Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , loyloy είπε:

Γκρινιαζει δεν κοιμαται και ολη μερα είναι πανω στο στηθος

Βρε κορίτσι μου υπομονή και εγώ έτσι ειμουνα όλη μέρα ζιζακι και η γκρίνια γκρίνια και ύπνο καθόλου και να μου λένε σιγά μήπως δεν κοιμάτε ψέματα λες τους πλακώνεις μετά η δεν τους πλακώνεις. Μήπως έχετε και κολικούς; 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Α ωραία κορίτσι μου ναι γίνετε χαμως γιατί κάνουν σε όλα τα μωράκια τώρα υπέρυχο ισχιων. Σου είπαν πρέπει να είναι φαγωμενος για να μην γκρινιάζει;

Εμεις παντως δεν καναμε.Δεν μας ειπε κανεις.Εκτος αν καναν στην κλινικη που ηταν ιδιωτικη και την χρυσοπληρωσαμε.Δεν νομιζω

11 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Δεν το ξερα. Λες να ψαξω αλλου? Δεν ξερω και κανεναν η αληθεια ειναι. 

Ναι? Μου ειπαν οτι ειναι σημαντικη εξεταση αυτη για τα ισχια, αλλα κυριως για τα αγορακια. 

Ναι μου λενε οτι θα το κακομαθω, γενικα ακουω τα παντα και μαλιστα απο τους πολυ κοντινους μου! Ευτυχως βεβαια που σαν ατομο δεν μασαω και πολυ, αλλιως θα μου χαλουσαν την ψυχολογια. Αλλα ευτυχως σκασιλα μας χεχεχε τι λεει ο καθενας. Εμεις ειμαστε τσιρι μπιμ τσιρι μπομ και δεν πτοουμαστε

Ελεγχο ακοης? Οχι δεν εχω κανει κατι τετοιο. Ισως μου το πει την επομενη φορα. Ο παιδιατρος που εχω ειναι ο ιδιος που ηταν και στο μαιευτηριο. Φαινεται καλος, αλλα το αγχος μου ειναι οτι επειδη εχει πολλη δουλεια, θα ειναι παντα διαθεσιμος? Θα τον βρισκω στην αναγκη?? Αυτα ειναι που με αγχωνουν!

Αχ φιλη μου καλη δεν εχω βγει ακομα και θελω τοσο πολυ! Αλλα με τον παλιοκαιρο που ειχε, και τον μικρο μεσα στη γκρινια δεν το επιχειρησα. Αλλα σιγουρα θα βγω μια απο αυτες τις μερες εστω και το τετραγωνο του σπιτιου γιατι εχω καψει κυτταρα μεσα στο σπιτι! Ευτυχως που ειναι χειμωνας αλλιως θα χα παθει καταθλιψη αν ημουν κλεισμενη μεσα. Εσυ βγαινεις καθολου? 

Πρεπει να παρω και τσαντα για τις εξοδους μας. Που να χωραει τα πραγματα του. Εχετε εσεις κοριτσια?? Εχω δει σε ενα σαιτ που λεγεται gorillas, ειναι λιγο τσιμπημενες αλλα τελειες!!! 

Επισης εχετε παρει κορσε? Το σκεφτομαι γιατι αν και ειμαι μανεκεν χαχαχα, η κοιλιτσα σαν να εχει χαλαρωσει λιγο μου φαινεται!

Καλημερα αγαπηηηη! Συμφωνω απολυτα. Με καλυψες και εσυ και ο γιωσαφατ ο φιλος μας. Μα ρε συ και να θες να το αφησεις, ειλικρινα δεν γινεται! Γινεσαι κομματια και εσυ! Σοβαρα! Οταν απλα γκρινιαζει και κανει σαν γατα, δεν με ενοχλει να τον αφηνω κ λιγο, αλλα αμα αρχιζει και κλαιει, δεν μπορω! Απορω πως γινεται να το αφηνεις. Ισως βεβαια επειδη ειναι αρχη ειμαι κ γω ψαρωμενη, αλλα δεν γινεται να το ακους να κλαιει με λυγμους παρολο που ακομα δεν εχουν δακρυα τα τοσο μικρα, πονας κ συ μαζι με αυτο. 

