Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καταρχήν κορίτσι μου καλή ανάρρωση σου εύχομαι.... Είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις και μεγαλύτερο παιδί, κι εγώ τις πρώτες μέρες τράβηξα πολλά με τον μεγάλο, θες δε θες σηκώνεσαι από την πρώτη μέρα.... Πόσο ημερών είναι τώρα η μικρή σου???? Εμένα πλέον πίνουν κατά μέσο όρο 100ml στο τετραωρο, στην αρχη έπιναν περίπου 60, ο μικρός πάντα λίγο λιγότερο,κοντά στα 40-50....πάντως ειδικά τον μικρό όταν τον πήρα από τη μενν στο σπίτι έπινε με το ζόρι 30-35....μετα από λίγες μέρες άρχισε να στρώνει... 

Νανούλα μου ο αφαλος πέφτει μέσα στις πρώτες 12 μέρες ζωής... Αν δεν πέσει ενημερώνεις τον παιδιατρο..

Η μικρη ειναι τωρα 9 ημερων. Πινει 20-30 κ μια φορα ηπιε 40ml.εσυ τι λες ειναι καλα?? Ειναι πολυ λιγο??

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Sun38mam είπε:

Η μικρη ειναι τωρα 9 ημερων. Πινει 20-30 κ μια φορα ηπιε 40ml.εσυ τι λες ειναι καλα?? Ειναι πολυ λιγο??

Αχ τι να σου πω κορίτσι μου, δεν ξέρω.... Εμενα μου φαίνονταν λίγα τα 30-40 και όταν το είπα στην παιδίατρο μου είπε "ε καλά πόσο θες να πινει, το στομαχακι τους είναι όσο ένα αυγό"... Και η αλήθεια είναι πως αν τυχαινε και έπινε παραπάνω, πάντα το έβγαζε ο μικρός.... Εσένα κάνει γουλιτσες η εμετούς???? Εμένα σχεδόν σε κάθε γεύμα εκανε στην αρχή, τώρα δεν κάνει πλέον... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

1 hour ago, Sun38mam είπε:

Καλησπερα κοριτσια. ΒγηκαμΒγηκαμε κ εμεις απο το νοσοκομειο. ..αλλα οι πονοι της καισαρικης αφορητοι. ΕκανΕκανα καθετη τομή κ επειδή ο πλακούντα ηταν διηθητικος έκανα και υστερεκτομη. Ποναω παρα πολυ. Πρεπει να σηκώνομαι κ για τη μικρη.καταβαλλω τεραστια προσπαθεια.

Η μικρη κ εμενα ειχε ικτερο κ την εβαλαν στη λαμπα. Αγχωνομαι κ εγω κοιμαται συνεχεια. Την ξυπναω την ταιζω με το ζορι να φαει 30ml. Δινω ξενο γιατι δεν εχω κ πολυ εγω. Εσας ποσο τρωνε τα μωρα ? Εγω τη μικρη την πηρα τη Δευτερα το βραδυ απο το νοσοκομειο. Ειμαστε μολις 2 μερες μαζι κ αγχωνομαι γιατι ειναι πολυ αδυνατουλα πολυ μικρουλα. Ο μεγαλοςψμου ηταν 4 κιλα οταν γεννηθηκε κ ηταν ολα πιο ευκολα . Εμενα ειχε 13 ικτερο. Τωρα θα τηλ αυριο να δω ποτε μπορω να την παω στην παιδιατρο μου να μου πει καλυτερα. 

Καλησπέρα κορίτσι καλή αναρωσση σου εύχομαι. Κάνε λίγο υπομονή και θα φύγει και ο πόνος όλα πέρασαν τώρα και είσαι στο σπιτάκι σου με το μωράκι σου. Δεν έχεις τώρα λίγη βοήθεια που είναι αρχή έφυγε η μητέρα σου;δεν σας είπαν να κάνετε επαναληπτική εξετάσει; συνήθως έτσι λένε για να το παρακολουθεις τον ικτερο μην ανέβει. Πίνει και από εσένα και μετά πίνει τα 30 ml? 

