Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ναι ολα Θεσσαλονίκη θα, τα κανω! 

Έτσι μπραβο.και εγώ Αθήνα.οπου νιώθουμε καλύτερα.αυτο εχει σημασια.εχει απευθείας πτήση από Κρήτη για Θεσσαλονίκη?

πρίν από 59 λεπτά , Cath3rine είπε:

Δεν μου ειπε καν.. Δεν ρωτησα κιολας.... Αυτος δεν είναι ο γιατρός μ.. Αναγκαστικά πηγα διοτι είμαι μακρια απο το σπίτι μου κ με έστειλαν κατι γνωστοί σε αυτόν... Οπότε δεν εχω κ πολύ οικειότητα... Τελη Μαϊου θα πάω Θεσσαλονίκη στον γιατρό μ να τα κάνουμε ολα σωστα,!! 

Να έρθεις, να μας φέρεις και γούρι, γιατί έχουμε πάλι διακοπή νερού....

Τα νεύρα μου..... Με την ευαθ έχω νεύρα, όχι με εσένα. 

Θεσσαλονίκη θα γεννήσεις κιόλας;

• Χαχα 2

πρίν από 45 λεπτά , Ioio είπε:

Παλι διακοπη νερου; Πωπω σας εχουν ταραξει !!! Κοριτσια μια βδομαδα πανω μια βδομαδα κατω δεν εχει σημασια..μην ανχωνεστε. Οντως στην αυχενικη φαινεται ακριβως πόσο θα ειμαστε. Εγω και στη προηγουμενη εγκυμοσυνη ημουν παντα 1 βδομαδα πιο μπροστα σε αναπτυξη κ γεννησα σχεδον 2 βδομαδες νωριτερα απο την ΠΗΤ μου με φυσιολογικο τοκετο ! Απολαυσε το χωρις ανχος μονο με θετικές σκεψεις !! Εχουμε δρομο μπροστα μας :-) 

2 ώρες πρίν, Ioio είπε:

Ναι ναι ολα Θεσσαλονίκη!!!! Παλι διακοπή νερού;;; εσύ που μένεις;; 

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Έτσι μπραβο.και εγώ Αθήνα.οπου νιώθουμε καλύτερα.αυτο εχει σημασια.εχει απευθείας πτήση από Κρήτη για Θεσσαλονίκη?

Ναι ευτυχώς!!! Μια ωριτσα πτήση κ τσουπ.. Σπιτάκι μου!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! Μεσα στη χαρα μου χθες ξεχασα να ρωτησω εχει κανει καμια την εξεταση για κυστικη ινωση?

μου τη εβαλε η γιατρος να την κανω, αλλα μου ειπε δε γραφεται κ ειδα κατι τιμες αστρονομικες. Βεβαια ουτε που διανοουμαι να μη την κανω!!!

πρίν από 10 λεπτά , noni90 είπε:

καλημερα κοριτσια!! Μεσα στη χαρα μου χθες ξεχασα να ρωτησω εχει κανει καμια την εξεταση για κυστικη ινωση?

μου τη εβαλε η γιατρος να την κανω, αλλα μου ειπε δε γραφεται κ ειδα κατι τιμες αστρονομικες. Βεβαια ουτε που διανοουμαι να μη την κανω!!!

συνχαρητηρια νονι τι τελεια!!!! ακουσατε καρδουλα!!! ναι κυστικη εχω κανει γραφετε μονο μια μεταλαξη θα μπορουσε να στη γραψει κατι να γλιτωσεις  τις υπολοιπες μεταλαξεις τις πληρωνεις κ ειναι λιγο ακριβουτσικες. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

συνχαρητηρια νονι τι τελεια!!!! ακουσατε καρδουλα!!! ναι κυστικη εχω κανει γραφετε μονο μια μεταλαξη θα μπορουσε να στη γραψει κατι να γλιτωσεις  τις υπολοιπες μεταλαξεις τις πληρωνεις κ ειναι λιγο ακριβουτσικες. 

ολες θα τις πληρωσω βασικα..... Που τις εκανες βρε λινακι? Προσανατολιζομαι να παω σε γειτονικο νησι!

ασε γτ τα μισα μου εγραψε επειδη μου γραφει κ ο ενδοκρινολογος κ αυτη συχνα εξετασεις το εκαψα το συστημα!!!!! Τις υπολοιπες θα τις γραψει στην επομενη επισκεψη!

