Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Τι λες Τώρα?εντάξει καμία σχέση με εδ ω.βελγιο Ε?αυτές τις βαφλες Δεν μπορώ να τις ξεπεράσω.θεϊκές.φλαμανδικα μιλάς ή μένεις Στη γαλλόφωνη πλευρά?

ik spreek nederlands, ..φλαμανδικη πλευρα, στην οποια η γλωσσα ειναι ουσιαστικα ολλανδικα..

g1Knp1.png

E09Up1.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, elise είπε:

ik spreek nederlands, ..φλαμανδικη πλευρα, στην οποια η γλωσσα ειναι ουσιαστικα ολλανδικα..

Εμενα μενει θειος μου Βελγιο αλλα στη γαλλοφωνη πλευρά..τρομερη βοηθεια ! Καμία σχεση με εδώ...

10 ώρες πρίν, elise είπε:

Ο άντρας μου είναι μισός Βέλγος.απο τη φλαμανδικη πλευρά.περισυ είχα πάει Βέλγιο να γνωρίσω τους συγγενείς του εκε ι.δεν καταλάβαινα τι έλεγαν.αλλα ερωτεύτηκα το Βέλγιο.και τις βαφλες αυτές που τις παίρνεις στο χέρι τις ζεστές και τις τηγανητές πατάτες.καλα με τα ποδήλατα είχα πάθει πλάκα.παντου ποδήλατα να προσέχεις μην σε πατήσει κανενα.πολυ ωραία πάντως.και στη πόλη που ήμασταν είχα ενθουσιαστεί.τυχερη που ζεις εκει.

Καλησπέρα κορίτσια. Χρόνια μας πολλά για σήμερα και οι μανούλες μας να είναι γερές. Πως είστε σήμερα; εχθές ήταν η πρώτη μέρα μετά από ένα μήνα που δεν έκανα εμετό και έφαγα με την ψυχή μου! Τώρα καταλαβαίνω πως νιώθουν στο survivor!! Αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ, σήμερα πάλι πείνα....δίψα και εξαντληση.Τουλάχιστον για μια μέρα θυμήθηκα πως ζουν οι άνθρωποι. Έκανα και τις βολτιτσες μου και πήρα λίγο κουράγιο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Χρόνια μας πολλά για σήμερα και οι μανούλες μας να είναι γερές. Πως είστε σήμερα; εχθές ήταν η πρώτη μέρα μετά από ένα μήνα που δεν έκανα εμετό και έφαγα με την ψυχή μου! Τώρα καταλαβαίνω πως νιώθουν στο survivor!! Αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ, σήμερα πάλι πείνα....δίψα και εξαντληση.Τουλάχιστον για μια μέρα θυμήθηκα πως ζουν οι άνθρωποι. Έκανα και τις βολτιτσες μου και πήρα λίγο κουράγιο! 

Χρόνια πολλά!!!!!!!Και εγω πήγα βολτίτσα αλλά με έπιασαν αναγουλες και ετσι γυρίσαμε γρήγορα σπίτι.

Άντε μπραβο.ηταν ενα καλο διάλειμμα.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Cath3rine είπε:

Κοριτσια σημερα πολυ εντονο αίσθημα τάσης για εμετό... Δεν μ αρεσει καθόλου αυτο.... Σημερα δεν βγήκα...! Δεν νιώθω πολυ καλα!!! Μπράβο σας που κυκλοφόρησατε!!!!! :-P

Καλή αρχή!!!!!!σύμπτωμα είναι απολύτως φυσιολογικό.εφοδιασου με φρυγανιές.εγω όποτε είμαι χάλια τρώω μια φρυγανιά με ηρεμει λιγάκι.αν κάνεις εμετό προσπάθησε να πίνεις μικρές γουλιές νερό μην αφυδατωθεις.Να σκεφτεσαι ότι αυτό το παθαίνεις γιατί μεγαλώνει το σπορακι σου! 

