Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Just now, linaa είπε:

χα χα το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις να τρως βρασμενα λαχανικα. κ ο αρακας βοηθαει παρα πολυ στην δυσκιλιοτητα! 

δε τον τρωω καθολου τον αρακααα!!! μεχρι τωρα τρωω αγγουρια καροτα.... πατατες... ενω πιο πριν  ετρωγα κ μαρουλι κ ροκα κ διαφορα. Εχω προσπαθησει κ να αυξησω το νερο κ να τρωω ξερα φρουτα αλλα δεν βελτιωνεται η κατασταση... 

Ελπιζω να εχω γτ ειχα κ γατες για πολλα χρονια οποτε ελπιζω!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , noni90 είπε:

δε τον τρωω καθολου τον αρακααα!!! μεχρι τωρα τρωω αγγουρια καροτα.... πατατες... ενω πιο πριν  ετρωγα κ μαρουλι κ ροκα κ διαφορα. Εχω προσπαθησει κ να αυξησω το νερο κ να τρωω ξερα φρουτα αλλα δεν βελτιωνεται η κατασταση... 

πατατες φερνουν δυσκιλιοτητα. δοκιμασε κολοκυθακια φασολακια μπροκολο. 

μην ελπιζεις απο τις γατες κ εγω 30 χρονια γατες ειχα κ μαλιστα εχω κ χωριο μεσα στα χωματα ημουν παντα. 

στο νησι δε υπηρχαν 10 γατες εξω απτην πορτα καθε μερα. οι γατες ειναι οι τελευταιες που θα σε κολλησουν τα κρεατα κ τα λαχανικα ειναι τα επικυνδινα. 

πρίν από 22 λεπτά , noni90 είπε:

Παιδί μου τρωγε σαλάτες.μαρουλι άφοβα.μη φοβάσαι.θα ξεπλένεις κάθε φύλλο ένα ένα Καλά μετά κάνα μισάωρο σε λεκανακι με νερό και ξύδι.και μετά ξανά ξέπλυμα.ξςρω είναι ταλαιπωρεια αλλά μην ανησυχείς.ετσι είναι καθαρή η σαλάτα σου.τωρα για φρούτα να κανει ς πορτοκαλάδα το απόγευμα και ακτινίδια.

Δεν μου έδωσε τίποτα ο γιατρός. Μου είπε υπομονή και στις δύσκολες μέρες Coca Cola. Χωρίς νερό εννοούσα ότι δεν έχουμε νερό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να πιω και νερό. Αχ και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κάπως έτσι ήμουν και είχα και τον γάμο.... τουλάχιστον τώρα δεν έχω άγχος για τίποτα θα περάσει κι αυτό. Εξάλλου μετά από μια παλινδρομη και μια βιοχημική είμαι πολύ χαρούμενη που ευλογηθηκα με το σποράκι μου... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Κοριτσια να σας ρωτήσω εφοσον ακουμε καρδούλα.... Είμαστε πιο, σίγουροι για καλη κ γερή εγκυμοσύνη;; γενικα διαβαζω κνακουω διάφορα κ σκέφτομαι πολλα.... 

Να πεταχτω...εφοσον ακουσεις καρδια 99 τοις εκατο παει καλα.

Με το καλο :)

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Κοριτσια να σας ρωτήσω εφοσον ακουμε καρδούλα.... Είμαστε πιο, σίγουροι για καλη κ γερή εγκυμοσύνη;; γενικα διαβαζω κνακουω διάφορα κ σκέφτομαι πολλα.... 

Χαλάρωσε.κοιτα εμενα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε το ακούσαμε τη πρώτη φορά.ομως δεν έδωσα σημασία σε αυτα που ειπε ο γιατρός.οτι έχει χαμηλούς παλμούς και καλό είναι να με ξαναδεί την επόμενη εβδομάδα.τηβ επόμενη είχε σταματήσει να χτυπάει.τωρα εφόσον ολ α πήγαν καλά χαλάρωσε.αν ήταν θα σου έλεγε κάτι ο γιατρός.μια χαρά δυνατή καρδούλα είχατε.τωρα απο κει και πέρα ο Θεός ξερει ξέρει καλύτερα από μας.εσυ να είσαι αισιόδοξη και να το απολαύσεις.Εγω τόσο καιρό φοβάμαι μη μου ξανασυμβεί το ίδιο.παω στο γιατρό στην Αθήνα με μαλώνει πάω χτες εδ ω στη Κέρκυρα και μου είπε πολύ απλά έχω μια ενδομήτρια κύηση και με πολύ καρδιακή λειτουργία  , ποιος ο λόγος να φοβάμαι? Όλα πάνε καλά.γι αυτό από δω και πέρα θα το απολαύσω.δεν μπορώ άλλο να φοβάμαι.Αυτο κοίτα να κανει ς κι εσύ. Απόλαυσε το.

πρίν από 4 λεπτά , iwanna24 είπε:

Να πεταχτω...εφοσον ακουσεις καρδια 99 τοις εκατο παει καλα.

Με το καλο :)

Σαν τελειομηνη σχεδόν Πως πάει η εγκυμοσύνη σου?ολ α Καλά?

