Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Κορίτσια μου τι κανετε??? Λοιπόν εμείς είχαμε εμβόλιο σήμερα! 7,500κιλα η χοντρουλα, 7 ο μικρούλης, όλα καλά εκτός από ένα θεματακια που προέκυψε με τον μικρό... Έβγαλε κάτι σαν έκζεμα στο ώμο του πρίν λίγο καιρό, βάζανε fucedin h και πέρασε όμως ξαναεμφανιστηκε, σε περισσότερα σημεία, ατοπικη δερματιτιδα μου είπε η γιατρός... Ξανά αρχίσαμε φουσεντιν πρωί βράδυ και ενδιάμεσα πεπανθολ ειδική για έκζεμα τα.... Τα καλά νέα μας είναι ότι αύριο ξεκινάμε μηλαρακιιιιιι!!!!!! @ΒαλεντιναΧρηστοςαγάπη να σε ρωτήσω εσύ που ταΐζεις ήδη, αγκαλίτσα ταΐζεις ε??? Νομίζω δεν επιτρέπεται καρεκλάκι ακόμα.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου τι κανετε??? Λοιπόν εμείς είχαμε εμβόλιο σήμερα! 7,500κιλα η χοντρουλα, 7 ο μικρούλης, όλα καλά εκτός από ένα θεματακια που προέκυψε με τον μικρό... Έβγαλε κάτι σαν έκζεμα στο ώμο του πρίν λίγο καιρό, βάζανε fucedin h και πέρασε όμως ξαναεμφανιστηκε, σε περισσότερα σημεία, ατοπικη δερματιτιδα μου είπε η γιατρός... Ξανά αρχίσαμε φουσεντιν πρωί βράδυ και ενδιάμεσα πεπανθολ ειδική για έκζεμα τα.... Τα καλά νέα μας είναι ότι αύριο ξεκινάμε μηλαρακιιιιιι!!!!!! @ΒαλεντιναΧρηστοςαγάπη να σε ρωτήσω εσύ που ταΐζεις ήδη, αγκαλίτσα ταΐζεις ε??? Νομίζω δεν επιτρέπεται καρεκλάκι ακόμα.... 

Κοπελα μου μπραβο με τα νεακια σας τα καλα τροφαντουλικα τα παιδακια σου φτου φτου!!! Θα περασει με την κρεμουλα μωρε! Την ταιζω στο ρηλαξ στην ημικαθιστη θεση!!! Αγγαλια λιγο δυσκολο διοτι ειμαι μονη μ....αγγαλια την ταιζω μονο οταν παω σε αλλο σπιτι....με το καλο να παρουν το κουταλακι!

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Αααα κοριτσια δεν σας το πα! Εκοψε την πιπιλα ουτε να την δει δεν θελει....αντε ν δω πως θα ηρεμει οταν παμε καπου εξω....ωρεε τι εχουμε να τραβηξουμεεεε!!!! Απορω πως την εκοψε μονη της μ παει δηλ καπου το μυαλο γτ την δαγκωνει κ την φτυνει ενω την επερνε...κατι μ λεει απο τα δοντια της πονανε τ ουλα κ δεν την θελει καθολου! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

8 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αααα κοριτσια δεν σας το πα! Εκοψε την πιπιλα ουτε να την δει δεν θελει....αντε ν δω πως θα ηρεμει οταν παμε καπου εξω....ωρεε τι εχουμε να τραβηξουμεεεε!!!! Απορω πως την εκοψε μονη της μ παει δηλ καπου το μυαλο γτ την δαγκωνει κ την φτυνει ενω την επερνε...κατι μ λεει απο τα δοντια της πονανε τ ουλα κ δεν την θελει καθολου! 

Καλημέρα Βαλεντινα μου!!! Κι εμένα εδώ κ αρκετές ημέρες το κάνει αυτό.. Κι εγώ θεωρώ ότι κάτι παίζει με τα δοντάκια, γιατί βγάζει πολλά σαλάκια και συνέχεια έχει χέρια στο στομα.. Τις τελευταίες ημέρες ειδικά γκρινιάζει πολύ κ δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα με αυτήν την ενόχληση.. 

