Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

Εγω ηθελα να γεννησω σε δημοσιο (Ελενα η Αρεταίειο) αλλα ειναι δυσκολο γιατι θα επρεπε να ανεβαινω για παρακολουθηση Αθηνα. Επισης η γιατρος μου ειναι Λητω και Μητέρα. Μαλλον για Λητω με κοβω, και με μια πρωτη συζητηση που καναμε μου ειπε θα πανε ολα μαζι γυρω στα 3.000. Εχει την ιδια τιμη για φυσιολογικο τοκετο η για καισαρικη...  Αυτο που δεν ξερω ειναι ενημερώνουμε το μαιευτηριο οτι θα γεννησουμε εκει? η απλα παμε τη μερα της γεννας? ( Η ασχετη εδω)

Εχεις δικιο ειναι πολλα τα χρηματα αλλα πολλες φορες αναγκαζεσαι να τα δωσεις...παντως αν η γιατρος μου μου ελεγε κοντα 3 χιλιαρικα μονο εκεινη θα ειχα φρικαρει! ακου 2800 ο γιατρος!

Το Λητώ προωθεί και βοηθάει πάρα πολύ στον θηλασμο.εχω ακούσει τα καλύτερα.

Κορίτσια για τα μωρά τα πάντα.σε κανέναν μας δεν περισσεύουν. Είναι το μόνο σίγουρο αλλα μια καινούρια ζωή θα φέρουμε στο κόσμο και απο τη πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε εκείνη τη μέρα.

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Eleutheria2012 είπε:

Ναι κι εγώ έκλεισα την Ωπ επιπέδου από την μέρα που έκανα την αυχενικη!Ειναι πολύ ωραια εξέταση!Σου τα περιγράφουν όλα!3 Αυγούστου την έκλεισα!

@Cath3rine κι σένα το πρώτο σου νινακι;

Ναι ναι το πρώτο μου.. Κ ανυπομονώ γιατι λενε οτι εκει βλέπεις κ φύλο.. Κ βασικα είναι μαι σημαντική εξέταση! Ανυπομονώ !!

13 ώρες πρίν, Eleutheria2012 είπε:

Θα είμαι 20+1,αύριο μπαίνω στην 15 εβδομάδα,αλλά λέω για να μου το έκλεισε θα ξερει.

Οσο για το φαγητό,εγώ τρώω τα πάντα,χαχαχαΧα,με βλέπω 300 κιλά σε αυτή την εγκυμοσύνη.Ευτυχως μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο 2κιλα.

Νομίζω είδα και κάποια άλλη κοπέλα που είμαστε μαζί,κι εγώ ΠΗΤ 21/12 έχω.Γενναει καμμια μαζί μου στο Ιασώ;Βα είμαστε μαζί;;;;;Χαχαχαχα

Με το καλο... Εγω Θεσσαλονίκη ειμαι 20/12 η 22/12 ..βεβαια τπτ δεν ειναι σίγουρο! Χαχαχααχαα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Το Λητώ προωθεί και βοηθάει πάρα πολύ στον θηλασμο.εχω ακούσει τα καλύτερα.

Κορίτσια για τα μωρά τα πάντα.σε κανέναν μας δεν περισσεύουν. Είναι το μόνο σίγουρο αλλα μια καινούρια ζωή θα φέρουμε στο κόσμο και απο τη πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε εκείνη τη μέρα.

Εννοειται βεβαια για τα μωρα μας τα παντα! και φυσικα θα κοιταξουμε να κανουμε το καλυτερο για αυτα!

Λες ειναι καλο ε? δεν ξερω καμια που να εχει γεννησει εκει.... 

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Εννοειται βεβαια για τα μωρα μας τα παντα! και φυσικα θα κοιταξουμε να κανουμε το καλυτερο για αυτα!

Λες ειναι καλο ε? δεν ξερω καμια που να εχει γεννησει εκει.... 

Έχω ακούσει πολυ καλά λόγια και ειδικά στο θέμα του θηλασμού.αν συνεργαζοταν και Εκεί ο γιατρός μου θα το προτιμούσα.

