Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Dimitra K είπε:

Καλημερα τυχερη μ φιλεναδα! Κοιμαται 6 ωρα το βραδυ!!!????? Σε παρακαλω τι μυστικο!! Εμας με αποκλειστικο θηλασμο τωρα ειναι το τριτο ξυπνημα απο τις 11 που ξεκιναει η προσπαθεια του υπνου απελπισιααααα εμενα το βραδινο με σκοτωνει νομιζω δεν αναπληρωνετε αυτος ο υπνος ,γιατι μες τη μερα λιγο ο ηλιος λιγο η φασαρια οι δουλειες το μαγειρεμα εγω δε κοιμαμαι ακομη κ αν κοιμηθει.το βραδυ μονο ξενο τ δινεις?ψαχνω να βρω μηπως φταιει το μητρικο π ειναι πιο ελαφρυ κ μ ξυπναει τοσες φορες

Α η παιδιατρος μας μ χε πει οταν αναπληρωσουμε το βαρος της γεννησης +200 γρσμμαρια σταματαμε το ξυπνημα ,η δικια μ βεβαια κ που σταματησα ξυπνητηρι μονη της ανα 2-3 ωρες...σημερα ειμαστε 43 μερες αυπνιας λιγο ακομη αντεχω κ θα δοκιμασω ξενο το βραδυ μονο μπας κ δω σωτηρια...ξερεις αν υπαρχει φοβος με το συμπληρωμσ μετα να μην θελουν το μητρικο σαν γευση πχ??;;

Καλημέρα! Πάντα πριν του δώσω συμπλήρωμα τον θηλάζω  και μετά του δίνω λίγο 30-60ml. συμβουλή μου  εφόσον έχεις πετυχει τον αποκλειστικό θηλασμό μην τον χαλάσεις δίνοντας του συμπλήρωμα. Μην νομίζεις ότι το βοηθάει πάντα να κοιμηθεί το συμπλήρωμα. Εγώ π.χ. τα πρωινά που έχω θέμα και που του δίνω δεν κοιμάται. Πιο μικρό όταν ήταν τον αποβλακωνε το συμπλήρωμα τώρα έχω προσέξει ότι μπορεί να φάει ξένο και να μην κοιμηθεί και να τον βάλω μετά στο στήθος για 5 λεπτά ίσα για παρηγοριά όχι ότι τρώει και κοιμάται. Και μην νομίζεις ότι μου κοιμάται πάντα  5 ώρες το βράδυ!!! Με τα κέφια του ειναι!!! Πάντως τώρα που τον ξύπνησα για να φάει το μετάνιωσα γιατί δεν τον βλέπω να ξανακοιμαται!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!

3 ώρες πρίν, Natasoula85 είπε:

Καλημέρα! Πάντα πριν του δώσω συμπλήρωμα τον θηλάζω  και μετά του δίνω λίγο 30-60ml. συμβουλή μου  εφόσον έχεις πετυχει τον αποκλειστικό θηλασμό μην τον χαλάσεις δίνοντας του συμπλήρωμα. Μην νομίζεις ότι το βοηθάει πάντα να κοιμηθεί το συμπλήρωμα. Εγώ π.χ. τα πρωινά που έχω θέμα και που του δίνω δεν κοιμάται. Πιο μικρό όταν ήταν τον αποβλακωνε το συμπλήρωμα τώρα έχω προσέξει ότι μπορεί να φάει ξένο και να μην κοιμηθεί και να τον βάλω μετά στο στήθος για 5 λεπτά ίσα για παρηγοριά όχι ότι τρώει και κοιμάται. Και μην νομίζεις ότι μου κοιμάται πάντα  5 ώρες το βράδυ!!! Με τα κέφια του ειναι!!! Πάντως τώρα που τον ξύπνησα για να φάει το μετάνιωσα γιατί δεν τον βλέπω να ξανακοιμαται!!

Κοριτσι μου δεν χρειαζεται πλεον να τον ξυπνας. Θα ξυπνησει μονος του οταν πεινασει. Μονο στην αρχη πρεπει να τα ξυπναμε που ειναι ακομα ληθαργικα και κοιμουνται πολυ! 