πρίν από 16 λεπτά , loyloy είπε:

Χαλάρωσε.κοιτα εμενα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε το ακούσαμε τη πρώτη φορά.ομως δεν έδωσα σημασία σε αυτα που ειπε ο γιατρός.οτι έχει χαμηλούς παλμούς και καλό είναι να με ξαναδεί την επόμενη εβδομάδα.τηβ επόμενη είχε σταματήσει να χτυπάει.τωρα εφόσον ολ α πήγαν καλά χαλάρωσε.αν ήταν θα σου έλεγε κάτι ο γιατρός.μια χαρά δυνατή καρδούλα είχατε.τωρα απο κει και πέρα ο Θεός ξερει ξέρει καλύτερα από μας.εσυ να είσαι αισιόδοξη και να το απολαύσεις.Εγω τόσο καιρό φοβάμαι μη μου ξανασυμβεί το ίδιο.παω στο γιατρό στην Αθήνα με μαλώνει πάω χτες εδ ω στη Κέρκυρα και μου είπε πολύ απλά έχω μια ενδομήτρια κύηση και με πολύ καρδιακή λειτουργία  , ποιος ο λόγος να φοβάμαι? Όλα πάνε καλά.γι αυτό από δω και πέρα θα το απολαύσω.δεν μπορώ άλλο να φοβάμαι.Αυτο κοίτα να κανει ς κι εσύ. Απόλαυσε το.

Καλα παει...σημερα εχω κατι περιεργα πονακια περιδου...και αγχωθηκα λιγακι αλλα ενταξει. Παντα υπαρχει κατι για να αγχωθεις...σε 3 βδομαδες θα ηρεμησω τελειως.

Η δικη σου?

Πως νιωθεις?

fH1Pp2.png

πρίν από 28 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλα παει...σημερα εχω κατι περιεργα πονακια περιδου...και αγχωθηκα λιγακι αλλα ενταξει. Παντα υπαρχει κατι για να αγχωθεις...σε 3 βδομαδες θα ηρεμησω τελειως.

Η δικη σου?

Πως νιωθεις?

Έχουν ξεκινήσει έντονες αναγουλες και εξάντληση χωρίς να κάνω τπτ , Αλλά ευτυχώς εμετούς Όχι ακόμα.μακαρι να το περάσω Έτσι ξοφαλτσα.χτες πήγα και στο γιατρό το είδα.ολα πάνε Καλά!!!!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , loyloy είπε:

Έχουν ξεκινήσει έντονες αναγουλες και εξάντληση χωρίς να κάνω τπτ , Αλλά ευτυχώς εμετούς Όχι ακόμα.μακαρι να το περάσω Έτσι ξοφαλτσα.χτες πήγα και στο γιατρό το είδα.ολα πάνε Καλά!!!!!!!!

Να χαιρεσαι με αυτα...και γω τα ειχα...ετσι οοολα πανε καλα :)

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, Έλσα1978 είπε:

Δεν μου έδωσε τίποτα ο γιατρός. Μου είπε υπομονή και στις δύσκολες μέρες Coca Cola. Χωρίς νερό εννοούσα ότι δεν έχουμε νερό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να πιω και νερό. Αχ και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κάπως έτσι ήμουν και είχα και τον γάμο.... τουλάχιστον τώρα δεν έχω άγχος για τίποτα θα περάσει κι αυτό. Εξάλλου μετά από μια παλινδρομη και μια βιοχημική είμαι πολύ χαρούμενη που ευλογηθηκα με το σποράκι μου... 

Το καταλάβα βρε ότι δεν έχετε νερό στη Θεσσαλονίκη για αυτό το λες. Αλλά όσο να πεις είναι ταλαιπωρία, εγώ όταν κάνω εμετό μετά θέλω να πλυθώ να πλύνω κ το πρόσωπο μου, ακόμα κ αν δεν έχω λερωθεί. Όπως το είπες όμως, κ έτσι πρέπει ν νιώθουμε όλες μας, ευλογημένες που είμαστε σ αυτή τη φάση της ζωής μας!!

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

@elepσειρά σου Σήμερα να δεις το σπορακι σου?

Το είδα το σποράκι χαίρει άκρας υγείας και σας στέλνει χαιρετισμούς!!σε λιγότερο από 2 εβδομάδες ξαναπαμε!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , elep είπε:

Το είδα το σποράκι χαίρει άκρας υγείας και σας στέλνει χαιρετισμούς!!σε λιγότερο από 2 εβδομάδες ξαναπαμε!!!!

Μπράβο κορίτσι Μου!!!!!!!Πολύ ωραία τα νέα σου!!!!!!

πρίν από 59 λεπτά , elep είπε:

Μπραβο κορίτσι μου... Τελεια...!!!!

3 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Θα το απολαύσω νομίζω μολις ανέβω Θεσσαλονίκη και ειμαι στα δικα μ μερη χαχαχαχαχα να χω μια σιγουριά.... Τελος εφοσον ακουσα καρδια κ μαλιστα δυνατή κ γρήγορη 157παλμούς ειμαι τελεια!!!! 

Και μπραβο σς όλες μας!!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...