Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

1 hour ago, Dimitra K είπε:

Κοριτσι μ αντε σιδερενια κ καλες βολτες!ναι μα τι παλιοκαιρος μας εφαγε η κλεισουρα κ οι γριπες!δε ξερω για φυσημα σε μωρακι αλλα εγω εχω απο το δημοτικο το ανακαλυψαμε κ δεν υπαρχει καποιο θεμα ουτε καν τακτικο ελενχο δε πρεπει να κανω.να το κοιταξετε εννοειται αλλα να μην ανχωνεσαι

Τωρα μη με κραξετε γιατι λεω στη Cath3rine να μην ανχωνεται κ εγω εχω μια φοβια (ισως παραλογη)εχω δει τη μπεμπα τη τελευταια εβδομαδα να κοιταει το ταβανι κ να γελαει...στην αρχη τρομαξα μηπως βλεπει κατι που δε βλεπω...μπρρρ κοιταει τα φωτα τις σκιες δε ξερω σιγουρα αλλα googlara "το μωρο κοιταει το ταβανι" κ μ βγαζει σημαδι αυτισμου κ εχω χεστει ...βεβαια εκει λεει να κοιταει αδιαφορα στο κενο εμενα κανει σαν κατι να βλεπει το εχει παρατυρησει καμια αλλη??????!!!!

Εεε εισαι λιγο τρελη χαχαχαχαχ!! Τι λες βρε πουλακι μου?? 

Αρχικα να σου πω οτι σε αυτην την ηλικια τα μωρα ακομα δεν βλεπουν καλα, δεν μπορουν να ξεχωρισουν απο αποσταση κατι. 

Δευτερον, ολα τα μωρα σε αυτην την ηλικια χαμογελανε, συνηθως οταν νυσταζουν η οταν κοιμουνται και ειναι καθαρα αντανακλαστικο και οχι εκουσιο!! Δηλαδη δεν γελαει με κατι επιτηδες, απλα ειναι αντανακλαστικο του προσωπου! 

Τριτον, τα σημαδια αυτισμου δεν φαινονται σε καμια περιπτωση απο τωρα. Συνηθως αρχιζουν και φαινονται στον 3ο χρονο του παιδιου!!! 

Μην σκεφτεσαι τρελα πραγματα μια χαρα ειναι το μωρακι σου!!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Sun38mam είπε:

Καλημερα ..εγω δεν εχω πολυ γαλα..να φανταστείς nanoula μονο απο το ενα θηλαζω οσο εχει. Το αλλο για πιπιλα το εχουμε..

Να ρωτησω...εχετε αφήσει το μωρο σας σε γιαγια πχ για να βγειιτε εξω. Εσυτω για σούπερ εννοω.  Βαρεθηκα τοσους μήνες μεσα...μονο μεχρι παιδιατρο βγηκα.

Ω ναι.Δευρερα επιστρέφει η μαμα μου αθηνα και οσο τηβ εχω εδω βγαίνουμε με τον αντρα μου οσο αντεχω και εγω γιατι κουτουλαω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Ω ναι.Δευρερα επιστρέφει η μαμα μου αθηνα και οσο τηβ εχω εδω βγαίνουμε με τον αντρα μου οσο αντεχω και εγω γιατι κουτουλαω.

Λουλου μου τι κανεις?? Πως ειναι ο μπεμπης σου?? Εσυ? Κοιμαστε καθολου?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, Dimitra K είπε:

Κοριτσι μ αντε σιδερενια κ καλες βολτες!ναι μα τι παλιοκαιρος μας εφαγε η κλεισουρα κ οι γριπες!δε ξερω για φυσημα σε μωρακι αλλα εγω εχω απο το δημοτικο το ανακαλυψαμε κ δεν υπαρχει καποιο θεμα ουτε καν τακτικο ελενχο δε πρεπει να κανω.να το κοιταξετε εννοειται αλλα να μην ανχωνεσαι

Τωρα μη με κραξετε γιατι λεω στη Cath3rine να μην ανχωνεται κ εγω εχω μια φοβια (ισως παραλογη)εχω δει τη μπεμπα τη τελευταια εβδομαδα να κοιταει το ταβανι κ να γελαει...στην αρχη τρομαξα μηπως βλεπει κατι που δε βλεπω...μπρρρ κοιταει τα φωτα τις σκιες δε ξερω σιγουρα αλλα googlara "το μωρο κοιταει το ταβανι" κ μ βγαζει σημαδι αυτισμου κ εχω χεστει ...βεβαια εκει λεει να κοιταει αδιαφορα στο κενο εμενα κανει σαν κατι να βλεπει το εχει παρατυρησει καμια αλλη??????!!!!

Χααχαχαχ κ εμενα ολη την ωρα το ταβανι κοιταει αφου της λεω τι θες να ανεβεις να καθαρισεις τις αραχνες; μην ανχωνεσαι ακομα οπου να ναι κοιτανε!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Ευχαριστώ παρα πολυ!!! Απο αύριο φτιάχνει ο καιρός οποτε θα βγω ανεμελη.... Θα πάμε να κανουμε τον υπερηχο να μας φύγει το αγχος.... Κι εμενα κοιτάει τα ράφια στο ταβανι κ γελάει.. Η στον υπνο του γελάει ξεκαρδιστικα.. Αλλα δν τρομάζω γτ νομίζω είναι Νορμάλ !!!μην σκεφτεσε τέτοια κ το ίντερνετ δεν μας κάνει καλό παντα!!