@Dimitra K σε συμμεριζομαι. Βαστα γερα! Εμενα λες και εχει ξυπνητηρι μεσα του. Καθε μιαμιση ωρα το πολυ διωρο ξυπναει για να φαει. Εκει δηλαδη που με εχει παρει ο υπνος και ειμαι ετοιμη να μπω στη βαρια φαση του υπνου που ξεκουραζεσαι, τσουπ ξυπναει για να φαει. Το θεμα ειναι να κοιμουνται το βραδυ εστω κ 2ωρα απο το καθολου! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε όλα καλά? Τα μωράκια σας ? 

Εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά και ξυπνάει ανά 2 ώρες, καμιά φορά στο τσακίρ κέφι 3 ώρες το βράδυ. Την μέρα τρωρι ανα μιαμιση ωρα και δεν κοιμαται στο κρεββατάκι του μόνο πάνω μας, εκτός αν τον πάω βόλτα που λιώνει στο καρότσι. Οπότε καταλαβαίνετε θα λιώσουμε στη βόλτα! Χαχαχαχα! Σημέρα μόνο μου έκανε τη χάρη και κοιμήθηκε μια ώρα τώρα το πρωί και έκανα καμία δουλειά έβγαλα και φρύδι χαχαχαχα! Σαν του Καραμανλή κορίτσια χαχααχ!

Πάντως η συμβουλή μου σε όσες μανουλες θηλάζουν αποκλειστικά είναι να μην βαλουν ξένο χωρις λογο κρίμα είναι γιατί ο θηλασμος εκτός από το όφελος για το μπεμπακι είναι μεγάλη ευκολία κορίτσια. Μπορεί να έχει κούραση αλλά πας οπου θες μόνο με το παιδί και το βυζι χαχαχαχαχα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

U9Tvp2.png

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!

Κοριτσι μου δεν χρειαζεται πλεον να τον ξυπνας. Θα ξυπνησει μονος του οταν πεινασει. Μονο στην αρχη πρεπει να τα ξυπναμε που ειναι ακομα ληθαργικα και κοιμουνται πολυ! 

@Dimitra K σε συμμεριζομαι. Βαστα γερα! Εμενα λες και εχει ξυπνητηρι μεσα του. Καθε μιαμιση ωρα το πολυ διωρο ξυπναει για να φαει. Εκει δηλαδη που με εχει παρει ο υπνος και ειμαι ετοιμη να μπω στη βαρια φαση του υπνου που ξεκουραζεσαι, τσουπ ξυπναει για να φαει. Το θεμα ειναι να κοιμουνται το βραδυ εστω κ 2ωρα απο το καθολου! ;

Άργησε να ανακτήσει βάρος γέννησης ο μπέμπης μου και για αυτό τον ξυπνούσα αλλά λέω να σταματήσω πια να δω τι ώρα θα ξυπνήσει από μόνος του... Αν και σήμερα στάνταρ θα ξυπνήσει νωρίς έτσι για σπάσιμο!!! Κι εμένα πάντως την μέρα ανά δύο ώρες μάξιμουμ ξυπνάει  ή δεν κοιμάται καθόλου όπως τώρα καλή ώρα που από τις 5 το πρωί έχει κοιμηθεί σπαστά τρία μισαωρα!!! Με εκδικείται που τον ξύπνησα!!!

• Χαχα 1

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Άργησε να ανακτήσει βάρος γέννησης ο μπέμπης μου και για αυτό τον ξυπνούσα αλλά λέω να σταματήσω πια να δω τι ώρα θα ξυπνήσει από μόνος του... Αν και σήμερα στάνταρ θα ξυπνήσει νωρίς έτσι για σπάσιμο!!! Κι εμένα πάντως την μέρα ανά δύο ώρες μάξιμουμ ξυπνάει  ή δεν κοιμάται καθόλου όπως τώρα καλή ώρα που από τις 5 το πρωί έχει κοιμηθεί σπαστά τρία μισαωρα!!! Με εκδικείται που τον ξύπνησα!!!

K μενα αργησε κοριτσι μου. Βασικα ανεκτησε βαρος στις 20 μερες ακριβως ενω θα πρεπε στις 10 το πολυ. Αλλα μου ειχε χασει μισο κιλο οποτε ηθελε χρονο να το παρει πισω. Τωρα νομιζω ειμαστε στο αλλο ακρο. Πριν 20 μερες ημασταν 3380 κ σημερα 4580! Ειναι πολυ φαγανος. Αλλα εφοσον κ ο δικος σου εχει ανακτησει βαρος δεν χρειαζεται να τον ξυπνας. Θα ξυπνησει, πλεον εχουν ξεφυγει απο ικτερους και ληθαργο οποτε ξυπνανε μονα τους, μην ανησυχεις.

