Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , noni90 είπε:

Εγώ είχα αρκετά ράμματα έπεσε τη 15 η μέρα ένα αλλά πιάνω κ άλλο.... που δεν έχει πέσει ακόμα.... 

Και εγω εχω και ειναι κ μακρια εχω και στο μπουτι ακομα κατι π μ λεει πτι θα αργησει να φυγει γιατι ακομα ποναει!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα και καλη και ευλογημενη εβδομαδα να εχουμε....να σας ρωτησω οσες κανατε φ.τ τα ραμματα στις ποσες μερες σας εφυγαν; 12η μερα σημερα και ακομα εκει καλα κρατουν!

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 Γ.6/11? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.640kg 50cm

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 Γ?? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.950kg cm??

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12 Γ.10/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ kg?? cm??

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 Γ.12/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3490kg 53cm

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 Γ.3/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3240kg 51cm

@Δώρα              ΠΗΤ 18/12 Γ.17/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3390kg 50cm

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 Γ.2/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3580kg 48cm

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 Γ?? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3450kg 51cm

@Vagia1985         ΠΗΤ 19/12 Γ.14/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3630kg 53cm

@Kristi00              ΠΗΤ 20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Eleutheria2012   ΠΗΤ 21/12 Γ.5/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.840cm 51cm

@kathyv25            ΠΗΤ 21/12 Γ.10/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 2610kg 49cm

@Irini123              ΠΗΤ 18-21/12 Γ.7/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3050kg 52cm

@Cath3rine           ΠΗΤ 19/12 Γ.20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ  2.980kg cm??

@sunshine83        ΠΗΤ 23/12 Γ.16/11 ΑΓΟΡΑΚΙ kg?? cm??

@ΒαλεντιναΧρηστος ΠΗΤ 23/12 Γ.19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.200kg 52cm

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Natasoula85      ΠΗΤ 25/12 Γ.16/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.250kg 51cm

@Katerina-90        ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 8/12 Γ.30/11 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.780kg 47cm ΑΓΟΡΑΚΙ 2.500kg 48cm

@noni90             ΠΗΤ 28/12 Γ.14/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.800kg cm??

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 Γ.20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.300kg cm??

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 

@Anneliz           ΠΗΤ 03/01 Γ.16/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 4040kg 51cm

@Sun38mam    ΠΗΤ 09/01 Γ.18/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.750kg cm??

Κοπελα μου καλη κ ευλογημενη νεα χρονια να εχουμε με τη νεα αυτη πραγμστικοτητα που ζουμε!Εγω 13 μερες σημερα ,εχω αρκετα ραματα μεχρι το πωπο 7 κ εσωτερικα 2 στα οποια βλεπω τις κλωστουλες να βγαινουν απο το κολπο κ με ενοχλουν κιολας...!μπλιαχ ,τωρα τα εξωτερικα δε τα ειδα ποτε να πεφτουν αλλα απο χθες οταν σκουπιζομαι δε τζουζει.Στο γιατρο θα παω οταν 40ησω ειδα καποιες κοπελες πανε νωριτερα.Στο μπουτι εχεις ραμα????

5 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Κ εγώ το έχω δει αυτό και μου φανηκε καλό κ οι κριτικές του πολ6 καλές... αλλά δεν ε8μαι σίγουρη ήθελα να ακούσω κ άλλες γνώμες... εμένα μου τις τραυμάτισε αλλά πλέον μαθαίνει να πιάνει καλύτερα όσο μεγαλώνει κ ο πόνος περιορίζεται στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα μετά είναι μια χαρά. Χορταίνει κιολας κ μου κοιμάται καλά σχετικά όποτε ξένο δεν έχω δώσει ακόμα εκτός απ τις 2 μέρες στο μαιευτήριο που μου έκανε υπογλυκαιμία κ πήρε 2 φορές μπουκάλι... 