5mtvp3.png

4 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Αχ τι να σου πω κορίτσι μου, δεν ξέρω.... Εμενα μου φαίνονταν λίγα τα 30-40 και όταν το είπα στην παιδίατρο μου είπε "ε καλά πόσο θες να πινει, το στομαχακι τους είναι όσο ένα αυγό"... Και η αλήθεια είναι πως αν τυχαινε και έπινε παραπάνω, πάντα το έβγαζε ο μικρός.... Εσένα κάνει γουλιτσες η εμετούς???? Εμένα σχεδόν σε κάθε γεύμα εκανε στην αρχή, τώρα δεν κάνει πλέον... 

Κανει γουλιτσες κ πνιγεται.Τωρα ξυπννησαμε κ την ταιζω ποση ωρα για να πιει 10ml!!!!

4 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Καλησπέρα κορίτσι καλή αναρωσση σου εύχομαι. Κάνε λίγο υπομονή και θα φύγει και ο πόνος όλα πέρασαν τώρα και είσαι στο σπιτάκι σου με το μωράκι σου. Δεν έχεις τώρα λίγη βοήθεια που είναι αρχή έφυγε η μητέρα σου;δεν σας είπαν να κάνετε επαναληπτική εξετάσει; συνήθως έτσι λένε για να το παρακολουθεις τον ικτερο μην ανέβει. Πίνει και από εσένα και μετά πίνει τα 30 ml? 

Απο εμενα οχι παντα. Σπανια εγω εχω λιγο. Ξενο κυριως. Θα την παω στην παιδιατρο μου θα κλεισω ραντεβου αλλα ειναι οι μερες τετοιες τωρα.

5 ώρες πρίν, Sun38mam είπε:

Κανει γουλιτσες κ πνιγεται.Τωρα ξυπννησαμε κ την ταιζω ποση ωρα για να πιει 10ml!!!!

Απο εμενα οχι παντα. Σπανια εγω εχω λιγο. Ξενο κυριως. Θα την παω στην παιδιατρο μου θα κλεισω ραντεβου αλλα ειναι οι μερες τετοιες τωρα.

Καλημέρα Αν πίνει από εσένα μπορεί θα της φτάνουν τα 30ml. Μήπως δεν της αρέσει το γάλα μπορεί να φτεει και αυτό πιο πίνετε; ναι πήγαινε την στι παιδίατρο για να την ζύγιζε κιόλας να δεις αν τ ρωει. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!!! Μην ακους τις μ@@ που μπορει να σου πουνε. Σημασια εχει να πεσει ο ικτερος του παιδιου. Τωρα ποσο ειναι ? Επεσε?

Και μεις σχεδον παρομοιο θεμα εκτος βεβαια απο την τιμη του ικτερου, εμεις βγηκαμε με 12,6 . Και γω εχω ασυμβατοτητα ρεζους, εγω αρνητικο το μωρο θετικο και επισης πολυ μεγαλη απωλεια βαρους. Εμεις χασαμε περιπου 20 % κ ευτυχως που γεννηθηκε με καλα κιλα (3350) κ ειχε περιθωριο. Ο ικτερος τωρα ειναι γυρω στο 10  κ τον βγαζω στο φως οποτε εχει καλο καιρο. 

Εγω με τον θηλασμο εχω ενα θεματακι. Δεν μπορει να πιασει σωστα τη θηλαια αλω και αργουμε πολυ. Χανουμε μιση ωρα καθε φορα μεχρι να το βρει και μεχρι τοτε εχει ηδη κουραστει και μου κοιμαται στο 5λεπτο θηλασμου. Ισως κ γω να μην τον τοποθετω σωστα. Ομως βρεχει πολλες πανες, οποτε ειμαι ηρεμη οτι τρωει. Βγαζω κ γαλα με το χερι και του δινω με μπιμπερο για να χω μια εικονα ποσο τρωει. Εχω πολυ καλη παραγωγη, αλλα εκεινος δυσκολευεται να βεντουζαρει ρε γαμωτο και στεναχωριεμαι. Κ γω θα παρω συμβουλο. Αυριο θα μιλησω μαζι της. 

