Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι!!! Τι να σε πω, δεν ξέρω, κάθε παιδί και κάθε εμβόλιο είναι διαφορετικό!! Ο Ιωάννης μόνο σε κάνα δυο εμβολια είχε ανεβάσει πυρετό, τώρα τα μωρά από το πρώτο εμβόλιο έδειξαν αρκετά μεγάλη αλλαγή.... 

Ευχαριστώ αγάπη, όχι μωρε δεν πηγαίνουμε παιδικό, που να πηγαίναμε κιόλας.... Ούτε ξέρω που την άρπαξε... Κόλλησαν και τα μικρά νομίζω γιατί ρουθουνιζουν αρκετά.... Κατά τα άλλα τέζα η ντουρασελ χάχαχαχα... Δεν την πολύ παλεύω είναι η αλήθεια αλλά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς!!! Πάντως είναι γεμάτη από μωρά η μέρα μου, παράπονο δεν έχω!!!!! Εσύ πως τα πας κοιμάσαι καθόλου?? 

Οσο προλαβαινω. Εκει γυρω στο 3ωρο ειμαι και στις καλες μερες γυρω στο 4ωρο. Δεν ειναι του υπνου, δεν πολυκοιμαται. Και οταν κοιμηθει σε μια δυο ωρες το πολυ θα ξυπνησει. Δεν μου μοιασε καθολου χαχαχα.

Εχεις ομως βοηθεια ετσι?? Καλα δεν το συζητω. Ειναι πολυ δυσκολο με 3 μωρα, ουτε καν μπορω να φανταστω ποσο!! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Οσο προλαβαινω. Εκει γυρω στο 3ωρο ειμαι και στις καλες μερες γυρω στο 4ωρο. Δεν ειναι του υπνου, δεν πολυκοιμαται. Και οταν κοιμηθει σε μια δυο ωρες το πολυ θα ξυπνησει. Δεν μου μοιασε καθολου χαχαχα.

Εχεις ομως βοηθεια ετσι?? Καλα δεν το συζητω. Ειναι πολυ δυσκολο με 3 μωρα, ουτε καν μπορω να φανταστω ποσο!! 

Δύσκολα είναι ρε συ, θυμάμαι πως είναι με τον θηλασμό.... Άσε κι εγώ του ύπνου είμαι και ζορίζομαι πολύ σε αυτό το κομματι!!! Έχω μόνο την μαμά μου, ξέρω θα φανεί οκ το ότι υπάρχει ένα άτομο αλλά πίστεψε με, δεν φτάνει ένα άτομο!!! Είμαστε και οι δύο 24 ώρες το 24ωρο, έχουμε μπουχτίσει και οι δύο.... Θα έπρεπε να υπάρχει ένα ακόμα άτομο να μας ξεκουράζει, έστω με τον μεγάλο... Αλλά δυστυχώς όλοι οι υπόλοιποι πετάνε χαρταετό... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

7 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοριτσακια τι κανετε π χαθηκατε ολες??? Τελειωσατε με τα λοχεια εννοω τελειως; εγω ναι την κυριακη την προηγουμενη π πηρα την ευχη(39 ημερες κρατησαν) αυριο θ παρω τηλ τον γιατρο να παω να με δει εφυγε κ το κοκκυωμα τα σπυρια π ειχα βγαλει αυριο σταματαω κ την αντιβιωτικη κρεμα! Η μπεμπα καλα δοξα τω Θεω μεγαλωνει γκρινιαζει τρωει κοιμαται οσο μπορει κ περνανε οι μερες!!:-D

Να και κ εγωωωω.. Αργησα μεν.. Ηρθα δε.... Εμενα απο λοχεια μ έχουν μείνει λίγα.. Μονο διάφανα υγρά... Εδω κ 3 μέρες.. Οποτε νομιζω φτάνω στο τέλος... Οταν θα σταματήσουν τελειως ακομα κ αυτα λογικα μετράει το τέλος ετσι:::