Είναι πολύ ζόρι αυτό που περιγράφεις... εμένα τρώει κ κοιμάται τρίωρα, εκτός από κάποιες φορές που δε ξέρει τι θέλει κ θέλει όλη την ώρα να θηλάζει... αλλά αυτό θα μου το κάνει 6 ώρες μέσα στο μέρα το πολύ... χθες κοιμοταν 7 με 10 το απόγευμα, μετά ήθελε στηθος απ τις 10 ως τις 2... στις 2 κοιμήθηκε κ ξύπνησε μόνος του στις 3, στις 6 και στις 9 όπου κ ξύπνησαμε για πρωί.... έμεινε ξύπνιος ως τώρα κ μόλις τον ξαναπήρε ο ύπνος...

επίσης κάθεται κ στο ρηλαξ η στο λίκνο του κ χαζεύει μόνος του... κ μας είπε η παιδίατρος να του το διατηρήσουμε αυτό όσο μπορούμε γιατί είναι σημαντικό να μπορεί να κάθεται κ λίγο μόνος... παντως αν δε κοιμάται το παιδί καλό είναι να δίνεις κ λίγο μπουκάλι γιατί πρέπει κ η μαμά να είναι καλά κ ήρεμη για να είναι κ το μωρό καλά... 

Ρε κοριτσι ακριβως το ιδιο προγραμμα η δικια μου; γενικα μεσα στη μερα κλεινει 3 ωρα που παλευω να τη ξυπνησω για να φαει κ το βραδυ ρεσιταλ κλαμστος καθεται στο στηθος κ χαζολογαει κ εγω πολλα νευρα κ εξαντληση,δε ξερω αν γινεται απο τοσο μικρα να τους φτιαξουμε προγραμμα γιατκ σκεφτομουν μηπως με το ζορι τη κραταω ξυπνια απο τις 8 κ μετα μπας κ κοιμηθει το βραδυ αλλα δε ξερω κ  το τροπο με το που τρωει στο ρεψιμο πανω εχσι κοιμηθει!!!

7We5p3.png

5 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Κοπελα μου καλη κ ευλογημενη νεα χρονια να εχουμε με τη νεα αυτη πραγμστικοτητα που ζουμε!Εγω 13 μερες σημερα ,εχω αρκετα ραματα μεχρι το πωπο 7 κ εσωτερικα 2 στα οποια βλεπω τις κλωστουλες να βγαινουν απο το κολπο κ με ενοχλουν κιολας...!μπλιαχ ,τωρα τα εξωτερικα δε τα ειδα ποτε να πεφτουν αλλα απο χθες οταν σκουπιζομαι δε τζουζει.Στο γιατρο θα παω οταν 40ησω ειδα καποιες κοπελες πανε νωριτερα.Στο μπουτι εχεις ραμα????

Ναι κοπελα μ εχω ενα πλαινο π παει μεχρι εκει! Εμενα ακομα τσουζει στο σκουπισμα γιαυτο ακομα ριχνω υγρο για την ευαισθητη περιοχη με νερακι!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 51 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κορίτσια μ καλη χρονιά να έχουμε.. Γεμάτη υγεία.. Κ υπέροχες στιγμές με τα μωράκια μας!!!!! 

Καλη χρονια σε ολες μας κοριτσια γερα μωρα πανω απο ολα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλη χρονια να εχουμε!Υγεια για μας κ τα παιδακια μας να τα χαιρομαστε κ να οπλιστουμε με δυναμη κ υπομονη για οτι μας περιμενει!κοριτσια δε ξερω αν περναω ηδη επιλοχιο αλλα σε σας μπορω να εκφραστω ανετα,η ωρα 3 θηλαζω απο τις 12 εν μεσω σπαραχτικου κλαματος ο αντρας μ ροχαλιζει στο διπλανο καναπε λες κ δεν υπαρχουμε εγω βλεπω μια συναυλια της Ζουγανελη κ κλαιω ενω θηλαζω αναπολοντας τα ανεμελα καλοκαιρια μ κ να φανταστει κανεις οτι ειχα φαγωθει εδω κ 2 χρονια για παιδι,δε την κοιταζω καν νομιζα οτι θα τη χαζευω με τις ωρες κ τωρα λεω ποτε θα κοιμηθει για να ξεραθω κ γω....ουφ ελπιζω να μιλαει η κουραση κ οι ορμονες ....γενικα μια μελανχωλια νομιζα οτι θα ναι οι πιο ομορφες γιορτες κ δεν εχω νιωσει τιποτα,κ αυτος κοιμαται μου ρχετε να τον κλωτσησω!!!