15 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Ο άντρας μου είναι μισός Βέλγος.απο τη φλαμανδικη πλευρά.περισυ είχα πάει Βέλγιο να γνωρίσω τους συγγενείς του εκε ι.δεν καταλάβαινα τι έλεγαν.αλλα ερωτεύτηκα το Βέλγιο.και τις βαφλες αυτές που τις παίρνεις στο χέρι τις ζεστές και τις τηγανητές πατάτες.καλα με τα ποδήλατα είχα πάθει πλάκα.παντου ποδήλατα να προσέχεις μην σε πατήσει κανενα.πολυ ωραία πάντως.και στη πόλη που ήμασταν είχα ενθουσιαστεί.τυχερη που ζεις εκει.

ειναι οντως πολυ ομορφα εδώ, οργανωμενα, καθαρα, παρκα, πρασινο, ενα καρο εκδηλωσεις αναλογα την εποχη,  με σεβασμο σε ολα τα επιπεδα και τις ανθρωπινες αναγκες και πολυ υψηλη ποιοτητα ζωής. με το ποδηλατο γενικα δεν υπαρχει κινδυνος, υπαρχει παιδεία και σεβασμος, το θεμα ποδηλατο ειναι ολοκληρη κουλτουρα, και εχουμε προτεραιοτητα ΠΑΝΤΑ ε ! αμα εισαι με αμαξι παντα σταματας να περασουνε ! οσο για τις βαφλες, Κ Ο Λ Α Σ Η, ΑΛΛΑ' ... οι πατατες.... αχ αυτες οι πατατες, με το που πατησα 7η εβδ ουτε να τις σκεφτω δεν μπορουσα !! αηδιααα !! οπου πηγαινα και μυριζε.. εφιαλτης, ετρεχα να αλλαξω κατευθυνση... τωρα που ειμαι 13μιση σχεδον εβδομαδων εχω ανακαμψει κατα 90% αλλα οι πατατες ακομα με αναγουλιαζουνε,... ισως αμα τις αγορασω και περιμενω να κρυωσουνε λιγο να μη μυριζουν να τις καταφερω,... προς το παρον ομως ακομα δε τις βλεπω με καλο ματι :D τα περιεργα της εγκυμοσυνης,...  τι να πω, λοοοολ. μ αρεσει παντως εδω πολυ, πανεμορφη η ελλαδα μας για διακοπες, αλλα τη μονιμοτητα και την ποιοτητα ζωής εδώ, δε την αλλαζω :) και η ελλαδα μας μακρια δεν ειναι, 2,30 ωρες πτηση. εντωμεταξυ εκτος υψηλης περιοδου, εισιτηρια 17 - 22 - 25 ευρω,.. τζαμπα. φυσικα πασχα χριστουγεννα καλοκαιρι κλπ ειναι ποιο ακριβα αλλα με τους μισθους εδω δεν ειναι και τοσο προβλημα. εγω θα μπορουσα καθε 2 βδομαδες να κατεβαινω αμα ηθελα, απλα το βαριεμαι το περα δωθε καθε τρεις και λιγο :)

22 ώρες πρίν, Sweetalecia είπε:

Εμενα μενει θειος μου Βελγιο αλλα στη γαλλοφωνη πλευρά..τρομερη βοηθεια ! Καμία σχεση με εδώ...

δεν υπαρχει ! τι να λεμε τωρα... αμα αρχισω να γραφω παροχες, υπηρεσιες, ποιοτητα κλπ, δε θα τελειωσω σημερα το γραψιμο ! εμενα ειναι 1η εγκυμοσυνη και εχω κουφαθει με το ολο θεμα παροχες και υπηρεσιες, μεχρι και ξεναγηση στο χωρο του νοσοκομειου κανουνε για να νοιωσουμε οι εγκυες οικεια και να εχουμε μια εικονα απο το πού θα ειμαστε οταν ερθει η ωρα με το καλο, φυσικα με προγραμμα σε συγκεκριμενες μερες -ωρες το κανουνε αυτο οχι αιντε οποτε να ναι... 

