Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , kathyv25 είπε:

Να σου ζήσει κοπέλα μου!  Εγώ δε θα κρατηθώ κορίτσια,  αν κάνει καλό καιρό θα τον βγάλω, θα πάρω μαζί μ8υ και καμιά κουβερτούλα αν είναι να θηλάσει να τη ρίξω πάνω μου! Έτσι κι αλλιως κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό και καλύτερα να πάμε και καμιά βόλτα όλες μας για να μην πηξουμε και μας βγαίνουν νεύρα! 

Εγώ χτες πήγα για καφεδάκι με τις φίλες μου, είχα βγάλει γάλα με θηλαστρο και του το το έδωσε ο άντρας μου με μπιμπερό. 

Το έπινε λέει σα λυσσασμενο χαχαχα !!!

Ποιο θηλαστρο χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται; Εμένα μου είπαν μπουκάλι μετά τις 40 μέρες για να μη πάθει σύγχυση θηλων.. δυσκολεύεται να πιάσει καλά τη δίκη μου τη θηλή, μη τα κάνω χειρότερα... έχεις δίκιο παντως καλό είναι να μην πήξουμε γιατί βγαίνει σε νεύρα και δεν ε8ναι καλό για κανένα αυτό!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Ποιο θηλαστρο χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται; Εμένα μου είπαν μπουκάλι μετά τις 40 μέρες για να μη πάθει σύγχυση θηλων.. δυσκολεύεται να πιάσει καλά τη δίκη μου τη θηλή, μη τα κάνω χειρότερα... έχεις δίκιο παντως καλό είναι να μην πήξουμε γιατί βγαίνει σε νεύρα και δεν ε8ναι καλό για κανένα αυτό!

Μου έδωσε η κουνιαδα μου της medela το mini Electric.  Καλό είναι αλλά νομίζω δεν είναι για καθημερινή χρήση. 

Εμένα ο δικός μου πιάνει πολύ καλά τη θηλή, φτου μην τον ματιασω, αλλά ρώτησα την παιδίατρο γιατι έπρεπε να πάω και γυναικολόγο να δει την τομή της καισαρικής οπότε έπρεπε κάτι να φάει το παιδί όσο θα λείπω χαχχαχα! 

Μου είπε λοιπόν η παιδίατρος ότι δεν πειράζει για μια δυο φορές, βέβαια μας έχει δει και πως θηλάζουμε οπότε μπορεί να παίζει και αυτό ρολό. Από μόνη σου ναι μην κάνεις κάτι και μπερδευτεί κρίμα είναι! 

U9Tvp2.png

πρίν από 8 λεπτά , kathyv25 είπε:

Μου έδωσε η κουνιαδα μου της medela το mini Electric.  Καλό είναι αλλά νομίζω δεν είναι για καθημερινή χρήση. 

Εμένα ο δικός μου πιάνει πολύ καλά τη θηλή, φτου μην τον ματιασω, αλλά ρώτησα την παιδίατρο γιατι έπρεπε να πάω και γυναικολόγο να δει την τομή της καισαρικής οπότε έπρεπε κάτι να φάει το παιδί όσο θα λείπω χαχχαχα! 

Μου είπε λοιπόν η παιδίατρος ότι δεν πειράζει για μια δυο φορές, βέβαια μας έχει δει και πως θηλάζουμε οπότε μπορεί να παίζει και αυτό ρολό. Από μόνη σου ναι μην κάνεις κάτι και μπερδευτεί κρίμα είναι! 

Εμένα θηλάζει πολύ καλά αλλά δυσκολεύεται στο πιάσιμο... άμα πιάσει δε το αφήνει βέβαια χαχαχα... μάλλον για αυτό μου είπαν όχι ακόμα, πρέπει να βάλει κ καλό βάρος γιατί βγήκαμε απ το μαιευτήριο 2560 και είμαστε τώρα 3.050... έχω σκοπό κ εγώ να αντλώ μετέπειτα όχι καθημερινά αλλά περιστασιακά κ ψάχνομαι για καλό οικιακό θηλαστρο.. γυναικολόγο κ εγώ όταν πηγα στη βδομάδα τον πήρα μαζί... ευτυχώς ήμουν τελευταίο ραντεβού κ δεν είχε κόσμο... έκατσε έξω με τον άντρα μου κ εγώ πηγα με τη γιατρο για εξέταση... 