Just now, loyloy είπε:

Έχω ακούσει πολυ καλά λόγια και ειδικά στο θέμα του θηλασμού.αν συνεργαζοταν και Εκεί ο γιατρός μου θα το προτιμούσα.

Απλα ειμαι τελειως ασχετη κ με το πως επιλεγεις μαιευτηριο, πως το κλεινεις κ ολα αυτα. δε ξερω ουτε τι πρεπει να κοιταξω για να επιλεξω αναμεσα στα 2 που ειναι η γιατρος μου. 

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Cath3rine είπε:

Μην σκας κι εγω σε νοσοκομείο θα γεννησω.. Ολα να μας πανε καλα... Διοτι εχω κ καποιο αλλο θέμα απο παλιά κ εμπιστεύομαι μονο νοσοκομεία.. Εχουν δει πολλα τα ματάκια τους κ έχεις κ το μωρο συνέχεια.. Βέβαια ειμαι τυχερή στην αρχή εκανα στο ιπποκράτειο (άθλιες συνθηκες) μια μερα για να μ γράψουν ενα παραπεμπτικό περίμενα 6 ωρες... Να μη πω για ολα τα υπολοιπα.. 

Τωρα αισιως είμαι σε μία υπέροχη ομαδα που ήθελα εξαρχής στο Παπαγεωργίου.. Ανθρώπινες συνθήκες.. Στην ωρα σ το ραντεβού. Σύγχρονα μηχανήματα! Ολα ηταν τέλεια! 

Καλημερα! Παραπονο απο την μαιευτικη δεν εχω ουτε εγω...εχω βρει εναν καλο γιατρο τον οποιο ξερουμε θα του πουμε για την γεννα αν μπορει να ειναι εκει αυτος οντως υπερσυγχρονα μηχανηματα κλπ κλπ...αλλα στην παρακολουθηση εγκυων π ειναι σε αλλον οροφο τι να σου πω...κ δεν μπορεις να εχεις εκει οποιον γιατρο θες οποιος εχει βαρδια ειναι...τελος παντων ευχομαι ολα να μας πανε καλα!!! Παντως οσες γνωστες ρωτησα κ ειχαν 2γεννες κ κανανε την μια στην "κλινικη" κ την αλλη στο νοσοκομειο μ ειπαν με τα χιλια στο νοσοκομειο κ απο εξυπηρετηση κ απο ολα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 36 λεπτά , noni90 είπε:

Απλα ειμαι τελειως ασχετη κ με το πως επιλεγεις μαιευτηριο, πως το κλεινεις κ ολα αυτα. δε ξερω ουτε τι πρεπει να κοιταξω για να επιλεξω αναμεσα στα 2 που ειναι η γιατρος μου. 

Μπορείς να πας να ζητήσεις να πάρεις φυλλάδια.συνηθως εχ ουν ολα τα μαιευτήρια.ενημερωτικα για τις παροχές.και Κάνε ενα τηλ στο λογιστήριο να ρωτήσεις για τιμές .

