Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

On 8/1/2019 at 12:16 ΜΜ, Cath3rine είπε:

Δεν το συζητάμε καν... Η καθεμία κάνει οτι μπορεί.. Δεν ειναι αναγκαστικό ολες να θηλαζουμε.. Η ολες να δίνουμε ξένο... Νοσοκομειακό παρεπιπτόντως ήθελα στην αρχή.. Ακομα δεν σηκώνουν το τηλ.. Το παιδί έφτασε  19ημερών.. Τωρα όσον αφορα αυτό με την ζήτηση κλπ πίστεψε με αν η γυναικα δεν εχει γαλα δεν πρόκειται να βγάζει... Τεσπα... 

Το θεμα ειναι πως το χει στο μυαλό τηε η καθεμία... Εσυ μπηκες σε μια ρέγουλα με τον θηλασμό;;; γτ πρεπει πρωτα η μαμα να ναί καλα για να ναι κ το παιδί!!! 

Καλησπέρα Catherine! Μπορω να ρωτήσω ποιό θήλαστρο χρησιμοποιεις;; κι εγω με θήλαστρο βγαζω το γάλα και του το δινω, κι επειδη τα έπαιξε το πρωτο medela που πήρα, πήρα έπειτα ενα lansinoh το οποίο στην αρχη θεωρούσα πως μου μείωσε την παραγωγή, αλλα εκανα λάθος, έφταιγε το οτι δεν εβγαζα συχνά γαλα.. 

aQhvp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι εγω εχω κατι καφετια σαν τελειωματα περιοδου ενα πραγμα κοκκινο καθολου ειμαι 21 ημερα! 

Αλλα εχω σαν τσουξιμο δεν ξερω πως να το περιγραψω και ολη μερα πλενομαι τοπικα με νερο και υγρο  για την ευαισθητη περιοχη το εχετε και εσεις αυτο;

Το τσουξιμο το εχω κι εγω αλλα το έχω κατα την διάρκεια της ούρησης, αφου νομιζα καποια στιγμη ότι εχω ουρολοίμωξη. Θα ρωτήσω τον γιατρο μου γιατι δεν ξερω εαν ειναι φυσιολογικο. Επίσης εγω γέννησα με καισαρικη.

aQhvp2.png

7 ώρες πρίν, Anneliz είπε:

Καλησπέρα Catherine! Μπορω να ρωτήσω ποιό θήλαστρο χρησιμοποιεις;; κι εγω με θήλαστρο βγαζω το γάλα και του το δινω, κι επειδη τα έπαιξε το πρωτο medela που πήρα, πήρα έπειτα ενα lansinoh το οποίο στην αρχη θεωρούσα πως μου μείωσε την παραγωγή, αλλα εκανα λάθος, έφταιγε το οτι δεν εβγαζα συχνά γαλα.. 

Καλημερα κορίτσι μου! Εγω εχω το cangaroo elegance.. ΠΟλυ καλό ..εχει βαθμιδες απο 1-10 ..κ εχει κ μασαζ πριν ξεκινήσεις κ Άδου τελειώσεις! 

10 ώρες πρίν, kathyv25 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!  και γω με καισαρικη γέννησα, 1 μηνα πριν, έχω ακόμα λίγο αιματακι σαν καθάρισμα περιόδου τη μία και πιο κόκκινο την άλλη. Εσεις έχετε εμφανή ράμματα εξωτερικά?  Εγω δεν έχω. Για την καισαρικη λέω 

Κι εγω με καισαρική... Πλεον μπορω να πω δεν εχω αίμα πολυ... Εχω κάτι καφέ κ διάφανα υγρα.. Εχω κ σαν αίμα που κ που αλλα ειναι λιγο.. Σκεψου φοράω σερβιέτες νυκτός κ δεν γεμίζουν καν... Ποτέ πιστεύω είμαι στα τελειώματα.. Ειμαι 20 ημερών.. 

7 ώρες πρίν, Anneliz είπε:

Το τσουξιμο το εχω κι εγω αλλα το έχω κατα την διάρκεια της ούρησης, αφου νομιζα καποια στιγμη ότι εχω ουρολοίμωξη. Θα ρωτήσω τον γιατρο μου γιατι δεν ξερω εαν ειναι φυσιολογικο. Επίσης εγω γέννησα με καισαρικη.

