Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Just now, Diavolitsa είπε:

Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε γλυκοπατατα...βραζει στον ιδιο χρονο με την κανονικη η θελει παραπανω? Σκεφτομαι να της παρω κ γω! Εμεις σημερα φαγαμε πρωτη φορα φακες και μας αρεσαν!

Νομίζω πάνω κάτω στον ίδιο χρόνο. 

Είναι πολύ νόστιμη η γλυκοπατάτα εγώ παίρνω και για μένα και τρώω. Με βλέπω να τρώω το φαγητό του παιδιού χαχαχα θα λέω μη ζοριζεσαι αγόρι μου εγώ είμαι εδώ χαχαχαχα! Βαλεντινα φτου φτου φτου! Μπράβο η κοριτσαρα σου! 

• Χαχα 2

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Perple18 είπε:

Μπράβο το μπουμπουκάκι!!από Δευτέρα θα φάμε και εμείς φαγητό αλλά δεν βρήκα γλυκοπατατα που ήθελα να της βάλω.κοριτσι πόση ώρα αφήνεις ανάμεσα σε πρωινό γαλα και φρουτοκρεμα και πόσο σε  φρουτοκρεμα με φαγητο;

Πρωινο γαλα οποτε ξυπνησει εχει φαει κ 5η ωρα και 6 κ 7....φρουτοκρεμα δινω 9μιση αλλιως 9 αν φαει 5η ωρα γαλα! Φαγητο δινω στις 1:30 κρεμα στις 5:30 κ αν θελει αναμεσα σε αυτα τα 2 λιγο γαλατακι γυρω στα 60μλ εχει πιει καποιες φορες....κ γαλα το βραδυ 10:30-11! Εγω γλυκοπατατα αγορασα απο τα λιντλ προχθες π πηγαμε για παμπερς! 

Καλη αρχη με το φαγητο!!!

Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε γλυκοπατατα...βραζει στον ιδιο χρονο με την κανονικη η θελει παραπανω? Σκεφτομαι να της παρω κ γω! Εμεις σημερα φαγαμε πρωτη φορα φακες και μας αρεσαν!

Εμενα εβρασε λιγο πιο συντομα απο την κανονικη πατατα γτ ειχα κ απο τις 2μεσα.....εμας φακες μας ειπε σε μισο μηνα κοντα στον 6ο κ ψωμακι τ ιδιο κ αρακα....

Ρυζι κ μακαρονι μετα τον 6ο! 

Just now, kathyv25 είπε:

Νομίζω πάνω κάτω στον ίδιο χρόνο. 

Είναι πολύ νόστιμη η γλυκοπατάτα εγώ παίρνω και για μένα και τρώω. Με βλέπω να τρώω το φαγητό του παιδιού χαχαχα θα λέω μη ζοριζεσαι αγόρι μου εγώ είμαι εδώ χαχαχαχα! Βαλεντινα φτου φτου φτου! Μπράβο η κοριτσαρα σου! 

Αχαχαχχα εμενα δεν αφηνει ποτε τπτ αλλα καμια κουταλιτσα τρωω οσο δινω χαχαχαχχα ναι ειναι φαγανουλα ευτυχως....

Κοριτσια με την γλυκοπατατα προσεξτε μην βαλετε πολυ γτ ειναι υπερβολικα γλυκες κ αν βαλετε καροτο γινεται ακομα παραπανω γλυκο εγω εβαλα 3πατατουλες μικρες κανονικες 1μεγαλη γλυκοπατατα 2καροτα μισο κολοκυθακι(μαγειρευω για 2 μεσημερια) κ εγινε αρκετα γλυκο!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Πρωινο γαλα οποτε ξυπνησει εχει φαει κ 5η ωρα και 6 κ 7....φρουτοκρεμα δινω 9μιση αλλιως 9 αν φαει 5η ωρα γαλα! Φαγητο δινω στις 1:30 κρεμα στις 5:30 κ αν θελει αναμεσα σε αυτα τα 2 λιγο γαλατακι γυρω στα 60μλ εχει πιει καποιες φορες....κ γαλα το βραδυ 10:30-11! Εγω γλυκοπατατα αγορασα απο τα λιντλ προχθες π πηγαμε για παμπερς! 

