Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες! Κορίτσια ανα μισή ωρα να θελει στηθος ειναι φυσιολογικο? Εκτος του οτι δεν κοιμηθήκαμε χθες γιατί ειχε πονακια,σημερα απο το πρωι αν μιση ωρα θελει στηθος και συνεχει γκρινιαζει. Αδειασε το δεξι στηθος τον εβαλα στο αριστερο το οποιο ομως δεν ειχε προλάβει να γεμισει καλα,ηταν μαλακο.. Λετε να μη του φτανει το γαλα γιαυτο συμβαινει αυτο?

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nicol_ είπε:

Καλημερα μανουλες! Κορίτσια ανα μισή ωρα να θελει στηθος ειναι φυσιολογικο? Εκτος του οτι δεν κοιμηθήκαμε χθες γιατί ειχε πονακια,σημερα απο το πρωι αν μιση ωρα θελει στηθος και συνεχει γκρινιαζει. Αδειασε το δεξι στηθος τον εβαλα στο αριστερο το οποιο ομως δεν ειχε προλάβει να γεμισει καλα,ηταν μαλακο.. Λετε να μη του φτανει το γαλα γιαυτο συμβαινει αυτο?

Νομίζω είναι λογω κολικων. Κ εμένα οποτε πονάει η κοιλιά της θελει στηθος συνεχεια για παρηγοριά νομιζω. Γι αυτο ισως δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ. 

Εγώ την Τετάρτη εχω εμβολιο να την παω. Να δούμε πως θα την βρει. Εντωμεταξύ εσεις κάνατε στα μικρά σας εξετάσεις αιματος; Εμενα η μπεμπα έχει χαμηλο αιματοκρίτη κ κάναμε κ για θυρεοειδή επειδη εχω εγω κ παιρνω φάρμακο, κ βγήκε το ΤSH λιγο ανεβασμένο. Εγω εχω hashimoto κ παιρνω Τ4..Έχει καμμια σας εμπειρία από τετοιο θεμα;;

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Ας ζητησω και μια συμβουλη απο τις πιο παλιες μανουλες

τι κρεμα χρησιμοποιείται για την αλλαγη της πανας? Ο μπέμπης μου εχει παρά πολλες κενωσεις τη μερα και εχει κανει συγκαμα στον πρωκτο. Τον πλενω με σκετο νερο η νερο και χαμομηλι και βαζω κρεμα της weleda. Δοκιμασα και σουντοκριμ αλλα τιποτα το συγκαμα επιμενει. Εχετε.καμια ιδεα τι να κανω? Με τοσες κενωσεις η περιοχή ειναι συνεχεια υγρη οσο κ να τον αλλάζω. Εχω ακούσει καλα λογια για τημ κεραλοιφη. Εχετε δοκιμάσει? 

Καλησπέρα κοπέλα μου και να σου ζήσει! Και ο δικός μου τι πρώτες μέρες ετσι ήταν , έκανε συνέχεια κακακια και κοκκινισε. Εγώ τον έπλενα σε κάθε αλλαγή και τον άφηνα να Πάρις λόφο αέρα πριν του ξαναβαλω πανα. Πολύ καλή δουλειά μας έκανε η bepanthol για αλλαγή πάνας, μας ξεκοκινησε το πωπουδακι.Τώρα χρησιμοποιώ της pharmasept και δεν έχει ξανασυγκαει.

Ωστόσο μην αγχώνεσαι όλα σχεδόν τα μωράκια το παθαινουν τον πρώτο καιρό!

Just now, Nicol_ είπε:

Γειά σου και πάλι κορίτσι,  είναι φυσιολογικό να θέλει συνέχεια στήθος στην αρχή μην σε ανησυχεί. Είναι κουραστικό αλλά αξίζει τον κόπο! Και αν το νιώθεις μαλακο δε σημαίνειότι δεν έχεις γάλα, δίνε του όσο  ζητάει το κάνει για να αυξήσει την παραγωγή γάλακτος και να μεγαλώσει ο γλυκούλης σου. Έτσι έκανε και ο δικός μου και όλα τα μωράκια που θηλάζουν. 

Υπομονή και θα τα καταφέρεις μην ανησυχεις! 

