Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!! Είμαι αυπνη δεν ξέρω πόσες μέρες, εντάξει ας μην υπερβάλω, μπορεί να κοιμάμαι στις 24 ώρες τις 2! Η μικρή κλαίει και γκρινιάζει όλη μέρα και όλη νύχτα, και ο μικρός ολη ακολουθεί μόνο νύχτα όπου έχουμε ντουέτο φωτιά! Επιπλέον ο μεγάλος όσο πάει ξεμωραινεται περισσότερο και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κάνω πράγματα γι αυτόν και μόνο μπας και ηρεμήσει ποτέ.... Έχω ξεχάσει ότι είμαι εγχειρισμένη, ότι ακόμη δεν έχω καλά καλά σαραντησει, ζητάει αγκαλιά συνέχεια (είναι 20 κιλά) και πάμε συνέχεια βόλτες για να είναι ήρεμος... Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω ηρεμία ούτε μερα ούτε νύχτα.... Ο άνδρας μου στον κόσμο του, πάνε σε μια δουλειά και νομίζουν ότι κουραζονται... Παθαινει κάτι αναλαμπές ποτέ ποτέ και ταΐζει και ρευει, αλλά μέχρι εκεί... Τη νύχτα ούτε λόγος, το ροχαλιτο πάει σύννεφο, ευτυχως κοιμάται αργά οπότε εκεί γύρω στις 1,2 όταν τρώνε, του τα πασάρω να τα ρεψει και αααν δεν κάνουν κακα τα βάζει στο κρεβάτι τους αλλιώς με ξυπνάει να τα αλλάξω... @Dimitra K κράτα γερά κορίτσι μου, σε νιώθω σε όλα όσα αναφέρεις... Εχθές φώναξα ένα "αμάν ρε μπέμπα, αμάν" και έγινε χαμός, λες και την χτύπησα ξέρω γω..... Το κακό με μένα είναι ότι τα τράβηξα και στην πρώτη γέννα αλλά μυαλό δεν έβαλα... 

Παναγια μου!μονο που το διαβασα καταλαβα οτι πρεπει να ησυχασω υπαρχουν κ πολυ πιο δυσκολα!!!ΗΡΩΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ!3 παιδια κ αντρας που ροχαλιζει διπλωμα υπομονης πρεπει να παρεις!χαχαχα γελαω με το αμαν ρε μπεμπα!κ μενα λες κ τη κακοποιησα εκανε αλλα μετα συνεχισε το ροχαλιτο αφου τελειωσε η διαλεξη οτι αυτη ειναι η δουλεια μ τωρα!βεβαια οταν με ειδε να μιλαω με τη γραμμη υποστηρηξης για επιλοχειο καταθληψη επαθε ενα σοκ κ σημερα πηγαμε βολτα κ γενικα βοηθησε λιγο αλλα ξερω οτι για λιγο θα κρατησει γιατι φυσικα δουλευει κ τελειωνουν εκει οι υποχρεωσεις του....

9 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου! Βλεπω ολεςςς περναμε την ιδια κουραση προχθες βραδυ με χθες το απογευμα ηταν μια πολυ δυσκολη μερα για εμας ειχαμε γκρινια δεν κοιμομασταν κ γενικα μια ανησυχια ευτυχως εχω τον αντρα μ που βοηθαει ΠΑΡΑ πολληηη και την κρατησε ενα 3ωρο το πρωι εχθες και πηρα εναν υπνακο....ετοιμαζει γαλα καθε φορα π ξυπναει το μωρο κοιμαται απο την μερια π εχουμε την καλαθουνα για να την βλεπει γιατι το μωρο μας ποτε δεν ρευεται μολις φαει αλλα οταν ειναι ξαπλα κ κοιμαται οποτε αυτα κ μονο με ξεκουραζουν πολυυ! 

Υπομονη κοριτσια μ θα μεγαλωσουν δεν θα μεινουν για παντα μωρα και εγω εχω πει αμαν δεν αντεχω αλλο αλλα οταν κοιμαται επιτελους ειναι ενα αγγελουδι κ την καμαρωνω οση γκρινια και να ειχε πιο πριν! Ασχετο και εγω ειμαι αλουστη με εναν κοτσο στο κεφαλι και φοραω κολαν με το οποιο κοιμαμαι κιολας...χαχαχ....δεν θυμαμαι ποια το ειπε..αλλα σε νιωθω! 

