Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Just now, nanoula90 είπε:

Aχ, εμένα πάλι χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο από το γυμνάσιο φαντάσου μέχρι και πριν 4 χρόνια, και τώρα είναι προπονητής σε ομάδα. Όλη μέρα ακούω για μπάλα.:wacko: Οπότε δεν βλέπω να γλυτώνει το παιδί από πουθενά!! Χαχαχα

Ναι αμέ, κάνε. Κ αν σε κάποια μας αλλάξει κάτι στην β επιπέδου το ξαναλλάζουμε

Αχχχ καταλαβαααα ιδιος ο μπαμπας το νινακιιι!!!:D

Θα γραψω απο την αρχη του θεματος βασει ΠΗΤ σε οποια αλλαξε ή μετραει βασει αυχενικης ας μ πει να το αλλαξουμε...να βαλω κ @ μπροστα στο ονομα;; 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Θα γραψω απο την αρχη του θεματος βασει ΠΗΤ σε οποια αλλαξε ή μετραει βασει αυχενικης ας μ πει να το αλλαξουμε...να βαλω κ @ μπροστα στο ονομα;; 

Βάλε ναι. Νομίζω ότι βάσει αυχενικής είναι πιο σίγουρο, ωστόσο επιβεβαιώνονται όλα στην β επιπέδου που το μπεμπέ μας θα ναι ολόκληρο μωράκι. Εγώ έχω ΠΗΤ 30/12 προς το παρόν.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 27 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

15/12 ΠΗΤ.καλε μη περπατάς πολύ.λιγο χαλαρά μη κουράζεις το μπεμπέ.

@loyloy @nanoula90Τα εψαξααα ολα απο την αρχηη....καποιες δεν εχουν ΠΗΤ μετα αυχενικης τις γραφω προ αυχενικης... και θα βαλουμε και τα φυλα μετα την β'επιπεδου για σιγουρα! Απαντηστε καποια για να αρχισω να γραφω το πινακακι!μην το βαλει μαζι με αυτην την απαντηση!! Κ οτι χρειαστει στις ΠΗΤ αλλαζουμε αν ειναι λαθος!

Βολτουλα καναμεε @loyloy π να ξερω οτι θα μ βγει η γλωσσα!!:mrgreen:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 19 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@loyloy @nanoula90Τα εψαξααα ολα απο την αρχηη....καποιες δεν εχουν ΠΗΤ μετα αυχενικης τις γραφω προ αυχενικης... και θα βαλουμε και τα φυλα μετα την β'επιπεδου για σιγουρα! Απαντηστε καποια για να αρχισω να γραφω το πινακακι!μην το βαλει μαζι με αυτην την απαντηση!! Κ οτι χρειαστει στις ΠΗΤ αλλαζουμε αν ειναι λαθος!

Βολτουλα καναμεε @loyloy π να ξερω οτι θα μ βγει η γλωσσα!!:mrgreen:

Μην παιδευεσαι κοριτσακι μου. Οτι εχει δωσει η καθε μια σαν ΠΗΤ. Κ μετα τα αλλαζουμε. Οσο για το φυλο ο υπερηχογραφιστης που μου εκανε την αυχενικη ηταν σιγουρος οτι ειναι αγορι. Ακομα κ ο γιατρος μου δεν ξερει το φυλο γιατι την τελευταια φορα ηταν κουλουριασμενο κ δεν εδειξε τα προσοντα του. Κ αν δεν τα δει δεν πειθεται οτι ειναι οντως αγορι.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ!

@Σεβη93                      ΠΗΤ 5/12

@Ioio                             ΠΗΤ 10/12

@EHappy;-)                   ΠΗΤ 11/12

@Έλσα1978                  ΠΗΤ 14/12

@loyloy                         ΠΗΤ 15/12

@Sweetalecia               ΠΗΤ 15/12

@Koukis                       ΠΗΤ 15/12

@Irini123                      ΠΗΤ 18-21/12?

@Eleutheria2012          ΠΗΤ 21/12

@Cath3rine                   ΠΗΤ 23/12

@ΒαλεντιναΧρηστος   ΠΗΤ 24/12

@Eleni92                      ΠΗΤ 25/12

@noni90                       ΠΗΤ 28/12

@mitsaki90                  ΠΗΤ 28/12

@nanoula90                 ΠΗΤ 30/12

@Μαρία Βαρωτσου     ΠΗΤ 31/12?

ΜΠΗΚΑΝ ΒΑΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!:wub:

• Μου αρέσει 11

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 49 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε;; Εγω ζεστενομαιιιιιιι:shock:

Ποτε εχετε το επομενο ραντεβου με τα μπεμπεκια σας; Εγω πεμπτη ανυπομονωω τρελαα!!!:wub:

Εγώ αύριο θα πάρω το γιατρό για να κλείσουμε ραντεβού μες στη βδομάδα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε;; Εγω ζεστενομαιιιιιιι:shock:

Ποτε εχετε το επομενο ραντεβου με τα μπεμπεκια σας; Εγω πεμπτη ανυπομονωω τρελαα!!!:wub:

Εγω στις 25 εχω ξανά.. !!!υπομονή!!! Εγω ΠΗΤ 20/12 και βαση αυχενικης με είπε 22/12 .....εσύ καλα έκανες κ εβαλες 23... Κι αυτό μ αρέσει! Το είχα γράψει στις αρχές! 

πρίν από 29 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι γιατί δεν αντέχω άλλο.3 βδομάδες χωρίς να το δω.

Την πεμπτη π θα παμε θα εχουμε να το δουμε 2εβδομαδες!! Ο αντρας μ λεει καλα πως περασε ενας μηνας:P λεω κ εμενα σαν αιωνας μ φαινεται αλλα οχι κ ετσι 1μιση εβδομαδα τ λεω εχουμε π πηγαμε!

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

Εγω στις 25 εχω ξανά.. !!!υπομονή!!! Εγω ΠΗΤ 20/12 και βαση αυχενικης με είπε 22/12 .....εσύ καλα έκανες κ εβαλες 23... Κι αυτό μ αρέσει! Το είχα γράψει στις αρχές! 

25;; οοοο χαρα στην υπομονη σου! Εγω ειχα στην αρχη ΠΗΤ 24/12 αλλα στην αυχενικη μας εβγαλε 21/12 δεν πηραζει αυτα θα αλλαχτουν στην β'επιπεδου π φαινεται καθαρα πλεον μαζι με τα φυλα θα αλλαξουμε κ οριστικα την ΠΗΤ μας! Το tickerακι μ παντως ειναι με την 24/12 κ ουτε θα το αλλαξω γιατι ειναι πολλη δυσκολο!!:D

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Α τυχερές εσείς που θα δείτε σύντομα τα μπεμπακια σας!Εγω 16 του μήνα έχω!2εβδομαδες από τώρα!Αλλα το είδα μέσα στην εβδομάδα!

Ρε κορίτσια περιμένω πως και πως να αρχίσει να κλωτσάει ν το καταλαβαίνω!Αφηστε που η κόρη μου έρχεται συνεχώς και μου πιάνει την κοιλια,και περιμένει πως και πως να το καταλαβει!:tongue:

gCo4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...