Εμενα εβρασε λιγο πιο συντομα απο την κανονικη πατατα γτ ειχα κ απο τις 2μεσα.....εμας φακες μας ειπε σε μισο μηνα κοντα στον 6ο κ ψωμακι τ ιδιο κ αρακα....

Αχαχαχχα εμενα δεν αφηνει ποτε τπτ αλλα καμια κουταλιτσα τρωω οσο δινω χαχαχαχχα ναι ειναι φαγανουλα ευτυχως....

Κοριτσια με την γλυκοπατατα προσεξτε μην βαλετε πολυ γτ ειναι υπερβολικα γλυκες κ αν βαλετε καροτο γινεται ακομα παραπανω γλυκο εγω εβαλα 3πατατουλες μικρες κανονικες 1μεγαλη γλυκοπατατα 2καροτα μισο κολοκυθακι(μαγειρευω για 2 μεσημερια) κ εγινε αρκετα γλυκο!

Σε ευχαριστω!!Α της αφήνεις δλδ 4ώρακι..εμένα δεν μου βγαίνει ρε γαμωτο.το πρωί ξυπνάει με το ζόρι 7:30-8που την σηκώνω και το πίνει κοιμισμένη όποτε αν αφήσω 4 ώρες πάει πολύ αργά και για το μεσημέρι αλλά κυρίως για το βράδυ,στο 3ώρό όμως δεν ξέρω αν θα αντέχει να φάει.. έχω σκεφτεί να τής δίνω πιο λίγο γαλα στις 8 για να τρώει 10:30-11 φρούτο αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Εκτός αν τρώει μόνο 4 φορές την ημέρα που ούτε αυτό το θεωρώ σωστό.

Just now, Perple18 είπε:

Σε ευχαριστω!!Α της αφήνεις δλδ 4ώρακι..εμένα δεν μου βγαίνει ρε γαμωτο.το πρωί ξυπνάει με το ζόρι 7:30-8που την σηκώνω και το πίνει κοιμισμένη όποτε αν αφήσω 4 ώρες πάει πολύ αργά και για το μεσημέρι αλλά κυρίως για το βράδυ,στο 3ώρό όμως δεν ξέρω αν θα αντέχει να φάει.. έχω σκεφτεί να τής δίνω πιο λίγο γαλα στις 8 για να τρώει 10:30-11 φρούτο αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Εκτός αν τρώει μόνο 4 φορές την ημέρα που ούτε αυτό το θεωρώ σωστό.

Οχι 4γευματα ουτε για αστειο τουλ 5 μ ειπε η παιδιατρος! Το βραδυ βγαινει αργα κ εμενα τψρα αλλα αλλιως δυστηχως δεν βγαινει γτ πιο πριν δεν πειναει κ πολυ κ δεν καλοτρωει στις 3.5 ομως τρωει οσο κ στις 4 κ καποιες φορες για να μ βγει το βραδυ δινω κ στις 3.5 μην σ πω καποιες κ στις 3 ως εκει τρωει λιγο λιγοτερο απο πτο συνηθως δοκιμασε το κ ετσι!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Perple18 είπε:

γειααα το γαλα μην το μειωσεις για κανενα λογο. οταν δωσεις το φρουτο μετα για να δωσεις μεσημεριανο δεν.χρειαζετε να περασουν 4 ωρες το φρουτο ειναι δεκατιανο. μετα το φρουτο.ενα δυομισαωρο φτανει για να δωσεις μεσημεριανο. δεν κοβεις γαλα για κανενα λογο απο τα υπολοιπα οσο φαει δεν χρειαζετε να το φαει ολο το φαγητο του ολο το φρουτο του οσο φαει. σιγα σιγα μεγαλωνει κ.θα τρωει πιο πολυ. 