• Μου αρέσει 1

Κοριτσακια τι κανετε;; εμενα ο γιατρος μ συνεργαζεται με αυτην την "κλινικη"ονομα ας μην πω καλυτερα αλλα κ θες/κη για θες δεν το συζηταω ειναι πολλη μακρια αλλα επειδη πηρα πολλες γνωμες για εδω την κλινικη ειναι οτι να ναι κ μεσα στην τιμη π μας ειπαν δεν ειναι ο παιδιατρος π πρεπει εσυ να φερεις εξωτερικο για το μωρο δεν με πηραζει αυτο αλλα στην τελικη τι κανουν για ποιο λογο περνουν τοσα λεφτα και αυτα για φυσιολογικο για καισαρικη αφηστε μην σας πω τιμη κ δεν θα ειναι κ ο γιατρος μ αν τυχει κατι τετοιο επειδη δεν ξερει ο ανθρωπος κ τα δωματια αθλια....αλλα αυτο π με πειραξε πιο πολλη δεν ειναι τα λεφτα ειναι οτι απαγοευεται δια ροπαλου να μπει ο οποιοσδηποτε μεσα μαζι σ οχι στην γεννα στο δωματιο οδινων κ αργοτερα εστω η μητερα μ στο δωματιο μαζι μ για βοηθεια το μωρο ειπαν μονο στο ταισμα θα το βλεπεις ολα τα υπολοιπα τα κανουμε εμεις..ετσι μ ειπαν εε αυτα ηταν π με απομακρυναν ο αντρας μονο σε ωρες επισκεπτηριου επιτρεπεται να μπει! Δεν υπαρχει περιπτωση..!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Η αλήθεια είναι πολλά τα λεφτά,αλλά κι εγώ έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου.Ειναι στο Ιασώ,γι αυτό θα γεννήσω εκεί.Πριν 6 Χρονια είχα δώσει 1300 στο γιατρό και 1300 στο μαιευτήριο,τώρα διαβάζω κάτι 1800το μαιευτήριο,αλλά τι να κάνουμε,να είναι καλά τα μωράκια μας!Τρικλινο εννοείται κι εγώ.

• Μου αρέσει 1

gCo4p3.png

πρίν από 53 λεπτά , noni90 είπε:

Γεννησε η ξαδερφη μου στο Λητω τον περασμενο Νοεμβρη. Πολυ ευχαριστημενη κ ο γιατρος της γλυκυτατος. 3.000 της πηγε στο συνολο η γεννα.

Ηταν κ το πρωτο της κ δεν πονεσε καθολου. Με επισκληριδιο βεβαια, αλλα ειχε πολυ καλη γεννα κ καλη εξυπηρετηση απο τις νοσοκομες μετα. Της εδειξαν τα παντα για το μωρο κ πως να το θηλαζει.

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Το καλο με εσας κοριτσακια μ γλυκα ειναι οτι εχετε επιλογες:wub:....ειστε σε μεγαλες πολεις κ εχει αρκετες κλινικες-νοσοκομεια ως επιλογη...εμας επειδη θελουν να ειναι οι γονεις τα πεθερικα τα αδερφια οι θειες με το καλο στο μαιευτηριο δεν μπορουμε να κανουμε τοσο δρομο κ γενικα για εμενα π θα πρεπει να πηγαινοερχομαι τις τελευταιες μερες κ μονο π σκεφτομαι το δρομο δεν μπορω κουραζομαι ωστε να παμε θεσσαλονικη π κ εκει συνεργαζεται ο γιατρος μ...σιγουρα εχετε καλυτερες τιμες απο την δικια μας κλινικη εδω αλλα τι να κανουμε θα βολευτουμε με αυτα π εχουμε!!:mrgreen:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Το καλο με εσας κοριτσακια μ γλυκα ειναι οτι εχετε επιλογες:wub:....ειστε σε μεγαλες πολεις κ εχει αρκετες κλινικες-νοσοκομεια ως επιλογη...εμας επειδη θελουν να ειναι οι γονεις τα πεθερικα τα αδερφια οι θειες με το καλο στο μαιευτηριο δεν μπορουμε να κανουμε τοσο δρομο κ γενικα για εμενα π θα πρεπει να πηγαινοερχομαι τις τελευταιες μερες κ μονο π σκεφτομαι το δρομο δεν μπορω κουραζομαι ωστε να παμε θεσσαλονικη π κ εκει συνεργαζεται ο γιατρος μ...σιγουρα εχετε καλυτερες τιμες απο την δικια μας κλινικη εδω αλλα τι να κανουμε θα βολευτουμε με αυτα π εχουμε!!:mrgreen:

Κοριτσι μου,ναι εχουμε παραπανω επιλογες. Αλλα π.χ. το δικο μου το μωρακι θα μεγαλωσει μεσα στο καυσαεριο κ την τρελα της Αθήνας, ενω το δικο σου σε ενα καθαροτερο περιβαλλον με πιο ηρεμους ρυθμους. Δεν ξερω αν σε παρηγορει αυτο βεβαια. Μη νομιζεις οτι μια μεγαλη πολη εχει μονο τα καλα της. Εχει και τα κακα της οπως παντου αλλωστε. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου,ναι εχουμε παραπανω επιλογες. Αλλα π.χ. το δικο μου το μωρακι θα μεγαλωσει μεσα στο καυσαεριο κ την τρελα της Αθήνας, ενω το δικο σου σε ενα καθαροτερο περιβαλλον με πιο ηρεμους ρυθμους. Δεν ξερω αν σε παρηγορει αυτο βεβαια. Μη νομιζεις οτι μια μεγαλη πολη εχει μονο τα καλα της. Εχει και τα κακα της οπως παντου αλλωστε. 

Η αληθεια ειναι οτι δεν μενουμε καν μεσα στην πολη μενουμε σε ενα χωριο 10λεπτα απο την πολη αρα σε αυτο μαλλον ειμαι τυχερη ασε το θεμα της γεννας κ της επιλογης το ειπαμε αυτο...παμε σε θεμα βρεφικων καροτσιων κλπ κλπ...εχουμε ζητημα 5μαγαζια με αυτα τα πραγματακια αρα κ σε αυτο ειναι περιορισμενα θα τα παραγγελνα απο το ιντερνετ αλλα θελω καλυτερα να τα δω απο κοντα κ επειδη οι τιμες ειναι πανω κατω οι ιδιες οποτε θα βολευτουμε κ σε αυτο...τι να πω εχει κ τα θετικα εχει κ τα αρνητικα!:oops:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 40 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Η αληθεια ειναι οτι δεν μενουμε καν μεσα στην πολη μενουμε σε ενα χωριο 10λεπτα απο την πολη αρα σε αυτο μαλλον ειμαι τυχερη ασε το θεμα της γεννας κ της επιλογης το ειπαμε αυτο...παμε σε θεμα βρεφικων καροτσιων κλπ κλπ...εχουμε ζητημα 5μαγαζια με αυτα τα πραγματακια αρα κ σε αυτο ειναι περιορισμενα θα τα παραγγελνα απο το ιντερνετ αλλα θελω καλυτερα να τα δω απο κοντα κ επειδη οι τιμες ειναι πανω κατω οι ιδιες οποτε θα βολευτουμε κ σε αυτο...τι να πω εχει κ τα θετικα εχει κ τα αρνητικα!:oops:

Παντως κορίτσια καλύτερα τα καρότσια να τα δειτε κ απο κοντα... Εγω όσα είχα δει σε site κ πηγα κ τα είδα απο κοντα... Καμια σχέση. Στο, πως προχωρανε... Κατασκευή κλπ.. Αποψη μ πριν το παραγγείλεις δες το απο κοντα! 

πρίν από 14 λεπτά , Cath3rine είπε:

Παντως κορίτσια καλύτερα τα καρότσια να τα δειτε κ απο κοντα... Εγω όσα είχα δει σε site κ πηγα κ τα είδα απο κοντα... Καμια σχέση. Στο, πως προχωρανε... Κατασκευή κλπ.. Αποψη μ πριν το παραγγείλεις δες το απο κοντα! 

Ναι αυτο ειπα βρηκα εδω στην πολη μας σε ενα μαγαζι π με ενδιαφερε ενα καροτσι κ θελουμε να παμε να το δουμε...το κυριοτερο για μενα θα μπορει να κοιταει κ εμενα το νινι θα μπορω να το γυρναω κ στο δρομο να κοιταει...γιατι ειναι το μονο μας προβλημμα με το συζηγο αυτος θελει το νινι να κοιταει δρομο κ εγω θελω να κοιταει εμενα για να το ελεγχω ανα πασα στιγμη!οποτε καταληξαμε να γυρναει κ στις δυο πλευρες!

Και απο οτι διαβασα τωρα 9ιουλιου ξεκινανε οι εκπτωσεις κ τελειωνουν 31αυγουστου οποτε θα ξεχυθουμε στα μαγαζια τοτε απο οτι βλεπω!:D

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...