Εγω το εχω καποιες φορες μεσα στην ημερα μπορει να ειναι και απο την σερβιετα τοσες μερες δεν περνει αερα!!

1 hour ago, Cath3rine είπε:

Καλημερα κορίτσι μου! Εγω εχω το cangaroo elegance.. ΠΟλυ καλό ..εχει βαθμιδες απο 1-10 ..κ εχει κ μασαζ πριν ξεκινήσεις κ Άδου τελειώσεις! 

Κι εγω με καισαρική... Πλεον μπορω να πω δεν εχω αίμα πολυ... Εχω κάτι καφέ κ διάφανα υγρα.. Εχω κ σαν αίμα που κ που αλλα ειναι λιγο.. Σκεψου φοράω σερβιέτες νυκτός κ δεν γεμίζουν καν... Ποτέ πιστεύω είμαι στα τελειώματα.. Ειμαι 20 ημερών.. 

Εγω φοραω σερβιετακια τα πολυ μικρα να φανταστεις! 

Καλημερα κοριτσακια!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 16 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω το εχω καποιες φορες μεσα στην ημερα μπορει να ειναι και απο την σερβιετα τοσες μερες δεν περνει αερα!!

Εγω φοραω σερβιετακια τα πολυ μικρα να φανταστεις! 

Καλημερα κοριτσακια!

Εισαι σε καλύτερη κατάσταση.. Εγω μια φορα το επιχειρησα το σερβιετακι αλλα γρηγορα γύρισα στης νύχτας! Χαχαχα 

Ερώτηση. ..βαζεις την μικρη στο ριλάξ:;;

Καλημερα κοριτσι!!! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Cath3rine είπε:

Εισαι σε καλύτερη κατάσταση.. Εγω μια φορα το επιχειρησα το σερβιετακι αλλα γρηγορα γύρισα στης νύχτας! Χαχαχα 

Ερώτηση. ..βαζεις την μικρη στο ριλάξ:;;

Καλημερα κοριτσι!!! 

Την βαζω αλλα μην φανταστεις οτι καθεται 5λεπτα το πολυ μετα ξεκιναμε την γκρινια! Ναι δεν εχω σχεδον καθολου......

Τα ραμματα ομως ακομα καλα κρατουν ανυπομονω να φυγουν!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

11 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Που είσαι κορίτσι τι κάνεις είδες σας χιόνισε στην Αθήνα δεν έχεις παράπονο; δεν έχει γίνει κάτι κακό έτσι είναι θα πέρασουν τα ράμματα και δεν θα φαίνετε τίποτα. Με την ακράτεια τι σου είπε ο γιατρός ή δεν έχεις πάει ακόμα; το μπουμπούκι σου τι κάνει; 

Ναι ναι ειδαμε κ μεις για λιγο χιονακι!!

Δεν εχω παει ακομα γιατρο. Οταν παω θα του πω για την ακρατεια, μεχρι τοτε προσπαθω να κανω κατι ασκησεις, αλλα δεν εχω δει βελτιωση στο θεμα. Το μπουμπουκι καλα ειναι, πηγαμε παιδιατρο, εχει βγαλει νινιδα και ξεφλουδιζει και παντου, εχει απιστευτη ξηροδερμια. Μας ειπε να κανουμε κ υπερηχο ισχιων. Εσυ πως εισαι???

Καλημερα τσουπρες μου!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

Δεν εχω παει ακομα γιατρο. Οταν παω θα του πω για την ακρατεια, μεχρι τοτε προσπαθω να κανω κατι ασκησεις, αλλα δεν εχω δει βελτιωση στο θεμα. Το μπουμπουκι καλα ειναι, πηγαμε παιδιατρο, εχει βγαλει νινιδα και ξεφλουδιζει και παντου, εχει απιστευτη ξηροδερμια. Μας ειπε να κανουμε κ υπερηχο ισχιων. Εσυ πως εισαι???

Καλημερα τσουπρες μου!

Καλημέρα κορίτσι μου ωχ της σας έδωσε και του βάζεις; και εμείς κάναμε υπέρυχο δεν είναι τίποτα σας σύστησε κάποιον ή σας έστειλε στο παίδων; εγω σημερα κουτουλαω κάθε μία ώρα έκλεγε βγάζουμε και δεύτερο δοντακι και πονάει μάλλον. Ε χω ένα σορρω δουλειές και δεν βλέπω μπροστά μου. 