πρίν από 20 λεπτά , kathyv25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε όλα καλά? Τα μωράκια σας ? 

Εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά και ξυπνάει ανά 2 ώρες, καμιά φορά στο τσακίρ κέφι 3 ώρες το βράδυ. Την μέρα τρωρι ανα μιαμιση ωρα και δεν κοιμαται στο κρεββατάκι του μόνο πάνω μας, εκτός αν τον πάω βόλτα που λιώνει στο καρότσι. Οπότε καταλαβαίνετε θα λιώσουμε στη βόλτα! Χαχαχαχα! Σημέρα μόνο μου έκανε τη χάρη και κοιμήθηκε μια ώρα τώρα το πρωί και έκανα καμία δουλειά έβγαλα και φρύδι χαχαχαχα! Σαν του Καραμανλή κορίτσια χαχααχ!

Πάντως η συμβουλή μου σε όσες μανουλες θηλάζουν αποκλειστικά είναι να μην βαλουν ξένο χωρις λογο κρίμα είναι γιατί ο θηλασμος εκτός από το όφελος για το μπεμπακι είναι μεγάλη ευκολία κορίτσια. Μπορεί να έχει κούραση αλλά πας οπου θες μόνο με το παιδί και το βυζι χαχαχαχαχα!

Χαχαχαχ, κοιτα απο τη μια ειναι η ευκολια αλλα απο την αλλη ειναι δεσμευση!!! Γιατι δεν μπορεις να λειπεις πολυ. Αυτο γιατι και να κοιμαται πες το μωρο, το στηθος γεμιζει και θελει αποσυμφορηση για να μην παθεις καμια μαστιτιδα. Συν του οτι πεινανε πολυ συχνοτερα. Ασε που εχουν δει το βυζι μου ολοι πλεον χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...σημερα μας παει πολυ χαλια το προγραμμα. Κοιμηθηκε απο το βραδυ 11 με 12.30 κ μετα 4 παρα με 5...και απο τις 5 ειναι ξυπνια...γκρινια κλαμα δεν ξερω ....ειμαι πτωμα...τα κλαματα με πιασαν. Ειμαι που ειμαι χαλια με την υδτερεκτομη τη βλεπω κ να ταλαιπωρειται κ δεν το αντεχω. Της εβαλα τζελ στην κοιλιτσα την ταιζα την αλλαζα μεχρι κ κατω απο τον απορροφήτηρα την ειχα για να κοιμηθει, που λένεοτι τα ηρεμει ο ηχος αυτος απο τους κολικους..κοιμοταν 10 λεπτα κ μετα ξυπνουσε. Της εβαλα θερμομετρο της εκανα τη μυτη με φυσιολογικό μηπως την ενοχλει κατι....τιποτα. τωρα παλι κοιμηθηκε 15 λεπτα κ ετοιμαζεται παλι να ξυπνήσει.  Δεν αντεχω ειμαι αυπνη κ εγω 43 μερες με ελαχιστες ωρες υπνου. Πηρα τηλ την παιδιατρο λεει μπορει να εχει κολικους συνεχεια μερα- νυχτα.. μα καλα κ ολη την ωρα θα ειναι ξυπνια κ θα κλαιει;;; 

6 ώρες πρίν, Natasoula85 είπε:

Το να μην το χαλασω εννοεις να μη θελει μετα το στηθος η το λες με την εννοια να μην του δωσω ξενο που εχει πχ συντηρητικα??

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!

@Dimitra K σε συμμεριζομαι. Βαστα γερα! Εμενα λες και εχει ξυπνητηρι μεσα του. Καθε μιαμιση ωρα το πολυ διωρο ξυπναει για να φαει. Εκει δηλαδη που με εχει παρει ο υπνος και ειμαι ετοιμη να μπω στη βαρια φαση του υπνου που ξεκουραζεσαι, τσουπ ξυπναει για να φαει. Το θεμα ειναι να κοιμουνται το βραδυ εστω κ 2ωρα απο το καθολου! 

Ρε φιλεναδα τι παιδια ειναι αυτα???!!Πιρανχας την λεω εγω ...υπομονη θα κανω ηδη δε το περιμενα οτι θα αντεξω 43 μερες κ να που ειμαι εδω κ εχω κ χρονο να γραφω χαχχαχα βεβαια πανω στο βυζι  κοιμαται τωρα κ εχω κ το κινητο συνεχεια με το WiFi ανοιχτο για να χαζολογαω κ φοβαμαι λιγο ....