Είμαστε στη μαμα μ κ ο μικρος είναι μαμ κακά κ νανι.. Οπως κ εγω χαχαχααχαχααχ

2 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Δύσκολα είναι ρε συ, θυμάμαι πως είναι με τον θηλασμό.... Άσε κι εγώ του ύπνου είμαι και ζορίζομαι πολύ σε αυτό το κομματι!!! Έχω μόνο την μαμά μου, ξέρω θα φανεί οκ το ότι υπάρχει ένα άτομο αλλά πίστεψε με, δεν φτάνει ένα άτομο!!! Είμαστε και οι δύο 24 ώρες το 24ωρο, έχουμε μπουχτίσει και οι δύο.... Θα έπρεπε να υπάρχει ένα ακόμα άτομο να μας ξεκουράζει, έστω με τον μεγάλο... Αλλά δυστυχώς όλοι οι υπόλοιποι πετάνε χαρταετό... 

Φιλενάδα περαστικά στον Ιωάννη σου!! Υπομονη.   !!!!εγω ηρθα λιγο στους δικούς μ κ χόρτασα υπνο.. Αυριο επιστροφή στην πραγματικότητα!!!!εκτος απο ρουθουνισμα στα μπεμπακια μας πως αλλιως καταλαβαίνουμε οτι είναι άρρωστα άραγε;;; 

Εσυ Βάστα γερα φιλενάδα..!!! Κ εσυ κ η μανούλα σου!!! 

Φιλες μανουλες ξεπορτισαμε κ εμεις κ πηγαμε για καφε κ τι το θελα ηπια καφε μετα απο 9 μηνες τον ειχα τρελη λιγουρα κ τωρα κλεισαμε 9 ωρες ξυπνιες!!Χαμομιλι κ παλι χαμομιλι!

Ακομη δεν εχω καταφερει τη πιπιλα κ εξω που ημασταν εκλαψε πολλες φορες οταν σταματαγε το καροτσι κ η μονη λυση μ ειναι βυζιιιι τι να κανω για να παρει πιπιλα??δεν τη φτυνει απλα αναγουλιαζει σαν να παει να κανει εμετο! Δοκι ασα mum ,nuk,agent καμια ιδεα???

3 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Τι να πω για τις αντοχες σ μικρομανα εσυ!! Αν μιλαμε εμεις εσυ τι να πεις!!Αραγε συνχρονιζοντε στον υπνο τα δυδιμα?

6 ώρες πρίν, kathyv25 είπε:

Ελα κορίτσι μου καλησπέρα! Βασικά το έκανε μόνος του εφόσον ξεκίνησα να τον θηλάζω μόνο ξάπλα το βράδυ!

οταν τον θήλαζα στον καναπέ καθιστή με έπαιρνε ο ύπνος και μένα εκεί, σκεύρωνα και με το που ξύπναγα και έλεγα ας πάω στο κρεββάτι ξύπναγε και αυτός και καταλαβαίνεις τι γινόταν...

Ελπίζω να το κρατήσει και να μην χαίρομαι τσάμπα χαχαχαχα!

Το μονο μειονεκτημα είναι ότι τη μισή βραδιά την περνάμε στον καναπέ-κρεββάτι γιατί φοβάμαι να τον βάλω στη μέση και όταν θηλάζω από τα αριστερά πάμε και ξαπλώνουμε καναπέ. Ευτυχώς που πιάνει καλά τη θηλή στο πλάι και κοιμάμαι κάπως έτσι έστω και 2 ώρες σερί!

Εννοεις οτι κοιμασαι ενω το μωρο θυλαζει κ καποια στιγμη σταματαει μονο τ κ κοιμαται κ αυτο???ρεψιμο δε κανεις? Για πες τα κολπα σ!!

7We5p3.png

Καλησπερα κοριτσια.. εμεις εχουμε πολυ γκρινια μαλλον εχει κολικους!!! Απο χθες κλαιει και οταν πινει γαλα στην αρχη δεν ξερω τι φταιει!!! Πιστευω θα περασουν γρηγορα ολα αυτα γτ πραγματικα κλαιει ολη μερα δεν κοιμαται καθολου... 

