Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , noni90 είπε:

δε το εχω κλεισει ακομα μου ειπε γυρω στις 15 ιουλιου θα ειμαι 16 βδομαδων ισως κ κατι ψιλα γιατι στον υπερηχο αυτη τη φορα βγηκε 3 μερες πιο μεγαλο..... ε πιστευω πια θα ξερουμε ξεκαθαρα.... 

Εμας μας εβγαλε μια εβδομαδα μεγαλυτερες ξανα ραντεβου εχουμε 5ιουλιου(15&4) ανυπομονω! Σιγουρα θα φανει οταν πατε!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εμας μας εβγαλε μια εβδομαδα μεγαλυτερες ξανα ραντεβου εχουμε 5ιουλιου(15&4) ανυπομονω! Σιγουρα θα φανει οταν πατε!

Κάποια μεγαλώνει γρήγορα.μπεμπαρα θα βγει!!!!!!φτου φτου

1 hour ago, loyloy είπε:

Κάποια μεγαλώνει γρήγορα.μπεμπαρα θα βγει!!!!!!φτου φτου

Χαχαχα ευχαριστουμε:wub: αντε με το καλο να περασει ο καιρος να κρατησουμε τα νινακια αγγαλια μας!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Γεια σας εγκυουλες...

Ειμαι απο τις μανουλες Νοεμβριου σας διαβαζω αρκετα συχνα μιας κ εκει που ειστε (πρωτα ο θεος) θα ερθω!Εχω την εντιπωση οτι σας εχω ξαναστειλει κ μπορει να εχω θιξει το ιδιο θεμα!Με εχετε βοηθησει πολλες φορες κ σας ευχαριστω!Ειστε υπεροχη παρεα!Τωρα σας στελνω με αφορμη τη @noni90...βρε κοπελα μου σε διαβαζω τοση ωρα κ λεω αποκλειεται καποιος μου κανει πλακα!Ειναι σα να μιλας για την πεθερα μου τοση ωρα απο την ηλικια απο τα διδυμα μεχρι το νησι κ τους υπερυχους!Τελικα δεν ειμαι η μονη κ βλεπω οτι εσυ το παιρνεις στην πλακα γιατι εμενα μου σικωνει την πιεση καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια κ να μην καταλαβαινει!Ευτυχως που εκεινη ειναι Κερκυρα κ γω Αθηνα κ βαζω πολλες φορες τον αντρα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα!Α το καλυτερο απο ολα ειναι οτι η δικια μου δεν το εχει πει πουθενα ακομα για να μην με γλωσσοφανε!Ειναι αυτο που λενε καμια αλλη δεν γεννησε μονο η Μαριω τον Γιαννη...

Συγνωμη για το σεντονακι...σας φιλωωωω

• Μου αρέσει 2

L3k5p2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Γεια σας εγκυουλες...

Ειμαι απο τις μανουλες Νοεμβριου σας διαβαζω αρκετα συχνα μιας κ εκει που ειστε (πρωτα ο θεος) θα ερθω!Εχω την εντιπωση οτι σας εχω ξαναστειλει κ μπορει να εχω θιξει το ιδιο θεμα!Με εχετε βοηθησει πολλες φορες κ σας ευχαριστω!Ειστε υπεροχη παρεα!Τωρα σας στελνω με αφορμη τη @noni90...βρε κοπελα μου σε διαβαζω τοση ωρα κ λεω αποκλειεται καποιος μου κανει πλακα!Ειναι σα να μιλας για την πεθερα μου τοση ωρα απο την ηλικια απο τα διδυμα μεχρι το νησι κ τους υπερυχους!Τελικα δεν ειμαι η μονη κ βλεπω οτι εσυ το παιρνεις στην πλακα γιατι εμενα μου σικωνει την πιεση καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια κ να μην καταλαβαινει!Ευτυχως που εκεινη ειναι Κερκυρα κ γω Αθηνα κ βαζω πολλες φορες τον αντρα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα!Α το καλυτερο απο ολα ειναι οτι η δικια μου δεν το εχει πει πουθενα ακομα για να μην με γλωσσοφανε!Ειναι αυτο που λενε καμια αλλη δεν γεννησε μονο η Μαριω τον Γιαννη...

