Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια τι κανετε;;;; 

Εμεις εχουμε γκρινια δυσκολευομαστε στα κακα μας κ σφιγγομαστε μας αλλαξε το γαλα η παιδιατρος μας εδωσε ενα για κολικους κ δυσκοιλιοτητα μακαρι να κανει δουλεια το εχουμε παραγγειλει γιατι στα φαρμακεια ειναι σε ελλειψη! 

Εσεις τι κανετε???

Ποιο γαλα?εμεις ειπαμε βα μιλήσουμε αυριπ.ειμαστε στην ιδια φαση με εσας.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nicol_ είπε:

Ρε συ Νανουλα ξερεις τι σκεφτόμουν τώρα που σε διαβαζα,μήπως το νινακι εχει θεμα με το χαλινο? Οχι οτι τα ξερω και εγω απλα κατι διαβαζα οτι οταν ειναι κοντος ο χαλινος τα δυσκολευει να θηλασουν. Μου ήρθε τωρα.κ ειπα να στο πω

Τον ειχα ρωτησει τον παιδιατρο κ μου ειπε οχι, δεν εχει χαλινο το παιδι. Σε βλεπω ενημερωμενη χαχα, και γω μωρε τα ξερω αυτα φιλεναδιτσα μου αλλα ισως ειναι κ στο παιδι, και το δικο μου δυσκολευεται να βεντουζαρει. Ενω ξερει να το κανει, βαζω πχ το μικρο μου δαχτυλακι στο στομα και κανει θηλαστικη κινηση αλλα με τον εναν μαστο εχουμε θεμα. Ενω με τον αλλον το καταφερνει μια χαρα. Για αυτο λεω, μηπως κανω εγω κατι λαθος. Εν τω μεταξυ απο κει που δεν πιανει καλα, εχω γεμισει γαλα και ολο το βγαζω μην παθω καμια μαστιτιδα. Θα εχω συντομα και θηλαστρο, αλλα δε θελω να του δινω μπιμπερο ακομα μεχρι να εδραιωσω θηλασμο. Παω λιγο ψαχνοντας.

πρίν από 48 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Μίλησες με σύμβουλο θηλασμού τελικά; Θα έρθει σπίτι σου; Εγώ λέω να μιλήσω μετά την Πρωτοχρονιά να δω και θείο αν πήρε βάρος...

Περιμενω απαντηση της. Την πηρα αλλα δεν το σηκωσε και της εστειλα μηνυμα! Ειμαι σιγουρη οτι θα με βοηθησει και θα με καθησυχασει. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 28 λεπτά , loyloy είπε:

Ποιο γαλα?εμεις ειπαμε βα μιλήσουμε αυριπ.ειμαστε στην ιδια φαση με εσας.

Το almiron comfort τωρα ηπιαμε πρωτη φορα να δουμε θα μας κανει δουλιτσα; 

Στην ιδια φαση με κολικους ή με κακακια;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

3 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κορίτσι κι εμείς είχαμε το ίδιο θέμα με τον μπεμπη...πλεον πίνουμε το nan sensitive και είναι θεαματικη η αλλαγή... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

3 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κολικοί και κακακια.περναμε τελεια σου λεω.ευτυχως πριν εκανε ενα περιποιημένο χεσιματακι ο μικρούλης μου.ξαλαφρωσε και αμεσως εκανε νανι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Κολικοί και κακακια.περναμε τελεια σου λεω.ευτυχως πριν εκανε ενα περιποιημένο χεσιματακι ο μικρούλης μου.ξαλαφρωσε και αμεσως εκανε νανι.

Καλημερα στην παρεα....εμας δεν κανει καθολου την βοηθαω με το θερμομετρο κ λαδακι στο πωπουδακι κ ετσι κανουμε μια φορα την ημερα!

14 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσι κι εμείς είχαμε το ίδιο θέμα με τον μπεμπη...πλεον πίνουμε το nan sensitive και είναι θεαματικη η αλλαγή... 

Εκανε καθολου εσενα; εμας μονο σφιγγεται τπτ αλλο...ειναι καλο να το δοκιμασουμε κ αυτο αν ειναι....αυτο π πηραμε δεν κανει τπτ δυστηχως

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 17 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα στην παρεα....εμας δεν κανει καθολου την βοηθαω με το θερμομετρο κ λαδακι στο πωπουδακι κ ετσι κανουμε μια φορα την ημερα!

Εκανε καθολου εσενα; εμας μονο σφιγγεται τπτ αλλο...ειναι καλο να το δοκιμασουμε κ αυτο αν ειναι....αυτο π πηραμε δεν κανει τπτ δυστηχως

Κοριτσι και θερμοφόρα ηλεκτρική στο χαμηλό στη κοιλίτσα λίγο κούνημα μήπως τα Πάρει ο ύπνος και ηρεμήσουν λιγάκι. Και μια κρέμα της frezyderm για κολικούς είναι καλή τους βοηθάει να βγει ο αέρας από την κοιλίτσα. 

5mtvp3.png

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μιλησα με τη παιδιατρο.τα μωράκια που θηλαζουν μπορει να κανουν κακα και 1 φορα στις 7 μερες.μου πε να μην αγχωνομαι.

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια μου. Βλεπω καθε μωρακι εχει τα δικα του. Εμενα ακομα ενεργειται 7 -8 φορες τη μερα. Αυτο το υδαρρες πραγμα με σπορακια. Ειμαστε το αλλο ακρο. Κατα τ αλλα ειμαστε καλα. Περιμενουμε να μας ερθει και η συμβουλος θηλασμου σημερα, να μας κατατοπισει αν και παμε πολυ καλυτερα σημερα. 

