Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Cath3rine είπε:

Απο τωρα ξεκίνησες;;; Βάστα εχουμε ακόμα δρόμο...! Χαχαχαχα υπομονή!!! 

Κατάλαβα.θα πετάω τα λεφτά μου ετσι.το θέμα είναι ότι είμαι πολύ προσεκτική.δεν ξέρω πώς τη πάτησα Έτσι.

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , loyloy είπε:

Ούτε εγώ δουλεύω.εργαζομουν σε καζίνο.δλδ και ακόμα Εκεί να ήμουν θα σταμάταγα.το περιβάλλον άθλιο για εγκυμοσύνη.

Από υπνηλία δόξα το Θεό Καλά πάμε.εκει που κοιμόμουν ελάχιστα, πλεον ένα 9ωρο το βράδυ και ένα 2ωρο το μεσημερ ι το χρειάζομαι.

Αντιστέκεσαι στα γλυκά? Μπορείς?εμεν α Μου πε ο γιατρός να τα αποφεύγω όσο μπορώ.εκτος από ενα μπακλαβαδακι Τις προάλλες δεν έχω φάει άλλο γλυκό.

Παραδοξως σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω πολλη ορεξη για γλυκο. Τουλαχιστον οχι ακομα..γενικα προσεχω δεν τρωω γλυκακια. Να ειστε προσεκτικες γιατι στις γιορτες θα ειμαστε με τις κοιλιες φουλ κ τα μελομακαρονα κ οι κουραμπιεδες θα μας χαμογελανε :-)! 

πρίν από 18 λεπτά , Sweetalecia είπε:

Παραδοξως σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω πολλη ορεξη για γλυκο. Τουλαχιστον οχι ακομα..γενικα προσεχω δεν τρωω γλυκακια. Να ειστε προσεκτικες γιατι στις γιορτες θα ειμαστε με τις κοιλιες φουλ κ τα μελομακαρονα κ οι κουραμπιεδες θα μας χαμογελανε :-)! 

Κάπου εκεί θα γεννήσω.θα Ναι χριστουγεννιάτικο αρα θα κάνω καμία παρασπονδια ;) .θα προλάβω. Τρελαίνομαι για διπλές. Έχω κατεβάσει σε μια μέρα ολόκληρη πιατέλα.έρωτας μεγάλος.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σας! :)χθες μπήκα στην 7η εβδομαδα και Παρασκευή πρώτα ο Θεός θα πάμε να ακούσουμε Καρδούλα! Ελπίζω να πάνε όλα Καλά!!!! Απ ότι μου είπε η γιατρός αν όλα πάνε καλά γεννάω τέλη Δεκέμβρη :-DΘα είναι το δεύτερο παιδάκι μου...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Annianafs είπε:

Καλημέρα σας! :)χθες μπήκα στην 7η εβδομαδα και Παρασκευή πρώτα ο Θεός θα πάμε να ακούσουμε Καρδούλα! Ελπίζω να πάνε όλα Καλά!!!! Απ ότι μου είπε η γιατρός αν όλα πάνε καλά γεννάω τέλη Δεκέμβρη :-DΘα είναι το δεύτερο παιδάκι μου...

Καλημέρα.με το καλό!!!!!!!!θα περιμένουμε νέα σου την Παρασκευή!! !!!

Κορίτσια μου έκλεισα Αυχενική στις 11 ιουνιου 9 το πρωί.αντε να περάσουν οι μέρες.Α και στις 29 Μαΐου θα πάω να δω το σπορι μου.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλημέρα.με το καλό!!!!!!!!θα περιμένουμε νέα σου την Παρασκευή!! !!!

Κορίτσια μου έκλεισα Αυχενική στις 11 ιουνιου 9 το πρωί.αντε να περάσουν οι μέρες.Α και στις 29 Μαΐου θα πάω να δω το σπορι μου.

11 Ιουνιου ποσο θα εισαι? Εμενα μου ειπε να κλεισω για 15 Ιουνιου, θα ειμαι ακριβως 12 βδομαδων αλλα δεν εχω αξιωθει να κλεισω ακομα νιωθω οτι ειναι λιγο νωρις...

πρίν από 30 λεπτά , noni90 είπε:

11 Ιουνιου ποσο θα εισαι? Εμενα μου ειπε να κλεισω για 15 Ιουνιου, θα ειμαι ακριβως 12 βδομαδων αλλα δεν εχω αξιωθει να κλεισω ακομα νιωθω οτι ειναι λιγο νωρις...

12 και 4 θα είμαι.κλειστω από τώρα.επεμενε ο γιατρός χτες μη δεν βρω ραντεβού.εγω θα το κάνω στο Γένεσις στην Αθήνα και ήδη ήταν οριακά για ραντεβού εκείνη τη μέρα.αναλογως που έχεις σκοπό να τη κανει ς.