7We5p3.png

2 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Κοριτσια μου καλη χρονια να εχουμε!Υγεια για μας κ τα παιδακια μας να τα χαιρομαστε κ να οπλιστουμε με δυναμη κ υπομονη για οτι μας περιμενει!κοριτσια δε ξερω αν περναω ηδη επιλοχιο αλλα σε σας μπορω να εκφραστω ανετα,η ωρα 3 θηλαζω απο τις 12 εν μεσω σπαραχτικου κλαματος ο αντρας μ ροχαλιζει στο διπλανο καναπε λες κ δεν υπαρχουμε εγω βλεπω μια συναυλια της Ζουγανελη κ κλαιω ενω θηλαζω αναπολοντας τα ανεμελα καλοκαιρια μ κ να φανταστει κανεις οτι ειχα φαγωθει εδω κ 2 χρονια για παιδι,δε την κοιταζω καν νομιζα οτι θα τη χαζευω με τις ωρες κ τωρα λεω ποτε θα κοιμηθει για να ξεραθω κ γω....ουφ ελπιζω να μιλαει η κουραση κ οι ορμονες ....γενικα μια μελανχωλια νομιζα οτι θα ναι οι πιο ομορφες γιορτες κ δεν εχω νιωσει τιποτα,κ αυτος κοιμαται μου ρχετε να τον κλωτσησω!!!

Αν ειχες καταθλιψη δεν θα χες επιγνωση τηε καταστασης.Εισαι κουρασμένη. Ο θηλασμος κι εμεμα κραταει με τις ωρες και με κουράζει. Απο νυστα ειδικα αστα να πάνε.

2 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια!!! Καλή χρονιά να έχουμε!!!

Δήμητρα λίγο πολύ όλες μας απελπιζομαστε κάποιες φορές... Είναι ο συνδυασμός κούρασης κ ορμονών...

HHwPp2.pngQ1avp3.png

18 ώρες πρίν, kathyv25 είπε:

Καλημέρα κορίτσι! Να σε ρωτήσω και εσένα! Λέει για πόσο μέγαλη θηλή είναι?  Εγώ έχω μεγάλη θηλή και μου κάνει το xl της μεντελα. Ρώτησα και την άλλη κοπελιά που γράφει ότι το πήρε πιο πάνω! περιμένω απαντήσεις κορίτσια!  Ευχαριστώ πολύ! 

Χρόνια πολλα και καλη χρονια κοριτσια!Με υγεια πανω  απ ολα!Να χαιρόμαστε τα μπεμπακια μας!

Εχει ενα μεγεθος χοανης..Δεν ξερω αν.θα σε βολεψει..Εμενα δεν.ειναι μεγαλη η θηλη μου.νΔιαφορα μεγεθη εχει η μεντελα σιγουρα κι η αμεντα νομιζω..

hCvxp3.png

6 ώρες πρίν, lenoutso είπε:

Χρόνια πολλα και καλη χρονια κοριτσια!Με υγεια πανω  απ ολα!Να χαιρόμαστε τα μπεμπακια μας!

Εχει ενα μεγεθος χοανης..Δεν ξερω αν.θα σε βολεψει..Εμενα δεν.ειναι μεγαλη η θηλη μου.νΔιαφορα μεγεθη εχει η μεντελα σιγουρα κι η αμεντα νομιζω..

