Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Αα δεν ηξερα οτι υπήρχαν κ επιθέματα lupilu.. Δεν τα χω δει ποτέ. Που τα βρισκεις;; 

Κι εγώ τον άλλαξα το 1 γτ τον εσφιγγε στα μπουτάκια κ αφηνε σημαδι.. Το 2 εχει τον αερα του χαχαχαχαχαχα 

Αχ αυτη την άσχημη την διαφανή πιπίλα αν ες κ εμείς την έχουμε. Απαπαπαπα... Κ εμενα δεν κρατάει.. Παω να τον ξεγελάσω αλλα μολις δει ότι δεν εχει γάλα.. Την φτύνει.καμια φορα αναγουλιαζει κ κανει σαν να θέλει να κανει εμετό... Αλλιως την πιπίλαει κ την πετάει μετα απο λίγο.. Εχωκ της chicco 2 που κ εκείνες βολεύουν.. 

Φίλη εσένα μετα τα λοχεια σου είχε έρθει περίοδο;;;  η τωρα αυτό ;μήπως είναι μόνο περίοδο! 

Δεν ξερω ρε φίλη, κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά έχω παρά πολύ αίμα και κατακόκκινο, έχω και έναν πονο αριστερά... Αύριο θα πάρω τηλ τη γιατρό μου και βλέπουμε... 

Καμία ξενυχτισα μανούλα είναι εδώ?????? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Δεν ξερω ρε φίλη, κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά έχω παρά πολύ αίμα και κατακόκκινο, έχω και έναν πονο αριστερά... Αύριο θα πάρω τηλ τη γιατρό μου και βλέπουμε... 

Καμία ξενυχτισα μανούλα είναι εδώ?????? 

Μπορει να ναι περίοδος..φαντάζομαι δλδ.. Καλημερα φιλεναδαααα!!!!! Εγω δηλωνψ ξενυχτισα.. Εκανα βάρδια 5-9 χαχαχαχαχα 

Κοριτσια κανατε τεστ ακοής;; αν ναι ποσο κόστισε; 

1 hour ago, Cath3rine είπε:

Μπορει να ναι περίοδος..φαντάζομαι δλδ.. Καλημερα φιλεναδαααα!!!!! Εγω δηλωνψ ξενυχτισα.. Εκανα βάρδια 5-9 χαχαχαχαχα 

Κοριτσια κανατε τεστ ακοής;; αν ναι ποσο κόστισε; 

Καλημέρα! Εμείς τεστ ακοής θα κάνουμε επειδή ειχε ανεβάσει πολύ ίκτερο και θα κλείσω ραντεβού στο Παίδων που λογικα είναι δωρεάν.

HHwPp2.pngQ1avp3.png

1 hour ago, Natasoula85 είπε:

Καλημέρα! Εμείς τεστ ακοής θα κάνουμε επειδή ειχε ανεβάσει πολύ ίκτερο και θα κλείσω ραντεβού στο Παίδων που λογικα είναι δωρεάν.

Ναι σε νοσοκομείο δωρεάν θα είναι λογικα... Εγώ εκλεισα σε ιδιωτική κλινική κ θελει 50€ ..

• Μου αρέσει 1

Κι εμείς κάναμε έλεγχο ακοής στο Ιασώ και κόστισε 60€.Στο Παίδων λογικά θα έχεις μια μικρή συμμετοχή, μόνο πάρε να κλείσεις ραντεβού, γιατί δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα σου κλείσουν.Εμείς στο Παίδων θα κάνουμε τον 2ο υπέρηχο ισχύων.:)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι.... Δεν ξέρω αν θυμάστε είχαμε δει μια κύστη στον έλεγχο με τη γυναικολόγο 3,5εκ.. Ενώ είχα καθαρίσει από λοχεια μου ξανά ήρθε αίμα και σήμερα είναι υπερβολικά πολύ... Υπάρχει περίπτωση να έσκασε η κύστη??? Τι λέτε?? Έχει καμία παρόμοια εμπειρία?