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

ολες θα τις πληρωσω βασικα..... Που τις εκανες βρε λινακι? Προσανατολιζομαι να παω σε γειτονικο νησι!

εγω τις εκανα αθηνα. βασικα να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις σε ποσες μερες θα εχεις αποτελεσματα στα νησια συνηθως το στελνουν το αιμα αλλου κ ψιλοαργουν οι εξετασεις. 

Just now, linaa είπε:

εγω τις εκανα αθηνα. βασικα να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις σε ποσες μερες θα εχεις αποτελεσματα στα νησια συνηθως το στελνουν το αιμα αλλου κ ψιλοαργουν οι εξετασεις. 

την κυστικη μου ειπε τη στελνει αθηνα... τις εκανες ιδιωτικα? θα ηθελες να μου πεις που? μηπως με συμφερει πιο πολυ να ανεβω αθηνα να τις κανω. 

Διαφημίσεις

Just now, noni90 είπε:

την κυστικη μου ειπε τη στελνει αθηνα... τις εκανες ιδιωτικα? θα ηθελες να μου πεις που? μηπως με συμφερει πιο πολυ να ανεβω αθηνα να τις κανω. 

ναι τις εκανα βιοιατρικη. την κυστικη την ειχα κανει πριν μεινω εγκυος. η βιοιατρικη τον υπολοιπο προγεννετικο τον εχει προσφορα 90 ευρω.  δεν ειχα κανει καλλιεργεια κολπικου υγρου γιατι ειχα κανει προσφατα κ πληρωσα 90 ευρω χωρις την κυστικη. τα αποτελεσματα καναν αν θυμαμαι καλα 4 μερες . 

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

ναι τις εκανα βιοιατρικη. την κυστικη την ειχα κανει πριν μεινω εγκυος. η βιοιατρικη τον υπολοιπο προγεννετικο τον εχει προσφορα 90 ευρω.  δεν ειχα κανει καλλιεργεια κολπικου υγρου γιατι ειχα κανει προσφατα κ πληρωσα 90 ευρω χωρις την κυστικη. τα αποτελεσματα καναν αν θυμαμαι καλα 4 μερες . 

εμενα μου τα εχει γραψει ολα κ καλλιεργεια κολπικη θα κανω γυρω στην 8η 9η που θα ξαναπαω. γραμμενη κ αυτη. αξιζει να ανεβω αθηνα για την κυστικη ομως γτ εδω μου ζητανε 350 κ βρηκα μια προσφορα για 230 το 95% των μεταλλαξεων. 

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

εμενα μου τα εχει γραψει ολα κ καλλιεργεια κολπικη θα κανω γυρω στην 8η 9η που θα ξαναπαω. γραμμενη κ αυτη. αξιζει να ανεβω αθηνα για την κυστικη ομως γτ εδω μου ζητανε 350 κ βρηκα μια προσφορα για 230 το 95% των μεταλλαξεων. 

δεν ξερω για 100 ευρω να ερθεις αθηνα αναλογα ποσο πληρωνεις το πηγαινε ελα αθηνα αν ειναι να ταλαιπωρηθεις κ να πληρωσεις πχ κ 70 ευρω πηγαινε ελα δεν αξιζει. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

δεν ξερω για 100 ευρω να ερθεις αθηνα αναλογα ποσο πληρωνεις το πηγαινε ελα αθηνα αν ειναι να ταλαιπωρηθεις κ να πληρωσεις πχ κ 70 ευρω πηγαινε ελα δεν αξιζει. 

Δεν ειναι μονο τα 100 ευρω ειναι και οτι ειναι πιο πολλες οι μεταλλαξεις που ελεγχουν στην ΑΘηνα. Ουφ δε ξερω..... 

Just now, noni90 είπε:

Δεν ειναι μονο τα 100 ευρω ειναι και οτι ειναι πιο πολλες οι μεταλλαξεις που ελεγχουν στην ΑΘηνα. Ουφ δε ξερω..... 

οχι βρε οτι ζητησεις θα ελενξουν αφου θα τις στειλει αλλου σου ειπε. 

τις περισσοτερες μεταλλαξεις να ξερεις τις ελενχουν στα νοσοκομεια αλεξανδρα κ λαικο αλλα για να κλησεις ραντεβου θα κανεις ενα εξαμηνο. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...