Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακια τι κανετεε;;:P Δεν θελω να σηκωθω απο το κρεβατι με τιποτα μονο εγω το παθαινω αυτο; ;-)

Μια ώρα χουζουρεμα το πρωί επιβάλλεται.

Γεια σας κορίτσια.ολα Καλά.πολυ αέρα στη Κέρκυρα.Νομιζω ότι θα πάρει το σπίτι.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Αστα να πανε απο χουζουρεμα τπτ αλλο!!!! Κερκυρα εε;; ωραιο νησακι δεν εχω παει ποτε...εδω ευτυχως ειναι ηρεμος ο καιρος και δεν βρεχει!;-)

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα κοριτσι εσυυ;;;:D

Καλά κι εγώ,το πρωί έτρεχα στο ικα επιτροπή,ευτυχώς τελείωσα νωρίς.Μετα σπίτι δουλειές,φαΐ και τα γνωστά!

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Κέρκυρα!!!;Ααααα τυχερηηηη!Μακαρι να εμένα κι εγώ σε ένα νησάκι!Εχω ακούσει τα καλύτερα για την Κέρκυρα,αλλά δεν έχω πάει ποτέ!

gCo4p3.png

Καλημέρα κοριτσια!! 

Ελπίζω να ειστε ολες καλα! Ειδαμε κ εμεις το μπεμπακι μας προχθες, μεγαλωσε βγαινει 3 μερες πανω απ το κανονικο της η μπουμπου.. Φυλο δε μου επιβεβαιωσε μου ειπε αργοτερα.... Να μετράω σακχαρο και πιεση καθε μερα κ να της τα παω στο επομενο ραντεβου... Αλλα μια χαρα ολα ειχε τα χερακια στο κεφαλι ηταν ξυπνια κ ολο κουνιοταν :) 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!! 

Ελπίζω να ειστε ολες καλα! Ειδαμε κ εμεις το μπεμπακι μας προχθες, μεγαλωσε βγαινει 3 μερες πανω απ το κανονικο της η μπουμπου.. Φυλο δε μου επιβεβαιωσε μου ειπε αργοτερα.... Να μετράω σακχαρο και πιεση καθε μερα κ να της τα παω στο επομενο ραντεβου... Αλλα μια χαρα ολα ειχε τα χερακια στο κεφαλι ηταν ξυπνια κ ολο κουνιοταν :) 

Μπραβο κοριτσακι μ πολλη χαιρομαι π ειναι καλα το μπεμπακι σου ολα καλα να πανε...σακχαρο κ πιεση για ποιο λογο εχεις καποιο θεμα;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, noni90 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!! 

Μπράβο το μπεμπακι σου μωρέ!! !!!!ζάχαρο,  πίεση?γτ κορίτσι μου?

1 ώρα πρίν, Eleutheria2012 είπε:

Καλά κι εγώ,το πρωί έτρεχα στο ικα επιτροπή,ευτυχώς τελείωσα νωρίς.Μετα σπίτι δουλειές,φαΐ και τα γνωστά!

Κέρκυρα!!!;Ααααα τυχερηηηη!Μακαρι να εμένα κι εγώ σε ένα νησάκι!Εχω ακούσει τα καλύτερα για την Κέρκυρα,αλλά δεν έχω πάει ποτέ!

Είναι πολύ ωραία.αν δεν είχαμε και το θέμα με τα σκουπίδια θα ήταν ακόμα καλύτερα.εχουμε πνίγει. Άσε.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@Eleutheria2012 πηρες αδεια τελικα;;:wub:

Είχα πάρει 5 μέρες τον Απρίλιο γτ είχα λίγο αιματακι,και δεν ήξερα ότι έπρεπε να τα πάω ΙΚΑ,και με ειδοποιήσαμε τώρα!Αλλα οκ ολα καλά.Παντως σκέφτομαι από Σεπτέμβρη να σταματήσω,γιατί δεν με βλέπω να αντέχω για πολύ ακόμα!

1 ώρα πρίν, noni90 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!! 

Τελεια νέα με το μπεμπακι σου!Γιατι σάκχαρο και πίεση;

gCo4p3.png

@Eleutheria2012 εγω μαλλον ειμαι απο τις τυχερες π ο συζηγος θελει να δουλευει μονο εκεινος κ θελει να καθομαι μονο κυριολεκτικα μονο φαγητο κανω ολα τα υπολλοιπα αυτος ΟΛΑ ομωςςς!!! Αντε αν με αφησει μπορει να πλυνω κ κανα πιατο!:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 33 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@Eleutheria2012 εγω μαλλον ειμαι απο τις τυχερες π ο συζηγος θελει να δουλευει μονο εκεινος κ θελει να καθομαι μονο κυριολεκτικα μονο φαγητο κανω ολα τα υπολλοιπα αυτος ΟΛΑ ομωςςς!!! Αντε αν με αφησει μπορει να πλυνω κ κανα πιατο!:mrgreen:

Τελεια!Δεν μπορώ να πω κο εμένα με βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού,και ειδικά τώρα που είμαι έγκυος!Και με την Μαρια όταν ήταν μωρο βοηθούσε πολύ.Πιστευω το ίδιο και με ρο μπεμπακι που θα έρθει.