5mtvp3.png

πρίν από 59 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα τσουπρες μου!

Καλημερα φιλεναδα.. !!

Υπέρηχο ισχιων;; σας είπε ο παιδίατρος να κάνετε ;;

21 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Γειά σου Βαλεντινα από γκρίνια χαμως άστα όλη το ίδιο. το έχεις φτιάξει αλλά δεν μπορείς να το ανεβάσεις; 

Το ανεβασα κοπελα μου ειχα καμια ωρα πεδευομουν αλλα το εκανα.....εσενα βγαζει δοντακια γιαυτο ή ειναι απλα γκρινιαρουλικο;;;

Τωρα μ ηρθε η ειδοποιηση κοπελα μου σορρυ π δεν σ απαντησα νωριτερα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημερα φιλεναδα.. !!

Υπέρηχο ισχιων;; σας είπε ο παιδίατρος να κάνετε ;;

Ναι, μου ειπε οτι ειναι απαραιτητο να γινει αμεσα. Και γω δεν το ηξερα. Κ τωρα παει ο αντρας μου να ασφαλισει τον μικρο γιατι το χε αμελησει να μας το γραψει ο παιδιατρος να παμε να το κανουμε. Σας ειπε κ σας κατι τετοιο? 

1 hour ago, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ωχ της σας έδωσε και του βάζεις; και εμείς κάναμε υπέρυχο δεν είναι τίποτα σας σύστησε κάποιον ή σας έστειλε στο παίδων; εγω σημερα κουτουλαω κάθε μία ώρα έκλεγε βγάζουμε και δεύτερο δοντακι και πονάει μάλλον. Ε χω ένα σορρω δουλειές και δεν βλέπω μπροστά μου. 

Δεν μας συστησε καποιον, ειπε μπορουμε να το κανουμε ακομα και σε μια βιοϊατρικη, ή ενα διαγνωστικο οποιοδηποτε. 

Ωχ μωρε τη ζουζουνα μου, ψυχακι μου, ποναει... Αμα κλαινε σπαρακτικα σφιγγει η καρδια μου. Εμενα μου λενε ασε τον μικρο να κλαιει, μην τον παιρνεις αμεσως, αλλα ρε συ δεν μπορω. Αμα τον ακουω να κλαιει σπαρακτικα, θελω να φουνταρω, ποναει η ψυχη μου να τον ακουω, και ολοι λενε οτι θα τον κακομαθω. 

Ναι, το 20 ημερων βρεφος θα το κακομαθω. Τι να πω...δεν ξερω πως να το διαχειριστω γιατι εμενα κλαιει και συνεχεια αν δεν τον εχω αγκαλια η στο στηθος

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ναι, μου ειπε οτι ειναι απαραιτητο να γινει αμεσα. Και γω δεν το ηξερα. Κ τωρα παει ο αντρας μου να ασφαλισει τον μικρο γιατι το χε αμελησει να μας το γραψει ο παιδιατρος να παμε να το κανουμε. Σας ειπε κ σας κατι τετοιο? 

Δεν μας συστησε καποιον, ειπε μπορουμε να το κανουμε ακομα και σε μια βιοϊατρικη, ή ενα διαγνωστικο οποιοδηποτε. 

Ωχ μωρε τη ζουζουνα μου, ψυχακι μου, ποναει... Αμα κλαινε σπαρακτικα σφιγγει η καρδια μου. Εμενα μου λενε ασε τον μικρο να κλαιει, μην τον παιρνεις αμεσως, αλλα ρε συ δεν μπορω. Αμα τον ακουω να κλαιει σπαρακτικα, θελω να φουνταρω, ποναει η ψυχη μου να τον ακουω, και ολοι λενε οτι θα τον κακομαθω. 