2 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Καιεμενα μου ειχε πει για φυσημα αλλα μου λεει θα το δουμε και τον αλλο μηνα. Τον αλλον μηνα ηταν μια χαρα. Αλλα οταν την ρωτησα μου ειπε δεν ειναι τιποτα τα περισσότερα μωρακια συμβενει. Καλες βολτες να εχετε ανοιγει και ο καιρος και θα εονσι μια χαρά. 

Μάκαρι να μην είναι κάτι ...αυτο μας είπε κ η παιδίατρος οτι πολλά παιδάκια εμφανίζουν δεν είναι ανησυχητικό... Απλα να το τσεκάρουμε.. Θα παρω αυριο τηλ να κλείσω ραντεβού! Αχ να βγαλει ήλιο να χαρούμε βόλτα!  Αν είναι ξύπνιος βέβαια ο μικρός! Χσχαχσ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου ολα τα μωρακια έτσι κάνουν!

Εγώ κλαίω από τα γέλια όταν αλληθωρίζει!

Ο δικός μου γελάει όταν του μιλάμε εγώ και ο μπαμπάς του. Εκεί να δεις πως λιώνουμε και εγώ και εκείνος... Αλοιφή λέμεεε!

U9Tvp2.png

5 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Λουλου μου τι κανεις?? Πως ειναι ο μπεμπης σου?? Εσυ? Κοιμαστε καθολου?

Καπως εστρωσε και κοιμαται κανα 4ωρο το βραδυ.μια φορα κοιμήθηκε και 6 ωρες!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε; Να ρωτησω εχει κανενα μπεμπακι δυσκοιλιοτητα; Κ αν ναι τι σας ειπε ο παιδίατρος; κανει να δωσουμε χαμομηλι απο τωρα,;; το λεω γιατι η μικρη μου κανει κακα της μια φορα τη μερα μονο κ ζοριζεται.

πρίν από 22 λεπτά , Sun38mam είπε:

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε; Να ρωτησω εχει κανενα μπεμπακι δυσκοιλιοτητα; Κ αν ναι τι σας ειπε ο παιδίατρος; κανει να δωσουμε χαμομηλι απο τωρα,;; το λεω γιατι η μικρη μου κανει κακα της μια φορα τη μερα μονο κ ζοριζεται.

Καλημέρα κορίτσι!! Εμενα δεν μου εδινε χαμομηλακι γιατι μουωειχε πει δεν εκανε επειδη θηλαζα.Πιο γαλα πινετε; μηπως πρεπει να φτιαξεις το γαλα λιγο πιο αραιο ετσι μουωειχε πει για να μπορει να κανει κακα πιο ευκολα. 

5mtvp3.png

1 ώρα πρίν, Sun38mam είπε:

Καλημερααα!!! Εμείς έχουμε θέμα δυσκοιλιοτητας, πίνουμε πλέον το novalac it και στρωσαμε σχεδόν αμέσως!!!

Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο εμείς σήμερα!!!! Είχε κι ένα μικρο θεματακια η μικρή με το πιπι της, είχε κλείσει και το άνοιξε με μλατονετα και ξυλοκαινη η γιατρός!! 5,500κιλα η μικρή 5 ο μικρός!!! 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κορίτσι!! Εμενα δεν μου εδινε χαμομηλακι γιατι μουωειχε πει δεν εκανε επειδη θηλαζα.Πιο γαλα πινετε; μηπως πρεπει να φτιαξεις το γαλα λιγο πιο αραιο ετσι μουωειχε πει για να μπορει να κανει κακα πιο ευκολα. 

Το νοβαλακ πινουμε...θα το δοκιμασω.

πρίν από 10 λεπτά , Sun38mam είπε:

Το νοβαλακ πινουμε...θα το δοκιμασω.

Για ρωτα και την παιδίατρο μηπως να δωσεις μισο μισο με αυτο που ειπε η @Anastasia_paris. Εχω ακουσει το κανουν και αυτο. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

@Sun38mam εφόσον πίνετε ήδη νοβαλακ, θα σου πει να πάρεις το it που είναι για δυσκοιλιοτητα, λογικά μιλώντας πάντα... Εμείς πάντως τα πάμε μια χαρά με αυτό το γάλα και σε καμία βδομάδα θα το γυρίσουμε στο απλό νοβαλακ... 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

@Cath3rine πως πατε με τα πονακια και τις σταγονες, υπηρξε βελτιωση ? δεν ξερω εαν αναφερθηκε στις προηγουμενες σελιδες δε μπηκα για μερικες μερες και γραφτηκαν πολλα αλλά δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα..

εμεις αυριο κλεινουμε 12 εβδ... σκεφτομαι να δοκιμασω να μη δωσω σταγονες τα απογευματακια,... θεωρητικα το συστημα ειναι ωριμο πλεον...

g1Knp1.png

E09Up1.png

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω, όσες μιλήσατε με τον παιδιατρο σας ή όσες έχετε και μεγαλύτερα παιδάκια, ποια είναι η γνώμη σας για το εμβόλιο της γαστρεντεριτιδας που κυκλοφορεί??? Εγώ στον Ιωάννη δεν το είχα κάνει, να σας πω την αλήθεια δεν θυμάμαι το λόγο, αλλά τώρα επιμένει η γιατρός να το κανουμε... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...