πρίν από 9 λεπτά , Dimitra K είπε:

Φιλες μανουλες ξεπορτισαμε κ εμεις κ πηγαμε για καφε κ τι το θελα ηπια καφε μετα απο 9 μηνες τον ειχα τρελη λιγουρα κ τωρα κλεισαμε 9 ωρες ξυπνιες!!Χαμομιλι κ παλι χαμομιλι!

Ακομη δεν εχω καταφερει τη πιπιλα κ εξω που ημασταν εκλαψε πολλες φορες οταν σταματαγε το καροτσι κ η μονη λυση μ ειναι βυζιιιι τι να κανω για να παρει πιπιλα??δεν τη φτυνει απλα αναγουλιαζει σαν να παει να κανει εμετο! Δοκι ασα mum ,nuk,agent καμια ιδεα???

Εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις και της chicco αυτη που ειναι ολη καουτσουκ.. λενε οτι ειναι πολυ δεκτικη απο τα παιιδια που θηλαζουν.. παρολα αυτα σε καταλαβαινω.. και μενα για την ωρα δεν την θελει καθολου!!! Με το που την βαλω ρουφαει μια βλεπει οτι δεν βγαζει γαλα και αρχιζει τσιριζει!!!

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Τι να πω για τις αντοχες σ μικρομανα εσυ!! Αν μιλαμε εμεις εσυ τι να πεις!!Αραγε συνχρονιζοντε στον υπνο τα δυδιμα?

Εννοεις οτι κοιμασαι ενω το μωρο θυλαζει κ καποια στιγμη σταματαει μονο τ κ κοιμαται κ αυτο???ρεψιμο δε κανεις? Για πες τα κολπα σ!!

Κοπελα μου καλημερα κ εμενα δεν επερνε καμια απο την κλασσικες τις πλακουτσωτες και τις πηρα την Mr. brown που ειναι σαν το ζυζι στρογγυλη! Και ευτυχως αυτην την περνει νομιζω λεγονται δακρυ-σταγονα θα σε γελασω!!!

8 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Να και κ εγωωωω.. Αργησα μεν.. Ηρθα δε.... Εμενα απο λοχεια μ έχουν μείνει λίγα.. Μονο διάφανα υγρά... Εδω κ 3 μέρες.. Οποτε νομιζω φτάνω στο τέλος... Οταν θα σταματήσουν τελειως ακομα κ αυτα λογικα μετράει το τέλος ετσι:::

Είμαστε στη μαμα μ κ ο μικρος είναι μαμ κακά κ νανι.. Οπως κ εγω χαχαχααχαχααχ

Φιλενάδα περαστικά στον Ιωάννη σου!! Υπομονη.   !!!!εγω ηρθα λιγο στους δικούς μ κ χόρτασα υπνο.. Αυριο επιστροφή στην πραγματικότητα!!!!εκτος απο ρουθουνισμα στα μπεμπακια μας πως αλλιως καταλαβαίνουμε οτι είναι άρρωστα άραγε;;; 

Εσυ Βάστα γερα φιλενάδα..!!! Κ εσυ κ η μανούλα σου!!! 

Ναι μετρανε κανονικα κ με αυτα! 

Εμενα ρε κοριτσια ρουθουνιζει αλλα αρρωστη δεν ειναι της βαζω ορο κ περναει!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

8 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ναι αυτό κάνουμε, κοιμόμαστε παρεουλα ουσιαστικά! Ρέψιμο κάνω συνήθως όταν σηκώνομαι να τον αλλάξω. Βγάζει γουλιες στον ύπνο του αλλά κοιμάται δεν έχει θέμα.

Και έτσι καταφέρνω και κοιμάμαι. . . 

Επίσης ξέχασα να σας πω κορίτσια ότι πήρα μαρσιπο σλινγκ και βολεύει πολύ όταν έχουν λίγο γκρίνια μέχρι να κοιμηθούν, για το σούπερ μάρκετ και γενικά όπου δεν πάει καρότσι. Θέλει λίγο εξάσκηση βέβαια για να μάθεις να το βάζεις σωστά. 

