Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , loyloy είπε:

Εγω την ξερω 8 χρόνια. Είναι η παιδιατρος της ανηψιας μου.τον μετρησε ζυγισε μετρησε και τη περιμετρο του κεφαλιου του κανε και παιχνιδακια.εσενα δλδ τι εξευαση σας εκανε?

ΑΣΕ τα νευρα μου με αυτο το θεμα... Ηθελα μια άλλη παιδίατρο αλλα λογω ημερών δεν την εβρισκα.. Κ απο υο νοσοκομείο μας είχαν πεί μέχρι την τετάρτη (26/12) οπωσδηποτε να τον δει γιατρός κ αγχώθηκα... Κ βρηκα μόνο αυτή.. Ηρθε σπίτι.. Τον άκουσε.. Τον ζυγισε με το χέρι (δλδ ελεος) ειδε αντανακλαστικα κλπ στο κορμί του.. Κ είπε οτι είναι μια χαρα... Δεν εχει κάτι.. Κ να μας ξαναδει στον 40σμο.. 

Κ μολις τελείωσε αυτη κ έφυγε με πήρε η αλλη παιδίατρος που ήθελα γτ ειδε τις κλήσεις μου που έπαιρνα 3 μερες... Γαμωτο αμα το ξερα θα εκανα υπομονή ακομα μια μερα... 

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες του Δεκεμβριου.Καλη χρονια. Να ναι καλα τα μπεμπακια και εσεις.Σας διαβαζω και θυμαμαι τα δικα μας.Οτι ζειτε ολα ειναι φυσιολογικα.Μην νιωθετε ασχημα που ζοριζεστε.Ειναι πολυ μικρα τα μωρακια σας και πολυ προσφατη η γεννα για σας.Θηλαζετε η οχι οι ορμονες χτυπανε κοκκινο.Πολυ κουραση στην αρχη και η αυπνια.Καντε λιγο υπομονη.Στους 3 μηνες αλλαζουν ολα.Οσο για τους κολικους ξεκινησαν σε μας στις 10 μερες.Τα προβιοτικα (biogaia)δεν καναν τιποτα ουτε οι λευκοι ηχοι.Μας εσωσε αλοιφη.. Colic relief massage gel της frezyderm.Ρωτηστε την παιδιατρο.Εβαζα 2 φορες τη μερα .Σε 15 λεπτα αρχιζε να αεριζεται πολυ και ηρεμουσε.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Cath3rine είπε:

Σε οσες έχει πεσει ο αφαλος.. Τον κρατήσατε;;; κ εκτός αυτου ειναι κανονικα με τρυπα σαν εμάς του μωρού η ακομα είναι καπως; 

Γεια σας κοριτσια μου!!!

Κατερινιω ο αφαλος του μικρου μου ειναι κανονικος, σαν τον δικο μας.

Εγω δεν τον κρατησα, δεν μου δημιουργησε κανενα συναισθημα τετοιο χαχα ισα ισα που ειπα μπλιαχ και το δωσα στην γιαγια, στην πεθερα μου που το ειδε και ξετρελαθηκε. Απορω χαχαχ. Αυτα που κρατησα ηταν τα βραχιολακια μας απο το μαιευτηριο. 

@Comet κοριτσι μου διαβασα τα νεα σου, λυπαμαι πολυ, αλλα το νεο ετος θα σου φερει και νεα πραγματα και ευχομαι μονο ευχαριστα!

Κ κατι ακομα. Ρε κοριτσια πως καταλαβαινετε οτι ειναι κολικοι? Θελω να πω τι συμπτωματα εχουν τα μικρα σας?? Δεν καταλαβαινω αν η γκρινια που εχουμε ειναι κολικοι ή απλα γκρινια

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 22 λεπτά , nanoula90 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!!!

Εγω δεν τον κρατησα, δεν μου δημιουργησε κανενα συναισθημα τετοιο χαχα ισα ισα που ειπα μπλιαχ και το δωσα στην γιαγια, στην πεθερα μου που το ειδε και ξετρελαθηκε. Απορω χαχαχ. Αυτα που κρατησα ηταν τα βραχιολακια μας απο το μαιευτηριο. 

@Comet κοριτσι μου διαβασα τα νεα σου, λυπαμαι πολυ, αλλα το νεο ετος θα σου φερει και νεα πραγματα και ευχομαι μονο ευχαριστα!