Να σας ρωτήσω;έχετε καταλαβει τα νινακια;

gCo4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eleutheria2012 είπε:

Τελεια!Δεν μπορώ να πω κο εμένα με βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού,και ειδικά τώρα που είμαι έγκυος!Και με την Μαρια όταν ήταν μωρο βοηθούσε πολύ.Πιστευω το ίδιο και με ρο μπεμπακι που θα έρθει.

Να σας ρωτήσω;έχετε καταλαβει τα νινακια;

Μεγαλη κουβεντα η ερωτηση σου....εγω εχω ξαναπει οτι κατι νιωθω οταν ειμαι ξαπλα κ χαλαρωνω κ κυριως οταν γυρναω στην αριστερη πλευρα επειδη εχω θεμα με το εντερο μ τωρα στην εγκυμοσυνη κ ξερω ποτε ειναι το εντερο λεω 100%πως δεν ειναι αυτο...νιωθω σαν γαργαλητο σαν μπουρμπουληθρες να σκανε σαν πεταλουδα να πεταει...οταν το βεβαιωσω θα σας πω αν κ νομιζω ειναι το μπεμπεκι! Εσυ;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Σάκχαρο γιατί έμεινα έγκυος μετά από χρήση glucophage, δεν ήρθε κ τόσο εύκολα η μπαλαρίνα! Και κάνω μεταγευματικες υπογλυκαιμίες ειδικά αν φάω και φρούτο. Πχ μετά το μεσημεριανό σάκχαρο 95. Δε ξέρω ακόμα πως θα το ρυθμίσω αυτό..... Κ ο ενδοκρινολόγος δεν εξηγεί κ πολλά πράγματα. Πίεση γιατί δουλεύω σε αγχωτικό περιβάλλον και ανεβάζω μερικες φορές πίεση κ παλμούς. Οπότε τα θέλει όλα!! Δε με πειράζει μόνο που με αγχωνει λίγο κ δε το χαίρομαι όσο θα ήθελα. 

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μεγαλη κουβεντα η ερωτηση σου....εγω εχω ξαναπει οτι κατι νιωθω οταν ειμαι ξαπλα κ χαλαρωνω κ κυριως οταν γυρναω στην αριστερη πλευρα επειδη εχω θεμα με το εντερο μ τωρα στην εγκυμοσυνη κ ξερω ποτε ειναι το εντερο λεω 100%πως δεν ειναι αυτο...νιωθω σαν γαργαλητο σαν μπουρμπουληθρες να σκανε σαν πεταλουδα να πεταει...οταν το βεβαιωσω θα σας πω αν κ νομιζω ειναι το μπεμπεκι! Εσυ;;;

Δεν είμαι σίγουρη,αλλά νομίζω ότι πρέπει να είναι τα έντερα μου!Εσυ όπως το περιγράφεις μου φαινεται σαν να είναι το μωρο,ετσι αισθανόμουν την Μαρια στην αρχή.Κι εγώ ανυπομονώ να το καταλαβω.

gCo4p3.png

Κορίτσια  μπράβο ολα καλα με τα μωρα μας! Εγω σημερα πηγα το ειδα.. Παλι δεν είδαμε κατι... Δεν πειράζει... 

Ηθελα να ρωτήσω εσεις έχετε κλείσει για υπέρηχο β επιπέδου;; 

πρίν από 46 λεπτά , Eleutheria2012 είπε:

Δεν είμαι σίγουρη,αλλά νομίζω ότι πρέπει να είναι τα έντερα μου!Εσυ όπως το περιγράφεις μου φαινεται σαν να είναι το μωρο,ετσι αισθανόμουν την Μαρια στην αρχή.Κι εγώ ανυπομονώ να το καταλαβω.

Ε τοτε το νινι μ θα ειναι!! Εσυ θα νιωσεις νωριτερα το δευτερο απο το πρωτο παντα ετσι γινεται!;-)

πρίν από 12 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κορίτσια  μπράβο ολα καλα με τα μωρα μας! Εγω σημερα πηγα το ειδα.. Παλι δεν είδαμε κατι... Δεν πειράζει... 

Ηθελα να ρωτήσω εσεις έχετε κλείσει για υπέρηχο β επιπέδου;; 

Ωραια ειδες το νινακι σουυ! Εγω εχω ραντεβου 5τ μηνος με τον γυναικολογο μ κ θα μ πει ποτε να κλεισω για β επιπεδου...θα σας πω οταν κλεισω για ποτε θ μ κλεισει!! Εσυ εκλεισες;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...