Καλημερα και καλη χρονια σε ολες μας κοριτσια! Να χαιρομαστε τα παοδακια μας!

Ευχαριστώ κορίτσι μου , δε νομίζω πως μου κάνει μίλησα και με την άλλη κοπέλα, θα πάρω μάλλον της lansinoh το διπλό που έχει και αυτό μεγέθη και είναι πιο οικονομικό από της μεντελα! 

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Καλή χρονιά κοπέλα μου! Έχεις κουραστεί νομίζω και είναι λογικό να σου βγαίνουν ακραιες αντιδράσεις!  Οι άντρες είναι λίγο στον κόσμο τους συμφωνώ, αλλά πιστεύω πως με τον καιρό θα νιώσεις καλύτερα! Και θα τη χάρεις τη μπεμπα σου! 

U9Tvp2.png

Καλή χρονιά σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια.συγνωμη που μπαίνω έτσι σφήνα στην συζήτηση αλλά θα ήθελα να σας εμψυχωσω.

Διαβάζω τα μηνύματα σας σχετικά με το ποσό κουρασμένες νιώθετε και θέλω να σας πω ότι σας καταλαβαίνω. 

Δυστυχώς κάνεις δε μας προετοιμάζει για το τι θα ακολουθήσει μετά από τη γέννηση ενός μωρού και όλες φανταζόμαστε ροζ συννεφάκια.Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι αλλά ως μαμά ενός αγοριού 15 μηνών θέλω να σας πω ότι η κούραση κάποια στιγμή θα περάσει.θα έρθει ο καιρός που θα κοιμάστε ολόκληρη νύχτα και θα παίρνετε και μεσημεριατικους υπνακιυς και θα μπορείτε να κάνετε και ένα μπάνιο σαν άνθρωποι και θα απολαύσετε βόλτες έξω με τα μικρά σας με πολύ πολύ λιγότερο άγχος.

Ότι θέλετε να ρωτήσετε ειμαι στη διάθεσή σας.Υπομονη κορίτσια!οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι αλλά μετά όλα στρωνουν 

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Δεν μας προετοιμάζει κανενας για το τι ακολουθει μετα τη γεννα!Κι εγω ετσι ημουν στην αρχη..οταν σαραντισαμε κοιμηθηκε 6ωρες σχεδον σερι και δεν το πιστευα..

• Μου αρέσει 1

hCvxp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Angela123 είπε:

Καλή χρονιά σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια.συγνωμη που μπαίνω έτσι σφήνα στην συζήτηση αλλά θα ήθελα να σας εμψυχωσω.

Διαβάζω τα μηνύματα σας σχετικά με το ποσό κουρασμένες νιώθετε και θέλω να σας πω ότι σας καταλαβαίνω. 

Δυστυχώς κάνεις δε μας προετοιμάζει για το τι θα ακολουθήσει μετά από τη γέννηση ενός μωρού και όλες φανταζόμαστε ροζ συννεφάκια.Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι αλλά ως μαμά ενός αγοριού 15 μηνών θέλω να σας πω ότι η κούραση κάποια στιγμή θα περάσει.θα έρθει ο καιρός που θα κοιμάστε ολόκληρη νύχτα και θα παίρνετε και μεσημεριατικους υπνακιυς και θα μπορείτε να κάνετε και ένα μπάνιο σαν άνθρωποι και θα απολαύσετε βόλτες έξω με τα μικρά σας με πολύ πολύ λιγότερο άγχος.

