Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι να κάνουμε. Θα ζήσουμε κ ετσι. Υγεια πανω απ ολα και αισιοδοξια. Κ μια χαρα θα τα καταφερουμε με οσα εχουμε.

Ετσι ακριβως αλλες χωρες ειναι πολλη χειροτερααα!!! Καλημερα και απο εμενα!!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Eleutheria2012 είπε:

Πως είστε σήμερα κοριτσάκια;Εγώ μόλις έφαγα και ξάπλωσα.

Καλα κοριτσακι ακριβως το ιδιο εκανα κ εγω αλλα δεν με περνει για νανι γιατι μετα το βραδυ ξενυχταωω!!! Αν κ κουτουλαωω αλλα δεν ξερωω!!!:mrgreen:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Γεια σας κορίτσια.εγω ειχα πάει λίγο σ4η δουλειά του άντρα μου να βοηθήσω και Έτσι άφησα πριν το μαγείρεμα στη μέση.τωρα σε λίγο θα φάω κι εγώ. Προς το παρόν ξάπλωσα στο καναπέ.

Έκανα καμπύλη ζαχαρου χτες.Λογω ιστορικού στην οικογένεια κάναμε και μια τώρα προληπτικά και όλα καλά.ετσι πήρα παγωτάκι να το φάω το απόγευμα 

• Μου αρέσει 1

Just now, loyloy είπε:

Γεια σας κορίτσια.εγω ειχα πάει λίγο σ4η δουλειά του άντρα μου να βοηθήσω και Έτσι άφησα πριν το μαγείρεμα στη μέση.τωρα σε λίγο θα φάω κι εγώ. Προς το παρόν ξάπλωσα στο καναπέ.

Έκανα καμπύλη ζαχαρου χτες.Λογω ιστορικού στην οικογένεια κάναμε και μια τώρα προληπτικά και όλα καλά.ετσι πήρα παγωτάκι να το φάω το απόγευμα 

Μια χαρα μπραβο σου κοριτσακι αφου ολα καλα!!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα κοριτσακι ακριβως το ιδιο εκανα κ εγω αλλα δεν με περνει για νανι γιατι μετα το βραδυ ξενυχταωω!!! Αν κ κουτουλαωω αλλα δεν ξερωω!!!:mrgreen:

Ξενυχτας Ε;Μόνο εγώ κοιμάμαι ξερή τελικά;Εννοείται πως όταν δουλεύω δεν καταλαβαίνω για ποτέ με παίρνει ο ύπνος!Το μεσημέρι κοιμάμαι μια ωριτσα όταν είμαι σπίτι.

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Μπράβο με την εξέταση,όλα καλά!Εμεις ποτέ την κάνουμε;Αρχές 7 μήνα αν θυμάμαι καλά;

gCo4p3.png

1 ώρα πρίν, Eleutheria2012 είπε:

Ξενυχτας Ε;Μόνο εγώ κοιμάμαι ξερή τελικά;Εννοείται πως όταν δουλεύω δεν καταλαβαίνω για ποτέ με παίρνει ο ύπνος!Το μεσημέρι κοιμάμαι μια ωριτσα όταν είμαι σπίτι.

Μπράβο με την εξέταση,όλα καλά!Εμεις ποτέ την κάνουμε;Αρχές 7 μήνα αν θυμάμαι καλά;

Κάπου εκεί.6ο προς 7ο.θα ξανακάνω και εγώ.συνηθψς τότε παρουσιάζεται το ζάχαρο αλλά λόγω κληρονομικότητας προληπτικά Μήπως έχω θέμα απο τωρα.

1 ώρα πρίν, Eleutheria2012 είπε:

Ξενυχταω δεν θα πει τπτ αν κοιμηθω μεσημερι! Το κακκο με εμενα ειναι οτι 2μιση ωριτσες τις θελω αμα ξαπλωσω μεσημερι οποτεε...Αφηστε κοριτσια π καθε μερα απο το μεσημερι κ μετα εχω τον φιλο μ πιστο κ στην ωρα του...Τον πονοκεφαλοοο!! Αλλα τι να κανουμε υπομονηη!!!:mrgreen:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, loyloy είπε:

Το διασκεδάζετε το σουκου κορίτσια? 

