Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Natasoula85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;

Όσες έχετε αγοράκι έχετε κι εσείς θέμα με τις διαρροές ούρων;;; Λερώνει τα φορμακια του δύο με τρεις φορές την μέρα.. κανένα κόλπο για να μην λερώνεται;;;. Και εντάξει τώρα έχω την μαμά μου να πλένει αν φύγει τι θα κάνω;;;;  Εμ ήθελα αγόρι, καλά να πάθω... Από μικρά μας ταλαιπωρούν... Ενώ τα κοριτσάκια μια χαρά ήσυχα και καθαρά!!!

Γειά σου Natasoula85. Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου. Κ γω αγοράκι έχω και αντιμετώπισα το ίδιο θέμα κ γω .το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι όταν τον αλλάζεις να κατεβάζεις το πουλάκι του να κοιταει προς τα κάτω ελπίζω να καταλαβαίνεις πως εννοώ ;-). Εγώ είδα αποτέλεσμα. Ελπιζω να βοήθησα. Φιλάκια 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Vagia1985 είπε:

Γειά σου Natasoula85. Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου. Κ γω αγοράκι έχω και αντιμετώπισα το ίδιο θέμα κ γω .το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι όταν τον αλλάζεις να κατεβάζεις το πουλάκι του να κοιταει προς τα κάτω ελπίζω να καταλαβαίνεις πως εννοώ ;-). Εγώ είδα αποτέλεσμα. Ελπιζω να βοήθησα. Φιλάκια 

Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@Anastasia_paris με το γαλα το nan σου χορταινει ο μπεμπης μετα απο ποση ωρα ξυπναει!;

Ο μπεμπης κάνει μέχρι και 5ωρο, με 120 ml... Η μπέμπα με τα ίδια ml στις 4 ώρες, μη σου πω και 3μιση ζητάει πάλι.... Θα αρχίσω να της δίνω περισσότερο μάλλον... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!  Τι κάνετε;;  μπορεί να. Μην μπαίνω άλλα σας διαβάζω οποτε μπορώ μαζεμένα!!  Κι εμένα πάντως ο δικο μ πίνει ασύστολα.. Σαν να μην υπάρχει αυριο.. Κ φυσικά αυτο συνοδεύεται με κακάκια κ κατούρημα χαχαχαχαχα εγω ακόμα διαρροές δεν έχω απο τα Pampers!ευτυχώς θα πω!  

Διαφημίσεις

On 29/12/2018 at 11:15 ΠΜ, Natasoula85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;

Όσες έχετε αγοράκι έχετε κι εσείς θέμα με τις διαρροές ούρων;;; Λερώνει τα φορμακια του δύο με τρεις φορές την μέρα.. κανένα κόλπο για να μην λερώνεται;;;. Και εντάξει τώρα έχω την μαμά μου να πλένει αν φύγει τι θα κάνω;;;;  Εμ ήθελα αγόρι, καλά να πάθω... Από μικρά μας ταλαιπωρούν... Ενώ τα κοριτσάκια μια χαρά ήσυχα και καθαρά!!!

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα η παιδίατρος μου είπε να του βαζω το πουλάκι προς τα κάτω! Μέχρι στιγμής πιάνει! Από φαΐ κακά τσισα δίχως αύριο και εμείς! Χαχαχαχ!

Εσείς κορίτσια τους έχετε βγάλει έξω ή όχι ακόμα?  Εγώ θέλω αλλά ο καιρός δεν βοηθάει γμτ! Χτες είχε ωραία μέρα αλλά δεν ήμουν προετοιμασμενη ρε γμτ! 

• Μου αρέσει 1

U9Tvp2.png

1 ώρα πρίν, kathyv25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα η παιδίατρος μου είπε να του βαζω το πουλάκι προς τα κάτω! Μέχρι στιγμής πιάνει! Από φαΐ κακά τσισα δίχως αύριο και εμείς! Χαχαχαχ!

Εσείς κορίτσια τους έχετε βγάλει έξω ή όχι ακόμα?  Εγώ θέλω αλλά ο καιρός δεν βοηθάει γμτ! Χτες είχε ωραία μέρα αλλά δεν ήμουν προετοιμασμενη ρε γμτ! 