Χαχαχαχα εδω ο "κοτσος κεφτες" που τον λεω εγω κ το "κολαν δερμα"

Εχουμε να ζησουμε μεγααααλες στιγμες!!

• Μου αρέσει 1

7We5p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Dimitra K είπε:

Παναγια μου!μονο που το διαβασα καταλαβα οτι πρεπει να ησυχασω υπαρχουν κ πολυ πιο δυσκολα!!!ΗΡΩΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ!3 παιδια κ αντρας που ροχαλιζει διπλωμα υπομονης πρεπει να παρεις!χαχαχα γελαω με το αμαν ρε μπεμπα!κ μενα λες κ τη κακοποιησα εκανε αλλα μετα συνεχισε το ροχαλιτο αφου τελειωσε η διαλεξη οτι αυτη ειναι η δουλεια μ τωρα!βεβαια οταν με ειδε να μιλαω με τη γραμμη υποστηρηξης για επιλοχειο καταθληψη επαθε ενα σοκ κ σημερα πηγαμε βολτα κ γενικα βοηθησε λιγο αλλα ξερω οτι για λιγο θα κρατησει γιατι φυσικα δουλευει κ τελειωνουν εκει οι υποχρεωσεις του....

Να σκέφτεστε εμενα και να παιρνετε κουράγιο χάχαχαχα πάντα υπάρχουν και χειρότερα!!! Εμένα πάλι πιστεύει ότι επιλόχειος δεν υπάρχει και ότι το χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες για δικαιολογία, νομίζω αυτό τα λέει όλα..! 

• Χαχα 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Ρε κορίτσια πείτε με τρελή αλλά έχει δύο βράδια που ο μπέμπης κοιμάται εύκολα και τον ξυπνάω στις τρεις ώρες να φάει τρώει για καμιά ώρα και ξανακοιμαται εύκολα... Και σημερα γενικά δεν γκρινιαξε πολύ και κοιμάται αρκετά και έχω αγχωθει μην έχει τίποτα... Νομίζω ότι δεν θα ηρεμήσω ποτέ... Συνέχεια με το άγχος θα είμαι...

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 37 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Ρε κορίτσια πείτε με τρελή αλλά έχει δύο βράδια που ο μπέμπης κοιμάται εύκολα και τον ξυπνάω στις τρεις ώρες να φάει τρώει για καμιά ώρα και ξανακοιμαται εύκολα... Και σημερα γενικά δεν γκρινιαξε πολύ και κοιμάται αρκετά και έχω αγχωθει μην έχει τίποτα... Νομίζω ότι δεν θα ηρεμήσω ποτέ... Συνέχεια με το άγχος θα είμαι...

Εγω θα σου πω απλά απόλαυσε το όσο κρατήσει!!!!! 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

1 ώρα πρίν, Natasoula85 είπε:

Κι εγώ καμια φορα επειδή είναι ήσυχος πάω τον βλέπω αμα κουνιέται Κλπ χαχαχαχα 

@Dimitra K μπραβο κορίτσι μου.. Ετσι να βγαίνεις αμα σε κάνει να νιωθεις καλύτερα.. Να δείς τα θετικά !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!! Είμαι αυπνη δεν ξέρω πόσες μέρες, εντάξει ας μην υπερβάλω, μπορεί να κοιμάμαι στις 24 ώρες τις 2! Η μικρή κλαίει και γκρινιάζει όλη μέρα και όλη νύχτα, και ο μικρός ολη ακολουθεί μόνο νύχτα όπου έχουμε ντουέτο φωτιά! Επιπλέον ο μεγάλος όσο πάει ξεμωραινεται περισσότερο και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κάνω πράγματα γι αυτόν και μόνο μπας και ηρεμήσει ποτέ.... Έχω ξεχάσει ότι είμαι εγχειρισμένη, ότι ακόμη δεν έχω καλά καλά σαραντησει, ζητάει αγκαλιά συνέχεια (είναι 20 κιλά) και πάμε συνέχεια βόλτες για να είναι ήρεμος... Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω ηρεμία ούτε μερα ούτε νύχτα.... Ο άνδρας μου στον κόσμο του, πάνε σε μια δουλειά και νομίζουν ότι κουραζονται... Παθαινει κάτι αναλαμπές ποτέ ποτέ και ταΐζει και ρευει, αλλά μέχρι εκεί... Τη νύχτα ούτε λόγος, το ροχαλιτο πάει σύννεφο, ευτυχως κοιμάται αργά οπότε εκεί γύρω στις 1,2 όταν τρώνε, του τα πασάρω να τα ρεψει και αααν δεν κάνουν κακα τα βάζει στο κρεβάτι τους αλλιώς με ξυπνάει να τα αλλάξω... @Dimitra K κράτα γερά κορίτσι μου, σε νιώθω σε όλα όσα αναφέρεις... Εχθές φώναξα ένα "αμάν ρε μπέμπα, αμάν" και έγινε χαμός, λες και την χτύπησα ξέρω γω..... Το κακό με μένα είναι ότι τα τράβηξα και στην πρώτη γέννα αλλά μυαλό δεν έβαλα... 

Πω! Και γκρινιάζω κι εγώ με άντρα που βοηθάει. 

Κι εμένα αυτό που δεν έχουμε που να πάμε με έχει κουράσει πολύ... Να φτιάξει λίγο ο καιρός να πάμε καμία βολτιτσα, επιτέλους. 

Ο άντρας μου λέει να αφήσω γάλα στο μωρό και να βγούμε με τη μεγάλη μας, αλλά δεν θέλω να αφήσω το μωρό από τώρα. 

πρίν από 27 λεπτά , Ioio είπε:

Πω! Και γκρινιάζω κι εγώ με άντρα που βοηθάει. 

Κι εμένα αυτό που δεν έχουμε που να πάμε με έχει κουράσει πολύ... Να φτιάξει λίγο ο καιρός να πάμε καμία βολτιτσα, επιτέλους. 

Ο άντρας μου λέει να αφήσω γάλα στο μωρό και να βγούμε με τη μεγάλη μας, αλλά δεν θέλω να αφήσω το μωρό από τώρα. 

Να το κάνεις. Το χρειάζεσαι, και το χρειάζεται και η μεγάλη σου κόρη.... Να το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη.... Εμενα αυτό είναι το μόνο που με βοηθάει και με κανει να ηρεμώ... Να βλέπω τον μεγάλο μου πως χαίρεται, να κάνω πράγματα μαζί του όσο προλαβαίνω, γιατί σε λίγο καιρό που θα μεγαλώσουν τα μωρά δε θα είμαστε ποτέ ξανά οι δύο μας... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

14 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου διαβασα τα ποστ σου και πραγματικα σε καταλαβαινω.Ετσι κι εγω ολη μερα αγκαλια με το μωρο να θηλαζω κοιμοταν κανενα 2 ωρο το πολυ και το βραδυ καθολου,κολικους απο την 10 η μερα ολο το βραδυ να περπαταμε.Η μανα μου εδω αλλα τι να κανει που θηλαζα και ο συζυγος να λεει αν θες κατι ξυπνα με και να ροχαλιζει.Εγω να κλαιω πανω απο το μωρο απο την αυπνια και να σκεφτομαι μονο οτι θελω να κοιμηθω.Καποια στιγμη σκεφτηκα μηπως εχω επιλοχειο τελικα δεν ειχα.Σαραντησα μετα το πασχα και νιωθω οτι ψυχολογικα περασα το χειροτερο πασχα της ζωης μου.Επρεπε να ειμαι ενθουσιασμενη που ειχα ενα γερο μωρακι ομως ημουν εξαντλημενη. με τις καουρες και τους εμμετους ειχα να κοιμηθω απο 6 εβδομαδων εγκυος.Και φυσικα ενιωθα τυψεις.Παλεψα πολυ να κρατησω το θηλασμο και να μη δωσω ξενο να κοιμηθει το μωρο κι εγω και τα καταφερα.Μετα τους 2 μηνες αλλαξαν σιγα σιγα τα πραγματα.Στους 3 μηνες ηταν πολυ διαφορετικα.Υπομονη κοριτσακι λατρευεις το μωρακι σου ομως ειναι δυσκολα στην αρχη