3 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Δηλαδή ρε κορίτσια δε κοιμούνται καθόλου; Κ εγώ θα ήθελα να βγούμε αλλά είναι 17 ημερών μόνο... που να τον πάω; Μου φαίνεται μικρός για να βγούμε κ δεν έχει κ προγράμμα να πω θα βγούμε κ θα κοιμάται πχ.. αυτός αν ξυπνήσει κ θέλει να φάει σηκώνει τον κόσμο.... 

Κοιμαται... Για πεντε-δεκα λεπτά... Πάνω μου!!!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

1 ώρα πρίν, Natasoula85 είπε:

Κοιμαται... Για πεντε-δεκα λεπτά... Πάνω μου!!!!

Ήρωας... εμένα ήταν έτσι μόνο στο μαιευτήριο. Μόλις κατέβηκε το γάλα μου ηρέμησε..... πως την παλεύεις; Δύσκολη φάση!

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμένα στο νοσοκομείο με το ζόρι επιανε θηλή... Πρέπει να είναι κάποιος μαζι μ να πιανει κ να του τη βάζει στο στόμα.. Επειδη εχω μεγάλο στηθος δεν βολεύεται.. Ζορίζεται παραπάνω..κ έχει ως αποτέλεσμα να μ χει τραυματίσει τις θηλές.. Οποτε πήρα θηλαστρο κνεχω βρεί την υγεία μου.. Ετσι μπορεί κ ο άντρας μ να τον ταίσει κ μπορω κ εγω να ξεκουραστώ! Εχω πάρει κ ξένο κ δινω γτ τρώει πολυ.. Δεν τον φτάνει το δικό μου.... 

@kathyv25 πηρα το θηλαστρο cangaroo elegance το είχε προσφορά εδω Θεσσαλονίκη ένα μαγαζί απο 80-90€ (αν δεν κανω λαθος) στα 48€...ηλεκτρικό.. Κ κανει πολύ καλη δουλεια. Εχει κ λειτουργία μασαζ χιχιχιχι το συστήνω.. Είναι δυνατό.. Εχει αρκετές βαθμίδες για να βγαίνει το γάλα... Γενικα μου άρεσε παρα πολυ! 

Με βλεπω μέχρι 40σμο μεσα να μαι γτ ολοι γύρω μας είναι άρρωστοι.. Δεν το διακινδυνεύω... Γτ μετά θα ναι δύσκολα.. Εμενα ηρθαν οι δικοί μ εδω για χριστούγεννα!! 

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Ήρωας... εμένα ήταν έτσι μόνο στο μαιευτήριο. Μόλις κατέβηκε το γάλα μου ηρέμησε..... πως την παλεύεις; Δύσκολη φάση!

Του δίνω και ξένο οπότε ζαβλακωνεται και κοιμάτα τρεις ώρες το μεσημέρι και τρεις το βράδυ περίπου... Αλλά για να μην υπερβάλλω και χθες το απόγευμα χωρίς ξένο κοιμήθηκε κάνα μισάωρο στο Πορτ μπεμπέ... Ίσως μεγαλώνοντας φτιαξει....

HHwPp2.pngQ1avp3.png

9 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Κορίτσια εμένα στο νοσοκομείο με το ζόρι επιανε θηλή... Πρέπει να είναι κάποιος μαζι μ να πιανει κ να του τη βάζει στο στόμα.. Επειδη εχω μεγάλο στηθος δεν βολεύεται.. Ζορίζεται παραπάνω..κ έχει ως αποτέλεσμα να μ χει τραυματίσει τις θηλές.. Οποτε πήρα θηλαστρο κνεχω βρεί την υγεία μου.. Ετσι μπορεί κ ο άντρας μ να τον ταίσει κ μπορω κ εγω να ξεκουραστώ! Εχω πάρει κ ξένο κ δινω γτ τρώει πολυ.. Δεν τον φτάνει το δικό μου.... 