Γεια σ κ εσενα κοριτσι.....μαλλον εμεις εκει π εισαι θα ρθουμε γιατι ειμαστε πρωτα ο Θεος οι μανουλες του Δεκεμβριου:wub: Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ για σενα κ για εμας..κ γερα μωρακια....τα περι πεθερας βρειτε τα με την noni90 εμεις δοξα τον Θεο τα παμε τελεια ευτυχως! Αν κ μενουμε σε διπλανα χωρια δεν μας ενοχλει καθολου ουτε τηλ δεν μας περνει...οταν θελουμε παμε τπτ αλλο! Καλη συνεχεια!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Γεια σ κ εσενα κοριτσι.....μαλλον εμεις εκει π εισαι θα ρθουμε γιατι ειμαστε πρωτα ο Θεος οι μανουλες του Δεκεμβριου:wub: Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ για σενα κ για εμας..κ γερα μωρακια....τα περι πεθερας βρειτε τα με την noni90 εμεις δοξα τον Θεο τα παμε τελεια ευτυχως! Αν κ μενουμε σε διπλανα χωρια δεν μας ενοχλει καθολου ουτε τηλ δεν μας περνει...οταν θελουμε παμε τπτ αλλο! Καλη συνεχεια!

Χαχαχα τωρα θυμιθηκα τι εγραψα κ μπηκα να στειλω να διορθωσω αλλα με προλαβες!Η αληθεια ειναι οτι νομιζα οτι εγραφα στις μανουλες Οκτωμβριου κ εκει που εκοβα πατατες μου ηρθε η αναλαμπη κ θυμιθηκα οτι ειστε μανουλες Δεκεμβριου κ μπηκα να ζητησω συγνωμη!Το ειστε ωραια παρεα σας ταιριαζει γαντι κ επεισης ειστε ολες πολυ γλυκιες!

• Χαχα 1

L3k5p2.png

πρίν από 12 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Χαχαχα τωρα θυμιθηκα τι εγραψα κ μπηκα να στειλω να διορθωσω αλλα με προλαβες!Η αληθεια ειναι οτι νομιζα οτι εγραφα στις μανουλες Οκτωμβριου κ εκει που εκοβα πατατες μου ηρθε η αναλαμπη κ θυμιθηκα οτι ειστε μανουλες Δεκεμβριου κ μπηκα να ζητησω συγνωμη!Το ειστε ωραια παρεα σας ταιριαζει γαντι κ επεισης ειστε ολες πολυ γλυκιες!

Χαχα. Να σαι καλα γλυκια μου. Να ερχεσαι στην παρεα μας οποτε θες εννοειται. 

Εμενα η πεθερα ευτυχως Παναγια μου ειναι πολυ καλη. Μ αγαπαει κ ειναι διακριτικη. Μενει στο απο πισω τετραγωνο ακριβως. Με βολευει φυσικα για να της αφηνω κ το παιδι καμια φορα, μην πω κ τον αντρα αν με νευριαζει :lol::lol:

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 24 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Δεν πηραζει υγεια κοριτσι μου...οποτε θες να μας γραφεις οπως κανουμε ολες εγω ας πουμε ρωτησα στις μανουλες αυγουστου σε ποια εβδομαδα εκαναν την β'επιπεδου γιατι στο επομενο ραντεβου θα πρεπει να παρω τηλ να κλεισω ραντεβου να δω αν ειναι νωρις ή αργα να ξερω δηλαδη!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ναι καλε τωρα που ειδα φως θα μπαινω χιχιχι!

@nanoula90 μου κ μενα μαγαπαει δεν εχω παραπονο σε αυτο δοξα το θεο αλλα εχει αλλα μυαλα κ εγω δεν μπορω να την καταλαβω απλα πως κατι τοσο ευχαριστω δεν το μειραζεται με κανεναν!Δεν λεω να βγει με την ντουντουκα στο χωριο αλλα ουτε στην αδελφη της ας πουμε?Εγω παντως θα σκασω μυτη Αυγουστο με την κοιλουμπα να δω τι θα λεει στον κοσμο!Οτι εφαγα πολυ καρπουζι το εχω πιο πιθανο...

@ΒαλεντιναΧρηστος κοριτσι μου νομιζω για τη β σου ειναι πολυ νορις μην αγχωνεσαι...ξερω οτι πρεπει να γινει 20 μεχρι 23 εβδομαδα!Οποτε αν υπολογιζω καλα μαλλον για αρχες Αυγουστου κοβω να σου πει!Εγω το Σαββατο εχω ραντεβου που θα ειμαι 20 κ θα μου πει ποτε να παω για την β μου!Δλδ ουτε εγω ακομα ξερω αν αυτο σε παρηγορει...

