Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Eleutheria2012 είπε:

Α τυχερές εσείς που θα δείτε σύντομα τα μπεμπακια σας!Εγω 16 του μήνα έχω!2εβδομαδες από τώρα!Αλλα το είδα μέσα στην εβδομάδα!

Ρε κορίτσια περιμένω πως και πως να αρχίσει να κλωτσάει ν το καταλαβαίνω!Αφηστε που η κόρη μου έρχεται συνεχώς και μου πιάνει την κοιλια,και περιμένει πως και πως να το καταλαβει!:tongue:

Εεε παλι καλα ειναι 2μιση εβδομαδες....εγω να δεις ανυπομονησια αφου ευτυχως αρχισε φουσκωνει κατω απο τον αφαλο κ κατι γινεται αντε να αρχισει να φαινεται...η κορη σου λογικο παιδακι ειναι τον αντρα μ να δεις σαν τρελος πως κανει ο τρελος ε δεν εχουν μεγαλη διαφορα!!:wub: ενταξει τον καταλαβαινω ανυπομονει κ αυτος!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιαααα! τι κανετε? Τελειο το πινακακι μας μπραβο @ΒαλεντιναΧρηστος !

εγω περασα πολυ ωραια το σκ, πηγαμε κ βολτα κ για καφε στην παραλια ( δε βουτηξα παλι )! ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα σπορακια σας το ιδιο! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κοριτσάκια,κι εγώ δουλίτσες κάνω!Το ΣΚ μας ήταν ήρεμο γιατί ο άντρας μου δούλευε κι εμείς με το Μαριώ πήγαμε σε ένα πανηγύρι που έχουμε εδώ!Γι 2 μέρες.Αυριο γυρνάω στην δουλειά για 2 εβδομάδες και μετά αδειαααααααα!Επιτελους!

• Μου αρέσει 1

gCo4p3.png

Κοριτσακια καλημερα κ απο εμενα ευχομαι να ειστε ολες καλααα....εγω ειμαι μια χαρα μαγειρευωω...:wub:

@Eleutheria2012 επιτελους αδειααα να ξεκουραστεις κ λιγο!;)

@noni90 ευχαριστω ελπιζω να περνας ομορφαα!!!:wub:

@mitsaki90 ωχχ κοριτσι μ τι πραγμα ειναι αυτο αντι να φευγουν ενα ενα τα κακα συπτωματα σε εσενα επιμενουν;;;:wacko:Δοξα τον Θεο δεν ειχα ουτε εχω ναυτιες κ εμεττους!!ευχομαι συντομα να σε αφησουν μια κ καλη αυτα τα συπτωματα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες. Κ γω μαγειρεμα κ μετα διαβασμα. 19 του μηνα εχω γιατρο, αργω ακομα, αλλα δεν με πειραζει. Εχω τοσο διαβασμα που θελω να αφοσιωθω σε αυτο να τελειωνω η δόλια. :cry:

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

εγω δε το εκλεισα ακομα το επομενο ραντεβου αλλα γυρω στις 16 μου ειπε... @mitsaki90 σε εμενα μειωθηκαν κατα πολυ τα συμπτωματα. παιρνεις κατι? εμενα μου ειχε δωσει η γιατρος μου το primperan, τωρα το παιρνω μονο το πρωι που εχω ναυτιες, στα πολλα ζορια το επαιρνα μεχρι 3 φορες τη μερα. Δες το γιατι ειναι κριμα να ταλαιπωρεισαι!

1 ώρα πρίν, mitsaki90 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ηρεμησει 2 βδομαδες απο ναυτιες κ εμετους κ χτες επεστρεψαν... εσεις πως ειστε σε αυτον τον τομεα? Κ εγω επομενο ραντεβου στις 16!

Αν ει σαι στην αλλαγή εβδομάδας ή μην α είναι πιθανό να το έχεις για κανα δύο μήνες.εγω τώρα οτ Αν μπηκα στον 4ο έκανα εμετό.2 μέρες δεν Δεν ένιωθα καλα αλλά ευτυχώς δεν κράτησε.

