Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καθε μερα κανουμε πλεον μπανακι να δροσιζεται γτ ιδρωνει τρελα ειναι κ παχουλου οποτε οι διπλες αναβουν κ συγκεονται....βολτα βγαινουμε οταν πεσει ο ηλιος κατα τις 8μιση γιατι κ της αρεσει πολυ κ θελω να μαθαινει κ να συνηθιζει γτ ερχεται καλοκαιρακι!!!

Ασε τα καμωματα τους π κανουν καθε μερα κ κατι καινουργιο τρελενομαστε....με την ζεστη δεν θελει κ αγγαλια κ εκει π ειχαμε ξεκινησει τους ημερησιους υπνους χωρις αγγαλια τωρα δεν θελει ουτε τον βραδυνο θελει να κοιμαται μονη της!

Αχχχ μια χαρα σε βρισκω... εμενα δεβ πα να γινεται μουσκεμα στον ιδρωτα η αγκαλια ειναι αγκαλια... εκει σκαμε και οι δυο αστα!και μενα στρουμπουλουλα ειναι κ σκαει.. χαχαχ!! Ασε ακομα δεν γυρναει ουτε απο μπρουμητα ανασκελα ουτε και το αντιθετο... και η γιατρος ειπε οτι ειναι επειδη ειναι λιγο βαρια για αυτο αργει.. ειναι κ ψηλουλα ομως μωρε η κοπελα μου!

Διαφημίσεις

Just now, eleni.9 είπε:

Αχχχ μια χαρα σε βρισκω... εμενα δεβ πα να γινεται μουσκεμα στον ιδρωτα η αγκαλια ειναι αγκαλια... εκει σκαμε και οι δυο αστα!και μενα στρουμπουλουλα ειναι κ σκαει.. χαχαχ!! Ασε ακομα δεν γυρναει ουτε απο μπρουμητα ανασκελα ουτε και το αντιθετο... και η γιατρος ειπε οτι ειναι επειδη ειναι λιγο βαρια για αυτο αργει.. ειναι κ ψηλουλα ομως μωρε η κοπελα μου!

Κ μεις καλες ειμαστε απο υψος! 5μηνων π μετρηθηκαμε ειμασταν 7.200 κ 70εκ....εμας γυρναει απο ανασκελα μπρουμητα και σπανια το αντιθετο συνηθως καθεται ετσι με την κοιλια στο στρωμα και βλεπει τηλεοραση κ οταν βαρεθει ξεκιναει η γκρινια να την γυρισουμε!Εμποδιζει η κοιλουμπιτσα να γυρισουν οντως! Οχι εμενα δεν μπορει καθολου να ζεστενεται κ να ακουμπιομαστε κ παλι καλα!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κ μεις καλες ειμαστε απο υψος! 5μηνων π μετρηθηκαμε ειμασταν 7.200 κ 70εκ....εμας γυρναει απο ανασκελα μπρουμητα και σπανια το αντιθετο συνηθως καθεται ετσι με την κοιλια στο στρωμα και βλεπει τηλεοραση κ οταν βαρεθει ξεκιναει η γκρινια να την γυρισουμε!Εμποδιζει η κοιλουμπιτσα να γυρισουν οντως! Οχι εμενα δεν μπορει καθολου να ζεστενεται κ να ακουμπιομαστε κ παλι καλα!!

Εμενα δεν φαινεται να την πτοει.. ενω αν ζεσταινεται γκρινιαζει οταν θελει να κοιμηθει μονο αγκαλια θελει... θα λιωσουμε τωρα το καλοκαιρι πω πωωω.. εμεις σημερα πηγαμε στο γιατρο και η σουσουραδα ειναι 73 εκατοστα και 8 κιλα παρακαλω!!!! 

Just now, eleni.9 είπε:

Εμενα δεν φαινεται να την πτοει.. ενω αν ζεσταινεται γκρινιαζει οταν θελει να κοιμηθει μονο αγκαλια θελει... θα λιωσουμε τωρα το καλοκαιρι πω πωωω.. εμεις σημερα πηγαμε στο γιατρο και η σουσουραδα ειναι 73 εκατοστα και 8 κιλα παρακαλω!!!! 

Πω πω ειστε κ εσεις αφρατουλες! Ποτε γεννησες.;;; εγω 19δεκεμβριου!!! Δεν πηραζει μωρε θα μεγαλωσουν κ δεν θα θελουν πια αγγαλιτσα!!! Κ τοτε θα μας λειπει!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Σε ευχαριστω κοπελα μ ναι αστα ακομα μεσα ειναι το κοριτσακι μας με αντιβιωση και καλωδιωμενη με οξυγονο ορους κλπ!

Πωπω ρε συ πολύ στεναχωριεμαι που ακούω καλωδιωμενη κ με ορους!!! Περαστικα κ πάλι μ μόνο ευχαριστα να έχουμε από εδώ κ πέρα!!! 

