Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Expand  

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

On 7/1/2019 at 11:17 ΠΜ, kathyv25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? 

Εμείς είμαστε λίγο ανησυχοι τις 3 τελευταίες μέρες. Ενώ είχε φτιάξει μια κάποια ρουτίνα ας πούμε το γλυκουλι μου, τώρα θέλει όλη την ώρα να είναι πάνω στο στήθος και να θηλάζει συνέχεια! Με το που τον βάζω για ύπνο στο κρεββατάκι του, ενώ πάνω μου κοιμόταν του καλού καιρού, μέσα σε 5 λεπτά ξυπνάει. .. και φτου και από την αρχή! Ευτυχώς που έχω τον άντρα μου εδώ και με βοηθάει, 11 του μηνός πάει για δουλειά. Διάβασα ότι κάνουνε αναπτυξιακά άλματα που δικαιολογουν αυτή τη συμπεριφορά. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο βέβαια την Πέμπτη που θα ρθει. Είχε καμία σας παρόμοια εμπειρία? 

Expand  

Καλημερα κοριτσια και εμενα ετσι κανει τι γινεται εχουμε τωρα 2μερες τρωει κοιμαται στην αγγαλια μου κ οταν την βαλω στην καλαθουνα ξυπναει και καθεται με κοιταει μετα απο 1μιση ωρα π καθεται βαριεται φαινεται κ αρχιζει κλαιει απο εκει π κπιμοταν ξυπνουσε και ξανακοιμοταν τωρα κοιμαται μονο απογευμα κ μισο βραδυ....ειναι φυσιολογικο κοντευω να λαλησω....νομιζω κατι την ενοχλει αλλα αν το εχετε κ αλλες μαλλον ετσι πρεπει να κανουν?

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

On 7/1/2019 at 11:45 ΠΜ, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσια και εμενα ετσι κανει τι γινεται εχουμε τωρα 2μερες τρωει κοιμαται στην αγγαλια μου κ οταν την βαλω στην καλαθουνα ξυπναει και καθεται με κοιταει μετα απο 1μιση ωρα π καθεται βαριεται φαινεται κ αρχιζει κλαιει απο εκει π κπιμοταν ξυπνουσε και ξανακοιμοταν τωρα κοιμαται μονο απογευμα κ μισο βραδυ....ειναι φυσιολογικο κοντευω να λαλησω....νομιζω κατι την ενοχλει αλλα αν το εχετε κ αλλες μαλλον ετσι πρεπει να κανουν?

Expand  

Νομιζω όλες τα ιδια τελικα τραβάμε.. Εγω σκεφτόμουν οτι ισως νιώθει οτι δν είμαι διπλα σ κρεβάτι κ δεν κοιμάται γι αυτο.. Γτ οταν τον εχω μαζι μ στο σαλόνι κοιμάται... Κάθεται κοιτάει.. επεξεργάζεται... Εμενα κλαίει μονο για το φαγητό αν δεν προλάβω να το εχω στην ώρα του χαχαχαχαχα κ καμια φορα επειδή ιδρώνει στον ύπνο του.. Μαλλον τον ντυνω πολύ;;;  δεν ξέρω.. Εσάς ιδρώνουν; 

On 7/1/2019 at 11:37 ΠΜ, Cath3rine είπε:

@loyloy & @kathyv25 κορίτσια εμένα χτες ήταν λιγο ανήσυχος.... Εκατσε μαζί μας το βράδυ που βλέπαμε σειρές  .δεν γκρίνιαζε όμως απλα ηταν ξύπνιος...τον πηγαίναμε μεσα να κοιμηθει κ μετα απο κανα μισάωρο ξυπνούσε.. Αυτο εγινε 3-4 φορές.. Λετε να ναι αλμα;;; 

Expand  

Ειχα διαβαει οτι απο 8 εβδομαδων ξεκινανε.

On 7/1/2019 at 11:58 ΠΜ, Cath3rine είπε:

Νομιζω όλες τα ιδια τελικα τραβάμε.. Εγω σκεφτόμουν οτι ισως νιώθει οτι δν είμαι διπλα σ κρεβάτι κ δεν κοιμάται γι αυτο.. Γτ οταν τον εχω μαζι μ στο σαλόνι κοιμάται... Κάθεται κοιτάει.. επεξεργάζεται... Εμενα κλαίει μονο για το φαγητό αν δεν προλάβω να το εχω στην ώρα του χαχαχαχαχα κ καμια φορα επειδή ιδρώνει στον ύπνο του.. Μαλλον τον ντυνω πολύ;;;  δεν ξέρω.. Εσάς ιδρώνουν; 

Expand  

Ναι υδρωνει και εμενα πολυ να το ντυνεις πιο ελαφρυα για να μην σου κρυωσει εξαλλου ενα ρουχαλακι παραπαπανω απο εμας θελουν κ την πανουλα!.....εμενα εχω την υπονεια οτι εμαθε αγγαλια να δω πως θα ξεμαθει..