• Μου αρέσει 1

L3k5p2.png

2 ώρες πρίν, Nektaritsaki είπε:

Γεια σας εγκυουλες...

Χαχα βρε κοριτσι τα ίδια λες περνάμε;;; Εγώ γελάω τι να θυμώσω είναι μεγάλη γυναίκα και δεν ξέρει... ακόμα κ που τις το εξηγώ επιμένει ότι οι γιατροί κάνουν κ λάθη μπορεί το δεύτερο να κρύβεται. Εντάξει τι να συζητήσω από εκεί κ πέρα; Της λέω ναι χαχαχα

εμεις μένουμε στο ίδιο μέρος αλλά σε αρκετή απόσταση απλά έχω συνηθίσει στην αρχή με έπιανε το παράπονο αλλά μετά κατάλαβα πως απλά έτσι είναι, δε θα την αλλάξω εγώ. Άλλωστε κ ο άντρας μου με το μέρος μου είναι κ αν μου τη βιδωσει κ λίγο κάποιες φορές έχω το ελεύθερο να μη σηκώνω τηλ. Κ εμένα παντως δε το έλεγε κ αν δε το έλεγα εγώ νομίζω θα ξεκίναγε να το λέει στον 5ο 6ο.... δεεεεε με νοιάζει καθόλου όμως! Εγώ θα χαρώ την εγκυμοσύνη μου κ θα πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Κ θα ψωνίσω κ τα πάντα κ άσε τον καθένα να έχει την άποψη του κ να λέει τα δικά του, εσυ αυτό που πιστεύεις θα πράττεις! Χιούμορ θέλει, η ζωή είναι μικρή για να θυμώνεις με βλακείες! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Ναι καλε τωρα που ειδα φως θα μπαινω χιχιχι

@ΒαλεντιναΧρηστος κοριτσι μου νομιζω για τη β σου ειναι πολυ νορις μην αγχωνεσαι...ξερω οτι πρεπει να γινει 20 μεχρι 23 εβδομαδα!Οποτε αν υπολογιζω καλα μαλλον για αρχες Αυγουστου κοβω να σου πει!Εγω το Σαββατο εχω ραντεβου που θα ειμαι 20 κ θα μου πει ποτε να παω για την β μου!Δλδ ουτε εγω ακομα ξερω αν αυτο σε παρηγορει...

Κ εγω εκει υπολογιζω αρχες αυγουστου το πρωτο 10ημερο θα ειμαι 20κ...οποτε μια χαρα εμενα ειπε θα μ πει απο τωρα(5ιουλιου) ποτε να το κλεισω γιατι οπως ξαναειπα ενας ειναι στην πολη μ π κανει β'επιπεδου κ επειδη μετα πεφτει 15αυγουστος ας παρω να το κλεισω...μην φαω κανενα ακυρο! Οσον αφορα π θα σκασεις μυτη με την κοιλουμπα σου να σ πω καλυτερα να παρει ενα μαθημα δεν θα ντραπει αν την πουν γιατι δεν το ανεφερε να χαρουν κ αυτοι μαζι τουλαχιστον οι κοντινοι....ουτε η δικια μ το διαλαλει αλλα επειδη ειχαμε τον αρραβωνα προσφατα κ την ρωτουν αρραβωνιαστηκε ο Χρηστος σου λεει ναι περιμενουν κ μωρακι....αυτα τα ολιγα:mrgreen:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

15 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοριτσακια τι κανετε;; εμενα ο γιατρος μ συνεργαζεται με αυτην την "κλινικη"ονομα ας μην πω καλυτερα αλλα κ θες/κη για θες δεν το συζηταω ειναι πολλη μακρια αλλα επειδη πηρα πολλες γνωμες για εδω την κλινικη ειναι οτι να ναι κ μεσα στην τιμη π μας ειπαν δεν ειναι ο παιδιατρος π πρεπει εσυ να φερεις εξωτερικο για το μωρο δεν με πηραζει αυτο αλλα στην τελικη τι κανουν για ποιο λογο περνουν τοσα λεφτα και αυτα για φυσιολογικο για καισαρικη αφηστε μην σας πω τιμη κ δεν θα ειναι κ ο γιατρος μ αν τυχει κατι τετοιο επειδη δεν ξερει ο ανθρωπος κ τα δωματια αθλια....αλλα αυτο π με πειραξε πιο πολλη δεν ειναι τα λεφτα ειναι οτι απαγοευεται δια ροπαλου να μπει ο οποιοσδηποτε μεσα μαζι σ οχι στην γεννα στο δωματιο οδινων κ αργοτερα εστω η μητερα μ στο δωματιο μαζι μ για βοηθεια το μωρο ειπαν μονο στο ταισμα θα το βλεπεις ολα τα υπολοιπα τα κανουμε εμεις..ετσι μ ειπαν εε αυτα ηταν π με απομακρυναν ο αντρας μονο σε ωρες επισκεπτηριου επιτρεπεται να μπει! Δεν υπαρχει περιπτωση..!