18 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Αχ βρε κοριτσι μου, παροδικο ειναι. Εχεις δικιο, ακομα δεν προλαβες να βγεις απο το μαιευτηριο και τρεχετε. Αλλα θα δεις μερα με τη μερα μεγαλη διαφορα. Εμενα εχασε το 20% του βαρους, μιλαμε για πολυ μεγαλο ποσοστο, κι ομως ο παιδιατρος δεν φανηκε να ανησυχει ιδιαιτερα. Ισως ειναι στο παιδι. Ευχομαι συντομα να βρειτε τις ισορροπιες σας γιατι κακως τα ψεματα το πρωτο και κυριοτερο ειναι να ειναι η μαμα καλα για να ειναι κ το μωρο. Προσεχε τον εαυτο σου και εαν μπορεις να ξεκουραζεσαι. Θα φτιαξουν ολα συντομα.εφοσον επεσε ο ικτερος, ολα τα υπολοιπα θα ερθουν. 

Διάβασα στα μπεμπακια για την περίπτωση σου και μου έκανε εντύπωση που έχασε τόσο βάρος και δεν σου είπαν τίποτα... Εμένα έχασε το 11% και έχει και εμενα περιθώριο 3.255 γεννήθηκε... Θεωρώ ότι η αντίδραση του δικού σου παιδιάτρου είναι η πιο σωστή... Αφού το μωρό δεν φαίνεται άρρωστο κ βρέχει πάνες δεν πρέπει να μας αγχώνουν έτσι... Εσένα άρχισε να παίρνει βάρος τώρα; 

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Διάβασα στα μπεμπακια για την περίπτωση σου και μου έκανε εντύπωση που έχασε τόσο βάρος και δεν σου είπαν τίποτα... Εμένα έχασε το 11% και έχει και εμενα περιθώριο 3.255 γεννήθηκε... Θεωρώ ότι η αντίδραση του δικού σου παιδιάτρου είναι η πιο σωστή... Αφού το μωρό δεν φαίνεται άρρωστο κ βρέχει πάνες δεν πρέπει να μας αγχώνουν έτσι... Εσένα άρχισε να παίρνει βάρος τώρα; 

Καλημερα κοριτσι μου. Ναι βρεχει πανες, οποτε ισως αυτο να ηταν ενδειξη οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Εχουμε βεβαια θεματα με τον θηλασμο. Δεν πιανει σωστα και φοβαμαι μηπως φταιει η θηλη μου δεν ξερω. Ο παιδιατρος το μονο που μου ειπε ειναι να του δινω μετα τον θηλασμο 3 φορες τη μερα σε οποιο γευμα θελω 60 ml ξενο για να δουμε αν θα το πιει. 

Απο βαρος νοικιασα βρεφοζυγο, τον ιδιο που ειχε κ το μαιευτηριο για να μπορω να εχω καποια εικονα, και μεχρι και χθες φανηκε να παιρνει βαρος. Σημερα θα τον ξαναζυγισω αν και χθες δεν εφαγε πολυ. Ηταν ανησυχος. 

Εσυ εχεις ζυγαρια σπιτι? Εγω την νοικιασα για να εχω κ γω μια εικονα του παιδιου

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου. Ναι βρεχει πανες, οποτε ισως αυτο να ηταν ενδειξη οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Εχουμε βεβαια θεματα με τον θηλασμο. Δεν πιανει σωστα και φοβαμαι μηπως φταιει η θηλη μου δεν ξερω. Ο παιδιατρος το μονο που μου ειπε ειναι να του δινω μετα τον θηλασμο 3 φορες τη μερα σε οποιο γευμα θελω 60 ml ξενο για να δουμε αν θα το πιει. 