Just now, linaa είπε:

γειααα το γαλα μην το μειωσεις για κανενα λογο. οταν δωσεις το φρουτο μετα για να δωσεις μεσημεριανο δεν.χρειαζετε να περασουν 4 ωρες το φρουτο ειναι δεκατιανο. μετα το φρουτο.ενα δυομισαωρο φτανει για να δωσεις μεσημεριανο. δεν κοβεις γαλα για κανενα λογο απο τα υπολοιπα οσο φαει δεν χρειαζετε να το φαει ολο το φαγητο του ολο το φρουτο του οσο φαει. σιγα σιγα μεγαλωνει κ.θα τρωει πιο πολυ. 

Χαχα αναλογως ποσο φρουτο τρωει εμενα π κατεβαζει 350μλ στο 2μισαωρο ουτε για δειγμα δεν πειναει

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Χαχα αναλογως ποσο φρουτο τρωει εμενα π κατεβαζει 350μλ στο 2μισαωρο ουτε για δειγμα δεν πειναει

χα χα χα ενταξει η δικια σου ειναι περιπτωση τετοιες ποσοτητες ουτε εμεις που ειμαστε κ.αντρες!

Α...οποτε να τη βαλω μαζι με την αλλη κ οχι μονη της! Καλα που το ειπες, δεν το σκεφτηκα οτι ειναι τοσο γλυκια γιατι δεν εφαγα ποτε! Εμεις τον εχουμε κλεισει τον 6ο γι'αυτο εχω κανει παραπανω εισαγωγες! Τωρα θα ξεκινησουμε κ κρεας! Μη μου λες για αρακα! Εδωσα και 2 απο τις 3 μερες μολις τελειωνε το φαγητο το εκανε εμετο ολο! Ο γιατρος μου ειπε να μην ξανα δωσω για κανα 2μηνες! Τωρα μου ειπε να ξεκινησουμε και 3ο γευμα βρωμη η τραχανα αλλα μου φαινεται μικρη ρε κοριτσια! Λεω να το καθυστερησω κανα δυο βδομαδες ακομη!

Οσο για τους χρονους εμενα δεν τρωει τοσο οσο της Βαλεντινας! Τρωει γυρω στα 180γρ κ φρουτα κ αλλα τοσα μεσημεριανο! Με τα φρουτα εχω δει πως στις 3 ωρες το πολυ εχει ξανα πεινασει ενω μετα τα λαχανικα οποτε εδωσα γαλα πριν το 4ωρο δεν το ηθελε! Μαλλον χορταινει καλυτερα! 

Α...οποτε να τη βαλω μαζι με την αλλη κ οχι μονη της! Καλα που το ειπες, δεν το σκεφτηκα οτι ειναι τοσο γλυκια γιατι δεν εφαγα ποτε! Εμεις τον εχουμε κλεισει τον 6ο γι'αυτο εχω κανει παραπανω εισαγωγες! Τωρα θα ξεκινησουμε κ κρεας! Μη μου λες για αρακα! Εδωσα και 2 απο τις 3 μερες μολις τελειωνε το φαγητο το εκανε εμετο ολο! Ο γιατρος μου ειπε να μην ξανα δωσω για κανα 2μηνες! Τωρα μου ειπε να ξεκινησουμε και 3ο γευμα βρωμη η τραχανα αλλα μου φαινεται μικρη ρε κοριτσια! Λεω να το καθυστερησω κανα δυο βδομαδες ακομη!