• Μου αρέσει 1

U9Tvp2.png

4 ώρες πρίν, Sun38mam είπε:

Καλημερα κοριτσια. Πόσο σας νιωθω με αυτά που γράφετε. Κ εμένα μια απο τα ιδια. Δεν καθεται καθόλου μονη της. Εντωμεταξύ εχω κ τον μικρο μου που θέλει κ αυτός την περιποίηση του. Κοντεύει 3μιση χρονων κ νιωθω οτι τον παραμελω. Με παρακαλάει να κάνουμε κάτι μαζί...Κ η μικρη θέλει αποκλειστικοτητα. Στενοχωριεμαι κ εγώ. Χρονο για εμενα μηδέν. Ύπνος ελάχιστος κ μονο στον καναπέ...Για όσο καταφερω να κοιμησω τη μικρη στο καροτσι.

Να ρωτησω κατι...Είναι τωρα 3 μερες περίπου που η μικρη δαγκώνει συνεχεια την πιπίλα στο μπιμπερο. Τη μασουλάει δηλαδή. Εντωμεταξύ εχει μειώσει κ το γάλα πολυ. Στο στήθος θα πιει κανονικά όσο εχω.Αλλα δεν εχω πάντα νιωθω οτι κάθε 6ωρο γεμίζει. Δεν εχω πολυ γαλα δυστυχώς. Αλλά στο μπιμπερο χθες ήπιε μια φορα 50ml...Μετά από 4 ωρες 20ml...Μετά το βραδυ δεν έπινε. Σκεφτηκα τους κολικους της έδωσα χαμομηλι ήπιε 20ml. Εκανε κ πράσινα κακακια παλι χθες. Η αληθεια ειναι οτι εκανα την αμαρτία μου κ εφαγα σπανακόπιτα 2μερες της μαμάς. Το βραδυ δεν εφαγε τιποτα. Ευτυχώς κατά τις 5 το πρωι ήπιε 100ml.Εσεις τι λετε;;;

Να ρωτησω κ κατι αλλο πιπιλα δίνεται όσες θηλαζετε;;;

Στην αρχη που θηλαζα και πιπίλα γτ ειχαμε κολικους απο νωρις .Μίλησε με τον παιδιατρο.ισως κανεις μια καλλιεργεια ούρων. Και εμενα μειωσε υο γαλα οχι τοσο ομως.Μου πε για 4 μερες να καταγραφω τα γεύματα του.είναι 6200 και μου πε δν πρεπεο να πεσει κάτω  απο τα 600ml τη μερα.βεβαια θηλαζεις κιολας και δν μπορεις να ξέρεις ακριβως. Παντως μίλησε με τον γιατρο σας καλυτερα.μπορεο να περναει και καποιο αλμα αναπτυξης.

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! 

Κι ομως δεν του αρεσει πουθενα να καθεται μονος του. Ουτε στο γυμναστηριο. Ο μονος τροπος που του αρεσει το γυμναστηριο ειναι να τον εχω αγκαλια και να του κουναω εγω τα κρεμαστα παιχνιδια και εκεινος απλα να χαζευει. Το μονο μερος που του αρεσει ειναι η αλλαξιερα. Τρελαινεται επειδη ακριβως απο πανω του εχω φτιαξει κατι κρεμαστα αεροστατα και τα εχει εκτιμησει δεοντως χαχα. Του αρεσουν παρα πολυ, και οποτε τον αλλαζω καθεται και μιλαει στα αεροστατα. Αλλα εννοειται πως δεν μπορω να τον αφηνω εκει μονο του. Γεννηθηκε δυσκολο παιδι. Ξυπναει ανα 2ωρες, ολη μερα θελει αγκαλια και στηθος, δεν καθεται πουθενα μονος του, πιπιλα δεν του αρεσει, γενικα ειναι δυσκολο παιδι :cry:

Δοκιμασε μαρσιπο. Ετσι ειμαστε ολη μερα.αγκαλια.δβ καθεταθ μονος με τπτ.με αυτο σώθηκα. Με το που τον βαζω λες και του πατας ενα κουμπί και ηρεμει 

Just now, Nicol_ είπε:

Ειστε μωρα ακομα.ετσι ηταν και εμενα και τον ξεκίνησα συμπλήρωμα. Δεν τοτ έφτανε. Τωρα αν ετσι νομιζα ή ετσι ηταν θα σε γελάσω. Παντως λιγο ξενο τη φορα παει το γαλα μου.αν θες αποκλειστικο θηλασμο υπομονη και το μωρακι σρο στηθος. Αν δν μπορεις και στεναχωριεσαι και αγχωνεσαι μηπως δν τρωει καλα δοκιμασε να βγακεις με θηλαστρο και εχε ως τελευταια λυση το ξενο.

