Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Just now, linaa είπε:

να μην ανησυχησεις καθολου το στηθος δεν πρηζετε καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης αν ηταν ετσι σε ολη την εγκυμοσυνη θα φταναμε με στηθος αγελαδας στο τελος. το στηθος σταματαει κ να ποναει κ να πρηζετε στο τελος του τριμηνου εγω δεν το νιωθω πλεον καθολου οτι ηταν το εκανε τις δυο πρωτες εβδομαδες της εγκυμοσυνης. 

ειμαι 11 κ 5 ακομα... εχω 2 βδομαδες για να τελειωσω το πρωτο τριμηνο.... Ελπιζω να μην ειναι κατι κακο, μεθαυριο εχω κ αυχενικη... σε ολο το πρωτο τριμηνο ηταν πολυ ευαισθητο κ πρησμενο, τωρα ξεπρηστηκε κ μονο οι θηλες εμειναν ευαισθητες. Ελπιζω να ειναι οπως τα λες φιλη μου!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , noni90 είπε:

ρε κοριτσια... ξεπρηστηκε το στηθος μου.... Γιατι? Να ανησυχησω?

Το χω πάθει και εγώ.οι ορμόνες είναι.ο γιατρός με κορόιδευε.του λε ω παλινδρόμησε.το στήθος μου επανήλθε.μου λέει είναι οι ορμόνες.να μην ανησυχώ.κ πήγα και το είδαμε.μια χαρά ήταν ο μπέμπης.Απο τη 10η εβδομάδα έχει ηρεμήσει το δικό μου και εδ ω κ λίγες μέρες ξαναπριστηκε λιγάκι.

Just now, noni90 είπε:

ειμαι 11 κ 5 ακομα... εχω 2 βδομαδες για να τελειωσω το πρωτο τριμηνο.... Ελπιζω να μην ειναι κατι κακο, μεθαυριο εχω κ αυχενικη... σε ολο το πρωτο τριμηνο ηταν πολυ ευαισθητο κ πρησμενο, τωρα ξεπρηστηκε κ μονο οι θηλες εμειναν ευαισθητες. Ελπιζω να ειναι οπως τα λες φιλη μου!

κ εμενα μονο τις πρωτες δυο εβδομαδες της καθηστερησης πονουσε κ μεγαλωνε πολυ. μετα σταματησε να ποναει. 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Το χω πάθει και εγώ.οι ορμόνες είναι.ο γιατρός με κορόιδευε.του λε ω παλινδρόμησε.το στήθος μου επανήλθε.μου λέει είναι οι ορμόνες.να μην ανησυχώ.κ πήγα και το είδαμε.μια χαρά ήταν ο μπέμπης.

Εμενα λειπει για γεννα... οποτε θα πρεπει να περιμενω 2 μερες να παω για αυχενικη.... Απλα ανησυχω..... η αληθεια ειναι πως κ οι πολλες ναυτιες εχουν υποχωρησει, τωρα εχω πιο πολυ καουρες κ νυστα.... Ισως επειδη οπως λεει κ η λινα φευγει σιγα σιγα το πρωτο τριμηνο....

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

κ εμενα μονο τις πρωτες δυο εβδομαδες της καθηστερησης πονουσε κ μεγαλωνε πολυ. μετα σταματησε να ποναει. 

καλο αυτο με ενθαρρυνεις!

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Εμενα λειπει για γεννα... οποτε θα πρεπει να περιμενω 2 μερες να παω για αυχενικη.... Απλα ανησυχω..... η αληθεια ειναι πως κ οι πολλες ναυτιες εχουν υποχωρησει, τωρα εχω πιο πολυ καουρες κ νυστα.... Ισως επειδη οπως λεει κ η λινα φευγει σιγα σιγα το πρωτο τριμηνο....

Σαν εμεν α είσαι Και εσυ.ακριβως τα ίδια.αν κοιτάξεις πριν 2μιση εβδομάδες τα έλεγα εγώ αυτά.ολα καλα είναι.τωρα αν τρελαίνεσαι και δεν μπορείς να ηρεμήσεις πήγαινε σε κάποιο αλλο γιατρό για έναν υπερυχο να ηρεμήσεις γτ το μωρό σιγά σιγα καταλαβαίνει τι νιώθεις.