1 ώρα πρίν, Cath3rine είπε:

Ναι σε νοσοκομείο δωρεάν θα είναι λογικα... Εγώ εκλεισα σε ιδιωτική κλινική κ θελει 50€ ..

Kαλησπέρα κορίτσια! Αναστασία μου εμένα για περίοδος μου φαίνεται. Η αδερφή μου που έχει κάνει 3 παιδιά μου είπε πως η πρώτη περίοδος είναι πολύ έντονη.

Εγώ έχω σήμερα ραντεβού με το γιατρό να δω τι θα μου πει!

Να ρωτήσω κάτι αδάκριτο βρε κορίτσια? Σεξ έχει κάνει καμιά? Ξέρω πως ακούγεται αδιανόητο και δεν έχουμε χρόνο ούτε στην τουαλέτα να πάμε αλλά θα ήθελα να μάθω πως είναι μετά από γέννα... Εγώ ούτε για αστείο φυσικά, μέχρι χτες είχα λόχεια έτσι κι αλλιως.

Τα επιθέματα τα πήρα από τα λιντλ Κατερίνα απλά μάλλον δεν τα φέρνουν όλα τα μαγαζιά! Εγώ τεστ ακοής δεν έχω κάνει τώρα που θα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο θα δω τι θα μου πει η γιατρός.

U9Tvp2.png

1 ώρα πρίν, sunshine83 είπε:

Κι εμείς κάναμε έλεγχο ακοής στο Ιασώ και κόστισε 60€.Στο Παίδων λογικά θα έχεις μια μικρή συμμετοχή, μόνο πάρε να κλείσεις ραντεβού, γιατί δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα σου κλείσουν.Εμείς στο Παίδων θα κάνουμε τον 2ο υπέρηχο ισχύων.:)

Στο Παίδων αγλαια Κυριάκου έχει διαθέσιμο ραντεβού τον Ιούνιο!!! Στο Πεντέλης τον Απρίλιο αλλά δεν μπορείς να το κλείσεις πριν από τις 20-02 οποτε περιμένω να πάει 20 ομηνας για να το κλείσω!!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 1 λεπτό , kathyv25 είπε:

Kαλησπέρα κορίτσια! Αναστασία μου εμένα για περίοδος μου φαίνεται. Η αδερφή μου που έχει κάνει 3 παιδιά μου είπε πως η πρώτη περίοδος είναι πολύ έντονη.

Να ρωτήσω κάτι αδάκριτο βρε κορίτσια? Σεξ έχει κάνει καμιά? Ξέρω πως ακούγεται αδιανόητο και δεν έχουμε χρόνο ούτε στην τουαλέτα να πάμε αλλά θα ήθελα να μάθω πως είναι μετά από γέννα... Εγώ ούτε για αστείο φυσικά, μέχρι χτες είχα λόχεια έτσι κι αλλιως.

Τα επιθέματα τα πήρα από τα λιντλ Κατερίνα απλά μάλλον δεν τα φέρνουν όλα τα μαγαζιά! Εγώ τεστ ακοής δεν έχω κάνει τώρα που θα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο θα δω τι θα μου πει η γιατρός.

Εγω τωρα θα το κάνω το τεστ σκοης.. Ηθελε τον πρώτο μηνα αλλά απ οτι βλέπω δεν είμαι η μόνη και χαίρομαι,!! Μάλλον ναι.. Τα λιντλ η τα βγάζουν κάποιες στιγμές σαν προσφορές η μάλλον δεν τα φέρνουν εδώ.. Υι να πω.  .

Εμενα τελείωσαν τα λοχεια.. ΑΝ κατάλαβα καλά. Δεν εχω ούτε για βάνα υγρά ούτε τότε... Κ σήμερα πονουσσ παρά πολυ στην κοιλιά όπως πριν την γεννα πονούσα οταν περίμενα περίοδο.. Τοσο γρήγορα να έρχεται η περίοδος;; τι να πω.  .