Ναι, το 20 ημερων βρεφος θα το κακομαθω. Τι να πω...δεν ξερω πως να το διαχειριστω γιατι εμενα κλαιει και συνεχεια αν δεν τον εχω αγκαλια η στο στηθος

Η παιδίατρος που ηρθε σπίτι δεν μας είπε τπτ.. Να μην την θυμηθώ.. Τζαμπα την εφερα.. Τέσπα.. Οποτε τωρα σε αυτη. Που θα πάω στον σαραντισμο ποντάρω.. Είναι κ πιο νεα... Κ πιο γλυκιά φαίνεται... Οποτε ουτε για τα ισχια μας είπε.. Ομως μ ειπαν στο νοσοκομείο δλδ το γράφει κ μεσα στο βιβλιάριο του παιδιού να κανω σε ενα μηνα μέσα τον ελεγχο ακοης.. Εσεις το κάνατε;; δεν ξέρω.. Απ οτι κατάλαβα ο καθένας λεει διαφορετικά....

Εσυ εχεις βγει καθόλου απο το σπίτι μέχρι τώρα;; 

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ας τους να λένε κοπέλα μου κάνε εσύ αυτό που νομίζεις καλύτερα για το παιδάκι σου. Εμένα άμα με πρήζουν τους λέω δικό μου παιδί είναι όπως νομιζω  εγώ θα το μεγαλωσω. Και όντως τα βρέφη δεν κακομαθαινουν, απλά θέλουν την φροντίδα και τη ζεστασιά μας τα γλυκουλια! 

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

Η παιδίατρος που ηρθε σπίτι δεν μας είπε τπτ.. Να μην την θυμηθώ.. Τζαμπα την εφερα.. Τέσπα.. Οποτε τωρα σε αυτη. Που θα πάω στον σαραντισμο ποντάρω.. Είναι κ πιο νεα... Κ πιο γλυκιά φαίνεται... Οποτε ουτε για τα ισχια μας είπε.. Ομως μ ειπαν στο νοσοκομείο δλδ το γράφει κ μεσα στο βιβλιάριο του παιδιού να κανω σε ενα μηνα μέσα τον ελεγχο ακοης.. Εσεις το κάνατε;; δεν ξέρω.. Απ οτι κατάλαβα ο καθένας λεει διαφορετικά....

Εσυ εχεις βγει καθόλου απο το σπίτι μέχρι τώρα;; 

Καλημέρα συνονοματη! Υπέρηχο ισχιων δεν ζητάνε σε όλα τα μωράκια. Σας το λέω γιατί δουλεύω σε ιατρείο που κάνουμε υπερηχους. Αλλά όντως ο κάθε γιατρος είναι διαφορετικός. Και εγώ εκείνη που πήρα είναι σχετικά νέα 45αρα πιστεύω, μου τη σύστησε μια φίλη μου. Αλλά πολύ αναλυτική,  μας εξήγησε τα πάντα! Δεν πάθατε πλάκα με το πως τα πιάνουν?  Απίστευτοι! Σήμερα θα ρθει η παιδίατρος πάλι να μας δει,  κλείσαμε μήνα! 

U9Tvp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kathyv25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ας τους να λένε κοπέλα μου κάνε εσύ αυτό που νομίζεις καλύτερα για το παιδάκι σου. Εμένα άμα με πρήζουν τους λέω δικό μου παιδί είναι όπως νομιζω  εγώ θα το μεγαλωσω. Και όντως τα βρέφη δεν κακομαθαινουν, απλά θέλουν την φροντίδα και τη ζεστασιά μας τα γλυκουλια! 

Οτι το κακομαθαινεις σου λένε;;; και πολυ καλα τους απαντάς.. Μην σου παίρνουν τον αερα.. Κ εμένα αν με πουν κανα πετυχημένο για υο παιδί μου απαντάω κάπως έτσι χαχααχαααχ εμενα μεχρι στιγμής κανένας δεν ανέφερε.. Ολοι θελουν να τον παίρνουν αγκαλιά.. Να του μιλανε.. Να τον φροντίζουν... 

πρίν από 18 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Το ανεβασα κοπελα μου ειχα καμια ωρα πεδευομουν αλλα το εκανα.....εσενα βγαζει δοντακια γιαυτο ή ειναι απλα γκρινιαρουλικο;;;

Τωρα μ ηρθε η ειδοποιηση κοπελα μου σορρυ π δεν σ απαντησα νωριτερα!

Καλημέρα κορίτσι μου έγραφε ότι έπρεπε να το εγκρίνουν πρώτα το μήνυμα γιαυτό και ήρθε τώρα. Είναι λίγο γκρινιάρα αλλά βγάζουμε δοντακια τώρα μας βγενει το δευτερο και πονάει  πολύ. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...