διαβάζω και φρικάρω ! ήμαρτον δηλαδή !!! εγώ ζω εξωτερικό, εδω δεν υπαρχουνε ιδιωτικα και δημοσια, τα νοσοκομεια μονο υπαρχουνε τα οποια ειναι υψηλοτατων προδιαγραφων και ΟΛΑ γινονται μεσω ασφαλειας, ζητημα εμενα να βγουνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ 50-100 ευρω ! εντωμεταξυ κατα μία εννοια ο συζυγος ειναι υποχρεωμενος να ειναι μεσα -περαν εξαιρεσης δλδ, να μην θελει γιατι αμα βλεπει αιμα λιποθυμαει (λεμε τωρα)- !! να συμμετεχει και εκεινος ! δλδ να ειναι μεσα οχι οτι πρεπει να κανει κατι στη γεννα. επισης σε εξαιρετικη περιπτωση αμα θελεις οπωσδηποτε και τη μαμα -λεμε τωρα- ειναι εφικτό. απο κει και περα μετα οκ παει πολυ να ειναι και αλλοι. το μωρο ειναι με τη μαμά μονιμα απο τη στιγμή που θα γεννηθει μερα/νυχτα και ο συζυγος εχει προσβαση σε μονιμη βαση και οποτε θελει !! σε μονοκλινο δωματιο εχει τη δυνατοτητα να κοιμαται κιολας τα βραδυα εκει ετσι ωστε να μοιραζονται την νυχτα και να συνηθιζουνε στα νεα δεδομενα πλεον !! σε 2κλινο οκ εκ των πραγματων δε γινεται ο συζυγος να μενει για υπνο το βραδυ αλλα μπορει να καθεται μεχρι τις 10 το βραδυ και πρωι πρωι να ρχεται παλι. να συμμετεχει στην ολη διαδικασια, να ξεκινησει να δενεται με το μωρο, το αλλαζει παμπερς το λουζει. Επισης 3κλινα ΔΕΝ υπαρχουνε, παει πολυ μετα..... τί πραματα υποαναπτυκτα ειναι αυτα στην ελλαδα !!! ειναι η χωρα μου την αγαπω αλλα η εκμεταλλευση δεν εχει ορια !! μην πω για τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ κανονισμους !! να αφηνουνε τον αντρα εξω απ ολα λες και ειναι κανας ασχετος !! μιλαμε ντρεπομαι να μοιραστω ολα αυτα τα εκτροπα που διαδραματιζονται και την εκμεταλλευση με ολα που σχετιζονται με εγκυμοσυνη/γεννα γιατι ειλικρινά θα μας βλεπουνε οπως βλεπουμε εμεις τις ανατολιτικες χωρες, υποαναπτυκτες και γεματοι κλεφτες... και αυτο δε το θελω,... λατρευω τη χωρα μου και δε θελω να την ξεφωνιζω ... αλλά μεταξύ μας κοριτσια... ειναι ακραια αυτα που συμβαινουνε στην ελλαδα μας... ζω στο εξωτερικο πλεον και η διαφορα ειναι χαώδης !