Εσυ πως εισαι?? Ετοιμαζεσαι για τις χειμερινες εκπτωσεις??? Απο βδομαδα ξεκινανε!

Nanoula μου δεν αφησα ποτε το μωρο να κλαψει,ετρεχα να το σηκωσω και ολη μερα τον ειχα αγκαλια ,το ιδιο και η μανα μου.Στους 7  μηνες αρχισε να μπουσουλαει και ηθελε συνεχεια κατω, αγκαλια  ουτε για να κοιμηθει.Τον αφηνα στην κουνια ξυπνιο και κοιμοταν μονος του.Με τα δοντια αρχισαμε παλι λιγο τις αγκαλιες αλλα οχι πολυ γιατι σηκωνομαστε πια κιολας.Μου λεγαν θα θελει συνεχεια αγκαλια.Να ομως που δεν ηθελε.Δεν κακομαθαινουν.Παρτε τα αγκαλιτσα.Ειναι πολυ μωρουλια.Μετα δεν θα θελουν..

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

7 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Βρε κορίτσι μου υπομονή και εγώ έτσι ειμουνα όλη μέρα ζιζακι και η γκρίνια γκρίνια και ύπνο καθόλου και να μου λένε σιγά μήπως δεν κοιμάτε ψέματα λες τους πλακώνεις μετά η δεν τους πλακώνεις. Μήπως έχετε και κολικούς; 

Εχουμε δυστυχώς. 

8 ώρες πρίν, Comet είπε:

Εμεις παντως δεν καναμε.Δεν μας ειπε κανεις.Εκτος αν καναν στην κλινικη που ηταν ιδιωτικη και την χρυσοπληρωσαμε.Δεν νομιζω

Nanoula μου δεν αφησα ποτε το μωρο να κλαψει,ετρεχα να το σηκωσω και ολη μερα τον ειχα αγκαλια ,το ιδιο και η μανα μου.Στους 7  μηνες αρχισε να μπουσουλαει και ηθελε συνεχεια κατω, αγκαλια  ουτε για να κοιμηθει.Τον αφηνα στην κουνια ξυπνιο και κοιμοταν μονος του.Με τα δοντια αρχισαμε παλι λιγο τις αγκαλιες αλλα οχι πολυ γιατι σηκωνομαστε πια κιολας.Μου λεγαν θα θελει συνεχεια αγκαλια.Να ομως που δεν ηθελε.Δεν κακομαθαινουν.Παρτε τα αγκαλιτσα.Ειναι πολυ μωρουλια.Μετα δεν θα θελουν..

Καλημέρα Είναι τσουκτερει εξετασει  νομίζω 70 η 80  δεν θυμαμε ακριβως. 

1 hour ago, loyloy είπε:

Εχουμε δυστυχώς. 

Καλημέρα γιαυτό το μπεμπακι έχει τόση Γκρινια. Και εμένα πέρασε και ήταν πολύ χάλια. 

5mtvp3.png

1 hour ago, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα Είναι τσουκτερει εξετασει  νομίζω 70 η 80  δεν θυμαμε ακριβως. 

Καλημέρα γιαυτό το μπεμπακι έχει τόση Γκρινια. Και εμένα πέρασε και ήταν πολύ χάλια. 

Κανω υπομονη και πολλες αγκαλίτσες Αφού αυτό θελει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , loyloy είπε:

Κανω υπομονη και πολλες αγκαλίτσες Αφού αυτό θελει.

Καλημερα κοριτσι.Οτι θελει το μωρακι.Αυτο κανει κουμαντο πια.Ταλαιπωρουνται πολυ τα καημενα..

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Comet είπε:

Καλημερα κοριτσι.Οτι θελει το μωρακι.Αυτο κανει κουμαντο πια.Ταλαιπωρουνται πολυ τα καημενα..