Απο βαρος νοικιασα βρεφοζυγο, τον ιδιο που ειχε κ το μαιευτηριο για να μπορω να εχω καποια εικονα, και μεχρι και χθες φανηκε να παιρνει βαρος. Σημερα θα τον ξαναζυγισω αν και χθες δεν εφαγε πολυ. Ηταν ανησυχος. 

Εσυ εχεις ζυγαρια σπιτι? Εγω την νοικιασα για να εχω κ γω μια εικονα του παιδιου

Όταν βγηκαμε από το νοσοκομείο μόνο με μητρικό έβρεχε πάνες... Μετά την δεύτερη νοσηλεία του άρχισα να του δινω ξένο και με το ζόρι πίνει 30ml και πολλές φορές το βγάζει... Σαν να μπουκωνει... Ζυγαριά δεν πήρα γιατί μου είπε και η παιδίατρος ότι μπορεί να με αγχωσει και το φοβάμαι κι εγώ να σου πω την αλήθεια... Να δούμε πως θα πάει και μπορεί να πάρω...

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια τι κανετε;;;; 

Εμεις εχουμε γκρινια δυσκολευομαστε στα κακα μας κ σφιγγομαστε μας αλλαξε το γαλα η παιδιατρος μας εδωσε ενα για κολικους κ δυσκοιλιοτητα μακαρι να κανει δουλεια το εχουμε παραγγειλει γιατι στα φαρμακεια ειναι σε ελλειψη! 

Εσεις τι κανετε???

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? 

Υπομονή στις μανούλες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες! Όλα θα φτιάξουν απλά θέλουν χρόνο! Μέχρι τότε απλά θα κοιτάμε τα παιδάκια μας και και θα τα ξεχνάμε όλα!

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Natasoula85 είπε:

Όταν βγηκαμε από το νοσοκομείο μόνο με μητρικό έβρεχε πάνες... Μετά την δεύτερη νοσηλεία του άρχισα να του δινω ξένο και με το ζόρι πίνει 30ml και πολλές φορές το βγάζει... Σαν να μπουκωνει... Ζυγαριά δεν πήρα γιατί μου είπε και η παιδίατρος ότι μπορεί να με αγχωσει και το φοβάμαι κι εγώ να σου πω την αλήθεια... Να δούμε πως θα πάει και μπορεί να πάρω...

Κ μενα το ιδιο μου ειπε, αλλα εχω τις γιαγιαδες που με ζαλισανε να παρω. Και πηρα για να τελειωνει το θεμα. Μεχρι τωρα μπορω να πω οτι δεν με αγχωνει ωστοσο, ισα ισα με ανακουφιζει που βλεπω οτι παιρνει εστω και κατι, η μαλλον το οτι δεν πεφτει αλλο. Εμεις δεν ξερω ποσο πινουμε, ακομα ειμαι λιγο στα χαμενα. Προσπαθησε να το ταϊζεις ανα 2ωρο δεν ξερω τι σου πε βεβαια η παιδιατρος, ισως και να φταιει το γαλα το συγκεκριμενο και να μην του αρεσει. Η να το πινει πολυ λαιμαργα. Αμα δεις οτι το ρουφαει με τη μια, κανε διαλειμμα αναμεσα στο γευμα του για να ρευτει και μετα συνεχισε παλι. 

Εγω εδωσα χθες ξενο το βραδυ 60 ml γιατι δεν κοιμοταν και τον ειχα 2 ωρες στο στηθος και το καταβροχθισε. Ε μετα απο λιγο το βγαλε ολο. Το κανε εμετο. Ετσι εβγαλα δικο μου γαλα 60ml και το ηπιε κανονικα και κοιμηθηκε

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια τι κανετε;;;; 

Εμεις εχουμε γκρινια δυσκολευομαστε στα κακα μας κ σφιγγομαστε μας αλλαξε το γαλα η παιδιατρος μας εδωσε ενα για κολικους κ δυσκοιλιοτητα μακαρι να κανει δουλεια το εχουμε παραγγειλει γιατι στα φαρμακεια ειναι σε ελλειψη! 

