Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες. 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Cath3rine είπε:

Λετε ρε κοριτσια τα utrogestan να μας ταλαιπωρούν;; ο γιατρός εμενα μ τα κόβει σιγά σιγά... Μια βδομάδα θα παίρνω 3 την ημερα.. Την επομενη εβδομάδα 2 την μερα κ μετά 1 κ τέλος... Αυτο το φούσκωμα στο στομάχι που, δεν μπορω μα χωνέψω τπτ με δυσκολεύει κι αυτό! 

Ίσως καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Λετε ρε κοριτσια τα utrogestan να μας ταλαιπωρούν;; ο γιατρός εμενα μ τα κόβει σιγά σιγά... Μια βδομάδα θα παίρνω 3 την ημερα.. Την επομενη εβδομάδα 2 την μερα κ μετά 1 κ τέλος... Αυτο το φούσκωμα στο στομάχι που, δεν μπορω μα χωνέψω τπτ με δυσκολεύει κι αυτό! 

Εμενα παντως μου ειπε η γιατρος οτι οι ναυτιες κ το φουσκωμα ειναι απο εκει.  Ελπιζω να περασουν... Εμενα δε μου τα κοβει παιρνω 5 τη μερα....

πρίν από 20 λεπτά , elep είπε:

Για όσες έχουν ναυτία λόγω utrogestan:ρωτήστε τον γιατρό σας αν σας αφήνει να τα βάλετε κολπικά....gamechanger!!!!

Εμενα μου ειπε οχι.... :( 

πρίν από 24 λεπτά , Koukis είπε:

Ναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης το να μη μπορείς να συγκεντρωθείς όπως και ότι ξεχνάς πράγματα.Εγώ θυμάμαι τα μισά και όλο τα γράφω στο filofax μου.Νομίζω θα πάθουν λίγο σοκ στη δουλεία όταν τους το πω γιατί είναι έγκυος και άλλη μια κοπέλα γεννάει 1,5 πριν από εμένα. Αλλά δε πειράζει θα τους περάσει. Τα utrogestan δε τα γνωρίζω καθόλου γιατί τα παίρνετε?

εγω ειχα χαμηλη προγεστερονη στην αρχη και μετα ενα αιματωμα στη μητρα... Τωρα απλα δε μου τα κοβει ακομα... μετα το πρωτο τριμηνο μαλλον.. 

Εμενα δε θα παθουν σοκ το περιμενουν γτ παντρευτηκα πριν λιγο καιρο... Απλα θα με χωσουν να τελειωσω τα παντα κ να κανουν οσα μπορουν περισσοτερα για τους μηνες που θα ειμαι ακομα στη δουλεια. 

Μιλαμε η ελλειψη συγκεντρωσης ειναι τραγικη ερχομαι κ δε μπορω να δουλεψω πανω απο 4 ωρες.... μετα χανομαι... 

• Χαχα 1

κοριτσια, με το που "αγγιξετε" 12η εβδ αυτα συνηθως υποχωρουνε ολα σιγα σιγα μεσα σε λιγες μερες, εγώ 13 +4 σημερα και εχουνε φυγει ολα σχεδον. λιιιιγο υπομονη λοιπον. ειναι πολυ μικρο αυτο το διαστημα, θα περασει. εγω ημουνα στο αμαξι ζαλιζομουνα και δεν μπορουσα να σκεφτω να ανοιξω το τζαμι, σαν να κολλαγε το μυαλο μου ενα πραμα ! οοοολα θα περασουνε λιγο υπομονη. οσο για τα utrogestan ουτε εγω εχω ιδεα τί ειναι και γιατι τα παίρνετε. εγω μονο φυλλικο οξύ επαιρνα στο πρωτο 3μηνο και τωρα που μπαινω 2ο ειναι ενα κουτι omnibionta γραφει pronatal πρεπει να ειναι φυλλικο οξύ ω3 και γενικα βιταμινες... κατα τ αλλα δεν εχω παρει τιποτα αλλο...

• Μου αρέσει 2

g1Knp1.png

E09Up1.png

πρίν από 4 λεπτά , elise είπε:

κοριτσια, με το που "αγγιξετε" 12η εβδ αυτα συνηθως υποχωρουνε ολα σιγα σιγα μεσα σε λιγες μερες, εγώ 13 +4 σημερα και εχουνε φυγει ολα σχεδον. λιιιιγο υπομονη λοιπον. ειναι πολυ μικρο αυτο το διαστημα, θα περασει. εγω ημουνα στο αμαξι ζαλιζομουνα και δεν μπορουσα να σκεφτω να ανοιξω το τζαμι, σαν να κολλαγε το μυαλο μου ενα πραμα ! οοοολα θα περασουνε λιγο υπομονη. οσο για τα utrogestan ουτε εγω εχω ιδεα τί ειναι και γιατι τα παίρνετε. εγω μονο φυλλικο οξύ επαιρνα στο πρωτο 3μηνο και τωρα που μπαινω 2ο ειναι ενα κουτι omnibionta γραφει pronatal πρεπει να ειναι φυλλικο οξύ ω3 και γενικα βιταμινες... κατα τ αλλα δεν εχω παρει τιποτα αλλο...