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

12 και 4 θα είμαι.κλειστω από τώρα.επεμενε ο γιατρός χτες μη δεν βρω ραντεβού.εγω θα το κάνω στο Γένεσις στην Αθήνα και ήδη ήταν οριακά για ραντεβού εκείνη τη μέρα.αναλογως που έχεις σκοπό να τη κανει ς.

Σκεφτομουν να την κανω στο κεντρο που συνεργαζεται η γιατρος μου εχεις δικιο μαλλον πρεπει να το κλεισω κ εγω.... 

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Κορίτσια αυχεξικη διαφάνεια δεν μπορουμε να κανουμε σε νοσοκομείο;; η κ τις εξετάσεις τις ακριβές που διαβασα οτι εχετε να κανετε;;;; 

νομιζω γινεται! αν βρεις ραντεβου τη περιοδο που σου πει ο γιατρος οτι πρεπει να την κανεις!

Εμεις εδω δεν εχουμε νοσοκομειο, μονο τα εισητηρια για να ανεβω με τον αντρα μου ειναι το κοστος της αυχενικης. 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κορίτσια αυχεξικη διαφάνεια δεν μπορουμε να κανουμε σε νοσοκομείο;; η κ τις εξετάσεις τις ακριβές που διαβασα οτι εχετε να κανετε;;;; 

Νομίζω μπορείς σε δημόσιο.απλα φιλη νοσηλευτρια που ρωτησα μου ειπε οτι στο δημόσιο τα μηχανηματα δεν ειναι και οτι καλύτερο.θα την κάνω και εγώ στο κέντρο που είναι ο γιατρός μου.

πρίν από 23 λεπτά , loyloy είπε:

Νομίζω μπορείς σε δημόσιο.απλα φιλη νοσηλευτρια που ρωτησα μου ειπε οτι στο δημόσιο τα μηχανηματα δεν ειναι και οτι καλύτερο.θα την κάνω και εγώ στο κέντρο που είναι ο γιατρός μου.

Ειναι αναλογως το καθε γιατρο. Απ οτι ξερω πρεπει να ειναι εμβρυολογος για να κανει την αυχενικη διαφανεια με αλλου ειδους μηχανηματα πιο εξειδικευμενα. Αλλοι γυναικολογοι την κανουν οι ιδιοι. Ο δικος μου συνεργαζεται μ εναν ιδιωτικο γιατρο κ θα την κανω εκει. Σιγουρα θα γινεται κ σε νοσοκομεια αλλα δεν το εχω ψαξει. Εγω σημερα θα κλεισω ραντεβου :-) καλυτερα να κλεισετε νωρις παρα να μην βρισκετε μετα !! 

4 ώρες πρίν, Annianafs είπε:

Καλως ηρθες στην παρεα ! Με το καλό !!

κοριτσια ΣΟΣ ! ειχε καμια σας σοκολατί χρώμα υγρο στο εσωρουχο ? δε θα ελεγα ΚΑΦΕ' σκουρο, αλλα σοκολατί. να ανησυχησω ?? μ επιασε τρελο αγχος πρωτη φορα το βλεπω αυτο ! δεν ειναι μεγαλη ποσοτητα. 13 + 5 σημερα 

δωστε μου τα φωτα σας βρε κοριτσια κοντευω να τρελαθω !

g1Knp1.png

E09Up1.png

πρίν από 3 λεπτά , elise είπε:

κοριτσια ΣΟΣ ! ειχε καμια σας σοκολατί χρώμα υγρο στο εσωρουχο ? δε θα ελεγα ΚΑΦΕ' σκουρο, αλλα σοκολατί. να ανησυχησω ?? μ επιασε τρελο αγχος πρωτη φορα το βλεπω αυτο ! δεν ειναι μεγαλη ποσοτητα. 13 + 5 σημερα 

δωστε μου τα φωτα σας βρε κοριτσια κοντευω να τρελαθω !

Μην τρελαίνεσαι, ήρεμα! Είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη καφέ σκουρο στη 12η εβδ. Ξάπλωσα μια βδομάδα μετά από οδηγίες του γιατρού και όλα καλά. Εννοείται πρέπει να τηλεφωνησεις στο γιατρό σου, αλλά ψυχραιμία!!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! 

Καλησπερα κορίτσι μου δεν είμαι απο το δικό σας το τόπικ αλλά Είπα να σου απαντήσω μη στεναχωριέσαι τσάμπα.. Εγώ είμαι στου Οκτωβρίου. Εγώ έτσι όπως το λες κάτι σοκολατί είχα όταν κουραζόμουνα η όταν περιμένα περίοδο. Καλύτερα ρώτα για το γιατρο σου αλλά μην αγχώνεσαι άδικα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...