Διαφημίσεις

Just now, noni90 είπε:

ετσι ειναι οι ορμονες σου οπως σου ειπε @loyloy μετα απο καποιο διαστημα σταθεροποιουνται κ αυτο ειναι το φυσιολογικο ο οργανισμος ερχετε παλι στα ισα του. εγω μεχρι να πεταξω κοιλια καποιες μερες δεν αισθανομουν τιποτα απολυτως λες κ δεν ειμαι εγκυος.

3 ώρες πρίν, loyloy είπε:

@Cath3rine που Είσαι?

Λοιπόν φιλενάδες..... Μπορεί ν αργησα το πρωί αλλα την εκανα την αυχενικη... Ολα καλα... Υπέροχα... Απλα ήταν τεντωμένο στο πλαι, κ, μπρούμυτα.... Και δεν μας βοηθούσε... Βγήκα για 10 λεπτά ηπια νερό... Κ μετα ξαναμπήκα αλλα τιποτα.... Χτυπούσε την κοιλιά ο γιατρός κ καποια στιγμή μας έκανε την χάρη κ για λίγο γύρισε κ μπόρεσε κ μέτρησε αυχένα... Φυσικα δεν είδαμε τι είναι...! 

Εκανα αλλου την εξέταση αίματος κ πριν καμια ωρα γυρισα σπίτι γι αυτο αργησα! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 50 λεπτά , Cath3rine είπε:

Λοιπόν φιλενάδες..... Μπορεί ν αργησα το πρωί αλλα την εκανα την αυχενικη... Ολα καλα... Υπέροχα... Απλα ήταν τεντωμένο στο πλαι, κ, μπρούμυτα.... Και δεν μας βοηθούσε... Βγήκα για 10 λεπτά ηπια νερό... Κ μετα ξαναμπήκα αλλα τιποτα.... Χτυπούσε την κοιλιά ο γιατρός κ καποια στιγμή μας έκανε την χάρη κ για λίγο γύρισε κ μπόρεσε κ μέτρησε αυχένα... Φυσικα δεν είδαμε τι είναι...! 

Χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Γερό να είναι και το φύλο θα το δει στις επόμενες επισκέψεις και ο γιατρός σού! Με το καλό!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Cath3rine είπε:

Αχ ωραία.γερο να είναι το μπεμπέ σου.μια όμορφη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!!

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κοριτσια. @Cath3rine μπραβο κοπελα μου. Με το καλο το μωρακι σου ! 

Επειδη πλησιαζει κ η δικη μου ωρα σιγα σιγα και αρχιζει κ με κυριευει ενα αγχος, ηθελα να σας ρωτησω. Η αυχενικη γινεται κολπικα η κοιλιακα? Κ ποσην ωρα κρατησε σε σας ? 

Αχ μακαρι να πανε ολα καλα.

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

12 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Συγχαρητηρια για το μπεμπακι σου, να ειναι γερο και το φυλο την επομενη φορα! Ολα καλα να πανε κ να εχεις ανεφελη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημέρα κοριτσια. @Cath3rine μπραβο κοπελα μου. Με το καλο το μωρακι σου ! 

Επειδη πλησιαζει κ η δικη μου ωρα σιγα σιγα και αρχιζει κ με κυριευει ενα αγχος, ηθελα να σας ρωτησω. Η αυχενικη γινεται κολπικα η κοιλιακα? Κ ποσην ωρα κρατησε σε σας ? 

Αχ μακαρι να πανε ολα καλα.

Κοιλιακα.απλα να χεις πιει λίγο νεράκι πριν.να γεμισει η κύστη σου.εμενα κράτησε μισή ώρα.συνηθως μισή ώρα με 45 λεπτά κρατάει.καλη επιτυχία να χεις.μολις δεις ότι ολα είναι καλά το άγχος γ ινεται ένα μόνιμο χαμόγελο πάνω σου.εται είμαι εγώ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...