U9Tvp2.png

Κοριτσια ποιο νουμερο φορατε στα παμπερς;;;εμεις εδω κ δυο εβδομαδες μας ειναι τσιμα τσιμα το 1 αλλα ειχα παρει μπολικα σημερα τελειωσε το τελευταιο πακετο κ παω βουρ στο ν2 αλλα δεν κανω το λαθος να παρω πολλα γιατι ειναι μεχρι 6κιλα κ η μικρη ειναι λογικα 4.800 με 5 κιλα αφου πριν απο 15μερες ηταν 4μιση κιλα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

13 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Καλησπέρα φίλη!!!! Αντε ωραία να κάνετε βολτουλες να χαλαρωνετε!!! Η απάντηση στο αν κοιμούνται ταυτόχρονα είναι όχι πάντα!!!! Υπάρχουν φορές που κοιμούνται μαζί ακόμη και 3ωρο υπάρχουν και φορές που κοιμάται το ένα και ξυπνάει το άλλο... Μάντεψε τι γίνεται πιο συχνά χαχαχαχαχαχαχ!!!!! Γενικά και στο φαΐ μια τρώνε μαζί μια όχι, δεν μπορούμε να συγχρονιστουμε ακόμα καλά.... Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, πιστεύω ότι όταν μπουν οι τροφές εκεί μπορεί και να στρωσουμε... Για την πιπίλα που λες, δοκίμασε εκείνη την άσχημη που είναι όλη καουτσούκ... 

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοριτσια ποιο νουμερο φορατε στα παμπερς;;;εμεις εδω κ δυο εβδομαδες μας ειναι τσιμα τσιμα το 1 αλλα ειχα παρει μπολικα σημερα τελειωσε το τελευταιο πακετο κ παω βουρ στο ν2 αλλα δεν κανω το λαθος να παρω πολλα γιατι ειναι μεχρι 6κιλα κ η μικρη ειναι λογικα 4.800 με 5 κιλα αφου πριν απο 15μερες ηταν 4μιση κιλα!

Εμείς Βαλεντινα μου φοράμε το νο2 εδώ και 2 βδομάδες περίπου, και είμαστε 5,500 και 5 κιλά... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εμεις φοραμε το 2 εδω και πολλες μερες! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καλησπέρα φίλη!!!! Αντε ωραία να κάνετε βολτουλες να χαλαρωνετε!!! Η απάντηση στο αν κοιμούνται ταυτόχρονα είναι όχι πάντα!!!! Υπάρχουν φορές που κοιμούνται μαζί ακόμη και 3ωρο υπάρχουν και φορές που κοιμάται το ένα και ξυπνάει το άλλο... Μάντεψε τι γίνεται πιο συχνά χαχαχαχαχαχαχ!!!!! Γενικά και στο φαΐ μια τρώνε μαζί μια όχι, δεν μπορούμε να συγχρονιστουμε ακόμα καλά.... Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, πιστεύω ότι όταν μπουν οι τροφές εκεί μπορεί και να στρωσουμε... Για την πιπίλα που λες, δοκίμασε εκείνη την άσχημη που είναι όλη καουτσούκ... 

Εμείς Βαλεντινα μου φοράμε το νο2 εδώ και 2 βδομάδες περίπου, και είμαστε 5,500 και 5 κιλά... 

Ειστε τροφαντουλια κ εσεις!!!

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Εμεις φοραμε το 2 εδω και πολλες μερες! 

Κ εγω θα της το αλλαζα αλλα ειχα 2πακετα κλειστα!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ι Κοριτσια τι κάνετε;!!! Σήμερα είχε ωραία μερα.. Πήγαμε βολτα σε εμπορικό.. Ψώνισα κιόλας ..ξανανιωσα χαχαχαχαα 

Κι εμείς εχουμε παει στο Νο2 αλλα μας είναι λιγο φαρδιά.. Δεν πειράζει όμως. Γτ πλέον κατουράει παρά πολυ κ μαλλον θα συγκρατεί πιο πολλα... Φαντάζομαι δλδ... Εμεις έχουμε πάρει κ Νο3..οταν εχει προσφορες καλές παίρνουμε.... Καβάτζα... Κι επίσης δοκίμασα τα lupilu απο τα lidl.. Πολυ καλά κ οικονομικα! 