Κ κατι ακομα. Ρε κοριτσια πως καταλαβαινετε οτι ειναι κολικοι? Θελω να πω τι συμπτωματα εχουν τα μικρα σας?? Δεν καταλαβαινω αν η γκρινια που εχουμε ειναι κολικοι ή απλα γκρινια

Ρε συ φιλενάδα εγω φευγαλέα ειδα οτι εφυγε απο πανω εκεινο το μανταλακι... Αλλα δεν παρατήρησα καλα.. Κ ειδα ότι ο αφαλος είναι ακόμα προς τα εξω όπως ήταν κ πριν μ εκείνο.. Εκτός πια κ αν δν ειδα καλα. Κ έχει φυγει απλα εκείνο σαν κακαδι, που, είναι απο πανω. Τι να πω μόλις ξυπνήσει θα εξερευνήσω..Εσένα δλδ με το που έπεσε ήταν κανονικό σαν τον δικο μας;;;; Ν αγχωθώ;; 

Τα βραχιολάκια κι εγω τα κράτησα... Κ επισης καναμε κ αλμπουμ στο, νοσοκομείο...! 

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Cath3rine είπε:

Σε οσες έχει πεσει ο αφαλος.. Τον κρατήσατε;;; κ εκτός αυτου ειναι κανονικα με τρυπα σαν εμάς του μωρού η ακομα είναι καπως; 

Ήθελε η μάνα μου να τον κρατήσει και μετά μου είπε μια φίλη μου να τον αφήσω να ξεραθεί καλά πριν τον κλείσω σε σακουλάκι γιατί αυτή τον έκλεισε αμέσως και της βγήκε ένα ζουζούνι και μόλις το άκουσα αυτό τον πέταξα αμέσως!!!! Για λίγες μέρες μετά είχε πάλι κάτι σιχαμερό ο αφαλός τώρα είναι πλέον σαν τον δικό μας!!!

• Χαχα 1

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Just now, Natasoula85 είπε:

Ήθελε η μάνα μου να τον κρατήσει και μετά μου είπε μια φίλη μου να τον αφήσω να ξεραθεί καλά πριν τον κλείσω σε σακουλάκι γιατί αυτή τον έκλεισε αμέσως και της βγήκε ένα ζουζούνι και μόλις το άκουσα αυτό τον πέταξα αμέσως!!!! Για λίγες μέρες μετά είχε πάλι κάτι σιχαμερό ο αφαλός τώρα είναι πλέον σαν τον δικό μας!!!

Ζουζούνι;;;;;;  τετοια λεγε μου.... Αχ εγω σήμερα σαν να ειδα φευγαλέα οτι εφυγε το μανταλάκι απο πανω αλλα έχει ακομα ένα πράμα απο πανω.. Πφφφ ..θα περιμένω στην επόμενη αλλαγή να παρατηρήσω.. Πάντως εγω δεν το βρηκα το κομμάτι... Που, μπορει να χει παει;;;;;  γι αυτο, κ, δεν το κατάλαβα, 

πρίν από 9 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ρε συ φιλενάδα εγω φευγαλέα ειδα οτι εφυγε απο πανω εκεινο το μανταλακι... Αλλα δεν παρατήρησα καλα.. Κ ειδα ότι ο αφαλος είναι ακόμα προς τα εξω όπως ήταν κ πριν μ εκείνο.. Εκτός πια κ αν δν ειδα καλα. Κ έχει φυγει απλα εκείνο σαν κακαδι, που, είναι απο πανω. Τι να πω μόλις ξυπνήσει θα εξερευνήσω..Εσένα δλδ με το που έπεσε ήταν κανονικό σαν τον δικο μας;;;; Ν αγχωθώ;; 

Τα βραχιολάκια κι εγω τα κράτησα... Κ επισης καναμε κ αλμπουμ στο, νοσοκομείο...! 

Ναι, επεσε την 4η ημερα και απο τοτε ειναι σαν το δικο μας. Συνεχισα κ εβαζα βεβαια οινοπνευμα οπως ειπε ο παιδιατρος κ τωρα δεν βαζω τπτ. Μας επεσε την ωρα που τον ξεντυνα για μπανακι. Ειναι και μικρο αυτο, καπου θα παραπεσε. Η αν τον αλλαξες δες μηπως εμεινε καπου μεσα στα ρουχα οπως του τα εβγαζες 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Ναι, επεσε την 4η ημερα και απο τοτε ειναι σαν το δικο μας. Συνεχισα κ εβαζα βεβαια οινοπνευμα οπως ειπε ο παιδιατρος κ τωρα δεν βαζω τπτ. Μας επεσε την ωρα που τον ξεντυνα για μπανακι. Ειναι και μικρο αυτο, καπου θα παραπεσε. Η αν τον αλλαξες δες μηπως εμεινε καπου μεσα στα ρουχα οπως του τα εβγαζες 

Μπα μεσα στα ρούχα έλεγξα τπτ... Μπας κ έχει πέσει με καμια πάνα σκέφτομαι οπως τον άλλαζα... Να σκάσω είμαι... 