7We5p3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitra K είπε:

Το να μην το χαλασω εννοεις να μη θελει μετα το στηθος η το λες με την εννοια να μην του δωσω ξενο που εχει πχ συντηρητικα??

Ρε φιλεναδα τι παιδια ειναι αυτα???!!Πιρανχας την λεω εγω ...υπομονη θα κανω ηδη δε το περιμενα οτι θα αντεξω 43 μερες κ να που ειμαι εδω κ εχω κ χρονο να γραφω χαχχαχα βεβαια πανω στο βυζι  κοιμαται τωρα κ εχω κ το κινητο συνεχεια με το WiFi ανοιχτο για να χαζολογαω κ φοβαμαι λιγο ....

Κ γω το ιδιο φιλεναδα. Μου ειπαν να μην το εχω το μωρο κοντα με κινητο, αλλα τι θα γινει? Αφου ολη μερα ειναι πανω μου. Ειδικα χθες κ σημερα δεν ξερω τι εχει παθει. Να ναι κανα αλμα?? Ουτε που ξερω. Ολη την ωρα θελει στηθος. 

Πρεπει να μαστε στην ιδια φαση. Εγω τον εχω στα ποδια μου πανω σε μαξιλαρι και θηλαζει αλλα εχει γλαρωσει και ισως κοιμηθει ετσι και εχω και το κινητο στο χερι. Χχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 27 λεπτά , nanoula90 είπε:

K μενα αργησε κοριτσι μου. Βασικα ανεκτησε βαρος στις 20 μερες ακριβως ενω θα πρεπε στις 10 το πολυ. Αλλα μου ειχε χασει μισο κιλο οποτε ηθελε χρονο να το παρει πισω. Τωρα νομιζω ειμαστε στο αλλο ακρο. Πριν 20 μερες ημασταν 3380 κ σημερα 4580! Ειναι πολυ φαγανος. Αλλα εφοσον κ ο δικος σου εχει ανακτησει βαρος δεν χρειαζεται να τον ξυπνας. Θα ξυπνησει, πλεον εχουν ξεφυγει απο ικτερους και ληθαργο οποτε ξυπνανε μονα τους, μην ανησυχεις.

Χαχαχαχ, κοιτα απο τη μια ειναι η ευκολια αλλα απο την αλλη ειναι δεσμευση!!! Γιατι δεν μπορεις να λειπεις πολυ. Αυτο γιατι και να κοιμαται πες το μωρο, το στηθος γεμιζει και θελει αποσυμφορηση για να μην παθεις καμια μαστιτιδα. Συν του οτι πεινανε πολυ συχνοτερα. Ασε που εχουν δει το βυζι μου ολοι πλεον χαχαχαχ

Βασικά μέχρι στιγμής το πολύ που έχω λείψει είναι 2.5 με 3 ώρες. Γενικά τώρα ακόμα που είναι μικρούλια τα πας οπου θες όσο ειναι στο καρότσι! Όταν είμαστε έξω πάω στο αμαξι συνήθως και τον ταΐζω το πολύ στο δίωρο για να μην πεινάσει και αυτός και ξυπνάει με γκρινια και για να μην γεμίσει το στήθος πολύ. 

Και μένα έχουν δει το βυζι μου ολοι αλλά δε βαριέσαι χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

U9Tvp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Dimitra K είπε:

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κ γω το ιδιο φιλεναδα. Μου ειπαν να μην το εχω το μωρο κοντα με κινητο, αλλα τι θα γινει? Αφου ολη μερα ειναι πανω μου. Ειδικα χθες κ σημερα δεν ξερω τι εχει παθει. Να ναι κανα αλμα?? Ουτε που ξερω. Ολη την ωρα θελει στηθος. 

Πρεπει να μαστε στην ιδια φαση. Εγω τον εχω στα ποδια μου πανω σε μαξιλαρι και θηλαζει αλλα εχει γλαρωσει και ισως κοιμηθει ετσι και εχω και το κινητο στο χερι. Χχαχα

Βρε κοριτσια κ εγω π δεν θηλαζω και την εχω ολη μερα αγγαλια δεν ξερω τι παθαινει την αφηνω κατω κ σπαραζει δεν γινεται να μην εισαι με το κινητο αφου ολη μερα ειναι αγγαλια μας...ευτυχως καθεται κ λιγο στον αντρα μ ο οποιος θελει να την εχει ολο αγγαλια και κανω καμια δουλεια...