• Μου αρέσει 2

g1Knp1.png

E09Up1.png

8 ώρες πρίν, elise είπε:

ειναι οντως πολυ ομορφα εδώ, οργανωμενα, καθαρα, παρκα, πρασινο, ενα καρο εκδηλωσεις αναλογα την εποχη,  με σεβασμο σε ολα τα επιπεδα και τις ανθρωπινες αναγκες και πολυ υψηλη ποιοτητα ζωής. με το ποδηλατο γενικα δεν υπαρχει κινδυνος, υπαρχει παιδεία και σεβασμος, το θεμα ποδηλατο ειναι ολοκληρη κουλτουρα, και εχουμε προτεραιοτητα ΠΑΝΤΑ ε ! αμα εισαι με αμαξι παντα σταματας να περασουνε ! οσο για τις βαφλες, Κ Ο Λ Α Σ Η, ΑΛΛΑ' ... οι πατατες.... αχ αυτες οι πατατες, με το που πατησα 7η εβδ ουτε να τις σκεφτω δεν μπορουσα !! αηδιααα !! οπου πηγαινα και μυριζε.. εφιαλτης, ετρεχα να αλλαξω κατευθυνση... τωρα που ειμαι 13μιση σχεδον εβδομαδων εχω ανακαμψει κατα 90% αλλα οι πατατες ακομα με αναγουλιαζουνε,... ισως αμα τις αγορασω και περιμενω να κρυωσουνε λιγο να μη μυριζουν να τις καταφερω,... προς το παρον ομως ακομα δε τις βλεπω με καλο ματι :D τα περιεργα της εγκυμοσυνης,...  τι να πω, λοοοολ. μ αρεσει παντως εδω πολυ, πανεμορφη η ελλαδα μας για διακοπες, αλλα τη μονιμοτητα και την ποιοτητα ζωής εδώ, δε την αλλαζω :) και η ελλαδα μας μακρια δεν ειναι, 2,30 ωρες πτηση. εντωμεταξυ εκτος υψηλης περιοδου, εισιτηρια 17 - 22 - 25 ευρω,.. τζαμπα. φυσικα πασχα χριστουγεννα καλοκαιρι κλπ ειναι ποιο ακριβα αλλα με τους μισθους εδω δεν ειναι και τοσο προβλημα. εγω θα μπορουσα καθε 2 βδομαδες να κατεβαινω αμα ηθελα, απλα το βαριεμαι το περα δωθε καθε τρεις και λιγο :)

δεν υπαρχει ! τι να λεμε τωρα... αμα αρχισω να γραφω παροχες, υπηρεσιες, ποιοτητα κλπ, δε θα τελειωσω σημερα το γραψιμο ! εμενα ειναι 1η εγκυμοσυνη και εχω κουφαθει με το ολο θεμα παροχες και υπηρεσιες, μεχρι και ξεναγηση στο χωρο του νοσοκομειου κανουνε για να νοιωσουμε οι εγκυες οικεια και να εχουμε μια εικονα απο το πού θα ειμαστε οταν ερθει η ωρα με το καλο, φυσικα με προγραμμα σε συγκεκριμενες μερες -ωρες το κανουνε αυτο οχι αιντε οποτε να ναι... 

Αυτά είναι.ενα κράτος που σέβεται την έγκυο γυναίκα .Όταν έμαθα ότι ειμαι ε γκυος στεναχωρήθηκα λίγο γιατί δεν θα πάω το χειμώνα και πανε οι βαφλες.του χρόνου πάλι με το μπεμπέ.να το δει και ο προπάππους του.εχω ακούσει για το Μπριζ.ειπαμε να μαστε καλά την επόμενη φορά θα πάμε κι εκει.