Καλημεερα. Πολυ θα θελα να βγουμε, να παμε για ρεβεγιον στα πεθερικα αλλα αυτος θελει ολη μερα καθε μερα στηθος! Δεν με αφηνει κυριολεκτικα ουτε λεπτο. Που να παω ετσι?? 

Ειναι και σας ρε κοριτσια κολλημενα πανω σας? Ενα μπανιο με το ζορι προλαβαινω να κανω τσιριζει αμεσως μολις τον αφηνω

4 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!  Τι κάνετε;;  μπορεί να. Μην μπαίνω άλλα σας διαβάζω οποτε μπορώ μαζεμένα!!  Κι εμένα πάντως ο δικο μ πίνει ασύστολα.. Σαν να μην υπάρχει αυριο.. Κ φυσικά αυτο συνοδεύεται με κακάκια κ κατούρημα χαχαχαχαχα εγω ακόμα διαρροές δεν έχω απο τα Pampers!ευτυχώς θα πω!  

Κ γω pampers του βαζω κ δεν βλεπω διαρροες μεχρι στιγμης.

Καλημερα!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Και μένα θηλάζει αλλά κοιμάται και 2 ώρα οπότε αν πάμε βόλτα θα κοιμηθεί πιστεύω! Εμένα ευτυχώς έχει άδεια ο άντρας μου και έχω βοήθεια! 

Αλλά ναι πολλοί θηλασμοί! 

U9Tvp2.png

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Καλημεερα. Πολυ θα θελα να βγουμε, να παμε για ρεβεγιον στα πεθερικα αλλα αυτος θελει ολη μερα καθε μερα στηθος! Δεν με αφηνει κυριολεκτικα ουτε λεπτο. Που να παω ετσι?? 

Ειναι και σας ρε κοριτσια κολλημενα πανω σας? Ενα μπανιο με το ζορι προλαβαινω να κανω τσιριζει αμεσως μολις τον αφηνω

Καλημερα!

Κι εμεις ετσι.αλλα δεν αντεχω ρε συ.δεν μπορω να κλεινουμε 2ωρα και βαλε ετσι.παίρνει και συμπληρωμα .μονο ετσι με αφηνει σε ησυχια. Μαλλον δεν χορταινει με μενα

πρίν από 21 λεπτά , loyloy είπε:

Κι εμεις ετσι.αλλα δεν αντεχω ρε συ.δεν μπορω να κλεινουμε 2ωρα και βαλε ετσι.παίρνει και συμπληρωμα .μονο ετσι με αφηνει σε ησυχια. Μαλλον δεν χορταινει με μενα

Λουλου μου δεν υπαρχει περιπτωση να μην τους φτανει το γαλα μας. Απλα το ξενο ειναι πιο βαρυ ενω το δικο μας πιο ευπεπτο και θελουν συνεχεια. Ενω με το ξενο ξεραινονται. Το χω παρατηρησει και με τον δικο μου. Αλλιως ολη μερα τον εχω πανω μου. Δεν μπορω να κουνηθω να παω πουθενα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μαμάδες! Άργησα να ξαναμπώ διάβασα όμως τα νέα σας, καλά μεγάλωματα τώρα σε όλες μας! Γυρίσαμε στο νησί, θηλάζουμε αποκλειστικά, πήραμε κ βάρος καλό... βρήκαμε κ παιδίατρο... βέβαια θέλει συνέχεια στήθος αλλά ευτυχώς κάνει κάποιες φορές κάποιους 3ωρους ύπνους κ ξεκουράζομαι κ εγώ.. περιέργως αν εξαιρέσεις την αϋπνία τα έχουμε βρει καλά με το μικρό... ναι μεν δύσκολα με το θηλασμό, που δεν κοιμάμαι κτλ αλλά τα καταφέρνω καλά στην καθημερινότητα με τη φροντίδα του. Οι μαίες στο μαιευτήριο με ρωταγαν αν είναι το πρώτο μου επειδή με είδαν ξεθαρρεμενη όπως τον έπιανα κτλ.Το σπίτι είναι λίγο λες κ έχει πέσει βόμβα, να είναι καλά ο άντρας μου βοηθάει πολύ... 

