Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Εγω πάντως τον καταλαβαίνω ειτε επειδη ανοίγει τα χειλάκια του.. Ειτε επειδή πιάνω το χεράκι του το σηκώνω και δεν έχει καμια αντίδραση! Εχει παραδωθει! 

Περιμενω να με πεις!!! Αλλιως δοκιμασε να την βάλεις στην καλαθουνα να την κουνήσεις λιγο κ βαλε κ μουσικούλα !

Λοιπον προς το παρον κοιμαται......αν κουνησω την καλαθουνα δεν κοιμαται κ με τα τραγουδια πιανει αλλα οταν τα κλεινω το καταλαβαινει κ ξυπναει! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Λοιπον προς το παρον κοιμαται......αν κουνησω την καλαθουνα δεν κοιμαται κ με τα τραγουδια πιανει αλλα οταν τα κλεινω το καταλαβαινει κ ξυπναει! 

Μην τα κλείνεις κι εσυ χαχαχ θα μαθετε να κοιμάστε όλοι με αυτες τις μελωδίες.. Εμένα αυτό, που εχω κάποια στιγμή σταματαει κ οποτε ξυπνάω το πατάω κ ξεκινάει.. Πιστεύω οτι κάνει δουλίτσα κ αυτο ! Κοιμόμαστε κ εμείς υπό την υπόκρουση !!! 

Εσυ πως είσαι κορίτσι μου:;;;

1 ώρα πρίν, Cath3rine είπε:

Μην τα κλείνεις κι εσυ χαχαχ θα μαθετε να κοιμάστε όλοι με αυτες τις μελωδίες.. Εμένα αυτό, που εχω κάποια στιγμή σταματαει κ οποτε ξυπνάω το πατάω κ ξεκινάει.. Πιστεύω οτι κάνει δουλίτσα κ αυτο ! Κοιμόμαστε κ εμείς υπό την υπόκρουση !!! 

Εσυ πως είσαι κορίτσι μου:;;;

Τελικα ξυπνησε στο μισωρο π κοιμηθηκε μονη της και αλλο ενα μισαωρο πανω μου μια χαρα χορτασε υπνο χαχαχα.....

Εγω επειδη ακουγα χιπ χοπ στην εγκυμοσυνη οπως εκανα δουλειες μονο αυτα θελει και οχι τις απαλες μελωδιες οποτε καταλαβαινεις τι γινεται μεσα στο σπιτι!

Εγω καλα καθε μερα κ καλυτερα τα ραμματα ακομα δεν εφυγαν κ οταν καθομαι ωρα ορθια νιωθω σαν βαρος και οτι θελω αμεσως να κατσω! 

Εσυ πως πας αναρρωνεις;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 48 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Τελικα ξυπνησε στο μισωρο π κοιμηθηκε μονη της και αλλο ενα μισαωρο πανω μου μια χαρα χορτασε υπνο χαχαχα.....

Εγω επειδη ακουγα χιπ χοπ στην εγκυμοσυνη οπως εκανα δουλειες μονο αυτα θελει και οχι τις απαλες μελωδιες οποτε καταλαβαινεις τι γινεται μεσα στο σπιτι!

Εγω καλα καθε μερα κ καλυτερα τα ραμματα ακομα δεν εφυγαν κ οταν καθομαι ωρα ορθια νιωθω σαν βαρος και οτι θελω αμεσως να κατσω! 

Εσυ πως πας αναρρωνεις;;;

Η δικια σου θα ναι κ χορευταρου..!!! Εσεις Πάρτυ καθε μερα χαχαχαχαα 

Εγω καλα αναρρωνω .με βοηθάει παρα πολυ ο άντρας μου.. Μονο προχτές Εκανα σκούπισμα κ ξεσκόνισμα κ τράβηξαν τα ράμματα εσωτερικά  .πονάει πλάτη κ μέση  .συμπέρασμα.. αργήσω να ξανά σκουπίσω χαχαχαχα 

3 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αυτο κανω μολις τωρα γιατι δεν γινεται ολο αγγαλια...εχει βαρυνει κ μ πεφτουν τα χερια!!! Θα σ πω αν επιασε προς το παρον ειναι αγγαλια μ μιση ωρα....

Ωρα για δοκιμη!