Καλημερα κοριτσι μου.. Εσεις έχετε κολικους;;; 

Βρε κοριτσια σημερα εφυγα απο το σπίτι γτ έπρεπε να πάω γυναικολόγο κ ενω κάθεται με τον μπαμπά του ες ώρες κ εγω κοιμάμαι... Σημερα ηταν ανήσυχος από την ωρα που εφυγα... Γύρισα κ τον ταισα.. Αλλαξα.. Κοιμησα σχεδόν κατευθείαν.. Λετε να καταλαβαίνει όταν λείπω απο το σπιτι;; 

Καλημερα κοριτσια!! Εμενα με αφησε αϋπνη ολο το βραδυ! Κοιμηθηκαμε μονο 22:00-00:00 χθες και απο κεινην την ωρα μεχρι κ τωρα τιποτα!! Λαγοκοιμαται στο στηθος και μολις τον ακουμπησω κατω φτου κ απ την αρχη!! Δεν υπαρχει αυτο, ειμαι σαν ζομπι!

Κολικους ακομα δεν μου εχει, και ελπιζω να μην μου κανει!

Η εξεταση για τα ισχια, στο μαιευτηριο που γεννησα μου ειπαν κοστιζει 43€.

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Οτι θελει με κανει!!!

Ποσο σε νοιωθωω

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Εμενα με αφησε αϋπνη ολο το βραδυ! Κοιμηθηκαμε μονο 22:00-00:00 χθες και απο κεινην την ωρα μεχρι κ τωρα τιποτα!! Λαγοκοιμαται στο στηθος και μολις τον ακουμπησω κατω φτου κ απ την αρχη!! Δεν υπαρχει αυτο, ειμαι σαν ζομπι!

Κολικους ακομα δεν μου εχει, και ελπιζω να μην μου κανει!

Η εξεταση για τα ισχια, στο μαιευτηριο που γεννησα μου ειπαν κοστιζει 43€.

Ποσο σε νοιωθωω

Ετερον ημιση κουραγιο ιδια ωραρια εχουμε κανει τη νυχτα μερα!τωρα κοιμηθηκε η σκατουλα που βγηκε το φως !κ την ακουω τωρα μεσα στη καλαθουνα πρρρρρρρρ τα πατησε μολις τωρα!!τι κανω εγω τωρα τη ξυπναω μετα απο 10 ωρες αυπνη η την αφηνω με τις σκατουλες 3 ωρες??

7We5p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Dimitra K είπε:

Ετερον ημιση κουραγιο ιδια ωραρια εχουμε κανει τη νυχτα μερα!τωρα κοιμηθηκε η σκατουλα που βγηκε το φως !κ την ακουω τωρα μεσα στη καλαθουνα πρρρρρρρρ τα πατησε μολις τωρα!!τι κανω εγω τωρα τη ξυπναω μετα απο 10 ωρες αυπνη η την αφηνω με τις σκατουλες 3 ωρες??

Θα σε στεναχωρήσω .καλυτερα να την καθαρισεις γτ τοσες ωρες με τος σκατουλες μη παρει μικρόβιο στο πουλακι της.καντην εστω με μωρομαντηλα καθ πλυντην με γαζουλα για να μην τη σηκωσεις τωρα τελείως και οταν ξυπνησει πλυντην κανονικα με νερο και σαπουνι.

Καλησπέρα κορίτσια!!!Ερώτηση νέας μανουλας: πως γίνεται με τον θηλασμό να χάνεις κιλά όταν είσαι 24/7 καθισμένη ή ξαπλωμενη;;; Έχει πιαστεί ο πωπος μου!!!! Αφού λέω στον άντρα μου να έρχεται να με γυρνάει μην ανοίξω!!!!

Πλάκα κάνω εννοείται αλλά κάπως πρέπει να διασκεδάσουμε τις καταστάσεις!!!!

• Χαχα 4

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!Ερώτηση νέας μανουλας: πως γίνεται με τον θηλασμό να χάνεις κιλά όταν είσαι 24/7 καθισμένη ή ξαπλωμενη;;; Έχει πιαστεί ο πωπος μου!!!! Αφού λέω στον άντρα μου να έρχεται να με γυρνάει μην ανοίξω!!!!

Πλάκα κάνω εννοείται αλλά κάπως πρέπει να διασκεδάσουμε τις καταστάσεις!!!!

Εμενα εχει πιαστει η πλατη μου. Ξαπλωτη ακομα δεν το χω βρει πως να θηλαζω, του βγαινει η θηλη και μετα δεν μπορω να του τη ξαναβαλω γιατι πρεπει να ξανασηκωθω. 