Εγω δεν εχω κάνει γτ ακομα δν ρδω καθαρίσει οπως λες κ εσυ ..κοντεύουμε να κλείσουμε χρόνο χωρίς χαχααχαααα πονεμένη ιστορία! Εχω ακούσει πάντως οτι είναι περίεργα την πρώτη φορά... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Εγω τωρα θα το κάνω το τεστ σκοης.. Ηθελε τον πρώτο μηνα αλλά απ οτι βλέπω δεν είμαι η μόνη και χαίρομαι,!! Μάλλον ναι.. Τα λιντλ η τα βγάζουν κάποιες στιγμές σαν προσφορές η μάλλον δεν τα φέρνουν εδώ.. Υι να πω.  .

Εμενα τελείωσαν τα λοχεια.. ΑΝ κατάλαβα καλά. Δεν εχω ούτε για βάνα υγρά ούτε τότε... Κ σήμερα πονουσσ παρά πολυ στην κοιλιά όπως πριν την γεννα πονούσα οταν περίμενα περίοδο.. Τοσο γρήγορα να έρχεται η περίοδος;; τι να πω.  .

Εγω δεν εχω κάνει γτ ακομα δν ρδω καθαρίσει οπως λες κ εσυ ..κοντεύουμε να κλείσουμε χρόνο χωρίς χαχααχαααα πονεμένη ιστορία! Εχω ακούσει πάντως οτι είναι περίεργα την πρώτη φορά... 

Ρε κι εμένα μειώθηκε το αίμα αρκετά και πονάει η κοιλιά λες και θα αδιάθετησω όχι πολύ όμως υποφέρεται!!! Κι εγώ σκέφτηκα για περίοδο και ξενέρωσα να σου πω γιατί θηλάζω και υποτίθεται ότι σε όσες θηλάζουν αργεί η περίοδος... Τι να πω θα δείξει!!!

Το σεξ το σκεφτόμουν κι εγώ αλλά δεν έχω καθαρίσει ακόμα... Πάντως λένε όσο πιο σύντομα και πιο συχνά τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθουμε οπότε μόλις καθαρίσω ...βουρ στο ψητό!!!! Εγώ δεν είχα και πολλά ράμματα και γενικά πόνο οπότε δεν φοβάμαι!!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Ρε κι εμένα μειώθηκε το αίμα αρκετά και πονάει η κοιλιά λες και θα αδιάθετησω όχι πολύ όμως υποφέρεται!!! Κι εγώ σκέφτηκα για περίοδο και ξενέρωσα να σου πω γιατί θηλάζω και υποτίθεται ότι σε όσες θηλάζουν αργεί η περίοδος... Τι να πω θα δείξει!!!

Το σεξ το σκεφτόμουν κι εγώ αλλά δεν έχω καθαρίσει ακόμα... Πάντως λένε όσο πιο σύντομα και πιο συχνά τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθουμε οπότε μόλις καθαρίσω ...βουρ στο ψητό!!!! Εγώ δεν είχα και πολλά ράμματα και γενικά πόνο οπότε δεν φοβάμαι!!!

Δεν θηλαζω αλλά εχω ακούσει σλλεε έρχεται κατευθείαν κ. Μάλιστα ενώ πριν πονουσσν πολυ μετα την γέννα σταματάνε  οι πόνοι... Κι άλλες οτι αργούν μήνες.. Ποιος ξέρει;;;, 

Αααα δν το ξερα... Να ενημερώσω τον άντρα μου να προετοιμαστεί κι αυτός χχαχααχ έρχεται δύσκολος μήνας χαχαχααχαχ Αφού είναι για καλό νσ θυσιαστω ..θα κάνω κ πολυ κ συχνά χαχαχαα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, kathyv25 είπε:

Κ γω θηλαζω κοριτσι μ κ εχω καθαρισει τελειως απο λοχια  αλλα περιοδο εχω ακουσει κ γω οτι αργει στις θηλαζουσες μπορει κ χρονο τι να πω...οσο για σεξ εκανα χθες...αποτυχια πληρης...τσουξιμο πονος κ στην ουσια δεν καλοεγινε γιατι ημουν τοσο κλειστη που δεν χωραγε με τιποτα κ του πα του γιατρου οταν μ εραβε να μη το παρακανει!!χαχαχα αστα προφυλακτικα μετα απο χρονια δε θυμωμασταν πως μπαινουν χαχαχα μη σε απελπιζω μπορει να ναι διαφορετικα σε εσενα ισως ειναι απο τους μηνες αποχης κ οχι απ το ραψιμο..ειχα κ το νου μ στο παιδι ενιωθα λες κ κανω κατι κακο πφφφ ελπιζω να επανελθουμε με το καιρο

7We5p3.png

πρίν από 19 λεπτά , Dimitra K είπε:

Κ γω θηλαζω κοριτσι μ κ εχω καθαρισει τελειως απο λοχια  αλλα περιοδο εχω ακουσει κ γω οτι αργει στις θηλαζουσες μπορει κ χρονο τι να πω...οσο για σεξ εκανα χθες...αποτυχια πληρης...τσουξιμο πονος κ στην ουσια δεν καλοεγινε γιατι ημουν τοσο κλειστη που δεν χωραγε με τιποτα κ του πα του γιατρου οταν μ εραβε να μη το παρακανει!!χαχαχα αστα προφυλακτικα μετα απο χρονια δε θυμωμασταν πως μπαινουν χαχαχα μη σε απελπιζω μπορει να ναι διαφορετικα σε εσενα ισως ειναι απο τους μηνες αποχης κ οχι απ το ραψιμο..ειχα κ το νου μ στο παιδι ενιωθα λες κ κανω κατι κακο πφφφ ελπιζω να επανελθουμε με το καιρο

Ωχ ωχ ωχ... Θα περάσουμε τέλεια αχαχαχα κ σημερα αμα σε πω σκεφτόμουν οταν θα γινει αν θα εχω το μυαλο μου στο μωρό κλπ θα θυμηθούμε τα νιάτα μας! Χαχα

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Ωχ ωχ ωχ... Θα περάσουμε τέλεια αχαχαχα κ σημερα αμα σε πω σκεφτόμουν οταν θα γινει αν θα εχω το μυαλο μου στο μωρό κλπ θα θυμηθούμε τα νιάτα μας! Χαχα

Τα πολυ νιατα μας μη σου πω τη πρωτη σου φορα!!Μιλαμε για πολυ στενα!χαχαχα το παιδι αν μπορεις να το χεις σ αλλο δωματιο γιατι εμας ολο αναδευοταν κ το κοβαμε να τη κοιταξω  κ φτου κ απ την αρχη !!αποτυχια σ λεω γελαγαμε μετα αφου ο αντρας μ λεει παει αυτο ηταν οτι καναμε καναμε οταν παει σχολειο παλι!

• Χαχα 2

7We5p3.png

Γεια σας βρε κοριτσια. Σας διαβαζω απλα χρονος δεν υπαρχει.Αχ σεξ πονεμενη ιστορια.ψαχνψ να βρω χρονο να αποτριχωθω τωρα που καθαρισα απο λοχεια αλλα μς τον μπεμπακο καταληγω να κανω ενα ντουζ στα γρηγορα.παντως το χω στι προγραμμα μια απο αυτες τις μέρες. Μολις κανουμε θα σας ενημερώσω. Παντως ο αντρας μου μου λεει οποτε νιωσω ετοιμη μη πιεστω. 

2 ώρες πρίν, kathyv25 είπε:

Γεια σας κοριτσακια κ εγω καθαρισα απο λοχεοα εδω κ 10μερες....κ λεμε σημερα να δοκιμασουμε το σπορ π εχουμε να κανουμε 10μηνες....θα δειξει πως θα παει εχω αγχος μετα απο τοσο καιρο λετε να ειναι τοσο στενα;; πωωω

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...