ο τοκετός μου ήταν λίγο δύσκολος, ερχόταν με το πρόσωπο προς τα επάνω ο μπέμπης και πονούσα απ το απόγευμα, και γέννησα πρωί... ευτυχώς έκανα επισκληρίδιο, μια δόση μόνο, για να έχω δύναμη να σπρώξω να μην είμαι εξαντλημένη.. στις εξωθήσεως δεν έσπρωχνα καλά, ήταν κ με οπίσθια ο μπέμπης και τα είδα όλα παρά την νάρκωση.. είχα και αρκετά ράμματα αλλά πολύ καλή ανάρρωση... πρώτη μέρα σκεφτείτε καθόμουν οκλαδόν στο κρεβάτι και θηλάζα! 

Ελπιζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπακια σας ακόμα καλύτερα! Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις ξεκίνησε!!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα!

Όλη μέρα κολλημένος πάνω μου... Μόνο όταν τρώει το συμπλήρωμα κοιμάται λίγο και αυτός και εγώ!!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Όλη μέρα κολλημένος πάνω μου... Μόνο όταν τρώει το συμπλήρωμα κοιμάται λίγο και αυτός και εγώ!!!

Δηλαδή ρε κορίτσια δε κοιμούνται καθόλου; Κ εγώ θα ήθελα να βγούμε αλλά είναι 17 ημερών μόνο... που να τον πάω; Μου φαίνεται μικρός για να βγούμε κ δεν έχει κ προγράμμα να πω θα βγούμε κ θα κοιμάται πχ.. αυτός αν ξυπνήσει κ θέλει να φάει σηκώνει τον κόσμο.... 

3 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Καλησπερα μαμάδες! Άργησα να ξαναμπώ διάβασα όμως τα νέα σας, καλά μεγάλωματα τώρα σε όλες μας! Γυρίσαμε στο νησί, θηλάζουμε αποκλειστικά, πήραμε κ βάρος καλό... βρήκαμε κ παιδίατρο... βέβαια θέλει συνέχεια στήθος αλλά ευτυχώς κάνει κάποιες φορές κάποιους 3ωρους ύπνους κ ξεκουράζομαι κ εγώ.. περιέργως αν εξαιρέσεις την αϋπνία τα έχουμε βρει καλά με το μικρό... ναι μεν δύσκολα με το θηλασμό, που δεν κοιμάμαι κτλ αλλά τα καταφέρνω καλά στην καθημερινότητα με τη φροντίδα του. Οι μαίες στο μαιευτήριο με ρωταγαν αν είναι το πρώτο μου επειδή με είδαν ξεθαρρεμενη όπως τον έπιανα κτλ.Το σπίτι είναι λίγο λες κ έχει πέσει βόμβα, να είναι καλά ο άντρας μου βοηθάει πολύ... 

ο τοκετός μου ήταν λίγο δύσκολος, ερχόταν με το πρόσωπο προς τα επάνω ο μπέμπης και πονούσα απ το απόγευμα, και γέννησα πρωί... ευτυχώς έκανα επισκληρίδιο, μια δόση μόνο, για να έχω δύναμη να σπρώξω να μην είμαι εξαντλημένη.. στις εξωθήσεως δεν έσπρωχνα καλά, ήταν κ με οπίσθια ο μπέμπης και τα είδα όλα παρά την νάρκωση.. είχα και αρκετά ράμματα αλλά πολύ καλή ανάρρωση... πρώτη μέρα σκεφτείτε καθόμουν οκλαδόν στο κρεβάτι και θηλάζα! 

Ελπιζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπακια σας ακόμα καλύτερα! Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις ξεκίνησε!!

Να σου ζήσει κοπέλα μου!  Εγώ δε θα κρατηθώ κορίτσια,  αν κάνει καλό καιρό θα τον βγάλω, θα πάρω μαζί μ8υ και καμιά κουβερτούλα αν είναι να θηλάσει να τη ρίξω πάνω μου! Έτσι κι αλλιως κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό και καλύτερα να πάμε και καμιά βόλτα όλες μας για να μην πηξουμε και μας βγαίνουν νεύρα! 

Εγώ χτες πήγα για καφεδάκι με τις φίλες μου, είχα βγάλει γάλα με θηλαστρο και του το το έδωσε ο άντρας μου με μπιμπερό. 

Το έπινε λέει σα λυσσασμενο χαχαχα !!!

• Μου αρέσει 1

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...