οτι θες κανε βρε δεν εχει σημασια εσυ βλεπεις ποσο τρωει το.μωρο κ.αν.χρειαζετε κ.αλλο γευμα. κ ενα μηνα να το καθηστερησεις δεν χαθηκε κ ο κοσμος θα τρωει περισσοτερο απτα αλλα γευματα

Διαφημίσεις

Οχι 4γευματα ουτε για αστειο τουλ 5 μ ειπε η παιδιατρος! Το βραδυ βγαινει αργα κ εμενα τψρα αλλα αλλιως δυστηχως δεν βγαινει γτ πιο πριν δεν πειναει κ πολυ κ δεν καλοτρωει στις 3.5 ομως τρωει οσο κ στις 4 κ καποιες φορες για να μ βγει το βραδυ δινω κ στις 3.5 μην σ πω καποιες κ στις 3 ως εκει τρωει λιγο λιγοτερο απο πτο συνηθως δοκιμασε το κ ετσι!

Αυτό προσπαθώ στο 3.5 τουλάχιστον για να έρθέι το βράδυ πιο νωρίς γιατί με 4ώρο βγαίνει να φάει 12 μέχρι να ρευτεί που αργεί και να την πάρει ο ύπνος πάει 1:30όποτε τα φτύνω.. 

Just now, linaa είπε:

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι όπως το λες,έχει δίκιο.. δλδ αν φάει φρούτο 160(Όσο τρώει δλδ και γαλα να της δώσω λες στις 2,5 ώρες φαγητο; θα το κάνω από Δευτέρα αν είναι που ξεκινάνε και αν δω ότι την ζοριζει θα πάρω και την παιδίατρο να το συζητήσουμε.

Just now, Perple18 είπε:

Αυτό προσπαθώ στο 3.5 τουλάχιστον για να έρθέι το βράδυ πιο νωρίς γιατί με 4ώρο βγαίνει να φάει 12 μέχρι να ρευτεί που αργεί και να την πάρει ο ύπνος πάει 1:30όποτε τα φτύνω.. 

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι όπως το λες,έχει δίκιο.. δλδ αν φάει φρούτο 160(Όσο τρώει δλδ και γαλα να της δώσω λες στις 2,5 ώρες φαγητο; θα το κάνω από Δευτέρα αν είναι που ξεκινάνε και αν δω ότι την ζοριζει θα πάρω και την παιδίατρο να το συζητήσουμε.

αμα τρωει 160 μλ φρουτο δεν θα δινεις συμπληρωμα μετα γαλα κ θα δινεις πχ στις 2 ωρες μεσημεριανο αν εχετε ξεκινησει λαχανικα. 

το πρωι οταν ξυπναει  θα δινεις γαλα οσο θελει μετα το φρουτο δεκατιανο κ μετα το.μεσημεριανο. αμα ξυπναει το μωρο στις 7 για γαλα το φρουτο το.τρωει 11 κ το φαγητο στις 1

Just now, linaa είπε:

χα χα χα ενταξει η δικια σου ειναι περιπτωση τετοιες ποσοτητες ουτε εμεις που ειμαστε κ.αντρες!

Χαχαχχαχα ναι δεν θελουμε γαλα αλλα φαι τι να κανουμε!!!

Οσο για τους χρονους εμενα δεν τρωει τοσο οσο της Βαλεντινας! Τρωει γυρω στα 180γρ κ φρουτα κ αλλα τοσα μεσημεριανο! Με τα φρουτα εχω δει πως στις 3 ωρες το πολυ εχει ξανα πεινασει ενω μετα τα λαχανικα οποτε εδωσα γαλα πριν το 4ωρο δεν το ηθελε! Μαλλον χορταινει καλυτερα! 

Κοτοπουλακι κ εμεις την κυριακη και μοσχαρακι σε 10μερες μετα το κοτοπουλακι εγω κοπελα μ δινω απο 5μηνων 3ο γευμα αλλα ειναι στην κριση της καθε μαμας σε συννεοηση με τον παιδιατρο φυσικα!!!ουτε εγω ειχα φαει ποτε γλυκοπατατα αν το ηξερα δεν θα εβαζα ολοκληρη αλλα μιση γιατι ηταν μεγαλη σαν 2μικρες!