1 ώρα πρίν, Cath3rine είπε:

ΑΣΕ τα νευρα μου με αυτο το θεμα... Ηθελα μια άλλη παιδίατρο αλλα λογω ημερών δεν την εβρισκα.. Κ απο υο νοσοκομείο μας είχαν πεί μέχρι την τετάρτη (26/12) οπωσδηποτε να τον δει γιατρός κ αγχώθηκα... Κ βρηκα μόνο αυτή.. Ηρθε σπίτι.. Τον άκουσε.. Τον ζυγισε με το χέρι (δλδ ελεος) ειδε αντανακλαστικα κλπ στο κορμί του.. Κ είπε οτι είναι μια χαρα... Δεν εχει κάτι.. Κ να μας ξαναδει στον 40σμο.. 

Κ μολις τελείωσε αυτη κ έφυγε με πήρε η αλλη παιδίατρος που ήθελα γτ ειδε τις κλήσεις μου που έπαιρνα 3 μερες... Γαμωτο αμα το ξερα θα εκανα υπομονή ακομα μια μερα... 

Τι εννοεις τον ζυγισε με το χερι?και τι εγραψε στο βιβλιαρικ?υψος βαρος τα αφησε κενα?ρε συ φερε την αλλη παιδίατρο να δει το παιδι.την αλλη μη τβ ξαναπαρεις.παρε αυτη που ηθελες.πληρωσε μξα επισκεψη παραπάνω αλλα θα σας εξετασει σωστα.μα να σας ζυγισει με το χερι.αν ειναξ δυνατον.και το γραμμαριο παιζει ρολο τωρα που ειναξ βρεφακια.

πρίν από 37 λεπτά , nanoula90 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!!!

Εμας μας ειδε παιδιατρος.τον εξετασε καξ μας ειπε ξεκιναει κολικους.

Διαφημίσεις

@Dimitra K κοριτσι μου εισαι κουρασμένη και για τον αντρα σου μεγαλη αλλαγη.Μιλησε του πες του πως νιώθεις ,πες του πως εισαι εξαντλημενη και άυπνη.Να ξέρει τη πλευρα σου να καταλαβει και ζητησε του βοηθεια.ολες ειμαστε αυπνες οπως εσύ.Εμενα χτες δεν κοιμήθηκε καθολου ο μικρος.ολη νυχτα στο ποδι.σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ειναι πιο δυσκολο απο οτι περιμεναμε αλλα θα τα καταφερουμε.Σκεψου οτι ολα πηγαν καλα και εχεις αυτο το πλασματακι αγκαλιά.Και εδω εμεις να μας λες οταν δεν νιωθεις καλα.

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Τι εννοεις τον ζυγισε με το χερι?και τι εγραψε στο βιβλιαρικ?υψος βαρος τα αφησε κενα?ρε συ φερε την αλλη παιδίατρο να δει το παιδι.την αλλη μη τβ ξαναπαρεις.παρε αυτη που ηθελες.πληρωσε μξα επισκεψη παραπάνω αλλα θα σας εξετασει σωστα.μα να σας ζυγισει με το χερι.αν ειναξ δυνατον.και το γραμμαριο παιζει ρολο τωρα που ειναξ βρεφακια.

Εμας μας ειδε παιδιατρος.τον εξετασε καξ μας ειπε ξεκιναει κολικους.

Αχ ασε... Οχι δεν σημείωσε τπτ πουθενά.. Ούτε είδε το βιβλιάριο υγείας.... Μαλλον θα παω σε αυτην που ήθελα... Αν κ με είπε οτι εφοσον δεν σε είπε για κάποιο πρόβλημα.. Να πάω στον 40σμο.. Κ με είπε οτιδήποτε θελω να επικοινωνήσω! 

Βρηκα τον αφαλό παρεπιπτόντως. Κι όντως είναι ακομα Κάτο αλλο πανω... 