Πως το κανετε ξαπλωμεεενες?? Μπας και σωθω!! Χαχαχα

@loyloy ποια τροφιμα αποφευγεις? Εμενα μου χε πει ο παιδιατρος να περιορισω γαλακτοκομικα και να πινω μονο ενα ποτηρι γαλα την ημερα αν θελω, να κοψω τα πρασινα λαχανικα, τα οσπρια, τα εντονα μπαχαρικα, τα πικαντικα, τις πιτσες και τα σουβλακια που εχουν παπρικες και μπαχαρια και να περιορισω τον καφε, μονο εναν ντεκαφεινε την ημερα αν θελω. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 12 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εμενα εχει πιαστει η πλατη μου. Ξαπλωτη ακομα δεν το χω βρει πως να θηλαζω, του βγαινει η θηλη και μετα δεν μπορω να του τη ξαναβαλω γιατι πρεπει να ξανασηκωθω. 

@loyloy ποια τροφιμα αποφευγεις? Εμενα μου χε πει ο παιδιατρος να περιορισω γαλακτοκομικα και να πινω μονο ενα ποτηρι γαλα την ημερα αν θελω, να κοψω τα πρασινα λαχανικα, τα οσπρια, τα εντονα μπαχαρικα, τα πικαντικα, τις πιτσες και τα σουβλακια που εχουν παπρικες και μπαχαρια και να περιορισω τον καφε, μονο εναν ντεκαφεινε την ημερα αν θελω. 

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εμείς έχουμε ξεσκιστεί πάλι να τρώμε,  σχεδόν ανά μια ώρα μπορεί και πιο συχνά. Δεν τολμάω να τον αφήσω κάτω, φτου και από την αρχή! 

Εγώ ξάπλα έχω βολευτεί Γιατί κοιμάμαι και εγώ, βέβαια αν του βγει η θηλή αυτός γκρινιάζει ξυπνάει και του την ξαναβάζω. Εγώ τον βάζω στη θηλή και του κρατάω το στήθος από κάτω με το χέρι του το ανασηκώνω δηλαδή και πίνει κανονικά δεν χρειάζεται κάτι άλλο Έτσι μου το δείξανε και στο μαιευτήριο.

Εμένα απο φαγητά μου είπε να μην τρώω μόνο μπρόκολο και χόρτα δηλαδή τα έντονα πράσινα λαχανικά και ότι μπορώ να πίνω ένα καφέ Τη μέρα. Δηλαδή αυτό που μου είπε να κάνω μία ισορροπημένη διατροφή χωρίς υπερβολές και χωρίς καμία ιδιαίτερη περικοπή.

Ευτυχώς βέβαια χτες που ήρθε η γιατρός και μας μετρησε μας είπε ότι πήραμε 5 πόντους και 800 γραμμάρια σε ούτε μήνα! Οπότε πάμε πολύ καλά και αυτή η λυσα για το φαΐ είναι άλμα ανάπτυξης! 

U9Tvp2.png

πρίν από 17 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καταρχάς να σου πω ότι ο θηλασμός ξαπλωμένη είναι σούπερ!!! Ότι πιο ξεκούραστο παίζει! Ξαπλώνεις το νινι δίπλα σου,το κεφάλι του να είναι παράλληλα με το στήθος σου (κοιτοντας δηλαδή εσύ από πάνω να είναι στην ίδια ευθεία) βάζεις το χέρι που είναι από κάτωκατω από το κεφάλι σου και φέρνει το μωρό κοντά σου και το γυρίζεις στο πλάι.. εγώ του βάζω μια κουβερτουλα πίσω για να στέκεται καλύτερα στο πλάι και τα υπόλοιπα γίνονται από μόνα τους! Όσο για το άλλο με κουφανες!!! Γιατί αγάπη μου έκοψες όλα αυτά χωρίς να έχει θέμα το μωρό;;; Κάνουμε δοκιμή, βλέπουμε αντιδράσεις, σημειώνουμε, ξανακάνουμε δοκιμή και αν έχουμε πάλι θέμα τότε κόβουμε αυτό που ενοχλεί! Ποτέ προληπτικά! Άσε που δεν σου άφησε και τίποτα να τρως! Στα έκοψε όλα!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...