G0IYp3.png0Ivbp2.png

On 7/1/2019 at 12:11 ΜΜ, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι υδρωνει και εμενα πολυ να το ντυνεις πιο ελαφρυα για να μην σου κρυωσει εξαλλου ενα ρουχαλακι παραπαπανω απο εμας θελουν κ την πανουλα!.....εμενα εχω την υπονεια οτι εμαθε αγγαλια να δω πως θα ξεμαθει..

Expand  

Για πες τι της φοράς το βράδυ εσυ::;;καλα αμα το παμε ετσι.. Συμφωνα μ εμενα το παιδί πρεπει να κοιμάται με το φορμάκι του μόνο χαχααχ πραγμα που εκανα χτες γτ παλι ίδρωσε.. Του εβαλα ενα μακρυμανικο εσώρουχο -φορμάκι κωτον σκεπασα με κουβέρτα ελαφριά κ ετσι κοιμήθηκε... Αλλες φορές τον ειχα πιο, χοντρά ντυμένο γτ εξω εχουμε χιόνια.. Κ -2 βαθμούς..κ εγω κρύωνα παρα πολυ(μαλλον λόγω επέμβασης) γτ συνήθως εγω σκάω! 

Διαφημίσεις

Εμενα ρε κοριτσια ειναι μονιμως ετσι. Οποτε δεν παρατηρω κατι διαφορετικο. Απο την πρωτη μερα στο μαιευτηριο μεχρι κ σημερα θελει ολη μερα να ναι στο στηθος. Κοιμομαστε κανα 2ωρο αντε 3ωρο στο τσακιρ κεφι τα βραδυα και την ημερα καμια ωρα στην αγκαλια μου. Γενικα δεν με αποχωριζεται με τπτ. Κλαιει σπαρακτικα αν τον αφησω. Αφου λεω να παρω μαρσιπο γιατι δεν μ αφηνει να κανω τπτ. Ολη μερα πανω μου τον εχω!! 

Για αλματα ξερω οτι εχουν στις 3 εβδομαδες και μετα στις 6! Οποτε παιζει να ειναι και αυτο σε σας. Εμενα ειναι μονιμως σε αλμα το παιδι χαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

On 7/1/2019 at 1:20 ΜΜ, nanoula90 είπε:

Εμενα ρε κοριτσια ειναι μονιμως ετσι. Οποτε δεν παρατηρω κατι διαφορετικο. Απο την πρωτη μερα στο μαιευτηριο μεχρι κ σημερα θελει ολη μερα να ναι στο στηθος. Κοιμομαστε κανα 2ωρο αντε 3ωρο στο τσακιρ κεφι τα βραδυα και την ημερα καμια ωρα στην αγκαλια μου. Γενικα δεν με αποχωριζεται με τπτ. Κλαιει σπαρακτικα αν τον αφησω. Αφου λεω να παρω μαρσιπο γιατι δεν μ αφηνει να κανω τπτ. Ολη μερα πανω μου τον εχω!! 

Για αλματα ξερω οτι εχουν στις 3 εβδομαδες και μετα στις 6! Οποτε παιζει να ειναι και αυτο σε σας. Εμενα ειναι μονιμως σε αλμα το παιδι χαχαχα

Expand  

Κοριτσι πάρε μάρσιπο θα σε βολέψει πολλή εγώ έτσι της έκανα τις δουλειές όταν ήταν πιο μικρη. Θα τον περνει και ο ύπνος και θα τον αφήνει στη κούνια του μετά. Εμένα να δεις τι μου έχει φτιάξει από εχθές το βράδυ γκρινιάζει συνέχεια δεν κάθετε λεπτό μου θυμησε τους κολικούς μου έχει κάνει ένα κεφάλι καζάνι άστα να πάνε. 