Χαχαχα ελπιζω να επιασε η δοκιμη κ να κοιμηθηκε!πω ρε κοριτσια ολες τα ιδια περναμε τι πραμα ειναι αυτο εμενα αυτο που με πεθαινει ειναι το βραδινο τωρα ας πουμε κοιμαται σαν Παναγιτσα κ ευκολα χωρις κλαμα,μηπως φοβαται το σκοταδι δε ξερω....πιπιλα εσυ εχεις δωσει ??εγω στο τσακ ειμαι....

7We5p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Cath3rine είπε:

Η δικια σου θα ναι κ χορευταρου..!!! Εσεις Πάρτυ καθε μερα χαχαχαχαα 

Εγω καλα αναρρωνω .με βοηθάει παρα πολυ ο άντρας μου.. Μονο προχτές Εκανα σκούπισμα κ ξεσκόνισμα κ τράβηξαν τα ράμματα εσωτερικά  .πονάει πλάτη κ μέση  .συμπέρασμα.. αργήσω να ξανά σκουπίσω χαχαχαχα 

Χαχαχαχχα ευτυχως βοηθαει κ ο δικος μ αντρας πολυ.....την κυριακη θα παμε στον γαμο τπυ διδυμου αδερφου τ και σημερα ηθελα να κανω τα νυχια μ ημιμονιμο σπιτι εννοειται που θελει καποια ωρα κ κρατησε την μικρη π εκλαιγε επι 2ωρες.....παραπονο δεν εχω χαχαχ....τα ραμματα κ εμενα με τραβανε ασε π επαθα και αιμοροιδες π δεν εβγαλα σε ολη την εγκυμοσυνη βαζω απο την κρεμουλα της μικρης π ειναι για συγκαματα χαχαχ!!!

πρίν από 1 λεπτό , Dimitra K είπε:

Χαχαχα ελπιζω να επιασε η δοκιμη κ να κοιμηθηκε!πω ρε κοριτσια ολες τα ιδια περναμε τι πραμα ειναι αυτο εμενα αυτο που με πεθαινει ειναι το βραδινο τωρα ας πουμε κοιμαται σαν Παναγιτσα κ ευκολα χωρις κλαμα,μηπως φοβαται το σκοταδι δε ξερω....πιπιλα εσυ εχεις δωσει ??εγω στο τσακ ειμαι....

Οχι δεν επιασε δυστηχως παλι πανω μ κατεληξε το βραδυ κοιμαται καλυτερα εμενα μαλλον καταλαβαινει οτι κοιμομαστε ολοι και εχει λαβει το μηνυμα του υπνου.... φυσικα και εχω δωσει αυτο το θαυνατουργο πραγμα π λεγεται πιπιλα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

11 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

@Dimitra K τα ιδια κανω κ εγω.. Εγω θελω οπωσδήποτε να ρευτεί.. ΑΣΕ που αν δεν ρευτει τον βαζω στο πλάϊ αλλα κ ο, ίδιος δεν κοιμάται καλα... Καλα αυτο με το αυτί το χω παρατήρησει.. Μ εχει σπάσει τα νευρα.. Μια το βλέπω πεταχτό.. Μια νορμαλ.. Τι να κανω δν ξερω;;; προσπαθώ να του το ίσιωσω χαχαχαχαα 

@nanoula90 κι εμένα σηκώνει το κεφάλι και κανει τετοια.. Αλλα καποιοι με είπαν ανάσκελα μονο.. Αλλο να το βάζω κ πλάϊ.. Οποτε τα συνδυάζω... Αλλα συνεχεια γυρνάει το κεφάλι του στ αριστερά.. Ετσι κοιμάται! Νομιζω πρέπει να τον βαζω κ απο την άλλη να κοιμάται.. 

Καθε φορα που τον βαζεις πλαι να χωνεις τη παλαμη σου απο κατω να ισιωνει το αυτι γιατι 3 ωρες να μεινει πατικομενο χμ χμχμ ασε εγω εχω πεταχτα αυτια κ περιμενα πως κ πως να δω αν τα χει παρει το παιδι κ ευτυχως βγηκε το γλυκο μ με κολλητα αυτακια κ γι αυτο τα προσεχω τοσο!!χαχαχαχαχα