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Κ μας επεσε 4η μερα μετα το μαιευτηριο κ τωρα ειναι καθαρος χωρις καυκαλο αλλα ειναι εξωγκομενος δεν ειναι λακουβιτσα σαν τον δικο μ νομιζω ειναι θεμα γιατρου πως θα τον δεσει σαν κουμπακι προς τα εξω η λακουβιτσα....ειμαστε κ κοριτσακια δεν μας εκανε καλη δουλεια!!χαχαχα

7We5p3.png

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

@Dimitra K κοριτσι μου εισαι κουρασμένη και για τον αντρα σου μεγαλη αλλαγη.Μιλησε του πες του πως νιώθεις ,πες του πως εισαι εξαντλημενη και άυπνη.Να ξέρει τη πλευρα σου να καταλαβει και ζητησε του βοηθεια.ολες ειμαστε αυπνες οπως εσύ.Εμενα χτες δεν κοιμήθηκε καθολου ο μικρος.ολη νυχτα στο ποδι.σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ειναι πιο δυσκολο απο οτι περιμεναμε αλλα θα τα καταφερουμε.Σκεψου οτι ολα πηγαν καλα και εχεις αυτο το πλασματακι αγκαλιά.Και εδω εμεις να μας λες οταν δεν νιωθεις καλα.

Αχ σας ευχαριστω ολες πααααααρα πολυ με βοηθαει αφανταστα το οτι με καταλαβαινετε!Σημερα παρεπιπτοντως ειχε λιακαδα εδω δε φυσαγε καθολου κ με παρακινησε ο αντρας μ  βαλαμε τη μικρη γρηγορα στο αμαξι κ πηγαμε μεχρι Λουτρακι μια βολτα  με το αμαξι διπλα στη θαλασσα η διαθεση μου αλλαξε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με το που με ειδε ο ηλιος!θυμηθηκα ολα οσα με εκαναν κ χαμογελουσα στην εγκυμοσυνη τα ονειρα που χω κανει για το παιδι μας κ μια ομορφη οικογενεια!την κοιταζα να την λουζει το φως κ τη καμαρωνα κ εχω κοιμηθει μονο 2 ωρες αρα ολα ειναι θεμα ψυχολογιας!!γεμισα μπαταριες για αποψε τουλαχιστον!

• Μου αρέσει 5

7We5p3.png

Κορίτσια μου σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!! Είμαι αυπνη δεν ξέρω πόσες μέρες, εντάξει ας μην υπερβάλω, μπορεί να κοιμάμαι στις 24 ώρες τις 2! Η μικρή κλαίει και γκρινιάζει όλη μέρα και όλη νύχτα, και ο μικρός ολη ακολουθεί μόνο νύχτα όπου έχουμε ντουέτο φωτιά! Επιπλέον ο μεγάλος όσο πάει ξεμωραινεται περισσότερο και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κάνω πράγματα γι αυτόν και μόνο μπας και ηρεμήσει ποτέ.... Έχω ξεχάσει ότι είμαι εγχειρισμένη, ότι ακόμη δεν έχω καλά καλά σαραντησει, ζητάει αγκαλιά συνέχεια (είναι 20 κιλά) και πάμε συνέχεια βόλτες για να είναι ήρεμος... Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω ηρεμία ούτε μερα ούτε νύχτα.... Ο άνδρας μου στον κόσμο του, πάνε σε μια δουλειά και νομίζουν ότι κουραζονται... Παθαινει κάτι αναλαμπές ποτέ ποτέ και ταΐζει και ρευει, αλλά μέχρι εκεί... Τη νύχτα ούτε λόγος, το ροχαλιτο πάει σύννεφο, ευτυχως κοιμάται αργά οπότε εκεί γύρω στις 1,2 όταν τρώνε, του τα πασάρω να τα ρεψει και αααν δεν κάνουν κακα τα βάζει στο κρεβάτι τους αλλιώς με ξυπνάει να τα αλλάξω... @Dimitra K κράτα γερά κορίτσι μου, σε νιώθω σε όλα όσα αναφέρεις... Εχθές φώναξα ένα "αμάν ρε μπέμπα, αμάν" και έγινε χαμός, λες και την χτύπησα ξέρω γω..... Το κακό με μένα είναι ότι τα τράβηξα και στην πρώτη γέννα αλλά μυαλό δεν έβαλα... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...