5mtvp3.png

On 7/1/2019 at 1:39 ΜΜ, Alex. Arap είπε:

Κοριτσι πάρε μάρσιπο θα σε βολέψει πολλή εγώ έτσι της έκανα τις δουλειές όταν ήταν πιο μικρη. Θα τον περνει και ο ύπνος και θα τον αφήνει στη κούνια του μετά. Εμένα να δεις τι μου έχει φτιάξει από εχθές το βράδυ γκρινιάζει συνέχεια δεν κάθετε λεπτό μου θυμησε τους κολικούς μου έχει κάνει ένα κεφάλι καζάνι άστα να πάνε. 

Expand  

Αααααχ τι ωραια που περναμε ολες!! Χαχαχα. Βγαζει δοντακι μηπως η ψυχουλα?? Ρε κοριτσι τι μαρσιπο ειχες παρει?? Εχω καταμπερδευτει. Αλλες λενε τυπου sling αλλες τυπου mei tai αν το λεω σωστα, αλλα δεν εχω ιδεα. Εσενα σε ειχε βολεψει κατι συγκεκριμενο??

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Αχ κορίτσια αυτά περνάνε άλματα ανάπτυξης κι εμείς κάνουμε άλματα υπομονης και αντοχης!!!! Εμένα η μικρή γαιδουρεψε αρκετά, κλαιει συνέχεια ότι κι αν δοκιμάσω δεν σταματάει και μόλις την σηκώσουμε σαν από θαύμα περνάνε όλα!!! Αυτό με τον καναπέ το έχουμε κι εμείς, κοιμάται σαν πουλάκι στον καναπέ και αν την πας στο κρεβάτι της κάνει πόση ώρα να κοιμηθεί, και αν κοιμηθεί... Ο μικρός από την άλλη μόνο αν έχει κάποιο προβλημα θα κλαψει (κακα, πείνα, πόνο).... Κάτι ήξερα που ήθελα μόνο αγόρια!!!! 

Χρόνια πολλά σε όσους έχετε καποιον Γιάννη-Γιάννα!!! Εμένα γιορτάζουν ο μεγάλος μου γιος και ο μπαμπάς μου!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

On 7/1/2019 at 1:47 ΜΜ, nanoula90 είπε:

Αααααχ τι ωραια που περναμε ολες!! Χαχαχα. Βγαζει δοντακι μηπως η ψυχουλα?? Ρε κοριτσι τι μαρσιπο ειχες παρει?? Εχω καταμπερδευτει. Αλλες λενε τυπου sling αλλες τυπου mei tai αν το λεω σωστα, αλλα δεν εχω ιδεα. Εσενα σε ειχε βολεψει κατι συγκεκριμενο??

Expand  

Ναι έχει σκάσει αλλά δεν έχει βγει ολο και μαλλον την πονάει. Εγώ έχω της babybjorn εμένα με βόλεψε πολύ μερικές κοπέλες όμως στο φορουμ εδώ μου είχαν γράψει ότι δεν είναι καλώς. Αφού είσαι Αθήνα έχει μαγαζιά που πας και τα δοκιμάζεις για ψαξτω να δεις μην το πάρεις και πάει χαμένο. Εμένα μου είχαν δώσει ένα της κικο αλλά της έφευγε το κεφάλι πίσω αυτό το δικό μου κρατάει πολύ καλά το κεφάλι δοκιμασα και αυτά που θηλάζειςου έσπασαν τα νεύρα ήταν ένα πανί δεν ήξερα πως να το δεσω τκ παράτησα και αυτό. Αν μπορέσω θα σου βάλω φώτο να το δεις αυτό που έχω. 

On 7/1/2019 at 1:55 ΜΜ, Alex. Arap είπε:

Ναι έχει σκάσει αλλά δεν έχει βγει ολο και μαλλον την πονάει. Εγώ έχω της babybjorn εμένα με βόλεψε πολύ μερικές κοπέλες όμως στο φορουμ εδώ μου είχαν γράψει ότι δεν είναι καλώς. Αφού είσαι Αθήνα έχει μαγαζιά που πας και τα δοκιμάζεις για ψαξτω να δεις μην το πάρεις και πάει χαμένο. Εμένα μου είχαν δώσει ένα της κικο αλλά της έφευγε το κεφάλι πίσω αυτό το δικό μου κρατάει πολύ καλά το κεφάλι δοκιμασα και αυτά που θηλάζειςου έσπασαν τα νεύρα ήταν ένα πανί δεν ήξερα πως να το δεσω τκ παράτησα και αυτό. Αν μπορέσω θα σου βάλω φώτο να το δεις αυτό που έχω. 