Just now, loyloy είπε:

Στην αρχη που θηλαζα και πιπίλα γτ ειχαμε κολικους απο νωρις .Μίλησε με τον παιδιατρο.ισως κανεις μια καλλιεργεια ούρων. Και εμενα μειωσε υο γαλα οχι τοσο ομως.Μου πε για 4 μερες να καταγραφω τα γεύματα του.είναι 6200 και μου πε δν πρεπεο να πεσει κάτω  απο τα 600ml τη μερα.βεβαια θηλαζεις κιολας και δν μπορεις να ξέρεις ακριβως. Παντως μίλησε με τον γιατρο σας καλυτερα.μπορεο να περναει και καποιο αλμα αναπτυξης.

Δοκιμασε μαρσιπο. Ετσι ειμαστε ολη μερα.αγκαλια.δβ καθεταθ μονος με τπτ.με αυτο σώθηκα. Με το που τον βαζω λες και του πατας ενα κουμπί και ηρεμει 

Ειστε μωρα ακομα.ετσι ηταν και εμενα και τον ξεκίνησα συμπλήρωμα. Δεν τοτ έφτανε. Τωρα αν ετσι νομιζα ή ετσι ηταν θα σε γελάσω. Παντως λιγο ξενο τη φορα παει το γαλα μου.αν θες αποκλειστικο θηλασμο υπομονη και το μωρακι σρο στηθος. Αν δν μπορεις και στεναχωριεσαι και αγχωνεσαι μηπως δν τρωει καλα δοκιμασε να βγακεις με θηλαστρο και εχε ως τελευταια λυση το ξενο.

Που εισαι βρε λουλουκα??? Αχχχ σε εχει σε αποκλειστικοτητα ο κουκλος σου?? Εχω δοκιμασει και μαρσιπο και μετα απο 5 λεπτα τσιριζει. Δεν του αρεσει καθολου. Σας λεω ειναι παλιοχαρακτηρας. Στο ραφι θα μου μεινει ετσι οπως το παει χαχαχα

Just now, Nicol_ είπε:

Φυσιολογικοτατο. Μετα τον πρωτο μηνα θα αλλαξει θα το δεις. Θα καθεται και κανα 2ωρο 3ωρο χωρις βυζι. Ειναι πολυ νωρις ακομα και σου ρυθμιζει την παραγωγη. Εχε υπομονη κοριτσι μου. Εφοσον σου βρεχει πανες μην αγχωνεσαι. Αρα τρωει. Απλως ειναι πολυ μωρουλι και εχει αναγκη τη μαμα. Και το μονο πραγμα που ξερει να κανει σε αυτο το σταδιο ειναι να πιπιλαει το στηθος. Ξερω οτι εισαι μονιμως με ενα στηθος εξω, αλλα ακριβως ετσι ημουν κ γω, θυμασαι που στο χα πει?? Ειναι φυσιολογικο, θα στρωσει, λιγη υπομονη. 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Just now, nanoula90 είπε:

Που εισαι βρε λουλουκα??? Αχχχ σε εχει σε αποκλειστικοτητα ο κουκλος σου?? Εχω δοκιμασει και μαρσιπο και μετα απο 5 λεπτα τσιριζει. Δεν του αρεσει καθολου. Σας λεω ειναι παλιοχαρακτηρας. Στο ραφι θα μου μεινει ετσι οπως το παει χαχαχα

Φυσιολογικοτατο. Μετα τον πρωτο μηνα θα αλλαξει θα το δεις. Θα καθεται και κανα 2ωρο 3ωρο χωρις βυζι. Ειναι πολυ νωρις ακομα και σου ρυθμιζει την παραγωγη. Εχε υπομονη κοριτσι μου. Εφοσον σου βρεχει πανες μην αγχωνεσαι. Αρα τρωει. Απλως ειναι πολυ μωρουλι και εχει αναγκη τη μαμα. Και το μονο πραγμα που ξερει να κανει σε αυτο το σταδιο ειναι να πιπιλαει το στηθος. Ξερω οτι εισαι μονιμως με ενα στηθος εξω, αλλα ακριβως ετσι ημουν κ γω, θυμασαι που στο χα πει?? Ειναι φυσιολογικο, θα στρωσει, λιγη υπομονη. 