Just now, Perple18 είπε:

Αααα εγω εχω ξαναπει δεν εχουμε θεμα με το ρεψιμο κ ειδικα το βραδυ δεν την σηκωνα ποτε να ρευτει ποτε,παντα ομως την εβαζα να κοιμαται στο πλαι. οπως τρωει κατα τις 23 κοιμαται κιολας!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, linaa είπε:

αμα τρωει 160 μλ φρουτο δεν θα δινεις συμπληρωμα μετα γαλα κ θα δινεις πχ στις 2 ωρες μεσημεριανο αν εχετε ξεκινησει λαχανικα. 

το πρωι οταν ξυπναει  θα δινεις γαλα οσο θελει μετα το φρουτο δεκατιανο κ μετα το.μεσημεριανο. αμα ξυπναει το μωρο στις 7 για γαλα το φρουτο το.τρωει 11 κ το φαγητο στις 1

Πότε δεν της δίνω συμπλήρωμα μετά την κρέμα..Όσο φάει και νεράκι,οδηγεια παιδιάτρου.το θέμα είναι ότι δεν ξυπνάει 7 άμα την αφήσω μπορεί να σηκωθεί και 9,αλλά αν μετά το φρούτο δίνω φαγητό στις 2,5 ώρες και τρώει δεν έχω πρόβλημα μια χαρά θα βγει!! Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Χαχαχχαχα ναι δεν θελουμε γαλα αλλα φαι τι να κανουμε!!!

Κοτοπουλακι κ εμεις την κυριακη και μοσχαρακι σε 10μερες μετα το κοτοπουλακι εγω κοπελα μ δινω απο 5μηνων 3ο γευμα αλλα ειναι στην κριση της καθε μαμας σε συννεοηση με τον παιδιατρο φυσικα!!!ουτε εγω ειχα φαει ποτε γλυκοπατατα αν το ηξερα δεν θα εβαζα ολοκληρη αλλα μιση γιατι ηταν μεγαλη σαν 2μικρες!

Αααα εγω εχω ξαναπει δεν εχουμε θεμα με το ρεψιμο κ ειδικα το βραδυ δεν την σηκωνα ποτε να ρευτει ποτε,παντα ομως την εβαζα να κοιμαται στο πλαι. οπως τρωει κατα τις 23 κοιμαται κιολας!

Έχουμε αναγωγές μώρε όποτε προσπαθώ να ρευτεί για να μην ταλαιπωρείται στον υπνο γιατί μου έχει κάνει 2 φορές εμετό ενώ κοιμάται.όποτε την κρατάω ένα μισάωρο,αν δεν ρευτεί την βάζω στο κρεβάτι της. 

Κορίτσια μου τι κανετε??? Εμείς σήμερα είχαμε παιδίατρο, 8200 η χοντρουλα και 7.500 ο μπέμπης!!! Αύριο ξεκινάμε κι εμείς χόρτοσούπα! @ΒαλεντιναΧρηστος η μικρή είναι όντως πολύ φαγανη φτου φτου!! Εγώ σήμερα μίλησα με την παιδίατρο για τις ποσότητες που μου τρώνε και μου είπε ότι εφόσον βάλανε από 700γρ ο καθένας δεν έχω λόγο φυσικά να αγχώνομαι! Κάθε παιδί είναι διαφορετικό εξάλλου!!

Κοριτσια μου συγγνώμη που το ξανά αναφέρω απλά επειδή μπορεί καμία να μην το πρόσεξε, πρότεινα να φτιάξουμε μια ομάδα στο viber να δούμε η μία την άλλη και ήδη κάποια κορίτσια συμμετέχουν αν θέλει κάποια άλλη ας μου πει, αν όχι εννοείται το καταλαβαίνω εννοείται και δεν το ξαναλέω!!! Κατά τα άλλα από αύριο ξεκινάμε το νο2 στα γάλατακια μας και αρχίζουμε να πίνουμε και νεράκι! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...