Βρε κορίτσια η Δήμητρα που έχει πάει;;; καιρό έχει να μας μιλήσει.. 

Just now, eleni.9 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ελένη μου!!! 

aQhvp2.png

Διαφημίσεις

Just now, eleni.9 είπε:

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα... σας παρακολουθω καιρο και μου αρεσει η παρεα σας και αποφασισα τωρα να μπω κ εγω να σας γνωρισω!! Μανουλα Δεκεμβριου και εγω λοιπον με μια υπεροχη μπεμπα που μου εχει παρει τα μυαλα!πινουμε πολυ γαλα μαμας και τωρα εδω και μια εβδομαδα ξεκινησαμε ρυζαλευρο.. που ομως δεν φαινεται να το θελει και πολυ!!!

Καλως μας ήρθες κορίτσι μου..!! 

Πω πω ειστε κ εσεις αφρατουλες! Ποτε γεννησες.;;; εγω 19δεκεμβριου!!! Δεν πηραζει μωρε θα μεγαλωσουν κ δεν θα θελουν πια αγγαλιτσα!!! Κ τοτε θα μας λειπει!

Άσε άσε.... Εμενα δνε θέλει αγκαλιές στο κρεβάτι κ να κ ξαπλώσουμε μαζί.. Έτσι τον έμαθα από μικρό.. 

Γεννησα 16 Δεκεμβριου εγω.. σκεψου λιγο 8 κιλα αγκαλια περα δωθε... η μεση κ η πλατη ποσο να αντεξει. Αλλα χαλαλι τους μωρε ειναι τοσο ζουζουνακια... 

Καλως σας βρηκα βρε κοριτσια.. ευχομαι τωρα που πηρα αππφαση να γραψω να τα λεμε συχνα!

Just now, Anneliz είπε:

Πωπω ρε συ πολύ στεναχωριεμαι που ακούω καλωδιωμενη κ με ορους!!! Περαστικα κ πάλι μ μόνο ευχαριστα να έχουμε από εδώ κ πέρα!!! 

Βρε κορίτσια η Δήμητρα που έχει πάει;;; καιρό έχει να μας μιλήσει.. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ελένη μου!!! 

Ναι ευχομαι να γινει γρηγορα καλα! Αληθεια εχει καιρο να γραψει! 

Just now, Cath3rine είπε:

Καλως μας ήρθες κορίτσι μου..!! 

Άσε άσε.... Εμενα δνε θέλει αγκαλιές στο κρεβάτι κ να κ ξαπλώσουμε μαζί.. Έτσι τον έμαθα από μικρό.. 

Ναι θυμαμαι οτι δεν θελει αγγαλια εσενα απο μικρο....οχι εγω την αφηνω φευγω να μην με βλεπει κ παιζει μονη της κ μετα κοιμαται!!!!

Just now, eleni.9 είπε:

Γεννησα 16 Δεκεμβριου εγω.. σκεψου λιγο 8 κιλα αγκαλια περα δωθε... η μεση κ η πλατη ποσο να αντεξει. Αλλα χαλαλι τους μωρε ειναι τοσο ζουζουνακια... 

Καλως σας βρηκα βρε κοριτσια.. ευχομαι τωρα που πηρα αππφαση να γραψω να τα λεμε συχνα!

Ααα 3μερουλες διαφορα εχουν τα μωρακια μας! Ασε ειναι τρελα!!!

Εμας κοριτσακια μαλλον μας πηραξε το γιαουρτακι ειδα λιγο βλεννη στα κακα της βεβαια μετα εκανε αλλες 2φορες κ δεν ειδα κατι! Θα το σταματησουμε τωρα κ θα το ξεκινησουμε παλι αφου κλεισουμε τον 6ο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κοριτσακια μ δε σας ξεχασα μπαινω κ διαβαζω αλλα ειχαμε πολλα...ιωση η μπεμπου μας εκανε βριχιολιτιδα πυρετους μασκες αυπνιες δε τρωει απ τις μυξες σπαραζει η ψυχη μου...πτωμα κ γω κολλησαμε κ ανηψια κ γαμπρο κ η αδερφη μ εχει το νεογεννητο σπιτι 10 ημερων σκατουλες κοινως κ γω παλευω να βρω χρονο να κοιμηθω,σας φιλω κ ελπιζω να κοιμηθει εστω μιση ωρα!!!

7We5p3.png

Just now, Dimitra K είπε:

Κοριτσακια μ δε σας ξεχασα μπαινω κ διαβαζω αλλα ειχαμε πολλα...ιωση η μπεμπου μας εκανε βριχιολιτιδα πυρετους μασκες αυπνιες δε τρωει απ τις μυξες σπαραζει η ψυχη μου...πτωμα κ γω κολλησαμε κ ανηψια κ γαμπρο κ η αδερφη μ εχει το νεογεννητο σπιτι 10 ημερων σκατουλες κοινως κ γω παλευω να βρω χρονο να κοιμηθω,σας φιλω κ ελπιζω να κοιμηθει εστω μιση ωρα!!!