Αχ ξερω ρε αγαπη αλλα ειχα δυσκολη νυχτα και το πρωι με επιασε απελπισια.δεν ηρεμουσε οτι και αν εκανα. Του εδινα στηθος μολις σταματούσε παλι τα ιδια.Απο τις 4.30 το χαραμα αυτο με κανα δυο ωρες σπαστες ύπνο. Τελικα η παιδιατρος μας εδωσε σταγόνες infacolic αν τις γραφω σωστά. Μας ειπε βεβαια να μη περιμένουμε θαύματα απλα ισως περιορίσει τα πονακια .Αγχωνομαι.αν το να τον εχω μονιμα στο βυζι κ να τρωει συνεχεια ειναι καλο η κακο για τους κολικους. Anyway ας ελπίσουμε να πάει καλυτερα αυτο το βραδυ.

Σας ευχαριστώ πολυ Κοριτσια μου! ❤

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αχ ξερω ρε αγαπη αλλα ειχα δυσκολη νυχτα και το πρωι με επιασε απελπισια.δεν ηρεμουσε οτι και αν εκανα. Του εδινα στηθος μολις σταματούσε παλι τα ιδια.Απο τις 4.30 το χαραμα αυτο με κανα δυο ωρες σπαστες ύπνο. Τελικα η παιδιατρος μας εδωσε σταγόνες infacolic αν τις γραφω σωστά. Μας ειπε βεβαια να μη περιμένουμε θαύματα απλα ισως περιορίσει τα πονακια .Αγχωνομαι.αν το να τον εχω μονιμα στο βυζι κ να τρωει συνεχεια ειναι καλο η κακο για τους κολικους. Anyway ας ελπίσουμε να πάει καλυτερα αυτο το βραδυ.

Σας ευχαριστώ πολυ Κοριτσια μου! ❤

Διατροφη συγκεκριμενη.ρωτα γιατρο.παντως οχο μπαχαρικά. Εγω μονο λιγο αλατι εβαζα.οχι τηγανιτα τσιγαριστα απεφυγε τα οσπρια τις σαλατες και ισως ειναι καπως καλυτερα.

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Ειναι σκατουλης περισσοτερο απο τον δικο μου.μου χει μειώσει λιγο το φσγητο ο σκατουλης μου  γμτ και αγχώνομαι .τωρα σημειωνω τι τρωει καθε μερα και απο βδομάδα θα τοτ κανω μια καλλιέργεια ούρων γθα να ξεαγχωθω

Just now, loyloy είπε:

Διατροφη συγκεκριμενη.ρωτα γιατρο.παντως οχο μπαχαρικά. Εγω μονο λιγο αλατι εβαζα.οχι τηγανιτα τσιγαριστα απεφυγε τα οσπρια τις σαλατες και ισως ειναι καπως καλυτερα.

Ειναι σκατουλης περισσοτερο απο τον δικο μου.μου χει μειώσει λιγο το φσγητο ο σκατουλης μου  γμτ και αγχώνομαι .τωρα σημειωνω τι τρωει καθε μερα και απο βδομάδα θα τοτ κανω μια καλλιέργεια ούρων γθα να ξεαγχωθω

Ποσο σου τρωει δηλαδη? Μιλαμε για μεγαλη μειωση? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, loyloy είπε:

Καθε γευμα του ειναι 120 με 150.και τωρα κανει 60-90 και καμια φορα κανονικα 

Καταλαβα. Η παιδιατρος τι σου ειπε? Μπορει να ειναι απλα καποια φαση που περναει ή απλα χορταινει πιο ευκολα? Ξερω οτι αλλαζουν τα μωρα συμπεριφορα οταν περνανε καποιο αλμα αναπτυξης αλλα εχω την εντυπωση οτι στα αλματα αυξανουν την ποσοτητα που τρωνε, αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καταλαβα. Η παιδιατρος τι σου ειπε? Μπορει να ειναι απλα καποια φαση που περναει ή απλα χορταινει πιο ευκολα? Ξερω οτι αλλαζουν τα μωρα συμπεριφορα οταν περνανε καποιο αλμα αναπτυξης αλλα εχω την εντυπωση οτι στα αλματα αυξανουν την ποσοτητα που τρωνε, αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη 

Απλα μου πε να μη πεσει κάτω απο τα 600 ml στο 24ωρο.να σημειωνω τα γεύματα του και αν συνεχισει ετσι να του κανω μια καλλιέργεια ούρων. Παντως χτςς ηπιε καλα.750 στο συνολο.

Καλημεραα κοριτσια!!! Να σας ρωτησω εχετε δοκιμασει πανες bab...ino τις βρηκα σε προσφορα στον μασ.... 9€ το μεγαλο το πακετο κ δεν πηρα ειπα πρωτα να ρωτησω εντυπωσεις ειναι απορροφητικες; εχω δοκιμσσει μονο παμπερς αλλα αυτο το εχει 17€ ....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημεραα κοριτσια!!! Να σας ρωτησω εχετε δοκιμασει πανες bab...ino τις βρηκα σε προσφορα στον μασ.... 9€ το μεγαλο το πακετο κ δεν πηρα ειπα πρωτα να ρωτησω εντυπωσεις ειναι απορροφητικες; εχω δοκιμσσει μονο παμπερς αλλα αυτο το εχει 17€ ....

Εγώ στο μεγαλο αυτές χρησιμοποιουσα αλλά στο μωρο τώρα στην αρχή πήρα αυτές που χρησιμοποιείς και είχα διαρροες, μετα πήρα αυτές που θες να πάρεις και όταν τον αλλαζα ηταν βρεγμένο το δερματακι του και τελικά δοκιμασα αυτές απο τα lidl και έμεινα απίστευτα ευχαριστημένη! Ουτε διαρροες και ακόμη και αν κοιμηθεί στις 9 το βράδυ και ξυπνήσει το πρωι το δερματακι του είναι τελείως στεγνό! Και είναι και πολύ οικονομικές!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μια χαρα ειναι και αυτα που λες.παρτα καλε.παντως εγω παιρνω πανες απο το ιντερνετ.και τα βρισκω πολύ φτηνα.με εχει βολεψει ειδικα ςδω στο χωριο που δν εχει προσφορες το σουπερμαρκετ

Just now, loyloy είπε:

Μια χαρα ειναι και αυτα που λες.παρτα καλε.παντως εγω παιρνω πανες απο το ιντερνετ.και τα βρισκω πολύ φτηνα.με εχει βολεψει ειδικα ςδω στο χωριο που δν εχει προσφορες το σουπερμαρκετ

Ναι κ εγω απο κει περνω απλα θελω δευτερα να εχω κ το ιντερνετ κανει 2-3μερες να ερθουν τπυλαχιστον θα παρω ενα πακετο κ θα παραγγειλω κ απο ιντερνετ!!!

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Εγώ στο μεγαλο αυτές χρησιμοποιουσα αλλά στο μωρο τώρα στην αρχή πήρα αυτές που χρησιμοποιείς και είχα διαρροες, μετα πήρα αυτές που θες να πάρεις και όταν τον αλλαζα ηταν βρεγμένο το δερματακι του και τελικά δοκιμασα αυτές απο τα lidl και έμεινα απίστευτα ευχαριστημένη! Ουτε διαρροες και ακόμη και αν κοιμηθεί στις 9 το βράδυ και ξυπνήσει το πρωι το δερματακι του είναι τελείως στεγνό! Και είναι και πολύ οικονομικές!

Ναι εχω ξανακουσει γιαυτες τις lup.....αληθεια ποσα τεμαχια εχει μεσα και τι τιμη εχουν;;; μπορει να τις δοκιμασω κ αυτες! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...