Ωστε ειναι καλά τα lupilu? Είχα απορία να σου πω την αλήθεια. Δοκίμασα επιθέματα στήθους lupilu και εμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Θα τα δοκιμασουμε τότε! Εμείς φοράμε Νο2 εδώ και καιρό γιατί νομίζω τον έσφιγγαν το Νο1 παρόλο που δε έχει φτάσει τα κιλά του ορίου.

Εγώ έχω την άσχημη πιπίλα που είναι όλο καουτσούκ και την προτιμά από εκείνες της σιλικόνης. Ωστόσο δεν την κρατάει ιδιαίτερα. Ρουφάει λίγο και μόλις δει ότι δεν βγάζει γάλα την φτύνει και χτυπιέται χαχαχαχα!

U9Tvp2.png

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι.... Δεν ξέρω αν θυμάστε είχαμε δει μια κύστη στον έλεγχο με τη γυναικολόγο 3,5εκ.. Ενώ είχα καθαρίσει από λοχεια μου ξανά ήρθε αίμα και σήμερα είναι υπερβολικά πολύ... Υπάρχει περίπτωση να έσκασε η κύστη??? Τι λέτε?? Έχει καμία παρόμοια εμπειρία?

zeCJp2.pngwKC1p2.png

4 ώρες πρίν, kathyv25 είπε:

Ωστε ειναι καλά τα lupilu? Είχα απορία να σου πω την αλήθεια. Δοκίμασα επιθέματα στήθους lupilu και εμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Θα τα δοκιμασουμε τότε! Εμείς φοράμε Νο2 εδώ και καιρό γιατί νομίζω τον έσφιγγαν το Νο1 παρόλο που δε έχει φτάσει τα κιλά του ορίου.

Εγώ έχω την άσχημη πιπίλα που είναι όλο καουτσούκ και την προτιμά από εκείνες της σιλικόνης. Ωστόσο δεν την κρατάει ιδιαίτερα. Ρουφάει λίγο και μόλις δει ότι δεν βγάζει γάλα την φτύνει και χτυπιέται χαχαχαχα!

Αα δεν ηξερα οτι υπήρχαν κ επιθέματα lupilu.. Δεν τα χω δει ποτέ. Που τα βρισκεις;; 

Κι εγώ τον άλλαξα το 1 γτ τον εσφιγγε στα μπουτάκια κ αφηνε σημαδι.. Το 2 εχει τον αερα του χαχαχαχαχαχα 

Αχ αυτη την άσχημη την διαφανή πιπίλα αν ες κ εμείς την έχουμε. Απαπαπαπα... Κ εμενα δεν κρατάει.. Παω να τον ξεγελάσω αλλα μολις δει ότι δεν εχει γάλα.. Την φτύνει.καμια φορα αναγουλιαζει κ κανει σαν να θέλει να κανει εμετό... Αλλιως την πιπίλαει κ την πετάει μετα απο λίγο.. Εχωκ της chicco 2 που κ εκείνες βολεύουν.. 

1 ώρα πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι.... Δεν ξέρω αν θυμάστε είχαμε δει μια κύστη στον έλεγχο με τη γυναικολόγο 3,5εκ.. Ενώ είχα καθαρίσει από λοχεια μου ξανά ήρθε αίμα και σήμερα είναι υπερβολικά πολύ... Υπάρχει περίπτωση να έσκασε η κύστη??? Τι λέτε?? Έχει καμία παρόμοια εμπειρία?

Φίλη εσένα μετα τα λοχεια σου είχε έρθει περίοδο;;;  η τωρα αυτό ;μήπως είναι μόνο περίοδο! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...