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Άλμα ειναι αυτό που κάνει και ο δικός μου, εμείς θα γίνουμε πρωταθλητές στο επί κοντό! Η γιατρος μου είπε πως τα μωράκια  που θηλάζουν τρώνε πιο συχνά γιατί το μητρικό είναι πιο εύπεπτο. Ωστόσο είναι μικρά ακόμα γιαυτό και λυσσανε! Θέλουν να αυξήσουν την παραγωγή για να μεγαλώσουν γρηγορα! Και γω με το κινητό στο χέρι είμαι κορίτσια πώς να περάσει και η ώρα. ..

πρίν από 5 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Βρε κοριτσια κ εγω π δεν θηλαζω και την εχω ολη μερα αγγαλια δεν ξερω τι παθαινει την αφηνω κατω κ σπαραζει δεν γινεται να μην εισαι με το κινητο αφου ολη μερα ειναι αγγαλια μας...ευτυχως καθεται κ λιγο στον αντρα μ ο οποιος θελει να την εχει ολο αγγαλια και κανω καμια δουλεια...

Ένα μικρουλια ακόμα μωρέ και μας έχουν ανάγκη. Δεν πειράζει κορίτσι μου όλες τα ίδια περνάμε να τα λέμε εδώ να παρηγοριόμαστε! Ευτυχώς που έχουμε και τους άντρες μας και μας ξεκουραζουν και λίγο! 

• Μου αρέσει 1

U9Tvp2.png

πρίν από 23 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ειναι μικρουλια αγαπη μου, προφανως δεν εχει να κανει με το τι τρωνε. Αλλα περνανε και αλματα αναπτυξης. Μηπως βρισκεστε κ σεις σε καποιο αλμα? Ειναι ομως μικρουλια μωρε. Εμεις σημερα σαραντισαμε κανονικα! Οποτε μας εχουν αναγκη, ειμαστε η μονη τους ασφαλεια!

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, kathyv25 είπε:

Άλμα ειναι αυτό που κάνει και ο δικός μου, εμείς θα γίνουμε πρωταθλητές στο επί κοντό! Η γιατρος μου είπε πως τα μωράκια  που θηλάζουν τρώνε πιο συχνά γιατί το μητρικό είναι πιο εύπεπτο. Ωστόσο είναι μικρά ακόμα γιαυτό και λυσσανε! Θέλουν να αυξήσουν την παραγωγή για να μεγαλώσουν γρηγορα! Και γω με το κινητό στο χέρι είμαι κορίτσια πώς να περάσει και η ώρα. ..

Ένα μικρουλια ακόμα μωρέ και μας έχουν ανάγκη. Δεν πειράζει κορίτσι μου όλες τα ίδια περνάμε να τα λέμε εδώ να παρηγοριόμαστε! Ευτυχώς που έχουμε και τους άντρες μας και μας ξεκουραζουν και λίγο! 

πρίν από 42 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ειναι μικρουλια αγαπη μου, προφανως δεν εχει να κανει με το τι τρωνε. Αλλα περνανε και αλματα αναπτυξης. Μηπως βρισκεστε κ σεις σε καποιο αλμα? Ειναι ομως μικρουλια μωρε. Εμεις σημερα σαραντισαμε κανονικα! Οποτε μας εχουν αναγκη, ειμαστε η μονη τους ασφαλεια!

Ναι μωρε δεν της στερω την αγγαλιτσα...απλα το σπιτι ειναι χαος....καποια ειπε παραπανω για φρυδι καραμανλη ποσο την νιωθω!!! Χαχαχαχα αντε νς ρθει καλοκαιρακι να παρουμε τα πανω μας!!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 ώρα πρίν, Dimitra K είπε:

Και τα δύο αλλά κυρίως μην έχεις πρόβλημα μετα και δεν θέλει το στήθος.

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα και από εμάς. Σε γενικές γραμμές κοιμάμαι το βράδυ. Σίγουρα 2 τρίωρα και δεν παραπονιεμαι για αυτό. Την ημέρα δυσκολεύομαι. Έχει καμιά βδομάδα που με έχει τρελάνει η μεγάλη στην γκρίνια και δεν την παλεύω άλλο. Κάθε μέρα ξεσπάσματα, όταν φεύγει ο άντρας μου για τη δουλειά. Σήμερα ήθελε να είμαστε σε άλλο δωμάτιο από το μωρό. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...