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Εχω μια απορία: πόσο συχνά μπορούμε να ξεβουλωνουμε την μύτη του μωρού με φυσιολογικό ορό;;;ξέρει καμία;

Καλημέρα κορίτσι εγώ όταν έτσι μικρούλη σαν το δικό σου της έκανα πριν από κάθε γεύμα και όταν την άκουγα ότι είχε ρουθούνιασμα της έβαζα όμως να καθαρίσει όχι μισή και μισή που μου είχε πει η παιδίατρος γιατί δεν της έκανε τίποτα έτσι. Έτσι όπως της την κάνω δεν μου έχει μπουκωσει ποτέ να μην το ματιασω. Ρώτα και την παιδίατρο σου μην λέω βλακειες και δεστω μόνη σου μετά!!! 

• Ευχαριστώ 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Εχω μια απορία: πόσο συχνά μπορούμε να ξεβουλωνουμε την μύτη του μωρού με φυσιολογικό ορό;;;ξέρει καμία;

Καλημερα κοριτσι μου! Εγω του βαζω σχεδον μερα παρα μερα γιατι ρουθουνιζει πολυ το γουρουνακι μου

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 55 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κοριτσια πως καθαριζετε μυτουλες :;;για δωστε καμια ιδεα.. Εμενα φτερνιζετε.. Ποτε ποτε κανει σαν μπούκωμα αλλα μετα σταματάει 

Με αμπούλες φυσιολογικού ορού η με σύριγγα με φυσιολογικό ορο

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εγω του βαζω σχεδον μερα παρα μερα γιατι ρουθουνιζει πολυ το γουρουνακι μου

Βασικά ήθελα  να ρωτήσω  πόσες φορές  την  μέρα  γιατί  έτσι  που ρουθουνιζει είναι  αυτονόητο  ότι  το  κάνουμε καθημερινα!!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 56 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κοριτσια πως καθαριζετε μυτουλες :;;για δωστε καμια ιδεα.. Εμενα φτερνιζετε.. Ποτε ποτε κανει σαν μπούκωμα αλλα μετα σταματάει 

Φιλενάδα πάρε αμπούλες φυσιολογικού ορου... Βάζεις το μωρό πλάγια πιέζεις πολύ πολύ ελαφρά με το χέρι σου ώστε να μην κουνήσει απότομα το κεφαλάκι του, και βάζεις κάθε φορά στο ρουθούνι που ειναι προς τα πάνω, για παράδειγμα όταν το έχεις στο δεξί του πλευρό βάζεις στο αριστερό ρουθούνι και αντίστοιχα από την άλλη πλευρά...μιση αμπούλα σε κάθε ρουθούνι εκτός αν νομίζεις εσύ ότι χρειάζεται παραπάνω.. Πότε μη βάλεις όρο στο μωρό όταν ειναι ανάσκελα η με το κεφαλάκι προς τα πισω, θα κατέβουν όλα στο λαιμό του, εμείς θέλουμε να βγουν έξω.!! 

• Ευχαριστώ 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Φιλενάδα πάρε αμπούλες φυσιολογικού ορου... Βάζεις το μωρό πλάγια πιέζεις πολύ πολύ ελαφρά με το χέρι σου ώστε να μην κουνήσει απότομα το κεφαλάκι του, και βάζεις κάθε φορά στο ρουθούνι που ειναι προς τα πάνω, για παράδειγμα όταν το έχεις στο δεξί του πλευρό βάζεις στο αριστερό ρουθούνι και αντίστοιχα από την άλλη πλευρά...μιση αμπούλα σε κάθε ρουθούνι εκτός αν νομίζεις εσύ ότι χρειάζεται παραπάνω.. Πότε μη βάλεις όρο στο μωρό όταν ειναι ανάσκελα η με το κεφαλάκι προς τα πισω, θα κατέβουν όλα στο λαιμό του, εμείς θέλουμε να βγουν έξω.!! 

Φιλενάδα ευχαριστώ πολύ.. Θα το δοκιμάσω! Κι ο θεος βοηθός.. Να δούμε! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...