Ότι θέλετε να ρωτήσετε ειμαι στη διάθεσή σας.Υπομονη κορίτσια!οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι αλλά μετά όλα στρωνουν 

Κοριτσια μ ευχαριστω για την εμψυχωση προσπαθω να αντλησω δυναμη με υπομονη κ αγαπη για αυτο το πλασματακι.Angela πραγματικα σε ροζ συννεφακια ταξιδευα τι δωματιο διακοσμουσα κ τωρα δεν το βλεπω καν,τι ρουχαλακια διαλεγα κ τωρα κοιταω ποιο εχει τα λιγοτερα κουμπια,τι ωραιες μπιτζαμες κ ρομπες ειχα παρει για μενα κ τωρα ειμαι αλουστη με ενα κοτσο κεφτε ολη μερα κ ενα κολαν με το οποιο κοιμαμαι κιολας,γενικα η πραγματικοτητσ περα σπο κσθε φαντασια!!!αν υπαρχει μια φορμουλα που να χεις δοκιμασει να κοιμαται το βραδυ?!γιατι μου κοιμαται οληηη μερα 3 ωρα κ το βραδυ οχι απλα δε κοιμαται κλαιει ασταματητα με το που την αφησω απο στηθος η αγκαλια,τα ελενχω ολα πανα θερμοκρασια πεινα ελενχω μηπως εχει τσαλακωθει καποιο σεντονι κ την ενοχλει τιποτα κ εχθες φωναξα "δεν αντεχωωωω" κ ο αντρας μ τα πηρε κ μου κανει επιθεση οτι φωναξα πανω απ το παιδι κ δεν ειμαι καλη μανα κ εγω τωρα ειμσι κουρελι ψυχολογικα κλαιω κ ζηταω συγνωμη απ το παιδι....

πρίν από 18 λεπτά , lenoutso είπε:

Δεν μας προετοιμάζει κανενας για το τι ακολουθει μετα τη γεννα!Κι εγω ετσι ημουν στην αρχη..οταν σαραντισαμε κοιμηθηκε 6ωρες σχεδον σερι και δεν το πιστευα..

Μακαρι να κοιμωταν κ 2 ωρες!εσυ τι εκανες τα βραδυα που δε κοιμωταν παλευες να τον κοιμησεις η απλα το αποδεχεσαι κ κοιμασαι τη μερα?δεν εχω κ κανεναν για βοηθεια για να βγαλω πες γαλα κ να το δωσουν ,σκεφτηκα να βγαλω μονο γαλα κ να το δινω εγω να μη χαζολογαει στο στηθος,φοβαμαι κ τη συνχηση θηλων ειναι μονο 15 ημερων

7We5p3.png

Dimitrak δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια συνταγή για να κοιμηθεί το μωρό. Είναι ακόμα τόσο μικρό και δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τη μέρα από τη νύχτα. 

Προσπάθησε να κάνεις δουλειές τη μέρα με ανοιχτές κουρτίνες όταν κοιμάται δηλ να συνεχίζεται κανονικά η μέρα σου χωρίς να προσπαθείς να κάνεις ησυχία.Τη νύχτα φυσιολογικά ρίξε τους ρυθμούς,κλείσε τα φώτα και δειξτου του μωρού με αυτόν τον τρόπο ότι ήρθε η ώρα για ύπνο.Καλο ειναι να κρατάς μια ρουτίνα υπνου (το τηρώ ακόμα με το γιο μου) δηλ Κάνε ένα μπανάκι στο μωρό,Κάνε του μασάζ,δώσε γάλα,βάλε σε λειτουργία το μομπιλο.Γενικα σκέψου μια ρουτίνα που θα βολέψει εσένα και το μωρό  (τα παραπάνω είναι απλά προτασεις)και θα την τηρείς ευλαβικά για να καταλαβαίνει το μωρό ότι ήρθε η ώρα να ρίξει τους ρυθμούς και να προετοιμάζεται για υπνο. 

Ελπίζω να σε βοηθήσουν οι συμβουλές μου αλλά να θυμάσαι πως είναι ακόμα πολύ μικρούλι και ισως ολα αυτα να μην πιάσουν ακόμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...