Αχ κοριτσια μια απορια εγω γεννησα φυσιολογικα ειμαι 24 μερα κ εχω ακομη αιμα κατακοκκινο οχι ποσοτητα αλλα ολη μερα απο λιγο κ καποια χοντρα κομματια σαν πηγμενο αιμα ,εσεις εχετε ακομη ?κ μ εκαναν κ 6 αντιπικτικες στο μαιευτηριο

7We5p3.png

πρίν από 10 λεπτά , Dimitra K είπε:

Καθε φορα που τον βαζεις πλαι να χωνεις τη παλαμη σου απο κατω να ισιωνει το αυτι γιατι 3 ωρες να μεινει πατικομενο χμ χμχμ ασε εγω εχω πεταχτα αυτια κ περιμενα πως κ πως να δω αν τα χει παρει το παιδι κ ευτυχως βγηκε το γλυκο μ με κολλητα αυτακια κ γι αυτο τα προσεχω τοσο!!χαχαχαχαχα

Αχ κοριτσια μια απορια εγω γεννησα φυσιολογικα ειμαι 24 μερα κ εχω ακομη αιμα κατακοκκινο οχι ποσοτητα αλλα ολη μερα απο λιγο κ καποια χοντρα κομματια σαν πηγμενο αιμα ,εσεις εχετε ακομη ?κ μ εκαναν κ 6 αντιπικτικες στο μαιευτηριο

Οχι εγω εχω κατι καφετια σαν τελειωματα περιοδου ενα πραγμα κοκκινο καθολου ειμαι 21 ημερα! 

Αλλα εχω σαν τσουξιμο δεν ξερω πως να το περιγραψω και ολη μερα πλενομαι τοπικα με νερο και υγρο  για την ευαισθητη περιοχη το εχετε και εσεις αυτο;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 25 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Χαχαχαχχα ευτυχως βοηθαει κ ο δικος μ αντρας πολυ.....την κυριακη θα παμε στον γαμο τπυ διδυμου αδερφου τ και σημερα ηθελα να κανω τα νυχια μ ημιμονιμο σπιτι εννοειται που θελει καποια ωρα κ κρατησε την μικρη π εκλαιγε επι 2ωρες.....παραπονο δεν εχω χαχαχ....τα ραμματα κ εμενα με τραβανε ασε π επαθα και αιμοροιδες π δεν εβγαλα σε ολη την εγκυμοσυνη βαζω απο την κρεμουλα της μικρης π ειναι για συγκαματα χαχαχ!!!

Οχι δεν επιασε δυστηχως παλι πανω μ κατεληξε το βραδυ κοιμαται καλυτερα εμενα μαλλον καταλαβαινει οτι κοιμομαστε ολοι και εχει λαβει το μηνυμα του υπνου.... φυσικα και εχω δωσει αυτο το θαυνατουργο πραγμα π λεγεται πιπιλα!

Οι Αιμοροιδες σε πονάνε;; κ με την κρέμα δλδ περνάει;;  εγω νομιζω δεν εχω βγάλει.. Η δεν το χω καταλάβει.. Μπορεί όντως να καταλαβαίνει οτι κοιμάστε κ δεν την παίρνει για ξενύχτι χιχιχιχι να πω το ημαρτον μο κ εγω σημερα που γκρίνιαζε όταν το. Αλλαζα κ πεινουσε κ κόντευε να φάει τα χερια του του δωσα πιπίλα κ σταμάτησε... Για έκτακτη αναγκη νομιζω μια χαρά είναι !

πρίν από 23 λεπτά , Dimitra K είπε:

Αχ ε αυτο το αυτι τι θα κανω..;;  οπως κ να τον βάλω παλι σ εκείνη την μεριά κοιμαται.. Κ μαλλον το πατικωνει κι ολο το ισιωνω εγω. Αυτη τη δουλειά κάνουμε όλη μερα!  Χαχαχά @

Εγω με καισαρική κ εχω σαν καφέ κ αλλες φορές διάφανα υγρά.. Μπορεί να τελειώνει κιόλας! Στο νοσοκομείο μ κάναν 3 αντιπικτικες κ μ δώσαν κ άλλες 10 για το σπίτι... 