Εγω ειμαι ακομα 7 κ 3... εχω μεεεεεεελλον ακομα! 

Καλε Εγώ εδ ω και ένα μήνα παίρνω 3 την ημέρα των 200 mg. Στην αρχή ναυτιες χάλια,  βασικά σα να είναι μεθυσμένη.πλεον Δεν μου κάνουν τπτ.τα συνήθισε ο οργανισμός μου μάλλον. @Cath3rine Ούτε εγώ να χονεψω.ασε.και να κάνω ενα γεύμα το βράδυ ζοριζομαι πολύ.γιαουρτακι πλέον με δημητριακα το βραδάκι.και πάλι μετά πολύ ρεψιμο. Σορυ Αλλά πολύ.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Καλε Εγώ εδ ω και ένα μήνα παίρνω 3 την ημέρα των 200 mg. Στην αρχή ναυτιες χάλια,  βασικά σα να είναι μεθυσμένη.πλεον Δεν μου κάνουν τπτ.τα συνήθισε ο οργανισμός μου μάλλον. @Cath3rine Ούτε εγώ να χονεψω.ασε.και να κάνω ενα γεύμα το βράδυ ζοριζομαι πολύ.γιαουρτακι πλέον με δημητριακα το βραδάκι.και πάλι μετά πολύ ρεψιμο. Σορυ Αλλά πολύ.

κ εγω επαιρνα 6 των 100.... τωρα παιρνω 5 των 100.... Και εχω φουλ ναυτιες και οπως λες ειμαι σαν μεθυσμενη. 

Τρωμε το ιδιο βραδυνο! και κανω 3 ωρες να το χωνεψω!!!!

πρίν από 12 λεπτά , noni90 είπε:

Εμενα παντως μου ειπε η γιατρος οτι οι ναυτιες κ το φουσκωμα ειναι απο εκει.  Ελπιζω να περασουν... Εμενα δε μου τα κοβει παιρνω 5 τη μερα....

Εμενα μου ειπε οχι.... :( 

εγω ειχα χαμηλη προγεστερονη στην αρχη και μετα ενα αιματωμα στη μητρα... Τωρα απλα δε μου τα κοβει ακομα... μετα το πρωτο τριμηνο μαλλον.. 

Εμενα δε θα παθουν σοκ το περιμενουν γτ παντρευτηκα πριν λιγο καιρο... Απλα θα με χωσουν να τελειωσω τα παντα κ να κανουν οσα μπορουν περισσοτερα για τους μηνες που θα ειμαι ακομα στη δουλεια. 

Μιλαμε η ελλειψη συγκεντρωσης ειναι τραγικη ερχομαι κ δε μπορω να δουλεψω πανω απο 4 ωρες.... μετα χανομαι... 

Με συγχωρείς Αλλά αν πάνε να σε χώσουν μέχρι να φύγεις Κάνε κάτι.εξηγησε ότι δεν μπορείς.ειναι απάνθρωπο.αν είναι δυνατόν.λιγος σεβασμός για το ιεροτερο πράγμα. Εσύ μη μασάς.

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

κ εγω επαιρνα 6 των 100.... τωρα παιρνω 5 των 100.... Και εχω φουλ ναυτιες και οπως λες ειμαι σαν μεθυσμενη. 

Τρωμε το ιδιο βραδυνο! και κανω 3 ωρες να το χωνεψω!!!!

Γιατί δεν σου δίνει των 200 να μη παίρνεις συνέχεια?παίρνουμε την ίδια ποσότητα αλλά εγώ χαπακωνομαο ανά 8ωρο.1 τη φορά.εγω παίρνω και cyclacur  οιστραδιολη γιατί την είχα χαμηλή.

πρίν από 2 λεπτά , elep είπε:

Όταν έχετε ναυτία να σκέφτεστε ότι όλα βαίνουν καλώς!!!εμένα αυτό μου δίνει κουράγιο!!!

Χτες και σήμερα ρε συ έχουν ηρεμήσει οι αναγουλες.χτες ειχα λίγες το απόγευμα Μόνο.σημερα προς το παρόν ολ α Καλά.ουτε μυρωδιές Ούτε τπτ.μακαρι να είναι όλα καλά και να το περνάω Έτσι ξωφαλτσα .