• Μου αρέσει 1

aQhvp2.png

1 hour ago, Anneliz είπε:

Καλημέρα Βαλεντινα μου!!! Κι εμένα εδώ κ αρκετές ημέρες το κάνει αυτό.. Κι εγώ θεωρώ ότι κάτι παίζει με τα δοντάκια, γιατί βγάζει πολλά σαλάκια και συνέχεια έχει χέρια στο στομα.. Τις τελευταίες ημέρες ειδικά γκρινιάζει πολύ κ δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα με αυτήν την ενόχληση.. 

Ναι κοριτσι μ κ εμενα με γκρινια κοιμαται κ δυσκολευεται κιολας να κοιμηθει μπορει να τν κουναω και 1μιση ωρα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@Anastasia_paris ξρκινησατε μηλαρακι; πως τα πηγαν τα μπεμπακια σου;;;

Αχ φίλη δεν τους ξεκίνησα σήμερα, είχαμε τρομερή γκρίνια όλη μέρα λόγω εμβολίου και θεώρησα πως δεν ήταν κατάλληλη μέρα για καινούρια πράγματα... Αύριο πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε... Ψοφισα σήμερα είχαμε και ετοιμασίες, σούπερ μάρκετ, ψώνια, εβαψα και αυγά, τα παιξα.... Τώρα μόλις κοιμήθηκαν όλα και θέλω απλά να πεθάνω στον καναπέ χάχαχαχα!!! 

• Χαχα 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Αχ φίλη δεν τους ξεκίνησα σήμερα, είχαμε τρομερή γκρίνια όλη μέρα λόγω εμβολίου και θεώρησα πως δεν ήταν κατάλληλη μέρα για καινούρια πράγματα... Αύριο πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε... Ψοφισα σήμερα είχαμε και ετοιμασίες, σούπερ μάρκετ, ψώνια, εβαψα και αυγά, τα παιξα.... Τώρα μόλις κοιμήθηκαν όλα και θέλω απλά να πεθάνω στον καναπέ χάχαχαχα!!! 

Εγω νιωθω οτι με εχουν δειρει κ εχω ενα παιδι, εσυ πως τα καταφερνεις?? Αχχχχ ηρωιδα !!! Αγαλμα πρεπει να σου φτιαξουν οταν μεγαλωσουν!

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Πω πω απο την μια γελαω οπως τα λες απο τν αλλη απορω πως τα φερνεις βολτα κ εγω σγμερα εκανα ακριβωςςς οτι κ εσυ συν οτι σκουπισα εξω το πεζοδρομιο μπροστα στο σπιτι μ π γινοταν πανικος....γκρινια εννοειται ειχαμε κ εμεις αλλα εγω εχω 1! Ειμαι ψοφια τωρα την ταισα 10η ωρα κ απο εκεινη την ωρα την κοιμιζω ακομα εχει 4μερες π την καμουναω 1μιση ωρα για να κοιμηθει δεν την περνει ευκολα ο υπνος ενω νυσταζει.....καλα εκανες κ δεν εδωσες σημερα γτ ξερεις αν δεν εχουν καλη ψυχολογια μπορει να στο παρουν στραβα τ κουταλι κ αντε να τους το ισιωσεις μετα....χαχχαχαχαχ καλη ξεκουραση κοπελα μ κ εγω περιμενω να κοιμηθει να ξαπλωσω να δω τα Παθη του Χριστου λιγο να ηρεμησω!

Just now, nanoula90 είπε:

Εγω νιωθω οτι με εχουν δειρει κ εχω ενα παιδι, εσυ πως τα καταφερνεις?? Αχχχχ ηρωιδα !!! Αγαλμα πρεπει να σου φτιαξουν οταν μεγαλωσουν!

Χαχαχαχαχαχ με 3 θα ειχα παρει απλα τα βουνα! 

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημερα στα κοριτσια!!! Εγω τελικα το βραδυ μπορεσα να βαψω αυγα καλα μιλαμε εκανα ποσοτητα οχι αστειααα!!!!

IMG%5D

Αυτα!!!!:razz: Καλο πασχα να εχουμε του χρονου με υγεια κ αγαπη! Να ειναι γερα τα παιδακια σας κ ολη σας η οικογενειααα!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στα κοριτσια!!! Εγω τελικα το βραδυ μπορεσα να βαψω αυγα καλα μιλαμε εκανα ποσοτητα οχι αστειααα!!!!