Πολλή κουραση ρε κοριτσια, ομως τη μερα παλευεται ευκολα. Το βραδυ ειναι το μαρτυριο που κουτουλαμε

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου. Βλεπω καθε μωρακι εχει τα δικα του. Εμενα ακομα ενεργειται 7 -8 φορες τη μερα. Αυτο το υδαρρες πραγμα με σπορακια. Ειμαστε το αλλο ακρο. Κατα τ αλλα ειμαστε καλα. Περιμενουμε να μας ερθει και η συμβουλος θηλασμου σημερα, να μας κατατοπισει αν και παμε πολυ καλυτερα σημερα. 

Πολλή κουραση ρε κοριτσια, ομως τη μερα παλευεται ευκολα. Το βραδυ ειναι το μαρτυριο που κουτουλαμε

Καλα το βραδυ που ολοι κοιμουνται δεν μπορω.ροχαλιζει και ο αντρας μου και μου ρχεται να τον κοπανισω 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Καλα το βραδυ που ολοι κοιμουνται δεν μπορω.ροχαλιζει και ο αντρας μου και μου ρχεται να τον κοπανισω 

Συμφωνώ.. Πιο πολύ με πειράζει αυτό πάρα που ξενυχταω..!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 21 λεπτά , loyloy είπε:

Χαχαχα σε νιωωωθωωω. Κ μενα το ιδιο! Εγω ειμαι ορθια σχεδον ολο το βραδυ και κυριολεκτικα κουτουλαω και εκεινος ουτε καν τον ακουει οταν κλαιει. Μα πως γινεται να μην το ακουει? Αφου τσιριζει ο μικρος. Τι να πω. Ρολά ριχνουν οι αντρες ρε κοριτσια

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Και προχτες μου πε το θεϊκό. Ειμαι κουρασμένος δεν πρεπεο να κοιμηθηκα καλα το βραδυ.Να τονισω πως κοιμήθηκε ενα 7ωρο γεματο.εντάξει πως κρατήθηκα εκεινη την ωρα δεν ξερω.απο το βλεμα μου κατσλαβε οτι μαλακια ειπε.και εχω κςι τον μπαμπα μου να μου λεει πως κανω κατι λαθος για να ξενυχταμε το βραδυ.δλδ ελεος.άντρες  εχουν και άποψη 

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Και προχτες μου πε το θεϊκό. Ειμαι κουρασμένος δεν πρεπεο να κοιμηθηκα καλα το βραδυ.Να τονισω πως κοιμήθηκε ενα 7ωρο γεματο.εντάξει πως κρατήθηκα εκεινη την ωρα δεν ξερω.απο το βλεμα μου κατσλαβε οτι μαλακια ειπε.και εχω κςι τον μπαμπα μου να μου λεει πως κανω κατι λαθος για να ξενυχταμε το βραδυ.δλδ ελεος.άντρες  εχουν και άποψη 

Δυστυχως οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν. Νομιζουν οτι μεγαλωνει μονο του το μωρο 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

On 23/12/2018 at 9:30 ΠΜ, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 Γ.6/11? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.640kg 50cm

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 Γ?? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.950kg cm??

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12 Γ.10/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ kg?? cm??

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 Γ.12/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3490kg 53cm

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 Γ.3/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3240kg 51cm

@Δώρα              ΠΗΤ 18/12 Γ.17/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3390kg 50cm

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 Γ?? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3450kg 51cm

@Vagia1985         ΠΗΤ 19/12 Γ.14/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3630kg 53cm

@Kristi00              ΠΗΤ 20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Eleutheria2012   ΠΗΤ 21/12 Γ.5/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.840cm 51cm

@kathyv25            ΠΗΤ 21/12 Γ.10/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 2610kg 49cm

@Irini123              ΠΗΤ 18-21/12 Γ.7/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3050kg 52cm

@Cath3rine           ΠΗΤ 19/12 Γ.20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ  2.980kg cm??

@sunshine83        ΠΗΤ 23/12 Γ.16/11 ΑΓΟΡΑΚΙ kg?? cm??

@ΒαλεντιναΧρηστος ΠΗΤ 23/12 Γ.19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.200kg 52cm

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Natasoula85      ΠΗΤ 25/12 Γ.16/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.250kg 51cm

@Katerina-90        ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 8/12 Γ.30/11 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.780kg 47cm ΑΓΟΡΑΚΙ 2.500kg 48cm

@noni90             ΠΗΤ 28/12 Γ.14/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.800kg cm??

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 Γ.20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.300kg cm??

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 

@Anneliz           ΠΗΤ 03/01 Γ.16/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 4040kg 51cm

@Sun38mam    ΠΗΤ 09/01 Γ.18/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.750kg cm??

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΤ ΤΩΡΑ:-P ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΣΤΑ.. ΣΤΑ ??? ΑΝΑΜΜΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.....ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ!!!! ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΑΣ Μ ΣΤΗΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΠΕΡΑΣΑ ΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!!

Εγω γεννησα τελικα 2/12  3.580 φυσιολογικα στις 37 εβδομάδες!!!!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Katerinaki... 11 είπε:

Εγω γεννησα τελικα 2/12  3.580 φυσιολογικα στις 37 εβδομάδες!!!!!!! 

48cm...!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...