@loyloy γιατι παιρνω 500 οχι 600 τωρα πια.... ασε γιατι εχει να πεσει μαχη στη δουλεια κ το ξερω. κ προσπαθω να κανω τα πραγματα με τους ρυθμους μου γιατι αν αυτοι παιζουν κ εγω χορευω θα αντιμετωπισω ζητημα!

πρίν από 4 λεπτά , elep είπε:

Όταν έχετε ναυτία να σκέφτεστε ότι όλα βαίνουν καλώς!!!εμένα αυτό μου δίνει κουράγιο!!!

Κοριτσι εγω αυτο πως να το σκεφτομαι? αφου οι ναυτιες μου δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη ειναι απο το φαρμακο!!! :P Σκεφτομαι γενικα οτι αφου ακουσαμε καρδουλα μειωθηκαν οι πιθανοτητες να μη παει κατι καλα. κ παιρνω θαρρος!!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

@loyloy γιατι παιρνω 500 οχι 600 τωρα πια.... ασε γιατι εχει να πεσει μαχη στη δουλεια κ το ξερω. κ προσπαθω να κανω τα πραγματα με τους ρυθμους μου γιατι αν αυτοι παιζουν κ εγω χορευω θα αντιμετωπισω ζητημα!

Κοριτσι εγω αυτο πως να το σκεφτομαι? αφου οι ναυτιες μου δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη ειναι απο το φαρμακο!!! :P Σκεφτομαι γενικα οτι αφου ακουσαμε καρδουλα μειωθηκαν οι πιθανοτητες να μη παει κατι καλα. κ παιρνω θαρρος!!

Όχι απαραίτητα!!τα παίρνω κολπικά και πάλι έχω ναυτίες απλά λιγότερες!!!!το ίδιο έγινε και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη!!!επίσης να μην σας αποθαρρύνω αλλα την 12η εβδομάδα που τα σταμάτησα οι ναυτίες συνέχισαν!!οπότε είναι σχετικό!!όλα καλά θα πάνε καλά κάνεις και το σκέφτεσαι!!!!

πρίν από 2 λεπτά , elep είπε:

Όχι απαραίτητα!!τα παίρνω κολπικά και πάλι έχω ναυτίες απλά λιγότερες!!!!το ίδιο έγινε και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη!!!επίσης να μην σας αποθαρρύνω αλλα την 12η εβδομάδα που τα σταμάτησα οι ναυτίες συνέχισαν!!οπότε είναι σχετικό!!όλα καλά θα πάνε καλά κάνεις και το σκέφτεσαι!!!!

Εμενα γαμωτο μου ειπε οχι κολπικα.... κ με εχουν ταραξει. Κοριτσια το επομενο ραντεβου σας ποιο ειναι?

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

Εμενα γαμωτο μου ειπε οχι κολπικα.... κ με εχουν ταραξει. Κοριτσια το επομενο ραντεβου σας ποιο ειναι?

Εμείς σήμερα θα μιλήσουμε.μαλλον σε 2 βδομάδες Όπως είχαμε πει εξαρχής.θα κατέβω πάλι Αθήνα να κάτσω κ για την Αυχενική.τη Πέμπτη που πήγα,  είχα πάει σε γιατρό εδ ω στη Κέρκυρα γιατί με είχαν πιάσει φοβίες και ηθελα να το δω να ηρεμήσω.

Just now, loyloy είπε:

Εμείς σήμερα θα μιλήσουμε.μαλλον σε 2 βδομάδες Όπως είχαμε πει εξαρχής.θα κατέβω πάλι Αθήνα να κάτσω κ για την Αυχενική.τη Πέμπτη που πήγα,  είχα πάει σε γιατρό εδ ω στη Κέρκυρα γιατί με είχαν πιάσει φοβίες και ηθελα να το δω να ηρεμήσω.

Εμενα μου ειπε να παω κατευθειαν για αυχενικη κ αν αγχωθω στο ενδιαμεσο να τη παρω να βαλουμε ενα ραντεβου αλλιως να παω αυχενικη,...

πρίν από 14 λεπτά , noni90 είπε:

πρίν από 45 λεπτά , noni90 είπε:

Εγώ έχω τη Παρασκευή ραντεβού στις 5.30 περιμένω πως και πως να καμαρώσω το σποράκι μου σαν γνήσια μάνα κουκουβάγια!!!Το πιο όμορφο σποράκι νομίζω ότι έχω!!!χαχχα!!! Είχαμε τη προηγούμενη φορά 172 παλμούς τώρα πόσους θα έχουμε άραγε! Και εμένα δε χρειάζεται μου είπε απλά για να το δω εγώ λόγο φίλος γιατρός μου κάνει χάρες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...