Αν  κ καθυστερημενα χρονια σας πολλα μελλουσες μανουλες κ ηδη μανουλες!!!

πως πατε? 7 κ 3 σημερα, τα utrogestan δε βλεπω να τα κοβω πριν το πρωτο τριμηνο κ μου κανουν συνεχεια ναυτιες.... Κ εξαντληση, υπνηλια, δυσκολια στη συγκεντρωση... Κατα τα αλλα εχω χαλαρωσει λιγο δεν εχω τοσο πολυ αγχος πια... Εσεις τι νεα?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

χρόνια μας πολλά μέλλουσες και ήδη  μανούλες!!! Με το καλό σε όλες μας!!!Πρώτη φορά από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το Σάββατο βράδυ είχα συνέχεια ναυτία!!!Το φαΐ φαΐ όμως και ειδικά φρούτα πελώρια λαχτάρα για βερίκοκα φράουλες κλπ Τι να πω! Σήμερα δεν αισθάνομαι πολύ καλά μία ζαλάδα μία ατονία!Ελπίζω να περάσει γιατί είμαι και στη δουλεία και ζορίζομαι.Δεν τους το  έχω πει ακόμα στη δουλειά. Μετά την αυχενική θα το πω . Εσείς δουλεύετε? 

πρίν από 1 λεπτό , Koukis είπε:

χρόνια μας πολλά μέλλουσες και ήδη  μανούλες!!! Με το καλό σε όλες μας!!!Πρώτη φορά από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το Σάββατο βράδυ είχα συνέχεια ναυτία!!!Το φαΐ φαΐ όμως και ειδικά φρούτα πελώρια λαχτάρα για βερίκοκα φράουλες κλπ Τι να πω! Σήμερα δεν αισθάνομαι πολύ καλά μία ζαλάδα μία ατονία!Ελπίζω να περάσει γιατί είμαι και στη δουλεία και ζορίζομαι.Δεν τους το  έχω πει ακόμα στη δουλειά. Μετά την αυχενική θα το πω . Εσείς δουλεύετε? 

Εγω δουλευω κ η δουλεια μου απαιτει κ αρκετη συγκεντρωση κ απο τοτε που εμεινα εγκυος δυσκολευομαι πολυ γτ δε μπορω να συγκεντρωθω. Ουτε εμενα το ξερουν, μετα την αυχενικη. Αυτα τα utrogestan με εχουν τσακισει!!!

Λετε ρε κοριτσια τα utrogestan να μας ταλαιπωρούν;; ο γιατρός εμενα μ τα κόβει σιγά σιγά... Μια βδομάδα θα παίρνω 3 την ημερα.. Την επομενη εβδομάδα 2 την μερα κ μετά 1 κ τέλος... Αυτο το φούσκωμα στο στομάχι που, δεν μπορω μα χωνέψω τπτ με δυσκολεύει κι αυτό! 

πρίν από 13 λεπτά , noni90 είπε:

Εγω δουλευω κ η δουλεια μου απαιτει κ αρκετη συγκεντρωση κ απο τοτε που εμεινα εγκυος δυσκολευομαι πολυ γτ δε μπορω να συγκεντρωθω. Ουτε εμενα το ξερουν, μετα την αυχενικη. Αυτα τα utrogestan με εχουν τσακισει!!!

Ναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης το να μη μπορείς να συγκεντρωθείς όπως και ότι ξεχνάς πράγματα.Εγώ θυμάμαι τα μισά και όλο τα γράφω στο filofax μου.Νομίζω θα πάθουν λίγο σοκ στη δουλεία όταν τους το πω γιατί είναι έγκυος και άλλη μια κοπέλα γεννάει 1,5 πριν από εμένα. Αλλά δε πειράζει θα τους περάσει. Τα utrogestan δε τα γνωρίζω καθόλου γιατί τα παίρνετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...