Ναι τι να σου πω πηγαμε μεχρι το πολη καναμε μια βολτουλα με τα ποδια πηγαμε μ πηρε γρανιτα ροφημα κ ηρθαμε σπιτι!! Εσεις κοριτσακια τι κανετε;;;:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι τι να σου πω πηγαμε μεχρι το πολη καναμε μια βολτουλα με τα ποδια πηγαμε μ πηρε γρανιτα ροφημα κ ηρθαμε σπιτι!! Εσεις κοριτσακια τι κανετε;;;:wub:

Εμενα η δουλειά του άντρα μου είναι με τη καλοκαιρινή σεζόν.αρα τπτ.πηγα ένα 2ωρακι στο γραφείο να βοηθήσω και μετά σπίτι μαγείρεμα τέτοια πράγματα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Εμενα η δουλειά του άντρα μου είναι με τη καλοκαιρινή σεζόν.αρα τπτ.πηγα ένα 2ωρακι στο γραφείο να βοηθήσω και μετά σπίτι μαγείρεμα τέτοια πράγματα.

Μια χαρααα ωραιαα ασε περπατησα 2χιλιομετρα κ μου βγηκε η γλωσσα κουραστηκα πονεσε λιγο χαμηλα το βουναλακι μου αλλα ξαπλωσα και περασε...! Τωρα ειμαι στον καναπε κ εδω θα μεινω!!;)

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Αχ ποια διασκεδαση ρε κοριτσια. Απο τοτε που ξεκινησε το μουντιαλ το μονο που βλεπω μπροστα μου ειναι χορταρι και κατι ανθρωπους να κυνηγανε το τοπι :lol:. Περιμενω πως κ πως αυριο το πρωι. Που θα κανουμε μια βολτα μεχρι τη θαλασσα να πιουμε το καφεδακι μας κ να παρουμε πρωινο κ να χαλαρωσουμε λιγο.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ ποια διασκεδαση ρε κοριτσια. Απο τοτε που ξεκινησε το μουντιαλ το μονο που βλεπω μπροστα μου ειναι χορταρι και κατι ανθρωπους να κυνηγανε το τοπι :lol:. Περιμενω πως κ πως αυριο το πρωι. Που θα κανουμε μια βολτα μεχρι τη θαλασσα να πιουμε το καφεδακι μας κ να παρουμε πρωινο κ να χαλαρωσουμε λιγο.

Μαλλον ειμαι απο τις τυχερες π ο αντρας μ το μονο π ξερει να λεει ειναι οτι ειναι παοκ κ δεν ξερει τπτ αλλο! Μονο την εθνικη βλεπουμε κ εκει δεν πολληκαταλαβαινει κ πολλα μαλλον πιο πολλα ξερω εγω!!:P 

Κοριτσακια να κανω πινακακι;;; ή ειναι νωρις λετε;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μαλλον ειμαι απο τις τυχερες π ο αντρας μ το μονο π ξερει να λεει ειναι οτι ειναι παοκ κ δεν ξερει τπτ αλλο! Μονο την εθνικη βλεπουμε κ εκει δεν πολληκαταλαβαινει κ πολλα μαλλον πιο πολλα ξερω εγω!!:P 

Κοριτσακια να κανω πινακακι;;; ή ειναι νωρις λετε;;;

Aχ, εμένα πάλι χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο από το γυμνάσιο φαντάσου μέχρι και πριν 4 χρόνια, και τώρα είναι προπονητής σε ομάδα. Όλη μέρα ακούω για μπάλα.:wacko: Οπότε δεν βλέπω να γλυτώνει το παιδί από πουθενά!! Χαχαχα

Ναι αμέ, κάνε. Κ αν σε κάποια μας αλλάξει κάτι στην β επιπέδου το ξαναλλάζουμε

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...