@kathyv25 πηρα το θηλαστρο cangaroo elegance το είχε προσφορά εδω Θεσσαλονίκη ένα μαγαζί απο 80-90€ (αν δεν κανω λαθος) στα 48€...ηλεκτρικό.. Κ κανει πολύ καλη δουλεια. Εχει κ λειτουργία μασαζ χιχιχιχι το συστήνω.. Είναι δυνατό.. Εχει αρκετές βαθμίδες για να βγαίνει το γάλα... Γενικα μου άρεσε παρα πολυ! 

Με βλεπω μέχρι 40σμο μεσα να μαι γτ ολοι γύρω μας είναι άρρωστοι.. Δεν το διακινδυνεύω... Γτ μετά θα ναι δύσκολα.. Εμενα ηρθαν οι δικοί μ εδω για χριστούγεννα!! 

Κ εγώ το έχω δει αυτό και μου φανηκε καλό κ οι κριτικές του πολ6 καλές... αλλά δεν ε8μαι σίγουρη ήθελα να ακούσω κ άλλες γνώμες... εμένα μου τις τραυμάτισε αλλά πλέον μαθαίνει να πιάνει καλύτερα όσο μεγαλώνει κ ο πόνος περιορίζεται στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα μετά είναι μια χαρά. Χορταίνει κιολας κ μου κοιμάται καλά σχετικά όποτε ξένο δεν έχω δώσει ακόμα εκτός απ τις 2 μέρες στο μαιευτήριο που μου έκανε υπογλυκαιμία κ πήρε 2 φορές μπουκάλι... 

8 ώρες πρίν, Natasoula85 είπε:

Του δίνω και ξένο οπότε ζαβλακωνεται και κοιμάτα τρεις ώρες το μεσημέρι και τρεις το βράδυ περίπου... Αλλά για να μην υπερβάλλω και χθες το απόγευμα χωρίς ξένο κοιμήθηκε κάνα μισάωρο στο Πορτ μπεμπέ... Ίσως μεγαλώνοντας φτιαξει....

Είναι πολύ ζόρι αυτό που περιγράφεις... εμένα τρώει κ κοιμάται τρίωρα, εκτός από κάποιες φορές που δε ξέρει τι θέλει κ θέλει όλη την ώρα να θηλάζει... αλλά αυτό θα μου το κάνει 6 ώρες μέσα στο μέρα το πολύ... χθες κοιμοταν 7 με 10 το απόγευμα, μετά ήθελε στηθος απ τις 10 ως τις 2... στις 2 κοιμήθηκε κ ξύπνησε μόνος του στις 3, στις 6 και στις 9 όπου κ ξύπνησαμε για πρωί.... έμεινε ξύπνιος ως τώρα κ μόλις τον ξαναπήρε ο ύπνος...

επίσης κάθεται κ στο ρηλαξ η στο λίκνο του κ χαζεύει μόνος του... κ μας είπε η παιδίατρος να του το διατηρήσουμε αυτό όσο μπορούμε γιατί είναι σημαντικό να μπορεί να κάθεται κ λίγο μόνος... παντως αν δε κοιμάται το παιδί καλό είναι να δίνεις κ λίγο μπουκάλι γιατί πρέπει κ η μαμά να είναι καλά κ ήρεμη για να είναι κ το μωρό καλά... 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια!Μανούλα Σεπτεμβρίου εδω..Κι εγω εχω το ηλεκτρικο θηλαστρο cangaroo ..το πηρα γυρω στα 50 ευρω..μια χαρα αντλει..μοιάζει με το ηλεκτρικό της μεντελα..επισης εχω δανειστεί και.το μινι ηλεκτρικο της μεντελα το οποιο κι αυτο μ εχει βολεψει απλα το cangaroo εχει διάφορες ρυθμισεις..Στο ίντερνετ βρηκα και cangaroo διπλης άντλησης στα 80 ευρω..νομίζω αυτο αξιζει πολυ.αν το χα δει πιο νωρίς αυτο θα έπαιρνα!

hCvxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , lenoutso είπε:

Γεια σας κοριτσια!Μανούλα Σεπτεμβρίου εδω..Κι εγω εχω το ηλεκτρικο θηλαστρο cangaroo ..το πηρα γυρω στα 50 ευρω..μια χαρα αντλει..μοιάζει με το ηλεκτρικό της μεντελα..επισης εχω δανειστεί και.το μινι ηλεκτρικο της μεντελα το οποιο κι αυτο μ εχει βολεψει απλα το cangaroo εχει διάφορες ρυθμισεις..Στο ίντερνετ βρηκα και cangaroo διπλης άντλησης στα 80 ευρω..νομίζω αυτο αξιζει πολυ.αν το χα δει πιο νωρίς αυτο θα έπαιρνα!

Καλημέρα κορίτσι! Να σε ρωτήσω και εσένα! Λέει για πόσο μέγαλη θηλή είναι?  Εγώ έχω μεγάλη θηλή και μου κάνει το xl της μεντελα. Ρώτησα και την άλλη κοπελιά που γράφει ότι το πήρε πιο πάνω! περιμένω απαντήσεις κορίτσια!  Ευχαριστώ πολύ! 

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη και ευλογημενη εβδομαδα να εχουμε....να σας ρωτησω οσες κανατε φ.τ τα ραμματα στις ποσες μερες σας εφυγαν; 12η μερα σημερα και ακομα εκει καλα κρατουν!

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 Γ.6/11? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.640kg 50cm

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 Γ?? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.950kg cm??

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12 Γ.10/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ kg?? cm??

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 Γ.12/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3490kg 53cm

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 Γ.3/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3240kg 51cm

@Δώρα              ΠΗΤ 18/12 Γ.17/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3390kg 50cm

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 Γ.2/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3580kg 48cm

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 Γ?? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3450kg 51cm

@Vagia1985         ΠΗΤ 19/12 Γ.14/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3630kg 53cm

@Kristi00              ΠΗΤ 20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Eleutheria2012   ΠΗΤ 21/12 Γ.5/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.840cm 51cm

@kathyv25            ΠΗΤ 21/12 Γ.10/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 2610kg 49cm

@Irini123              ΠΗΤ 18-21/12 Γ.7/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3050kg 52cm

@Cath3rine           ΠΗΤ 19/12 Γ.20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ  2.980kg cm??

@sunshine83        ΠΗΤ 23/12 Γ.16/11 ΑΓΟΡΑΚΙ kg?? cm??

@ΒαλεντιναΧρηστος ΠΗΤ 23/12 Γ.19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.200kg 52cm

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Natasoula85      ΠΗΤ 25/12 Γ.16/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.250kg 51cm

@Katerina-90        ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 8/12 Γ.30/11 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.780kg 47cm ΑΓΟΡΑΚΙ 2.500kg 48cm

@noni90             ΠΗΤ 28/12 Γ.14/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.800kg cm??

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 Γ.20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.300kg cm??

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 

@Anneliz           ΠΗΤ 03/01 Γ.16/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 4040kg 51cm

@Sun38mam    ΠΗΤ 09/01 Γ.18/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.750kg cm??

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 57 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος εγω ενα ραμμα ειχα και γυρω στις 2 εβδομαδες σταματησα να το πιανω! Δεν το καταλαβα ομως να φευγει!

πρίν από 44 λεπτά , Natasoula85 είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος εγώ νομίζω εξωτερικά ράμματα δεν έχω και τα εσωτερικά δεν τα αισθάνομαι πλέον αλλά δεν έχω δει και τίποτα να πέφτει...

Λογικα θα φυγουν απο μερα σε μερα τι να πω δεν αισθανομαι κατι αλλα βλεπω την κλωστη!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Λογικα θα φυγουν απο μερα σε μερα τι να πω δεν αισθανομαι κατι αλλα βλεπω την κλωστη!

Εγώ είχα αρκετά ράμματα έπεσε τη 15 η μέρα ένα αλλά πιάνω κ άλλο.... που δεν έχει πέσει ακόμα.... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...