επισης οταν γεννιεται το μωρο κανονικα το βαζουνε πανω στη μαμα -οκ το κανουνε και στην ελλαδα αυτο- ΑΛΛΑ σε περιπτωση που ειναι καισαρική, το δινουνε για 1-2 λεπτα στη μαμα αλλα μετα ΠΡΕΠΕΙ ο μπαμπας να ειναι εκει να αναλαβει την πρωτη αγκαλια, να το παρει επανω στο στερνο του οσο ραβουνε τη μητερα και τη φροντιζουνε μετα την επεμβαση. με το περας αυτης το ζευγαρι με το μωρο παει στο δωματιο και μενει μαζι 3άδα. εννοειτε οτι μετα την πρωτη αγκαλια στο στερνο των γονεων του παρεχουνε τις απαραιτητες εξετασεις και ελεγχους, το πλενουνε το ντυνουνε, και εννοειτε οτι η υπηρεσια του νοσοκομειου ειναι εκει παρων να βοηθησει σε ολα τα πρωτα βηματα φυσικα, δε σε βαζουνε στο δωματιο και βγαλτε τα περα μονοι. αλλα αφηνουνε κατα βαση τους γονεις να παρουνε πρωτοβουλια και απλα λειτουργουνε απο διπλα οταν τους χρειαζεσαι. και προσωπικα το βρισκω πολυ σωστο ολο αυτο ! ειναι εκει για τις απαραιτητες εξετασεις και παροχες για τις μερες παραμονης εκει και απο κει και περα ξεκιναει κατευθειαν το ζευγαρι να δενεται και να προσαρμοζεται στη νεα πραγματικοτητα και απλα βοηθανε οταν χρειαζεσαι.για παραδειγμα εαν μια γυναικα για τον α,β,γ, λογο δεν θηλασει φυσικα αυτοι θα φερνουνε το μπουκαλι με το γαλα ετοιμο στις αναλογες ωρες και το ταιζει η μαμα ή ο μπαμπας, δε σε στελνουνε στην κουζινα να το φτιαξεις μονος σου δλδ,.. οκ ειπαμε.. αλλα το ταιζουνε οι γονεις. τωρα βεβαια σε ειδικες περιπτωσεις, που η μαμα δεν εχει συντροφο, ή καποιον-α να τη βοηθησει κλπ σιγουρα η βοηθεια ειναι ποιο εντατικη, 

δεν ξερω εαν ποτέ θα καταφερει η ελλαδα μας να φτασει σε τετοια επιπεδα...

ακουω τιμες αυχενικης, ΝΙΡΤ, β επιπεδου και φρικαρω... νοιαζεται κανενας πως τα βγαζει ο κοσμος αυτα τα χρηματα ? οχι φυσικα. εγω δεν εχω πληρωσει φραγκο μεχρι στιγμής και ουτε θα χρειαστει. κατι ψιλοπραματα ειναι τα 50-100 ευρω...

στεναχωριεμαι πολυ... παρα πολυ... 

• Μου αρέσει 3

g1Knp1.png

E09Up1.png

Καλημέρα κορίτσια!

5 ώρες πρίν, elise είπε:

διαβάζω και φρικάρω ! ήμαρτον δηλαδή !!! εγώ ζω εξωτερικό, εδω δεν υπαρχουνε ιδιωτικα και δημοσια, τα νοσοκομεια μονο υπαρχουνε τα οποια ειναι υψηλοτατων προδιαγραφων και ΟΛΑ γινονται μεσω ασφαλειας, ζητημα εμενα να βγουνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ 50-100 ευρω ! εντωμεταξυ κατα μία εννοια ο συζυγος ειναι υποχρεωμενος να ειναι μεσα -περαν εξαιρεσης δλδ, να μην θελει γιατι αμα βλεπει αιμα λιποθυμαει (λεμε τωρα)- !! να συμμετεχει και εκεινος ! δλδ να ειναι μεσα οχι οτι πρεπει να κανει κατι στη γεννα. επισης σε εξαιρετικη περιπτωση αμα θελεις οπωσδηποτε και τη μαμα -λεμε τωρα- ειναι εφικτό. απο κει και περα μετα οκ παει πολυ να ειναι και αλλοι. το μωρο ειναι με τη μαμά μονιμα απο τη στιγμή που θα γεννηθει μερα/νυχτα και ο συζυγος εχει προσβαση σε μονιμη βαση και οποτε θελει !! σε μονοκλινο δωματιο εχει τη δυνατοτητα να κοιμαται κιολας τα βραδυα εκει ετσι ωστε να μοιραζονται την νυχτα και να συνηθιζουνε στα νεα δεδομενα πλεον !! σε 2κλινο οκ εκ των πραγματων δε γινεται ο συζυγος να μενει για υπνο το βραδυ αλλα μπορει να καθεται μεχρι τις 10 το βραδυ και πρωι πρωι να ρχεται παλι. να συμμετεχει στην ολη διαδικασια, να ξεκινησει να δενεται με το μωρο, το αλλαζει παμπερς το λουζει. Επισης 3κλινα ΔΕΝ υπαρχουνε, παει πολυ μετα..... τί πραματα υποαναπτυκτα ειναι αυτα στην ελλαδα !!! ειναι η χωρα μου την αγαπω αλλα η εκμεταλλευση δεν εχει ορια !! μην πω για τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ κανονισμους !! να αφηνουνε τον αντρα εξω απ ολα λες και ειναι κανας ασχετος !! μιλαμε ντρεπομαι να μοιραστω ολα αυτα τα εκτροπα που διαδραματιζονται και την εκμεταλλευση με ολα που σχετιζονται με εγκυμοσυνη/γεννα γιατι ειλικρινά θα μας βλεπουνε οπως βλεπουμε εμεις τις ανατολιτικες χωρες, υποαναπτυκτες και γεματοι κλεφτες... και αυτο δε το θελω,... λατρευω τη χωρα μου και δε θελω να την ξεφωνιζω ... αλλά μεταξύ μας κοριτσια... ειναι ακραια αυτα που συμβαινουνε στην ελλαδα μας... ζω στο εξωτερικο πλεον και η διαφορα ειναι χαώδης !