Εσεις τι κανετε???

Που σαι μικρη μου? Πως τα πατε με την πριγκιπισσουλα?? Κολικους ε? Ξεκινανε τοσο νωρις? Πωπω, ζορικο πραγμα οι κολικοι. Μακαρι το νεο γαλα να της κανει καλυτερα

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Κ μενα το ιδιο μου ειπε, αλλα εχω τις γιαγιαδες που με ζαλισανε να παρω. Και πηρα για να τελειωνει το θεμα. Μεχρι τωρα μπορω να πω οτι δεν με αγχωνει ωστοσο, ισα ισα με ανακουφιζει που βλεπω οτι παιρνει εστω και κατι, η μαλλον το οτι δεν πεφτει αλλο. Εμεις δεν ξερω ποσο πινουμε, ακομα ειμαι λιγο στα χαμενα. Προσπαθησε να το ταϊζεις ανα 2ωρο δεν ξερω τι σου πε βεβαια η παιδιατρος, ισως και να φταιει το γαλα το συγκεκριμενο και να μην του αρεσει. Η να το πινει πολυ λαιμαργα. Αμα δεις οτι το ρουφαει με τη μια, κανε διαλειμμα αναμεσα στο γευμα του για να ρευτει και μετα συνεχισε παλι. 

Εγω εδωσα χθες ξενο το βραδυ 60 ml γιατι δεν κοιμοταν και τον ειχα 2 ωρες στο στηθος και το καταβροχθισε. Ε μετα απο λιγο το βγαλε ολο. Το κανε εμετο. Ετσι εβγαλα δικο μου γαλα 60ml και το ηπιε κανονικα και κοιμηθηκε

Που σαι μικρη μου? Πως τα πατε με την πριγκιπισσουλα?? Κολικους ε? Ξεκινανε τοσο νωρις? Πωπω, ζορικο πραγμα οι κολικοι. Μακαρι το νεο γαλα να της κανει καλυτερα

Τι να σου πω η παιδιατρος ειπε ξεκινανε ετσι νωρις καλα τα παμε μονο οταν εχουμε πονακια ζοριζομαστε ελπιζω να την βοηθησει να ενεργηθει ειναι κριμα να ζοριζεται...

Εσεις πως τα πατε;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Ρε συ Νανουλα ξερεις τι σκεφτόμουν τώρα που σε διαβαζα,μήπως το νινακι εχει θεμα με το χαλινο? Οχι οτι τα ξερω και εγω απλα κατι διαβαζα οτι οταν ειναι κοντος ο χαλινος τα δυσκολευει να θηλασουν. Μου ήρθε τωρα.κ ειπα να στο πω

DanXp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ρε συ Νανουλα ξερεις τι σκεφτόμουν τώρα που σε διαβαζα,μήπως το νινακι εχει θεμα με το χαλινο? Οχι οτι τα ξερω και εγω απλα κατι διαβαζα οτι οταν ειναι κοντος ο χαλινος τα δυσκολευει να θηλασουν. Μου ήρθε τωρα.κ ειπα να στο πω

Καλησπερα κοριτσακια. Κανονικα στο μαιευτηριο κοιτανε το χαλινο αλλα δεν ειναι και σιγουρο.Αν βρει συμβουλο θηλασμου που να ναι και παιδιατρος  θα το δει σιγουρα.Αν του γλιστραει η θηλη απο το στομα μπορει να φταιει αυτο.Καλα το σκεφτηκες

ROnbp3.pngPFbVp3.png

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Μίλησες με σύμβουλο θηλασμού τελικά; Θα έρθει σπίτι σου; Εγώ λέω να μιλήσω μετά την Πρωτοχρονιά να δω και θείο αν πήρε βάρος...

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...