή στο χαλαρό,,,γιατί η διαδικασία λέει ξεκινάει στις 12 ώρες μετά την ετ για εμφύτευση. Και από ΙΑΚ... Που έκανα Θεσσαλονίκη στο καπάκι γυρναγα σπίτι,,,βρε αν είναι να πιαστούν δε ρωτάνε ούτε ταξίδια ούτε χρόνους,,,πιάνονται αυτά!!!!! 

@Chrussa1982 μου με το καλό να δεχτείς τα μωράκια σου τα τυχερα !!!!!!! Οοοομμμμμ και πολύ αγάπη!!!!!!

@Fili & @chitaneta με το καλό τις αυχενικες σας σήμερα!!!!!! Μωράκια όμορφα και γερά να δείτε !!!!!!!!! Οοοοομμμμμμμμμ 

3 hours ago, chitaneta said:

ουαου ανακαλυψα το +!

Μελισσα μου πιστευω αν δες στις λεει ολες αυτες τις εξετασεις ο γιατρος σου ειναι γιατι μαλλον δεν της χρειαζεσαι και η επομενη φορα θα παει καλα. Εννοειται τις βασικες, για θυροειδη, θρομβοφιλια κλπ πρεπει να της κανεις. Και πολυ καλα που εκλεισες ραντεβου με την Λευκου. Τωρα για τις πιο εξειδικευμενες να κανεις οπως νιωθεις. Αν σου δινει πιο σιγουρια να τα κανεις όλα.

Πιστευω  και ευχομαι οτι η επομενη ετ θα ειναι και η τυχερη σου!

Βιλλι μου σε καταλαβαινω το μυαλο μας κανει τα δικα του αλλά την επομενη φορά θα ειμαστε εμεις εδω να σε εμψυχωνουμε σε ολη τη φαση της αναμονης. Σημειωτεον...εγω δεν ενιωσα τιποτα αυτη τη φορα που ειχα εμφυτευση...

Σ’ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια, μου δείνουν πολύ δύναμη! Είναι και ο χαρακτήρας μου έτσι…αν κάτι δεν πάει καλά θέλω να το κοιτάξω απ’ολες τις πλευρές για να είμαι οκ με τον εαυτό μου. Τον Ψάθα τον εμπιστεύομαι απλά είμαι ακόμα μια από τις πολλές ασθενείς του. Ότι καλύτερο και σε σένα εύχομαι!

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Εννουσα PGS genetic testing των εμβριων. Απλά δεν ήμουν σίγουρη για τις σάλπιγγες επειδή τα είχα δει 4 χρόνια πριν. Τεστ θρομβοφιλιας έχω κάνει και είναι αρνητικό. Τεσπα ας δούμε τώρα τι θα μας πει και η ενδοκρινολόγος για τον θυρεοειδή. Κατι άλλο για τις κοπέλες που ζουνε Αθήνα…έχετε να μου προτείνετε κάποιο κέντρο κοντά στο Μαρούσι για να κάνω Leiser(αποτρίχωσης); Αφου θα περάσω τόσο καιρό στην Ελλάδα ας κάνω και τα beaute μου:) Ha ha ha

Αυτο το τεστ των εμβρυων εμενα ο γιατρος μου ειπε καλυτερα να το αποφυγω γιατι μπορει να τραυματισει το εμβρυο

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άστα άστα!!! Είχε να φύγει καπάκι για Πάτρα, οπότε μπήκαμε χειρουργείο , δεν είπε και πολλά. Είδε σούπερ το ενδομήτριο κ κάποια στιγμή που βογγιξα γιατί πόνεσα μου λέει τα έβαλα ήδη!! Αλλά τέτοια χαλαροτητα ρε παιδι μου!! Αυτή που σε διαολιζει.

Α ναι ρε, κάθε Πέμπτη ειναι Πάτρα. Καλή δουλίτσα να έκανε μόνο με τα χεράκια του, για τα αλλά χεστ@@με. Ένας γιατρός που είχα καποτε μου έλεγε, «το χέρι παίζει μεγάλο ρόλο, πρέπει να έχει καλό χέρι ο γιατρός».

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Ευχαριστώ καλη μου.

Ναι μολις το ειδα το +, φοβερο εργαλειο! Μα τοσο καιρο...

Εσυ καλη μου πως εισαι; εκανες τελικα αποξεση; πηγαν ολα καλα;

Ποτε σου ειπε αυχενικη;

πρίν από 11 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Σ’ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια, μου δείνουν πολύ δύναμη! Είναι και ο χαρακτήρας μου έτσι…αν κάτι δεν πάει καλά θέλω να το κοιτάξω απ’ολες τις πλευρές για να είμαι οκ με τον εαυτό μου. Τον Ψάθα τον εμπιστεύομαι απλά είμαι ακόμα μια από τις πολλές ασθενείς του. Ότι καλύτερο και σε σένα εύχομαι!

Να το ψάξεις απο παντού αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα….βέβαια εγω δεν προσπερνάω το γεγονός οτι σε πήρε μόνος του τηλέφωνο μετα την επικοινωνία που είχες με τη μαία, σημαντικό.   Εσύ πρέπει να εισαι ίδιο ζώδιο με τη @marina_86 :D:D:lol: που επίσης τα ψάχνει ολα. 

• Χαχα 3

1 hour ago, Fili said:

Αχ πόσο τέλεια θα ήταν ναιιιιιι κοιλιτσες στον ήλιο μαζί. Χαχα

Η αυχενικη ήταν 100€ χωρίς απόδειξη (130€ με απόδειξη). Το νιπτ από ότι μας είπε κοστίζει 500€ (γκλουπ) Αιμοληψία στο ιατρείο του και το στέλνουν εξωτερικό 

Αμαν! Γκλουπ γκλουπ...

Ευχομαι να μην χρειαστει να το κάνω αν και ουτως ή άλλως καλυτερα να γινοταν για να εχουμε το κεφαλι μας σιγουρο... Αλλά δεν το περιμενα τόσο...

Μακαρι να μου βγουν ολα καλά!

Κοιλιτσες στον ηλιο μαζί!!! Ωραια εικόνα:)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...