IMG%5D

Αυτα!!!!:razz: Καλο πασχα να εχουμε του χρονου με υγεια κ αγαπη! Να ειναι γερα τα παιδακια σας κ ολη σας η οικογενειααα!!!!

Χαχα, εμενα μου φερε η μανουλα μου γιατι σιγα μην εβαφα.  Του χρονου θα βαφουμε με τα παιδακια μας που θα μας τα ριχνουν ολα μπουμ κατω και θα τα σπανε κ θα γινεται χαμουλης :lol:

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Χαχα, εμενα μου φερε η μανουλα μου γιατι σιγα μην εβαφα.  Του χρονου θα βαφουμε με τα παιδακια μας που θα μας τα ριχνουν ολα μπουμ κατω και θα τα σπανε κ θα γινεται χαμουλης :lol:

Χαχχαχαχαχαχ πραγματικααα!!! Η πεθερα μ καθε χρονο με τα εγγονια μαζευει ομελετες πατημενες απο τα βρασμενα αυγα απο το πλακακι απο τα χαλια απο παντου....βλεπεις το βλεπουν αστειοοο!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Χαχχαχαχαχαχ πραγματικααα!!! Η πεθερα μ καθε χρονο με τα εγγονια μαζευει ομελετες πατημενες απο τα βρασμενα αυγα απο το πλακακι απο τα χαλια απο παντου....βλεπεις το βλεπουν αστειοοο!!!

Χαχαχα εμεις να δεις γελιο που θα ριχνουμε που θα χουμε να καθαριζουμε κ να τριβουμε χαχαχα. Να ναι καλα τα παιδακια μας. Κ γω σημερα απο το πρωι κανω δουλειες. Παει η μεση μου. Εχω κ τον γκρινιαρη και τις κανω σπαστα. Σκουπιζω ενα δωματιο, αγκαλια, σκουπιζω το επομενο, θηλαζω, σκουπιζω τα υπολοιπα, ξανα αγκαλια κ παιχνιδι, σφουγγαρισμα, αγκαλια φοβερο προγραμμα κανω χαχα

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Χαχαχα εμεις να δεις γελιο που θα ριχνουμε που θα χουμε να καθαριζουμε κ να τριβουμε χαχαχα. Να ναι καλα τα παιδακια μας. Κ γω σημερα απο το πρωι κανω δουλειες. Παει η μεση μου. Εχω κ τον γκρινιαρη και τις κανω σπαστα. Σκουπιζω ενα δωματιο, αγκαλια, σκουπιζω το επομενο, θηλαζω, σκουπιζω τα υπολοιπα, ξανα αγκαλια κ παιχνιδι, σφουγγαρισμα, αγκαλια φοβερο προγραμμα κανω χαχα

Χαχαχαχαχ ετσι ακριβως τα εκανα κ εγω τις προηγουμενες μερες! Αυριιο εχω μονο σκουπισμα κ ξεσκονισμα το κεντρικο σαλονι(που το κανω καθε μερα) τα αλλα τα εκανα χθες!!!! Γερα να ειναι τα παιδακια μας εγω θα την λεω θα παμε στην γιαγια να το κανεις αυτο ναι αγαπη μ;:lol:ειτε στην μια ειτε στην αλλη δεν εχω θεμα,στο δικο μας να μην ειναι!!!!

Πηγαμε εγω με την μικρη χαιρετησαμε τον επιταφιο γτ δεν θα μπορεσουμε να βγουμε το βραδυ στην περιφορα φοβαμαι με τοαα κερια του χρονου να μαστε γεροι! Πηρε κ λουλουδακι ξερετε με το που το πιασε π πηγε να το βαλει.....χαχαχαχαχα νομιζει ολα για το στομα ειναι!!!!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Πω πω κουράγιο! ! Ευτυχως ειναι ο αντρας μου εδω τον κρατησε και εκανα τις δουλειές. Και παλι ψοφησα!

Κορίτσια τωρα που καλοκαιρίαζει τι φορατε στα μπεμπακια σας? Μεσα στο σπιτι ακομα τα φορμακια βαζουμε? Εχει ζεστη σημερα..

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...