Περαστικά σας κοριτσι μου. Ταλαιπωρείται η μπεμπουλα μωρέ.υπομονή θα  περασει και θα ξανά βρείτε τους ρυθμούς σας!!να σας ζήσει και το μπεμπακι!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Περαστικά σας μωρέ.. Πωπω καλοκαιριατικα.. 

aQhvp2.png

6 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Περαστικα βρε Δημητρα.. η βρογχιολιτιδα θελει πολυ υπομονη.. εμεις την περασαμε οταν ημασταν ημερων..θα περασει ομως και θα γινει μια χαρα το νινακι σου!!

7 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Περαστικα σας δημητρουλα μου! Κ εμεις την περασαμε 2μηνων ακριβως μεχρι 2μιση ειμασταν με μασκα αντιβιωση καθολου υπνο βηχα με φλεματα κ μυξες πλυσεις με ορους ασε! Υπομονη θελει κ θα περασει! Ατιμος ο καιρος δεν ξερεις πως να τα ντυσεις!

Καλημερα κοριτσια μου!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κοριτσια μ ευχαριστω πολυ! Μακαρι να περασεο γρηγορα γιατι ταλαιπωρηται τοσο πολυ! Μηπως εχετε καποιο κολπο βρε κοριτσια για αποτελεσματικο καθαρισμα μυτης με ορο γιατι νομιζω εκει ειναι η πηγη του κακου! Δηλαδη της κανω με σιριγγα 2,5αρα στο καθε ρουθουνι ξαπλωτη αλλα τις καταπινει τις μυξες,πως το κανουν που βγαινει απ το ενα ρουθουνι στο αλλο???

Περαστικα σας δημητρουλα μου! Κ εμεις την περασαμε 2μηνων ακριβως μεχρι 2μιση ειμασταν με μασκα αντιβιωση καθολου υπνο βηχα με φλεματα κ μυξες πλυσεις με ορους ασε! Υπομονη θελει κ θα περασει! Ατιμος ο καιρος δεν ξερεις πως να τα ντυσεις!

Καλημερα κοριτσια μου!

Αντιβιωση δε μας εδωσε με προβληματισες τωρα...αερολιν μονο

7We5p3.png

Just now, Dimitra K είπε:

Κοριτσια μ ευχαριστω πολυ! Μακαρι να περασεο γρηγορα γιατι ταλαιπωρηται τοσο πολυ! Μηπως εχετε καποιο κολπο βρε κοριτσια για αποτελεσματικο καθαρισμα μυτης με ορο γιατι νομιζω εκει ειναι η πηγη του κακου! Δηλαδη της κανω με σιριγγα 2,5αρα στο καθε ρουθουνι ξαπλωτη αλλα τις καταπινει τις μυξες,πως το κανουν που βγαινει απ το ενα ρουθουνι στο αλλο???

Αντιβιωση δε μας εδωσε με προβληματισες τωρα...αερολιν μονο

Πηραμε αλγκοφρεν παιδικη για 7μερες! Συν 2 αφου τελειωσε η εβδομαδα γτ ειχαμε ακομα χουρχουρισμα στο στηθος! Τωρα οσο αφορα την πλυση με ορο οντως εκει ειναι η πηγη του κακου οσο καταπινει τις μυξουλες της δεν μπορει να καθαρισει το πνευμονακι κ ετσι επιμενει κ η βρογχιολιτιδα....θα την ξαπλωνεις με πλαγια το κεφαλακι κ σε μια συριγγα 5αρα π θα ειναι γεματη θα ριχνεις να βγει απο την αλλη με την 1 οχι λιγο λιγο την σηκωνεις να ανασανει σκοθπιζεις οτι βγει!! Και μετα απο το αλλο ρουθουνι αλλα 5μλ κ ξανα σηκωνει κ σκουπιζεις..μονο ετσι θα ανοιξει κ θα μπορεσει να ανασανει το μωρο θα βγουν κ οι μυξουλες! Κ να το κανεις πολυ συχνα εγω θυμαμαι το εκανα 10φορες περιπου κ ετσι καταφερνε να κοιμηθει κ λιγο ανασηκωμενο το στρωμα στην κουνια στο κεφαλακι για να μην μπουκωνει!

Κ μεις καναμε αερολιν 3φορες την ημερα για 10μερες! Και πηραμε κ αλγκοφεν για βρεφη σκονη π απλα βαζεις νερο κ γινεται ποσιμο κ επρεπε να ειναι στο ψυγειο....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...