Expand  

Δεν μπορώ να βάλω φώτο δεν ξέρω. Προσπάθησα τιποτα

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

On 7/1/2019 at 1:55 ΜΜ, Alex. Arap είπε:

Δεν μπορώ να βάλω φώτο δεν ξέρω. Προσπάθησα τιποτα

Expand  

Δεν πειραζει κοριτσι μου. Ευχαριστω πολυ! Ετσι κ αλλιως θελει ψαξιμο. Ξερω οτι μερικοι δεν ειναι καλοι για τα μωρα πχ για τα γονατα, για το κεφαλι οπως λες οποτε πρεπει να τα δω απο κοντα ή να ψαξω να βρω ποιοι ειναι οι καλοι. Αυτο το πανι που λες νομιζω ειναι οι sling και λενε οτι ειναι βολικοι για το σπιτι κλπ. Θα το ψαξω να δω.

On 7/1/2019 at 1:54 ΜΜ, Anastasia_paris είπε:

Αχ κορίτσια αυτά περνάνε άλματα ανάπτυξης κι εμείς κάνουμε άλματα υπομονης και αντοχης!!!! Εμένα η μικρή γαιδουρεψε αρκετά, κλαιει συνέχεια ότι κι αν δοκιμάσω δεν σταματάει και μόλις την σηκώσουμε σαν από θαύμα περνάνε όλα!!! Αυτό με τον καναπέ το έχουμε κι εμείς, κοιμάται σαν πουλάκι στον καναπέ και αν την πας στο κρεβάτι της κάνει πόση ώρα να κοιμηθεί, και αν κοιμηθεί... Ο μικρός από την άλλη μόνο αν έχει κάποιο προβλημα θα κλαψει (κακα, πείνα, πόνο).... Κάτι ήξερα που ήθελα μόνο αγόρια!!!! 

Χρόνια πολλά σε όσους έχετε καποιον Γιάννη-Γιάννα!!! Εμένα γιορτάζουν ο μεγάλος μου γιος και ο μπαμπάς μου!!!! 

Expand  

Να τους χαιρεσαι φιληηηηη!!! Και ολη σου την οικογενεια. 

Μη το λες. Και τα αγορακια γκρινιαρικα ειναι. Οχι ολα απ οτι φαινεται, το δικο μου ειναι παντως!! 

Δεν μπορω ουτε μπανιο να κανω με την ηρεμια μου. Πρεπει να τρεξω σαν τον βεγγο κ να χω τελειωσει στο 5λεπτο για να μην σπαραξει πολυ

0qR2p2.png3Ow1p2.png

On 7/1/2019 at 2:15 ΜΜ, nanoula90 είπε:

Δεν πειραζει κοριτσι μου. Ευχαριστω πολυ! Ετσι κ αλλιως θελει ψαξιμο. Ξερω οτι μερικοι δεν ειναι καλοι για τα μωρα πχ για τα γονατα, για το κεφαλι οπως λες οποτε πρεπει να τα δω απο κοντα ή να ψαξω να βρω ποιοι ειναι οι καλοι. Αυτο το πανι που λες νομιζω ειναι οι sling και λενε οτι ειναι βολικοι για το σπιτι κλπ. Θα το ψαξω να δω.

Μη το λες. Και τα αγορακια γκρινιαρικα ειναι. Οχι ολα απ οτι φαινεται, το δικο μου ειναι παντως!! 

Δεν μπορω ουτε μπανιο να κανω με την ηρεμια μου. Πρεπει να τρεξω σαν τον βεγγο κ να χω τελειωσει στο 5λεπτο για να μην σπαραξει πολυ

Expand  

Σε νιώθω, έτσι ακριβώς. Ήμουν με. Τον Ιωάννη.... Αυτή τη φορά ειμαι λίγο πιο "σκληρή" και αυστηρή με τον εαυτό μου πιο πολύ αλλά είναι θέμα επιβίωσης χαχαχααχααχ, πρακτικά δεν γίνεται να είμαι όλη μέρα αγκαλιά!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

On 7/1/2019 at 2:15 ΜΜ, nanoula90 είπε:

Expand  

Καλύτερα να τους δοκιμάσεις υπάρχουν μαγαζια που τα νοικιάζεις και μπορείς να τα δοκιμάσεις.παντως θα σε βολεψει πάρα πολύ εγώ πήγαινα παντού όταν ειμουνα μόνη μου μέχρι τώρα αλλά δεν πολύ χωράμε τώρα μεγαλόσαμε. Τώρα αν επερνα θα επερνα το μεγάλο που είναι και για πιο μεγάλα αλλά ήταν πιο ακριβό και φοβήθηκα μήπως δεν κάθετε.

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...