πρίν από 7 λεπτά , Cath3rine είπε:

Οι Αιμοροιδες σε πονάνε;; κ με την κρέμα δλδ περνάει;;  εγω νομιζω δεν εχω βγάλει.. Η δεν το χω καταλάβει.. Μπορεί όντως να καταλαβαίνει οτι κοιμάστε κ δεν την παίρνει για ξενύχτι χιχιχιχι να πω το ημαρτον μο κ εγω σημερα που γκρίνιαζε όταν το. Αλλαζα κ πεινουσε κ κόντευε να φάει τα χερια του του δωσα πιπίλα κ σταμάτησε... Για έκτακτη αναγκη νομιζω μια χαρά είναι !

Αχ ε αυτο το αυτι τι θα κανω..;;  οπως κ να τον βάλω παλι σ εκείνη την μεριά κοιμαται.. Κ μαλλον το πατικωνει κι ολο το ισιωνω εγω. Αυτη τη δουλειά κάνουμε όλη μερα!  Χαχαχά @

Εγω με καισαρική κ εχω σαν καφέ κ αλλες φορές διάφανα υγρά.. Μπορεί να τελειώνει κιόλας! Στο νοσοκομείο μ κάναν 3 αντιπικτικες κ μ δώσαν κ άλλες 10 για το σπίτι... 

Με πονανε ναι πιο πολλη απο τα ραμματα οταν με τραβανε τσουζει κιολας καθομαι με δυσκολια να φανταστεις ε με ανακουφιζει η κρεμα!

Γιατι σας εδωσαν αντιπηκτικες; εμενα γιατι οχι;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα μου εκαναν αντιπηκτικες και έκανα και άλλες 10 μόνη μου στο σπίτι... Εγώ ρε κορίτσια σήμερα 40ντισα και έχω ακόμα αίμα, σαν 3η 4η μέρα περιόδου.... Μίλησα με τη γυναικολόγο μου για να κανονίσω ραντεβου και της είπα ότι έχω ακόμα αίμα και μου είπε δεν πειράζει... Επίσης τα ράμματα από την καισαρική δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα... Τι θα γινει ποσο καιρο θα πάρει, κουράστηκα!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!  και γω με καισαρικη γέννησα, 1 μηνα πριν, έχω ακόμα λίγο αιματακι σαν καθάρισμα περιόδου τη μία και πιο κόκκινο την άλλη. Εσεις έχετε εμφανή ράμματα εξωτερικά?  Εγω δεν έχω. Για την καισαρικη λέω 

U9Tvp2.png

πρίν από 54 λεπτά , kathyv25 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!  και γω με καισαρικη γέννησα, 1 μηνα πριν, έχω ακόμα λίγο αιματακι σαν καθάρισμα περιόδου τη μία και πιο κόκκινο την άλλη. Εσεις έχετε εμφανή ράμματα εξωτερικά?  Εγω δεν έχω. Για την καισαρικη λέω 

Εγω εχω ναι, κάτι μοβ-μπλε..... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Κοριτσια μου τι κανετε?

Και γω εχω αιμα αρκετο. Φοραω σερβιετες αυτες τις νυκτος γιατι ειναι αρκετη η ροη!

Και εχω πολλα ραμματα ακομα, το ενα μαλιστα ειναι λοξο, και λιγο πως να το πω, σαν να χει πιαστει δερμα εκει και εχω ενα εξογκωμα! Δεν ξερω τι να πω, ευχομαι οταν 40σω να ειναι καλυτερα τα πραγματα και να μην εχει γινει κατι κακο εκει κατω. Ηδη ταλαιπωρουμαι με την ακρατεια!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?

Και γω εχω αιμα αρκετο. Φοραω σερβιετες αυτες τις νυκτος γιατι ειναι αρκετη η ροη!

Και εχω πολλα ραμματα ακομα, το ενα μαλιστα ειναι λοξο, και λιγο πως να το πω, σαν να χει πιαστει δερμα εκει και εχω ενα εξογκωμα! Δεν ξερω τι να πω, ευχομαι οταν 40σω να ειναι καλυτερα τα πραγματα και να μην εχει γινει κατι κακο εκει κατω. Ηδη ταλαιπωρουμαι με την ακρατεια!

Που είσαι κορίτσι τι κάνεις είδες σας χιόνισε στην Αθήνα δεν έχεις παράπονο; δεν έχει γίνει κάτι κακό έτσι είναι θα πέρασουν τα ράμματα και δεν θα φαίνετε τίποτα. Με την ακράτεια τι σου είπε ο γιατρός ή δεν έχεις πάει ακόμα; το μπουμπούκι σου τι κάνει; 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...