1 hour ago, loyloy είπε:

Αν ει σαι στην αλλαγή εβδομάδας ή μην α είναι πιθανό να το έχεις για κανα δύο μήνες.εγω τώρα οτ Αν μπηκα στον 4ο έκανα εμετό.2 μέρες δεν Δεν ένιωθα καλα αλλά ευτυχώς δεν κράτησε.

Ναι αυτό το ξέρω κι εγώ,όπως στην αλλαγή μπορεί να έχεις μικρό πονάκια και τέτοια,μου έτυχε κι εμένα τώρα που μπήκα στον τέταρτο.Και πήρα τον γιατρό και μου το είπε.Ευτυχως εγώ δεν είχα Ενετούς,κάποιες ανακατωσούρας,και δεν ανέχομαι τις έντονες μυρωδιές,Α και πολύ κούραση στο πρώτο τρίμηνο,τώρα Νοιώθω αρκετά καλύτερα.

gCo4p3.png

@noni90 μου ειπε κ εμενα primperan αλλα μονο αν εχω αρκετους εμετους κ μεχρι ενα τη μερα.. οποτε το πηρα δεν εκανε τιποτα οποτε κ δεν ξαναπηρα... @Eleutheria2012 το χω χασει με τους μηνες κ τις βδομαδες. Βαση περιοδου ειμαι 13+3 μρ Πητ 4/1 ενω βαση αυχενικης 14+2 με Πητ 28/12

@loyloy ελπιζω κ εγω να κρατησουν μονο τοσο..

@ΒαλεντιναΧρηστος ελα ντε! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν στον κοσμο μου... ουτε την καταλαβα..

d22d6088da.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , mitsaki90 είπε:

@noni90 μου ειπε κ εμενα primperan αλλα μονο αν εχω αρκετους εμετους κ μεχρι ενα τη μερα.. οποτε το πηρα δεν εκανε τιποτα οποτε κ δεν ξαναπηρα... @Eleutheria2012 το χω χασει με τους μηνες κ τις βδομαδες. Βαση περιοδου ειμαι 13+3 μρ Πητ 4/1 ενω βαση αυχενικης 14+2 με Πητ 28/12

@loyloy ελπιζω κ εγω να κρατησουν μονο τοσο..

@ΒαλεντιναΧρηστος ελα ντε! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν στον κοσμο μου... ουτε την καταλαβα..

κοριτσαρα τωρα θα μετρας βαση αυχενικης απο αυτη θα κανονιζεις κ τις εξετασεις σου ειστε μια εβδομαδα μεγαλητερο μωρακι!!! 

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, mitsaki90 είπε:

εμενα με βοηθησε πολυ κ στις ναυτιες οχι μονο στους εμετους... Θα δεις λενε μεχρι 16 βδομαδες το πολυ κρατανε αυτα, θα περασει τωρα! 

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ σε ολα τα σπορακια!

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε?? Εγω εχω εδω και μια βδομάδα περίπου που ξυπναω με πονο στο δεξι μου χερι και παντα μουδιασμενο. Χωρις να εχω αλλαξει σταση υπνου. Προχθες ξυπνησα κ με πονουσε κιολας. Καθε πρωι ειναι μουδιασμενο και μου παιρνει καμια ωρα μεχρι να επανελθει. Εχει τυχει κ σε καποια αλλη?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε?? Εγω εχω εδω και μια βδομάδα περίπου που ξυπναω με πονο στο δεξι μου χερι και παντα μουδιασμενο. Χωρις να εχω αλλαξει σταση υπνου. Προχθες ξυπνησα κ με πονουσε κιολας. Καθε πρωι ειναι μουδιασμενο και μου παιρνει καμια ωρα μεχρι να επανελθει. Εχει τυχει κ σε καποια αλλη?

Σε εμεν α δεν2 χει τύχει.αλλαξε στάση ύπνου.μπορεο να φταίει αυτό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...