επισης οταν γεννιεται το μωρο κανονικα το βαζουνε πανω στη μαμα -οκ το κανουνε και στην ελλαδα αυτο- ΑΛΛΑ σε περιπτωση που ειναι καισαρική, το δινουνε για 1-2 λεπτα στη μαμα αλλα μετα ΠΡΕΠΕΙ ο μπαμπας να ειναι εκει να αναλαβει την πρωτη αγκαλια, να το παρει επανω στο στερνο του οσο ραβουνε τη μητερα και τη φροντιζουνε μετα την επεμβαση. με το περας αυτης το ζευγαρι με το μωρο παει στο δωματιο και μενει μαζι 3άδα. εννοειτε οτι μετα την πρωτη αγκαλια στο στερνο των γονεων του παρεχουνε τις απαραιτητες εξετασεις και ελεγχους, το πλενουνε το ντυνουνε, και εννοειτε οτι η υπηρεσια του νοσοκομειου ειναι εκει παρων να βοηθησει σε ολα τα πρωτα βηματα φυσικα, δε σε βαζουνε στο δωματιο και βγαλτε τα περα μονοι. αλλα αφηνουνε κατα βαση τους γονεις να παρουνε πρωτοβουλια και απλα λειτουργουνε απο διπλα οταν τους χρειαζεσαι. και προσωπικα το βρισκω πολυ σωστο ολο αυτο ! ειναι εκει για τις απαραιτητες εξετασεις και παροχες για τις μερες παραμονης εκει και απο κει και περα ξεκιναει κατευθειαν το ζευγαρι να δενεται και να προσαρμοζεται στη νεα πραγματικοτητα και απλα βοηθανε οταν χρειαζεσαι.για παραδειγμα εαν μια γυναικα για τον α,β,γ, λογο δεν θηλασει φυσικα αυτοι θα φερνουνε το μπουκαλι με το γαλα ετοιμο στις αναλογες ωρες και το ταιζει η μαμα ή ο μπαμπας, δε σε στελνουνε στην κουζινα να το φτιαξεις μονος σου δλδ,.. οκ ειπαμε.. αλλα το ταιζουνε οι γονεις. τωρα βεβαια σε ειδικες περιπτωσεις, που η μαμα δεν εχει συντροφο, ή καποιον-α να τη βοηθησει κλπ σιγουρα η βοηθεια ειναι ποιο εντατικη, 

δεν ξερω εαν ποτέ θα καταφερει η ελλαδα μας να φτασει σε τετοια επιπεδα...

ακουω τιμες αυχενικης, ΝΙΡΤ, β επιπεδου και φρικαρω... νοιαζεται κανενας πως τα βγαζει ο κοσμος αυτα τα χρηματα ? οχι φυσικα. εγω δεν εχω πληρωσει φραγκο μεχρι στιγμής και ουτε θα χρειαστει. κατι ψιλοπραματα ειναι τα 50-100 ευρω...

στεναχωριεμαι πολυ... παρα πολυ... 

Δυστυχώς αυτά ισχύουν στην Ελλάδα!Πραγματι έχω ακούσει ότι στο εξωτερικό είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα!

gCo4p3.png

@elise συμφωνω σε οσα ειπες...απλα ενα πραγμα μαλλον δεν καταλαβες για την μητερα μ και τον αντρα μ οχι στην γεννα δεν αφηνουν στην κλινικη στο δωματιο μετα για βοηθεια σε μενα να χρειαστω κατι ενα νερο δεν θα ειναι κανεις δικος μ απαγορευεται...δυστηχως εδω κ αν ειναι υποαναπτυκτη χωρα δυστηχως!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...